Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter címlaplány

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

DVDcenter címlaplány

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

Ezt akkor sem értettem és most sem vágom, hogy miért kellene jobb borítót csinálnom (egyébként tudnék, de ez most off)
ezt barki mondhassa simon

addig meg csak egy PÉK vagy te is

o v e r p o w e r e d

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVDcenter címlaplány

Hozzászólás Szerző: mszaby »

A példányszám növelésre:

Megasztáros csajszi a borítóra, Megasztár DVD melléklettel

Emelkedni fog az eladott példányszám a mellékletes és melléklet nélküli újságra is.
Igaz, hogy sok időd menne el itt a moderálással.
Elkúrtuk

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

DVDcenter címlaplány

Köszi! Hol az a topic?Addigra a DL íróm nagykorú lesz, de csak azért sem kap nagy drága DL lemezt. Úgy látszik, hogy DL írás nélkül fog leamortizálódni.

ez volna az, es ott is majd en valaszolok ra
o v e r p o w e r e d

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

DVDcenter címlaplány

egyaltalan nincs rendben semmise a lappal
nezzuk sorba:

nemetorszagban az x hazimozis lap elfogy egy honapban kb. 800.000-1millio peldanyban
itthon a dvdcenter elfogy 18-20ezerben egy jo honapban, es ez is filmfuggo, a film nelkuli ennek a negyede... se

hogy lenne mar minden rendben?
a magyar nem olvas ujsagot, szarik bele az egesz hazimoziba, vesz egy noname dvd-t, egy koaxkabellel ranyomja az 55 centis 15 eves fakokepu buborektevere, berakja a masolt dvd-t es reszerol OK! kinyit egy uveg olcso sort aztan hello!

nincs rendben semmise
nekem peldanyszam kell, es meg fogok lepni mindent, hogy ezt elerjem
mert sajnos abbol az 1500 vasarlobol, aki megvesz egy pure szakmai lapot nem fogok megelni sose

egyetlen gazdasagi erv se szol amellett, hogy ezt az ujsagot csinaljuk
szerelembol tesszuk
ahogy rajtunk kivul meg jonehany lap hasonlokeppen
aztan bejovok ide, es dől a szar a pofamba
imadom

csak nincs kedvem sirdogalni allandoan, inkabb hallgatom az ostobasagokat, es probalok ra reagalni valahogy...
o v e r p o w e r e d

Vendég

DVDcenter címlaplány

Hozzászólás Szerző: Vendég »

teljesen igazad van (egy apro hozzafuzes: a vevo mindenek elott nekunk is!!!! es kerem is, hogy mondja el hogy tetszik/nemtetszik a lap, es uzenjen nekunk azzal, hogy megveszi/nemveszi, de ne mondja mar azt pl. egy pék, hogy "igy tegyed megy ugy tegyed a cimlapon az eztmegazt aztan fotozd le, jobb lesz mint ez, mert ezt en mondom, a PÉK!" gondolom erted mirol beszelek) minden mas OK --tobbnyire--
Mikor jópár éve az Olimpián néztem az ismerőseimmel a műugrást, megjegyeztem, hogy az egyik csajszi milyen bénán ugrott. Erre lehurrogtak, hogy én még olyan bénán sem tudnék ergó milyen alapon mondom azt, hogy béna volt.
Ezt akkor sem értettem és most sem vágom, hogy miért kellene jobb borítót csinálnom (egyébként tudnék, de ez most off) ahhoz, hogy azt mondhassam, hogy ronda. Rengeteg dolgot nem tudok megcsinálni (pl. ruhatervezés, szőnyegszövés, erősítő építés, stb), de meg tudom mondani egy mások által készített termékről, hogy szar.

Nem tudnék tizedolyan jó zsömlét sem csinálni, mint egy PÉK, de megmondom ha odaégette.

Amúgy valóban csak ízlésről vitatkozunk. Sőt, talán ez nem is vita. A részemről biztos nem. Érdekesnek tartom ezt a kísérletet de nem látok semmit ami igazolná a szükségességét.

Végleg off: magamon azt vettem észre, hogy a filmplakát címlapú újságok vonzák a tekintetem. Ha tehát én lennék T-Boy akkor én mindig az aktuális melléklet reklámposzterjét tenném a címlapra. Azért meg biztos én kapnék a pofámra a sok PÉK-től.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDcenter címlaplány

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

detonator: egy topikkal arrebb kellett volna, de itt is szivesen valaszolok: lesz, de egy kicsit meg varunk, gyerekbeteg meg ez a DL dologaprilis/majus korul legkorabban

Köszi! Hol az a topic?
Addigra a DL íróm nagykorú lesz, de csak azért sem kap nagy drága DL lemezt. Úgy látszik, hogy DL írás nélkül fog leamortizálódni.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

DVDcenter címlaplány

robotka: hozzaszolasod minden betujet aranyba kene onteni
teljesen igazad van (egy apro hozzafuzes: a vevo mindenek elott nekunk is!!!! es kerem is, hogy mondja el hogy tetszik/nemtetszik a lap, es uzenjen nekunk azzal, hogy megveszi/nemveszi, de ne mondja mar azt pl. egy pék, hogy "igy tegyed meg ugy tegyed a cimlapon az eztmegazt aztan fotozd le, jobb lesz mint ez, mert ezt en mondom, a PÉK!" gondolom erted mirol beszelek) minden mas OK --tobbnyire--

detonator: egy topikkal arrebb kellett volna, de itt is szivesen valaszolok: lesz, de egy kicsit meg varunk, gyerekbeteg meg ez a DL dolog
aprilis/majus korul legkorabban
o v e r p o w e r e d

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVDcenter címlaplány

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Szerintem a vita alapja az újság féltése.

- címlapos csajszi
- csúszó megjelenések
- régebbi mellékletek újrahasznosítása
- árcsökkentés

Mi lehet a következő?

- Névváltozás
- Csökkenő oldalszám
- Negyedévente megjelenés
- Csökkenő példányszám

Sokan úgy érzik, hogy ez nem jót jelent és valami baj van az újsággal.

Akkor szoktak ilyen külső felek számára is mutatott változások megjelenni, amikor már valami nem úgy megy ahogy kéne.

Erősíts meg minket abban, hogy nem erről szól a dolog, hanem egy remek fogással (címlapcsajszi, mobiltelefoncikkek stb.) több újság fogy és mi még sokáig beszélgethetünk a címlapokról és a tartalomról.
Elkúrtuk

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDcenter címlaplány

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

sajna nem tudunk mindenkinek megfelelnikomoly banat ez nekunk
de lehetetlen is

Ha ettől jobban fogy a lap, akkor Isten neki! Ti látjátok a statisztikát. Én nemmel szavaztam, de engem igazából a tartalom érdekel. Lehet, hogy nem itt van a helye, de azért rákérdeznék. Lesznek DL írókról tesztek mostanság? De olyanra gondolok, hogy különböző DL lemezeket teszteltek, különböző írókban, illetve meg is nézitek, hogy asztali lejátszók, régebbi DVD-ROM-ok mit szólnak hozzá...

Ha rossz helyen tettem volna fel a kérdést, akkor megkérnék egy írástudót, hogy a megfelelő fórumon indítson róla egy topicot.

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

DVDcenter címlaplány

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

egyre jobb...

kell a velemeny, de ilyen szintu kritikat olyan fogalmazhat meg hitelesen, aki jobban ert hozza, mint mi, es ennek a velemenynyilvanitason kivul egyeb modon is bizonyitekat tudja adni (pl. csinal egy jobbat)

mert az hogy "nekem nem tetszik, es miert nem lehet inkabb olyan ami nekem tetszik (de a tobbseg inkabb a masikat szeretne)" az nudli, es nem mervado velemeny

szerintem
de kerlek, javits ki ha tevedek

Ezzel nem értek egyet.
Ilyen szintű, és egyébként bármilyen kritikát az fogalmazhat meg, akit úgy hívnak, mint engem!

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam:
Én volnék a VEVŐ!

Annak ellenére, hogy én sem értek egyet ezzel a csajos címlaposdival, mondjuk azt, hogy megértem.

Ettől még meg fogom venni az újságot! Mert ilyen:

Valszeg Ti jobban tudjátok ki is a célközönség (nagyjából egyébként az lehet amit itt pár hozzászólással ezelőtt megfogalmaztak), és biztosan készülnek felmérések arra vonatkozóan, hogy egy ilyen célközönségnek az érdeklődése mivel kelthető fel jobban.
Lehet, hogy egy ilyen borítóval. Nemtom, nem vagyok marketinges.
A törzstagoknak ugyse fog ez tetszeni soha, mert mi a lap minden négyzetcentijén leginkább kábelt, vetítőt, erősítőt látnánk szívesen.
Ilyen szinten tehát a vita (???), vagy ellenállás értelmét veszti. Szerintem túl nagy fenék lett kerítve ennek már.
Ha így több lap megy el, örüljünk mi is, mert lehet hogy nagyobb példányszámnál, ugyanazért a pénzért nagyobb oldalszámot, vagy olcsóbb lapot kapunk idővel.
Amíg a belbecs tartja a színvonalat, addig meg egyszínű neonzöld is lehet a borító, csak a logót tegyétek rá mindenképpen, hogy rá tudjak mutatni az újságosnál: azt kérem!

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

DVDcenter címlaplány

sajna nem tudunk mindenkinek megfelelni
komoly banat ez nekunk
de lehetetlen is
o v e r p o w e r e d

rev
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

DVDcenter címlaplány

Hozzászólás Szerző: rev »

Nyilván sokan szeretnének szexi lányokat látni a címlapon. Én a nemet választottam. Szerintem annak nem itt a helye, ha én lennék a tulajdonos akkor is inkább nem választanám a figyelemfelkeltés ezen eszközét. Mert azt hiszem hogy itt a marketingesek agya dolgozik. A célközönség 20-40 éves átlagon felüli keresetű városi még az is lehet, hoyg egyedülálló férfiak. Mi kell nekik, mire figyelnek oda? Háziállat? Gyerek? Nem Egy szexis fiatal lány. Akik el akarják adni a lapot azok szerint jó ha a címlapon van. Nem jó ez így. Szerintem.

Vendég

DVDcenter címlaplány

T-BoY 
Ha ennyire nem kell a mások véleménye, illetve zavar, ha nem teljesen van kedvedre, akkor miért nem zárod be ezt a topicot, és kész?

mert akkor dicsérni sem lehetne!

Dícsérni a Mit csinálsz most-ban, vagy a DVDcenter nyomtatásban-ban, fikázós topic kilőve

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

DVDcenter címlaplány

egyre jobb...

kell a velemeny, de ilyen szintu kritikat olyan fogalmazhat meg hitelesen, aki jobban ert hozza, mint mi, es ennek a velemenynyilvanitason kivul egyeb modon is bizonyitekat tudja adni (pl. csinal egy jobbat)

mert az hogy "nekem nem tetszik, es miert nem lehet inkabb olyan ami nekem tetszik (de a tobbseg inkabb a masikat szeretne)" az nudli, es nem mervado velemeny

szerintem
de kerlek, javits ki ha tevedek
o v e r p o w e r e d

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

DVDcenter címlaplány

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

T-BoY 
Ha ennyire nem kell a mások véleménye, illetve zavar, ha nem teljesen van kedvedre, akkor miért nem zárod be ezt a topicot, és kész?

mert akkor dicsérni sem lehetne!
gordon314.fw.hu

Vendég

DVDcenter címlaplány

T-BoY

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

DVDcenter címlaplány

Hozzászólás Szerző: Tami »

Marciusi cimlapon egy taviranyito lesz. 
Megfelel?

- odaadom az enyemet )
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Vendég

DVDcenter címlaplány

Megfelel?

Hát... ha nem lesz ruha rajta...

balagee
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 9

DVDcenter címlaplány

Hozzászólás Szerző: balagee »

Megfelel?
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

DVDcenter címlaplány

belemagyarazhatunk akarmit
fikazhatjuk ejjelnappal
mondhatjuk, hogy igy meg ugy

a helyzet az hogy a dvdcenter magazin vezetosege hozott egy dontest, miszerint ez lesz es igy
ez nem egy egyszemelyes dontes, de mivel meghoztuk kiallunk mellette, es vitazunk ha kell (ertsd: foleg en vitazok, tobbiek kussolnak) nem utolso sorban azert mert az en ujsagom es nem a tietek, ha a cimlaptol es az x oldal csajtol szar es nem szakmai, akkor csinaljatok jobbat aminek a cimlapjan erosito van meg vetito meg kabel meg plazma minden honapban unosuntalan, megveszem, igerem...

fizetek barmikor 3 kilot annak aki bemutat egy jobb, es szamunkra minden tekintetben elfogadhatobb, jobban tetszo cimlaptervet/logot (kompletten) csaj is legyen rajta meg akarmi is

hajra
aki ilyet nem tud az plz hagyjon mar beken, tobbiek kuldjek a mailcimemre

thx
o v e r p o w e r e d

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

DVDcenter címlaplány

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Tényleg igaz amit Simon írt, főleg hogy a csinos lány a címlapon eltereli a figyelmet. A másik dolog, hogy a nagyközönséget egyátalában nem érdekli a címlap. Amikor az ujságoshoz megyek és sorba kérdezem a szokásos hif/házimozis lapokat, hogy megjelentek-e, nem tud válaszolni. Inkább megkérdezi, hogy milyen mellékletet keresek. Ugyanis a lapot ez azonosítja. Nem a címe, nem a témája, hanem a melléklet. Tehát akit az újság témája hidegen hagy az úgy is a melléklet miatt veszi meg, akit pedig a beltartalom érdekel, az meg fejből ismeri az összes ilyen témájú újságot.

Akkor miért is nem lehet "normális" borító?

No mindegy talán nem is éri meg ennyi időt és energiát erre a témára fecsérelni.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

DVDcenter címlaplány

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Na, aztán engem a kutya sem kérdezett, de mégis a Gordon-Gandalf tengelyhez csatlakozom. 
Régi vita, de a DVDCenter logó még mindig nem nyerte el a tetszésemet. Nehezen olvasható és a betütípus sem technikai ezért nehezen beazonosítható. Hogy miért hoztam elő ezt a régi témát? Elmondom.

Az alapvetően sötét, sejtelmes színvilágú borítón ez a nehezen olvasható (némileg kitakart) cím hangsúlyos amit messziről valami retro ifjúsági magazinnak is vélhetnék. Ezen a címlapon szerepel egy csaj kólásdobozzal (biztos a Coke elmúlt 30 évéről lesz cikk a lapban). Amit harmadszor észreveszek az a Valentin napi meglepetés (valami szíves nyaklánc lesz nejlonzacsiba). A Teszt dömping már kicsit meglep de gondolom érdemes a régi dolgokat összevetni a kor tucattermékeivel.
Az 1000Wattnál meglepődöm, de szeretem a lakberendezési rovatot is és a fényárban úszó nappalit. Ma már elmaradhatatlan része a retro feelingnek a házimozi, szerencsére erről is olvashatunk egy írást. DLP-s vetítőn James Dean filmjeivel a középpontban.
Érdekességképpen van még cikk a 60-as évek képregényeinek megfilmesítéseiről és persze egy mobiltelefont is nyerhetek.

Simon!

Most, hogy lespoilerkedted már az egész számot meg se veszem a lapot! :smile19:
gordon314.fw.hu

Vendég

DVDcenter címlaplány

Na, aztán engem a kutya sem kérdezett, de mégis a Gordon-Gandalf tengelyhez csatlakozom.

Régi vita, de a DVDCenter logó még mindig nem nyerte el a tetszésemet. Nehezen olvasható és a betütípus sem technikai ezért nehezen beazonosítható. Hogy miért hoztam elő ezt a régi témát? Elmondom.

Az alapvetően sötét, sejtelmes színvilágú borítón ez a nehezen olvasható (némileg kitakart) cím hangsúlyos amit messziről valami retro ifjúsági magazinnak is vélhetnék. Ezen a címlapon szerepel egy csaj kólásdobozzal (biztos a Coke elmúlt 30 évéről lesz cikk a lapban). Amit harmadszor észreveszek az a Valentin napi meglepetés (valami szíves nyaklánc lesz nejlonzacsiba). A Teszt dömping már kicsit meglep de gondolom érdemes a régi dolgokat összevetni a kor tucattermékeivel.
Az 1000Wattnál meglepődöm, de szeretem a lakberendezési rovatot is és a fényárban úszó nappalit. Ma már elmaradhatatlan része a retro feelingnek a házimozi, szerencsére erről is olvashatunk egy írást. DLP-s vetítőn James Dean filmjeivel a középpontban.
Érdekességképpen van még cikk a 60-as évek képregényeinek megfilmesítéseiről és persze egy mobiltelefont is nyerhetek.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDcenter címlaplány

Hozzászólás Szerző: Mester »

Lusta vagyok visszaolvasni, de szerintem nagyon csini a csajszi.
Jó hogy végre nem gigamegasztár csajok vannak, hanem olyanok, akik nem megszerezhetetlenek.
Legutóbbi csajszi is tök cuki volt, és legalább a belső oldalakon sem arról ír, hogy milyen luxuskeccót kapott a csákójától.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

DVDcenter címlaplány

na most komolyan egy minimális fantázia: a csaj kezében a táv, előtte egy asztalon a készülék (még életszerű is)vagy a csaj előtérben távval a háttérben Ballagee vetített képe esetleg lightosabb verzióban tesztábra, filmrészlet....

persze mindezt szgépel is meg lehet csinálni úgy, hogy csak a csajt kapjátok le a távval

Na de minek osztogatom itt az "észt" ha a többségnek így is tetszik!

Természetesen néha én is rákényszerülök kompromisszumra, de alapvetően a konszenzus keresés az elvem!

tenyleg nem akarom mar folytatni a parttalan vitat, de hidd el, hogy amit leirtal az nem jo
hasonloval probalkoztunk, zsakutca

elkepzelni egy kepet mas, mint lefotozni aranyok kozott, igazodva a cimlap geometriajahoz

de hiheted, hogy osztod az eszt...

o v e r p o w e r e d

Lezárt

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”