Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztárplakát Magazin
-
Vendég
Sztárplakát Magazin
Keserű méz kritika ?
A DVD-t már megvettem, itt van a táskámban. Igen alaposan ki fogom vesézni, s az eredményt majd publikálom.
Sztárplakát Magazin
Keserű méz kritika ? :taps:
Ez mi?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
Sztárplakát Magazin
"Ilyen ez a keserű méz, amíg élsz nem számít, hogy a tűz után jön a sodró árvíz..."
Ezt nem kellett volna.
Sztárplakát Magazin
"Ilyen ez a keserű méz, amíg élsz nem számít, hogy a tűz után jön a sodró árvíz..."
Ezt nem kellett volna.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Sztárplakát Magazin
Sajnos egy régi szerzôdés alapján kiadott H filmeknél nem állt rendelkezésre az eredeti hang egyes filmeknél.
Pl:a Hátsó ablak
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin
Kicsit OFFTOPIC:Kedves FF Film & Music!
Az oldalatokat nem szoktátok mostanában frissíteni? Az elérhető DVD-k között nincs fenn minden. Legalábbis én vettem egy benzinkúton egy kiadványotokat de az mintha nem is létezne...
Milyen Hallmark kiadványok várhatók még tőletek? Nagyon csípem a filmjeiket
Viszont sokszor (mindig?) elfeledkeztek az eredeti hangról+feliratról.
Sajnos egy régi szerzôdés alapján kiadott H filmeknél nem állt rendelkezésre az eredeti hang egyes filmeknél.
Akos
Sztárplakát Magazin
Kicsit OFFTOPIC:
Kedves FF Film & Music!
Az oldalatokat nem szoktátok mostanában frissíteni? Az elérhető DVD-k között nincs fenn minden. Legalábbis én vettem egy benzinkúton egy kiadványotokat de az mintha nem is létezne...
Milyen Hallmark kiadványok várhatók még tőletek? Nagyon csípem a filmjeiket
Viszont sokszor (mindig?) elfeledkeztek az eredeti hangról+feliratról.
Sztárplakát Magazin
Keser? méz holnaptól az ujságosoknál!!!!!!!!!!!!!!
Wow!
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin
Kifolyhatna már a gyárból az a keserű méz.
Sztárplakát Magazin
Én nem várom.
Nem ja, mi?
Sztárplakát Magazin
Már a gyárban!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örömmel hallom, aztán jöhet a Pite is, meg persze a Millió Dolláro$ Bébit várom a legjobban, meg gondolom még pár ezer filmbarát kollega is.
Én nem várom.
Sztárplakát Magazin
meg persze a Millió Dolláro$ Bébit várom a legjobban, meg gondolom még pár ezer filmbarát kollega is.
Na igen,és a minimum,hogy a DUPLA DVD jön hozzánk is,legalábbis nagyon REMÉLEM(kicsit szomorú lennék,ha a szokásos FF Film kiadás lenne,még egy ilyen kimagasló Oscar-díjas alkotás esetében is)!!!
Egyben történelmet is írna a kiadó,hiszen nem sok extra változat kapható tőlük.
Sztárplakát Magazin
Örömmel hallom, aztán jöhet a Pite is, meg persze a Millió Dolláro$ Bébit várom a legjobban, meg gondolom még pár ezer filmbarát kollega is.
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin
Igen, új masterrôl megy
Szia Ákos!
Mikor jelenik meg ez a KESERŰ MÉZ-es szám?
Én is csapódom field mellé.
Ugyanezt szeretném én is megtudni.
Akos
Sztárplakát Magazin
Igen, új masterrôl megy
Szia Ákos!
Én is csapódom field mellé.
Ugyanezt szeretném én is megtudni.
Elkúrtuk
-
Vendég
Sztárplakát Magazin
Igen, új masterrôl megy
Szia Ákos!
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin
Hamár túl vagyunk a Taxi-n, mi várható az újság terén? Több hónap szünet, vagy azért sűrűbb lesz a megjelenés?
Khm. Újság?
SZTP Következô szám: Keser? Méz (új)
Új kiadás?Mert a régi nem kapott szép kritikákat...
Ha új,akkor mindenképp kell!
Igen, új masterrôl megy
Akos
Sztárplakát Magazin
Hamár túl vagyunk a Taxi-n, mi várható az újság terén? Több hónap szünet, vagy azért sűrűbb lesz a megjelenés?
Khm. Újság?
Új kiadás?Mert a régi nem kapott szép kritikákat...
Ha új,akkor mindenképp kell!
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin
Ez tök jó, de mikor?
A Taxit két hónapra terveztük...
Akos
Sztárplakát Magazin
Ez tök jó, de mikor?
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin
Khm. Újság?
Akos
Sztárplakát Magazin
Ma mintha láttam volna reggel egy új kiadványt, vmi francia film, de a címére nem emléxem, bevallom őszintén, előtte nem hallottam a filmről... 1490 Ft volt. A cím "hangulata" olyasmi volt, mint a "Pelenkás bajkeverő", de nem az volt.
Na ezzel most sokat mondtam:) A lényeg hogy van új szám, aki tud konkrétabbat, írja meg!
A Tökös átverésre gondolsz? Egyébként Best-kiadvány.
Az volt, igen.
Sztárplakát Magazin
Ma mintha láttam volna reggel egy új kiadványt, vmi francia film, de a címére nem emléxem, bevallom őszintén, előtte nem hallottam a filmről... 1490 Ft volt. A cím "hangulata" olyasmi volt, mint a "Pelenkás bajkeverő", de nem az volt.
Na ezzel most sokat mondtam:) A lényeg hogy van új szám, aki tud konkrétabbat, írja meg!
A Tökös átverésre gondolsz? Egyébként Best-kiadvány.