Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD mellékletes magazinokról vegyesen

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

OffNem kedves Simon, ez nem betalált, hanem egyszerűen bántó.

Azért mondtam, hogy betalált mivel semmi bántó nem volt benne. Egyszerű ténymegállapítás volt, hogy azért van ennyi DVD mellékletes magazin közepes minőségű melléklettel mert rengeteg olyan ember rendelkezik házimozival akinek egyébként nincs pénze arra, hogy havonta x lemezt megvegyen. Ha nem így volna akkor senki nem venné meg az xy mellékleten lévő VHS minőségű rosszul masterelt filmet ahhoz képest nem is olcsón. Persze mondhatod erre azt, hogy nálunk 8 millió embernek a házimozi és az autó a hobbija és éppen ezért van mindenkinek erőn felül mindekettőből. Erre mondom én azt, hogy ez szimplán nem igaz. Vannak menő dolgok és nem menő dolgok. Az autó és a házimozi menő, a perzsa szőnyeg és a kávéfőző nem menő. Vagy legalábbis nem láttam még olyat, hogy valakinek 200 ezres kávéfőzője van és ingyenes termékmintából főzi vele a kávét.
Még egyszer egyáltalán nem akartam semmi rosszat mondani a dologgal (rossz az aki rosszra gondol) csupán némi magyarázattal próbáltam szolgálni (persze a buta magánvéleményemmel) arra, hogy miért ilyen minőségűek ezek a filmek. Kitérhetnék arra is, hogy óriási előnyük is van ezeknek a mellékleteknek, például olyan filmek is megjelennek amelyek egyébként nem. Erre mondta Field, hogy ennek sincs sok értelme akkor ha nem fordítanak kellő figyelmet arra, hogy a minőségük is megfelelő legyen.

OFF
Nem akartam én flame-et, ezért gyorsan le is zárom. Utoljára leírom mi nem tetszett ebben a hozzászólásban, és nem kívánom folytatni, mivel semmi bajom Simonnal. Szerintem a házimozi nem luxus, főleg egy alapkategóriás, esetleg középkategóriás kivitelben. Az én rendszerem pl., modjuk az USA-ban, némethonban stb. nem számít talán még közepesnek sem. Itt egy denon 3802-est birtokolni, egy KEF-el luxusnak számít. Valóban ezek a dolgok nem a mi pénztárcánkhoz vannak mérve. Viszont én személy szerint ezt nem vagyok hajlandó elkönyvelni, hogy nekünk ennyi jár és kész. Nem kell állandóan siránkozni, de tudatosítani kell bennünk, hogy nekünk is ALANYI jogunk van ahhoz a KÖZEPES nem LUXUS dolgokhoz, amit mások megkapnak, tehát a normális átlagos "nyugati" (tudom hogy elcsépelt de nem tudok jobb kifejezést) életszínvonalhoz. Legalább tudati szinten nem fogadjuk el, hogy mi egy szegényebb kasztban vagyunk és ott is maradunk. Ez főleg azért idegesítő a társadalom legnagyobb része számára, mert a reklámokból dől a házimozi és autóreklámok tömege, mintha itt minden rendben lenne és ezek mindenki által elérhetőek lennének. Néha it az emberek úgy érzik magukat, mint a pékség kirakata elött álló éhező lelencgyerekek. Természetesen amit írtam sarkított és néhol túlzó, de talán kiolvasható belőle, mit kifogásoltam. De tényleg nincs értelme folytani, nagyobblett a dolog füstje, mint a lángja.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

OffNem kedves Simon, ez nem betalált, hanem egyszerűen bántó.

Azért mondtam, hogy betalált mivel semmi bántó nem volt benne. Egyszerű ténymegállapítás volt, hogy azért van ennyi DVD mellékletes magazin közepes minőségű melléklettel mert rengeteg olyan ember rendelkezik házimozival akinek egyébként nincs pénze arra, hogy havonta x lemezt megvegyen. Ha nem így volna akkor senki nem venné meg az xy mellékleten lévő VHS minőségű rosszul masterelt filmet ahhoz képest nem is olcsón. Persze mondhatod erre azt, hogy nálunk 8 millió embernek a házimozi és az autó a hobbija és éppen ezért van mindenkinek erőn felül mindekettőből. Erre mondom én azt, hogy ez szimplán nem igaz. Vannak menő dolgok és nem menő dolgok. Az autó és a házimozi menő, a perzsa szőnyeg és a kávéfőző nem menő. Vagy legalábbis nem láttam még olyat, hogy valakinek 200 ezres kávéfőzője van és ingyenes termékmintából főzi vele a kávét.
Még egyszer egyáltalán nem akartam semmi rosszat mondani a dologgal (rossz az aki rosszra gondol) csupán némi magyarázattal próbáltam szolgálni (persze a buta magánvéleményemmel) arra, hogy miért ilyen minőségűek ezek a filmek. Kitérhetnék arra is, hogy óriási előnyük is van ezeknek a mellékleteknek, például olyan filmek is megjelennek amelyek egyébként nem. Erre mondta Field, hogy ennek sincs sok értelme akkor ha nem fordítanak kellő figyelmet arra, hogy a minőségük is megfelelő legyen.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Hagy tanuljon az a gyerek egy kis magyar helyesírást!   
Bocs, de ezt nem hagyhattam ki.

OFF

Enrico!

Pénteken a vonaton szemben ült velem egy srác Enrico Benetti táskával.
Szerintem nem te voltál, mert nem hasonlított az avatarodra,

Ezt meg én nem hagyhattam ki.

ON

/UFF
/Off
Közel 15 éve egyáltalán nem ültem vonaton, így tuti nem én voltam.
Ráadásul, ha sérója sem úgy nézett, ki...

Azért tetszett a táska?
Biztos a srác is olvasta a hozzászólásomat.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: mszaby »

OFF

Enrico!

Pénteken a vonaton szemben ült velem egy srác Enrico Benetti táskával.
Szerintem nem te voltál, mert nem hasonlított az avatarodra,

Ezt meg én nem hagyhattam ki.

ON
Elkúrtuk

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

Na, azért betalált. Nem személyeskedni akartam régi véleményem ez. Ráadásul bántó sincs benne. Mondhatnám az autót is példának. Mindenki úgy érzi, hogy neki jár egy bizonyos szintű autó holott az messze meghaladja pénzügyi lehetőségeit. Ezért van annyi szakadt, de mégis nyugati "menő" autó és ezért állnak a 10 milliós lakótelepi lakások előtt 7-8 milliós autók. A DVD melléklet kifejezetten kelet-európai találmány. Ma már lassan autós magazint sem vehetsz anélkül, hogy ne fizetnéd ki mellé az új Van Damme filmet amelynek mellesleg az autókhoz semmi köze. Nyilván van rá kereslet. És mivel ezek a filmek túlnyomó többségben nem érik el a kívánt színvonalat ezért mondhatjuk, hogy nem annyira a minőség fanatikusoknak szólnak ezek a kiadványok hanem a szegény ember vízzel főz effektusról van szó. Csak itt nem főzünk hanem DVD-t nézünk amely mint említettem legalább olyan alap szükséglet. 
De nehogy nekem most szétoffoljuk ezzel a topicot, volt már több ilyen is ahol számolatlan mennyiségben küldtek el a pi**ába, hogy sznob barom vagyok. Elfogadtam, remélem ti is.

Off
Nem kedves Simon, ez nem betalált, hanem egyszerűen bántó. Te azt mondtad, hogy úgy érzik emberek, hogy nekik "jár" a házimozi. Aki nem engedheti meg magának a "csilivili" cuccost, az nem is vehet semmit? Honnan tudod te azt, hogy akinek egy lakótelepi lakása van, az nem engedheti meg az x millás autót? És ha nem a lakása a hobbija, hanem az autója, és inkább arra költi a pénzt, mint lakásra? Egyébként meg nem kötelező megvenned az újság mellékletet. Te vedd meg a "minőségi" DVD-ket, de ha amolyan "kelet-európai" módra vannak mellékletes újságok, akkor azt engedd meg a kisebb pénzűeknek, hogy megvehessék. Teszem azt pl. a center mellékleteinek azért sok kereskedelmi DVD leverhetné a díszmenetet....
On

Vendég

Na, azért betalált. Nem személyeskedni akartam régi véleményem ez. Ráadásul bántó sincs benne. Mondhatnám az autót is példának. Mindenki úgy érzi, hogy neki jár egy bizonyos szintű autó holott az messze meghaladja pénzügyi lehetőségeit. Ezért van annyi szakadt, de mégis nyugati "menő" autó és ezért állnak a 10 milliós lakótelepi lakások előtt 7-8 milliós autók. A DVD melléklet kifejezetten kelet-európai találmány. Ma már lassan autós magazint sem vehetsz anélkül, hogy ne fizetnéd ki mellé az új Van Damme filmet amelynek mellesleg az autókhoz semmi köze. Nyilván van rá kereslet. És mivel ezek a filmek túlnyomó többségben nem érik el a kívánt színvonalat ezért mondhatjuk, hogy nem annyira a minőség fanatikusoknak szólnak ezek a kiadványok hanem a szegény ember vízzel főz effektusról van szó. Csak itt nem főzünk hanem DVD-t nézünk amely mint említettem legalább olyan alap szükséglet.

De nehogy nekem most szétoffoljuk ezzel a topicot, volt már több ilyen is ahol számolatlan mennyiségben küldtek el a pi**ába, hogy sznob barom vagyok. Elfogadtam, remélem ti is.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Ki ért velem egyet???
Egy biztos: az 54 eddig megjelent változata nem tartalmazott szinkront és 4:3 FF képarányú volt. Ha akciózták volna sem vettem volna meg, mert 4:3-as DVD-t nem veszek. Ebből a szempontból ez a kiadvány fél áron többet nyújt, mint a kereskedelmi verzió. Ha Fieldnek igaza van (és miért ne lenne igaza) akkor csak apróbb odafigyelés kellene a master készítésénél. Mert az 54 ezen kiadása amúgy teljesen átlagos. Nézhető kép, hallgatható hang. Egyik sem referencia, de a kereskedelmi forgalomban megjelenő DVD filmek többsége hasonló minőségű már ami a képet és a hangot illeti. A magyar DTS itt is parasztvakítás, de legalább van szinkron és a DVD9 miatt nem a képtől vették el a helyet (a film alig másfél órás). Régi szinkronból ilyen minőségre tellett.
Egyébként nekem ez a harmadik újságmellékletes DVD-m, én is azt gondolom, hogy ezek többsége silány minőségű és nem éri el a DVD-től elvárt minőséget. De itthon ahol ilyen alacsonyak a bérek és mégis mindenki úgy érzi, hogy alanyi jogon jár neki a házimozi ezeket lehet a legjobban eladni. Közepes minőség alacsony áron. A Gaba TV-ből is több fogy, mint a Loewe-ből.

"De itthon ahol ilyen alacsonyak a bérek és mégis mindenki úgy érzi, hogy alanyi jogon jár neki a házimozi ezeket lehet a legjobban eladni. "

Miért is probléma, hogy az alacsony bére mellet valaki megvesz egy egydobozost? (Video árban árulják, és talán picit többet nyújt, mint egy video.) Neki nem jár, vagy mi van? Ha kevés a bére, akkor neki csak a dagonya jár, meg a kocsmázás, meg a feleség verés?
Ne kössük már anyagiakhoz, hogy kinek mi jár. Nincs olyan, hogy "jár" valami!!!!

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

De itthon ahol ilyen alacsonyak a bérek és mégis mindenki úgy érzi, hogy alanyi jogon jár neki a házimozi ...
OFFTOPIC

Az ilyen kijelentések kicsit bosszantanak.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Egy korrektor erre a lapra is ráférne: a találomra kiválasztott cikkekben ciki helyesírási és elválasztási hibákat találtam, bár most sem ezeket kerestem.Pl. főszerkesztői bevezető: "hires New York-i discoclub.." ("híres" helyett)
61. oldal, német slágerlista 1984-ből: Evelyn Thomas slágere a "High Energy" és nem a "High Engergy" címet viseli!
89. oldal, Atomic Kitten-cikk, sor végi elválasztás: repülőj-egyeket,
90. oldal, középső hasáb: "szokimondó", pár sorral lejjebb: "tulzás"
A Unique-cikk címe a "Tartalom"-ban "A Barátlanság kora", a 48. oldalon, magánál a cikknél: A Báratlanság kora stb. stb.
Lehetne folytatni, bár nyilván van, aki azt mondaná erre -némileg jogosan-, hogy más lapokban is előfordulnak ilyen hibák.
Mindenesetre én nem a kukába dobom a lapot, hanem családom valamely fiatalabb, s az effajta zenékre fogékonyabb képviselőjének adom majd.

Vendég

És az újság milyen? Olyan, mint a lapcsalád többi tagja, vagy ebbe van valami érdekes vagy hasznos is? 
(Mármint a Zene magazin)

Mivel nem igazán vonzanak a mai zenék, csak bele-beleolvasgattam a cikkekbe. Egy korrektor erre a lapra is ráférne: a találomra kiválasztott cikkekben ciki helyesírási és elválasztási hibákat találtam, bár most sem ezeket kerestem.
Pl. főszerkesztői bevezető: "hires New York-i discoclub.." ("híres" helyett)
61. oldal, német slágerlista 1984-ből: Evelyn Thomas slágere a "High Energy" és nem a "High Engergy" címet viseli!
89. oldal, Atomic Kitten-cikk, sor végi elválasztás: repülőj-egyeket,
90. oldal, középső hasáb: "szokimondó", pár sorral lejjebb: "tulzás"
A Unique-cikk címe a "Tartalom"-ban "A Barátlanság kora", a 48. oldalon, magánál a cikknél: A Báratlanság kora stb. stb.
Lehetne folytatni, bár nyilván van, aki azt mondaná erre -némileg jogosan-, hogy más lapokban is előfordulnak ilyen hibák.
Mindenesetre én nem a kukába dobom a lapot, hanem családom valamely fiatalabb, s az effajta zenékre fogékonyabb képviselőjének adom majd.

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

És az újság milyen? Olyan, mint a lapcsalád többi tagja, vagy ebbe van valami érdekes vagy hasznos is? 
(Mármint a Zene magazin)

Én még csak tervezem a vételt az 54 miatt,de szerintem semmiben sem különbözik Annyira nagyra voltak januári számmal a dvd magazin szekesztői,abban sem volt semmi,csak bevágták a régebbi számokból a filmek tartalmát. mivel azokat már ismerem inkább olvastam volna olvasói véleményeket,amelyet rég megszüntettek.nem tudom miért,talán nem írnak nekik
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

Vendég

(Mármint a Zene magazin)

Milyen újság?
Ment a kukába.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

(Mármint a Zene magazin)
Elkúrtuk

Vendég

Field: összenéztük a ker. verzióval és ott is pattan a videóklipp hangja 2'10"-nél. Ez nem mentség csak mondom. Lehet, hogy a képhibák is ugyanúgy előfordulnak csak ott dupla annyiért.

Vendég

Ki ért velem egyet???
Egy biztos: az 54 eddig megjelent változata nem tartalmazott szinkront és 4:3 FF képarányú volt. Ha akciózták volna sem vettem volna meg, mert 4:3-as DVD-t nem veszek. Ebből a szempontból ez a kiadvány fél áron többet nyújt, mint a kereskedelmi verzió. Ha Fieldnek igaza van (és miért ne lenne igaza) akkor csak apróbb odafigyelés kellene a master készítésénél. Mert az 54 ezen kiadása amúgy teljesen átlagos. Nézhető kép, hallgatható hang. Egyik sem referencia, de a kereskedelmi forgalomban megjelenő DVD filmek többsége hasonló minőségű már ami a képet és a hangot illeti. A magyar DTS itt is parasztvakítás, de legalább van szinkron és a DVD9 miatt nem a képtől vették el a helyet (a film alig másfél órás). Régi szinkronból ilyen minőségre tellett.
Egyébként nekem ez a harmadik újságmellékletes DVD-m, én is azt gondolom, hogy ezek többsége silány minőségű és nem éri el a DVD-től elvárt minőséget. De itthon ahol ilyen alacsonyak a bérek és mégis mindenki úgy érzi, hogy alanyi jogon jár neki a házimozi ezeket lehet a legjobban eladni. Közepes minőség alacsony áron. A Gaba TV-ből is több fogy, mint a Loewe-ből.

Egyetértek Simonnal. A hang dolgában -mint írtam- nem tudok hitelt érdemlően nyilatkozni, a képminőség tekintetében előforduló (ismétlem, nem komoly, de észrevehető) hibákat valóban némi figyelmesség árán javítani lehetett volna.
Sajnos az is igaz, hogy a forgalomban lévő DVD-k egy része (én mondjuk a saját gyűjteményem alapján tudok nyilatkozni, ami mind hivatalos kiadás, de csak kis részük melléklet) valóban csak ezt a minőséget nyújtja. Meglehet, csak azért, hogy a lelkes filmbarát a következő kiadásokat is mindig megvegye: elvégre hol a képen, hol a hangon, hol az extrák mennyiségén lehet javítani, s az újabb verziókért megint lehet kasszírozni.

