Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
T3 magazin DVD-vel
T3 magazin DVD-vel
Bécsi úti MM-ban már van T3 a Malénával Én már magamévá is tettem
A T3-ot vagy Malenát?
A T3-ast , de jobban jártam volna Malénával
Merthogy a magazinban most nem sok érdekesség található (számomra)
T3 magazin DVD-vel
Bécsi úti MM-ban már van T3 a Malénával Én már magamévá is tettem
A T3-ot vagy Malenát?
T3 magazin DVD-vel
Bécsi úti MM-ban már van T3 a Malénával
Én már magamévá is tettem
T3 magazin DVD-vel
Nem fogod megbánni, ha megveszed, nekem nagyon bejött (és nem MB miatt); pedig nem vagyok túlzottan oda az ilyen filmekért..
Jó lenne, ha egy hónapon belül nem jönne ki ennyi újság kedvemre való filmekkel, mert ez így anyagi csőd.
T3 magazin DVD-vel
Igen. Úgy hallottam, hogy részben a fényképezés viszi el a hátán a filmet. Kicsit kíváncsi vagyok erre a filmre, mivel még nem láttam. Lehet, hogy a következő hónapban megveszem.
Nem fogod megbánni, ha megveszed, nekem nagyon bejött (és nem MB miatt); pedig nem vagyok túlzottan oda az ilyen filmekért..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
T3 magazin DVD-vel
Bár az igényesebbek tudják, hogy JC-nek semmi köze ehhez a jó kis alkotáshoz, aminek (ha valaki nem tudná) van megyar vonatkozása is..
Igen. Úgy hallottam, hogy részben a fényképezés viszi el a hátán a filmet. Kicsit kíváncsi vagyok erre a filmre, mivel még nem láttam. Lehet, hogy a következő hónapban megveszem.
T3 magazin DVD-vel
Elnézést mindenkitől, mindkét helyre véletlenül csúszott oda Jackie Chan neve, már orvosoltam mindkét oldalon a problémát! Mégegyszer bocsi
Papp Gábor
aha, meg a március 18.-i megjelenés is? Ezért én valakit jól seggberugnék, ugyanis a gyanútlan fogyasztó meg van tévesztve.. Bár az igényesebbek tudják, hogy JC-nek semmi köze ehhez a jó kis alkotáshoz, aminek (ha valaki nem tudná) van megyar vonatkozása is..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
T3 magazin DVD-vel
Úgy néz ki, hogy a vágott Malena-t kapjuk..
Felhívtam a szerket, utánanéznek, hogy melyik hosszúságot adják ki. A HBO-n a 88-as verzió ment, de a Miramax nálunk a 106-ost adta ki, bár csak felirattal. Nagy baromság volt a 89-est leszinkronozni.
T3 magazin DVD-vel
Elnézést mindenkitől, mindkét helyre véletlenül csúszott oda Jackie Chan neve, már orvosoltam mindkét oldalon a problémát! Mégegyszer bocsi
Papp Gábor
Köszi a gyors reagálást.
Ezek szerint a többi helytálló, mármint a dd 5.1, a dts, és a 89 perc .
T3 magazin DVD-vel
Papp Gábor
T3 magazin DVD-vel
idézet a cikkből; (ez tetszik):"A magazin ezen mellékletén Jackie Chan foszereplésével a Maléna című film lesz!"
És milyen ciki, hogy a magazin honlapján is ezt a marhaságot láthatjuk.
Persze egyértelműen látszik, hogy az előző linkhez tartozó oldal 1 az 1-ben innen vette az infót.
És nem gyanús a magyar dd 5.1 és dts? Lehet, hogy azért kellett kivágni a filmből, hogy a dts is ráférjen?
T3 magazin DVD-vel
idézet a cikkből; (ez tetszik):
"A magazin ezen mellékletén Jackie Chan foszereplésével a Maléna című film lesz!"
T3 magazin DVD-vel
T3 magazin DVD-vel
Egyébként is! Nekem tetszik a T3 magazin a tartalma miatt is!
Így, ha a melléklete is megnézhető, akkor már jöhet!
(ez nem Sly szürt házisöre!) ez az enyém!
T3 magazin DVD-vel
noés miért sokkal inkább? azért mert már egy éve is meg lehetett venni 1990-ért a MM-ban?
Ez nem vcd volt véletlenül? Mert ha jól emlékszem, olyam most is van.
nemnem, még annak idején be is írtam a "4000-es" topikba
lehet, hogy nem országos volt, csak itt Debrecenben...
OK, nem tudom ...
1 azonban biztos, 1 T3-at e hónapban magamévá teszek, ha végre megjelenik.
T3 magazin DVD-vel
noés miért sokkal inkább? azért mert már egy éve is meg lehetett venni 1990-ért a MM-ban?
nemnem, még annak idején be is írtam a "4000-es" topikba
lehet, hogy nem országos volt, csak itt Debrecenben...
T3 magazin DVD-vel
- Pink Panther
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
T3 magazin DVD-vel
Én 2990 Ft-ra emlékszem. Annyit nem adtam érte, ennyit viszont fogok!
PP
Víg kedély, jó egészség!
T3 magazin DVD-vel
Ha még nem volt a Maléna mellékletként a T3ban tavaly,akkor április közepén az lesz
Végre egy igazán ütős melléklet, sokkal inkább ez a mérföldkő, mint a Chicago..
T3 magazin DVD-vel
Ha még nem volt a Maléna mellékletként a T3ban tavaly,akkor április közepén az lesz
Végre egy igazán ütős melléklet, sokkal inkább ez a mérföldkő, mint a Chicago..
T3 magazin DVD-vel
... es hiresen cenzurazott film. eredetileg asszem 108 perc a moziban, es minden orszagban mas hosszra cenzurazzak. nekem asszem a 89 perces nemet kiadasu "rekorder" van meg
Nálunk, hálistennek, az olasz verziót adták ki dvd.n, de nem volt rajta szinkron. Talán most.
T3 magazin DVD-vel
Ha ez igaz, annak nagyon örülnék!
T3 magazin DVD-vel
Én is láttam óriásplakáton. A filmet nem láttam, de állítólag jó.
... es hiresen cenzurazott film. eredetileg asszem 108 perc a moziban, es minden orszagban mas hosszra cenzurazzak. nekem asszem a 89 perces nemet kiadasu "rekorder" van meg
T3 magazin DVD-vel
Én is láttam óriásplakáton. A filmet nem láttam, de állítólag jó.
Elkúrtuk
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 713
T3 magazin DVD-vel
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc