Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
Több újdonságot szeretnék a lapban olvasni! Hangfalteszteket, kábel teszteket, alátét, állvány trükköket, stb.
Több tesztet, esetleg ismét a "fakorongot is lejátszó" noname kategóriákban, bár lehet, hogy a sok név és burkolat ugyanazt a gyártót rejti... Trükkökhöz kapcsolódó net címeket nem lehet megjelentetni?
Balage cikkei tényleg jók!
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Ezennel megkövetlek, és ígérem, többször ilyen nem fordul elő. Mentségemre szolgáljon, hogy a rendszer aláhúzza a neveket, és így elég nehéz megkülönböztetni a q és a g betűt.
Ez legyen a legnagyobb hiba a lapban.
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
A Polár Expressz egészoldalas tetsztjéhez:-ha a DVD játszó alapbeállításaiba kiválasztjuk a (DVD)Menü-t, és az Audió-t magyarra, akkor a lemez menüje magyar lesz, és a film is magyarul kezdődik el, minden további kiválasztás nélkül.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Volt rá idő az utóbbi napokban, hogy rendesen átolvassam a lapot; ez most jóra sikerült, bár apróbb bakik még mindíg vannak (a fórumidézeteknél simét sikerült elírni a nevem "iqc") pedig elvileg szó szerint idéztek és idézetet csak pontosan szabad.. Szinte az összes cikk érdekes és jó volt. Ha ezt a vonalat tudnátok tartani akkor nagy gond nem lenne..
Ezennel megkövetlek, és ígérem, többször ilyen nem fordul elő. Mentségemre szolgáljon, hogy a rendszer aláhúzza a neveket, és így elég nehéz megkülönböztetni a q és a g betűt.
No, ma végre én is megvettem a karácsonyi számot. Még nem olvastam bele, de tetszik.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Egy nagy baj van a lappal, efogyott belőle az olvasnivaló....
Jöhet az új szám...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Volt rá idő az utóbbi napokban, hogy rendesen átolvassam a lapot; ez most jóra sikerült, bár apróbb bakik még mindíg vannak (a fórumidézeteknél simét sikerült elírni a nevem "iqc") pedig elvileg szó szerint idéztek és idézetet csak pontosan szabad.. Szinte az összes cikk érdekes és jó volt. Ha ezt a vonalat tudnátok tartani akkor nagy gond nem lenne..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Csak régebben ti is lehúztátok a pio deinterlacéjét, hogy nem viszi a 2:2-őt meg messze van a tökéletestől, amiben van is valami, mert tényleg nem egy faraudja, mondjuk nem is tesco gazdaságos minőség, de most meg az egekbe van dicsérve.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
A plazma/lcd tesztet en irtam csak lemaradt a nevem. A tordelot megvertuk.... smile.gif
Hallod es melyiket?
Reklam cikk nincs a lapban (a PIO sem az).
Minden cikk az adott iro tudasanak es velemenyenek tukre. Ennyi.
A plazma/lcd tesztet en irtam csak lemaradt a nevem. A tordelot megvertuk....
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 697
Csak "átlapoztam" az új lapot, de ha lenne benne, még egykevés HM teszt (mondjuk erôsítô és hangfal), akkor 100%
Így elsôre tetszik, szvsz jobb , mint az elôzô.
Véleményem nem változott.
(Támogatnék egy fél évente megjelenô hc újságot :box: )
LCD és Plazma tesztek kár, hogy nem az elôzô számban jelentek meg, biztos nagy segítség lett volna több karácsonyi vásárlónak.
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/PaulPang/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
Olvasgatom az újságot, a plazma teszt jó volt, a pio teszt reklám szagú, vagy változtattak a deinterlacén az 575 óta?
Nem hinném, azért nem tökéletes a képe vannak kisebb problémák vele, bár a szinekkel tényleg nincs gond.
- GTomi
- V.I.P.

Megvettem, de még pár óra munka van utána fekhetek csak le olvasgatni, amíg nem jönnek, hogy faragjak fenyo˝fát....
OFFTOPIC:
nagy mákom, van, pont akkora a törzs átmérôje, mint a tartóé, úgy passzol, mint a borsó, meg a héja
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/PaulPang/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
Megvettem, de még pár óra munka van utána fekhetek csak le olvasgatni, amíg nem jönnek, hogy faragjak fenyőfát....
- GTomi
- V.I.P.

Csak "átlapoztam" az új lapot, de ha lenne benne, még egykevés HM teszt (mondjuk erôsítô és hangfal), akkor 100%
Így elsôre tetszik, szvsz jobb , mint az elôzô.
bôvebben, majd késôbb
Még csak átlapoztam. Kb. jó fele a lapnak film és disc ajánló, van egy bővebb lcd és plazma teszt, két oldal vegyes hírek, egy konzol meg egy pda teszt. Szerencsére nincs se kóla se csipsz teszt. A kifejezetten nem házimozis témák részaránya tolerálható, de persze hardcore magazinra vágyók nem lesznek elégedettek.