Vendég

Ki ért velem egyet???

balukapitány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: balukapitány »

Most akkor kérdem én!Komolyan emberek szerintetek a melléklet kiadói komolyan csinálják ezt az egészet?Mert én nem hinném!Olyan ez az egész mint amikor valaki gyorsan akarja megszedni magát a semmiért!!Mert valljuk be ezek a lemezek nem igazán ütik meg a DVD színvonalát,inkább valamilyen tuningosabb VHS-re hasonlítanak!Nem hinném,hogy nagy költségtöbblet jelentene ha a kiadók egy kicsivel több időt szentelnének a minőségre!Mert szerintem a mai elvárásoknak nem felelnek meg ezek a mellékletek!Sok az olyan lemez,amin hibás a kép,vagy csak egy silány VHS minőségnek felel meg,vagyott a hang.Ami sajnos nem üti meg azt a mércét,amiért az ember kiad ezért az újságért ennyi pénzt.Nem is értem,hogy egyes lemezeket miért adnak ki DTS hanggal??Ennek a hangnak köze sincs ahhoz a hanghoz,amit bizony csak egyes drágább bolti lemezeken találhat meg az ember!!Sőt sokszor a magyar DD 5.1 is nagyon silány minőségű,le vannak ezek a lemezek egyáltalán hangilag tesztelve?Nem hinném!!!Meg már a gyári lemezek is vannak már 2-3000ft-ért nem??És akkor az ember már inkább azt veszi meg.Ezzel pedig csak azt érik el,hogy elpártolnak az emberek már szinte az összes melléklettől,és várnak egyes újabb akciókra,ahol már jó minőségben vehetik meg azokat a filmeket,amiket szívesen megnéznének!Ott van például a DVDcenter magazin náluk egyenlőre nem találtam kivetnivalót a második mellékletükön(az eXtrákat leszámítva).Ennyi pénzért szerintem ez megérte!Éppen ezért jó lenne ha a kiadók változtatnának valamit,mert ez így nem lesz jó!!Kis idő múlva felére fog csökkenni a melléklet kiadók száma,mert nem veszi meg majd senki!!!!!!!!!!!
Ki ért velem egyet???

TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A

Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.

Vendég

Field elemzéséhez kiegészítésként:

A lemez DVD9, 7.5Gb terjedelmű.

A kép jó: 10/7 átlagosan 6-8Mbit/sec
Az angol hang jó közepes: 10/6 384kbps
A magyar DD és DTS között szerintem nincs különösebben értékelhető különbség viszont jóval gyengébb mindkettő, mint az angol DD. Magyar DD: 384kbps, DTS: 754 kbps
A felirat mérete és elhelyezése jó, tartalmilag elfogadható.
A szinkron a régi "megszokott".

Szeretnék egyben eloszlatni egy félreértés is, ez a kiadás másodpercre pontosan ugyanolyan hosszú, mint a kereskedelmi forgalomban megjelent régi 4:3-as változat.

Nem néztem végig a filmet így nem tudok Field hibajelenségeihez hozzászólni, de a videóklipben valóban van egy pöccenés a hangban.

Vendég

Ha arra gondol az ember, hogy bizonyos magazinok DVD mellékletei lejátszhatatlanok, mert lefagyás, ugrás, hangkimaradások, VHS képminőség stb. vannak, akkor tulajdonképpen az AraRecords 54 című melléklete (DVD Music Magazin) máris a kiváló minőség kategóriába sorolható lenne. Sajnos a helyzet nem ilyen rózsás.
Számomra érthetetlen, hogy egy alig pár éves film esetében miért is jelent gondot a zavartalan képminőség produkálása. Az 54 esetében többször előfordulnak kisebb képhibák, amelyektől a film ugyan nem lesz élvezhetetlen, de méltatlanok egy DVD kiadáshoz. Amit én még sosem tapasztaltam DVD film esetében: az 54-ben két alkalommal is vékony fehér csík jelenik meg néhány pillanatra a képmező felső harmadában, annak teljes hosszában. (Mint egy zavarcsík a VHS kazettán.)
Nincsen megfelelő apparátom ahhoz, hogy a hangminőségről érdemben tudjak beszámolni, viszont az extraként csatolt videoklipben (Ultra Nate: If You Could Read My Mind) többszöri lejátszáskor is ugyanott, ugyanazt a feltűnő hanghibát találtam: kb. 2 perc 10 mp-nél egy pillanatra hangos sercegés hallható a zene helyett.
Maga a film egyébként alatta marad a lehetőségeinek, s épp olyan felszínesen csillogó és üres marad, mint az a világ, amit ábrázolni akar. Az illusztrációként felhangzó zeneszámok viszont már címükkel is egyfajta dramaturgiai funkciót töltenek be. Azt azonban határozottan értékelni tudtam, hogy az 54 nem akarta túlerőltetni a drámát, mint a BOOGIE NIGHTS, ami kínos magánügyek unalomba fúló, terjengős ábrázolása lett, ahol a pornó- és diszkóvilág max. annyiban kapcsolódik össze, hogy a 70-es években játszódik a cselekmény a diszkóláz idején.

Pandóra pornófilmje? Hát csak egyszer-kétszer futólag láttam VV3 összefoglalókat az RTL Klubon különböző műsorok szüneteiben, de szerintem nevezett leányzó felöltözve sem különösebben érdekes, viszont meglehetősen hisztériásnak tűnt.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

.... a Boogie Nights egyszer mellékletként Ki van velem??
jöhet!
Bár, hamár zenei dvd magazin, akkor jó lenne ilyen témában válogatni. Pl Újra a régi, Majdnem híres, A turné, Swing, és az a film aminek nem tudom a címét mert mindig lemaradok az elejéről (), amiben a Steel dragons nevű banda van.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Mai hír, hogy a DVD-s pornómagazinnak lesz egy különkiadása, amelyikhez olyan filmet mellékelnek amelyikben a VV3-as Pandóra szerepel.
mikor?
nem tudom,hogyan néz ki a csaj,miután a vv3at (sem) nézem. de valahol olvastam,hogy fiatalon kezdte

A részletek:
http://www.pornosztar.hu/index_main.php

20 perces filmecskéért kicsit drága. Az ilyeneket még meg is értem, hogy miért törtet, hogy bent legyen egy ilyen hulladék műsorban. Eddig a kutya nem ismerte, most meg veszik mint a cukrot.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 715

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Mai hír, hogy a DVD-s pornómagazinnak lesz egy különkiadása, amelyikhez olyan filmet mellékelnek amelyikben a VV3-as Pandóra szerepel.
mikor?
nem tudom,hogyan néz ki a csaj,miután a vv3at (sem) nézem. de valahol olvastam,hogy fiatalon kezdte
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Vendég

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

"20.  hóhér a szomorú poéta  1/30/2004 5:43:42 PM 

A februári cinema melléklete Leonardo di Caprio főszereplésével készült Marvin szobája cimü film leledzik, és most elöször láttam a Computertechnika cimű újság mellékletet adott ki Gene Hackman Dominó elv cimű b,c,d, tipusú filmel ,az ára igen baráti 751 ft.
"

Ezt most olvastam az xpressen. Más is látott/hallott ilyesmiről?

Ezt a Computertechnika magazint nem lelem sehol Győrben 751 FT-ot nekem is megérne a Domino-elv dvd,tekintve,hogy jobb kiadás szerintem nem lesz.Hétfőn volt m+ csatornán,ha jól emlékszem.Film nekem is tetszett,de lehet elfogult vagyok Gene Hackman miatt.Szinkron remélem a dvd-n is a régi maradt,amit anno 70-es,80-as években csináltak rendkívüli műgonddal.Egyszerűen fenomális ezeket a régi szinkronokat hallgatni.

Én sem láttam még sehol, csak gondoltam berakom ide ezt a talált hozzászólást.

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

"20. hóhér a szomorú poéta 1/30/2004 5:43:42 PM

A februári cinema melléklete Leonardo di Caprio főszereplésével készült Marvin szobája cimü film leledzik, és most elöször láttam a Computertechnika cimű újság mellékletet adott ki Gene Hackman Dominó elv cimű b,c,d, tipusú filmel ,az ára igen baráti 751 ft.
"

Ezt most olvastam az xpressen. Más is látott/hallott ilyesmiről?

Ezt a Computertechnika magazint nem lelem sehol Győrben 751 FT-ot nekem is megérne a Domino-elv dvd,tekintve,hogy jobb kiadás szerintem nem lesz.Hétfőn volt m+ csatornán,ha jól emlékszem.Film nekem is tetszett,de lehet elfogult vagyok Gene Hackman miatt.Szinkron remélem a dvd-n is a régi maradt,amit anno 70-es,80-as években csináltak rendkívüli műgonddal.Egyszerűen fenomális ezeket a régi szinkronokat hallgatni.
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”