Kapható!
Szombaton biztos nem lesz kapható.. Akkor ebből már csak a jövő héten lesz lap, vagy még akkor sem.. :box:
Miért ne lenne kapható?
Szombaton ugyanúgy nyitva lesznek az üzletek, mint más szombatokon.
Kivéve, hogy 14.00-kor bezárnak.
Hehe. Máskor is bezárnak kettőkor...
Ez egy jó ötlet..
kerestem egy file-t a gepemen, es meglepetesemre reg elveszettnek hitt dolgokat talaltam:
SoftDVD FAQ 1999-bol (akkor meg ez volt a neve es a dvd.budapestnet.hu cimen ment)
Lehetne a lapban ilyen retro rovat is. Mi volt az ősidőkben a nagy hír.
Elkúrtuk
Szeretnék mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánni, velem legközelebb jövőre találkoztok itt. Addig is kellemes DVDcenter olvasgatást!!
Lejárt a munkaidő, mi?
Boldog karácsonyt neked is!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
kerestem egy file-t a gepemen, es meglepetesemre reg elveszettnek hitt dolgokat talaltam:
SoftDVD FAQ 1999-bol (akkor meg ez volt a neve es a dvd.budapestnet.hu cimen ment)
Hogy tudom előhozni az SB Live!-ból a downmixelt AC3 hangzást?
Downmixelt AC3-hoz SB Live!-ból elég a Value (olcsóbbik) verzió?
Melyik a legjobb software-es DVD lejátszó progi?
Software-es DVD lejátszáshoz DVD kit, vagy csak DVDROM kell?
Milyen DVDROM-ot, vagy DVDRAM-ot vegyek?
Hol vegyek, és milyen asztali DVD lejátszót?
Valóban létezik program, amivel korlátlanul válthatok régiót?
akkor meg egy darab html file-ban volt az egesz oldal
nehany hir 1999.09.11-en:
Natessék! Most olvasom a Reuters-en, hogy a THE MATRIX DVD előrendelések száma átlépte az 1milliós határt... a TITANIC szintúgy... ez utóbbi cikk másik érdekessége, hogy itt a THE MATRIX kiadását november 29-re datálják, de hogy melyik régióban azt nem irják. Egyszer csak megjelenik...
Még az idén STARWARS TRILOGIA DVD-n?
A Home Entertainment UK riportot készített a film executive producer-ével, Rick McCallum-mal, aki vidáman nyilatkozta, hogy 1999 végén tervezik megjelentetni a filmeket.
Két nappal késöbb George Lucas mint a STARWARS egyedüli jogtulajdonosa erre reagálva elmondta, tervei szerint csak a 3 korábbi epizód újrahangosítása után, körülbelül 2005 nyarán jelenik meg a trilógia DVD-n.
Sokáig az volt a vágyunk, hogy legalább egy DVD drive-unk legyen. Késöbb néhány aberáltban biztos felvetődött a gondolat, hogy vesz még vagy százat... A SONY-ban viszont annyira frusztrált japcsik tolják az ekét, hogy novemberben kiadják az első 200 lemezes DVD MANAGER-t. A szerkentyű DolbyDigital AC3, és DTS hangot is tud majd, sőt az általam kevésbé ismert Digital Cinema Sound (DCS) és Virtual Enhanced Surround (VES) rendszereket is támogatja... Ára:1999DM (cca. 260.000Ft)
VaroDVD 1.34. Alapossan szemügyre vettem, de eltekintenék a részletes technikai leirástól. Mint az várható volt, nem nyújt semmi újat, de legalább instabil. Kicsit gyorsabb mint a PowerDVD 2.0, de lassabb mint az ATI/Cinemaster, vagy mint a WinDVD. A képe egész szép, de inkább vetélytársai közül válasszatok lejátszót. Majd ha kijön egy patch a rengeteg bug javítására, esetleg érdemes lesz leszedni...
hat ilyen idok jartak akkoriban...
o v e r p o w e r e d
Szombaton biztos nem lesz kapható.. Akkor ebből már csak a jövő héten lesz lap, vagy még akkor sem..
Miért ne lenne kapható?
Szombaton ugyanúgy nyitva lesznek az üzletek, mint más szombatokon.
Kivéve, hogy 14.00-kor bezárnak. :box:
Szeretnék mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánni, velem legközelebb jövőre találkoztok itt. Addig is kellemes DVDcenter olvasgatást!!
1. A Lapker-átadás -rajtunk kivülálló okok miatt- sajnos csak pénteken lesz, így szombatra kerül a lap az újságosokhoz.
Szomorú vagyok... :box: Már beleéltem magam, hogy pénteken olvasgatom a buszon.(kétóra oda-kétóra vissza.) Így marad a Digitális Házimozi...
esetleg egy kesobbi busz?
o v e r p o w e r e d