Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
hűha jól felpörgött a dolog
amúgy valahogy biztos voltam a válaszban.
sac, hamis dvd-t vettél ez tény, Ukrajnában szinte nincs is eredeti :vazeg: (az egységesen kicsit hullámosabb tokjukról már messze felismerhetőek) és azért nem írott lemez mert ipari méretekben hamisítják, úgyhogy 1200 Ft-ért nem olcsón, hanem éppen "áraban" vetted, csak ez nem a kiadókhoz, hanem az ukrán maffiához vándorol
gratulálok hozzá!
Majd kipróbálom egy olyan lejátszóval ami csak a gyári dvd-ket veszi be!Havernak dimarson dm300 asa van , az meg írottat nem olvas.Vagy nem tudom.Minden esetre akár írott akár nem attól még jó filmek jó áron!!Majd még megnézem a neten hátha hiányzik belőle valami!Inkább vonatozok 1000km-et minthogy a hangyák a gatyábant megvegyem.
Szerintem felesleges ezen vitatkoznotok, hogy a lemez eredeti-e vagy sem.
Szerintem ez esetben ez nem kérdéses....
A lényeg az, hogy ha Neked a minősége megfelelő, akkor használd egészséggel.
Ez ugyanolyan, mint az embernek a házimozi rendszere: nem az a fontos, hogy mennyire új, mennyire menő, vagy éppen drága, hanem az hogy elégedett vagy-e vele, és örömödet leled-e benne, amikor használod, és filmeket nézel.
Persze itt más kérdések is felmerülnek, így a kalózkodás támogatása, szerzői jogok megsértése, stb... de ez nem ide tartozik.
Ahogy ez az egész hozzászólás sem.
Majd kipróbálom egy olyan lejátszóval ami csak a gyári dvd-ket veszi be!Havernak dimarson dm300 asa van , az meg írottat nem olvas.Vagy nem tudom.Minden esetre akár írott akár nem attól még jó filmek jó áron!!Majd még megnézem a neten hátha hiányzik belőle valami!Inkább vonatozok 1000km-et minthogy a hangyák a gatyábant megvegyem.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 700
Láttam már mahaszos vagy bmg-s full eredeti lemezt a Road to perdition-t vagy mi de olyan sz volt a bitrátája hogy egybo˝l kivettem a lejátszóból.
volt már kezemben olyan: volt egyszer egy amerika ,ami egy lemezen volt,rendes dvd boritóval,kivül belül,természetesen angol nyelven.csak egy baj volt vele,hogy a világon mindenhol 2 lemezes volt....
jó vonatozást :vazeg:
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Láttam már mahaszos vagy bmg-s full eredeti lemezt a Road to perdition-t vagy mi de olyan sz volt a bitrátája hogy egyből kivettem a lejátszóból.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
Basszus!a lemezre is rá van nyomtatva minden!!szerintem tuti eredeti!egy hiba nincs benne, + mindegyik lemezen vannak trailerek, meg rendes menü.Ha másolat akkor ingen jó technikával csinálták.....
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 700
Nem full angol.Van mindkét filmben magyar felirat+stereo szinkron.A haverom ukránbó hozta!
Hát az kár, mer' eredetik full magyar borítóval rendelkeznek sztem, és 5.1-es magyar hanggal.
Ez hülyeség!Éppen az hogy az az eredeti!!!Nincs beleturkálva, mert a magyar menünél át kell szerkeszteni a szavakat!Mit gondolsz amerikában magyar borítóval adják????
vettem már BOLTBAN erôsen eredetinek tünô,nem irottat( mint kiderült utólag valszeg ukránbó')származó zenei dvd-t.tuti minden,boritó,lemez nem irott,csak éppen az EREDETI kiadással nem megegyezô,mert néhány dolog hiányzott róla,a bitráta is erôsen konvergált a nulla felé ahogy azt egy barátom mondaná
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Csumi nevessetek csak!Most szereztem meg a Bad Boys2 és a Jelek című gyári dvd-t.Mit gondoltok mennyiért??1200ft/db, nem írott teljesen eredeti, fullos!!!Csak nincs rajta a mahasz címke vagy mi.
Ennyire te sem lehetsz naív!!! :vazeg:
erről a pár mondatodról a Tökéletes másolat c. film jut az eszembe
Ja és az 5.1 magyar hangról annyit hogy azt a magyar szinkron végképp elbaltázza!!!Így az már nem nevezhető eredeti hangnak!Modjuk én eredeti hanggal szoktam nézni, felirat nélkül.Tudok angolul így jó!
Nem full angol.Van mindkét filmben magyar felirat+stereo szinkron.A haverom ukránbó hozta!
Hát az kár, mer' eredetik full magyar borítóval rendelkeznek sztem, és 5.1-es magyar hanggal.
Ez hülyeség!Éppen az hogy az az eredeti!!!Nincs beleturkálva, mert a magyar menünél át kell szerkeszteni a szavakat!Mit gondolsz amerikában magyar borítóval adják????
Most szereztem meg a Bad Boys2 és a Jelek című gyári dvd-t.Mit gondoltok mennyiért??1200ft/db, nem írott teljesen eredeti, fullos!!!Csak nincs rajta a mahasz címke vagy mi.
és magyar a borítója?
Megyek fel az MM-be vonattal Debrecenbe és megveszem az Armageddont 2000-ért!!!Vagy az Ölve vagy halvát!Vagy mindketto˝t, meg lehet a Godzillát is 2499 ért!!+Viharzónát!!MM-ban sok jó film van olcsón!Eddig egyszer voltam az MM-ben vonattal, de nagyon tetszett a dvd kínálat!Magazinos dvd off, nem veszek!!!Csak ajánlani tudom az MM-et!Nem reklámozom!
vallj szint!!!csak a vonatozás miatt jársz!!!ez az indok kell(MM),hogy elengedjenek otthonról
:vazeg:
Csumi nevessetek csak!
Most szereztem meg a Bad Boys2 és a Jelek című gyári dvd-t.Mit gondoltok mennyiért??1200ft/db, nem írott teljesen eredeti, fullos!!!Csak nincs rajta a mahasz címke vagy mi.
Azért a héber felirat mgint ott figyel:)
Héber szinkront mikor kapunk végre?
DVD Music Magazin (3.) + DVD melléklet: Egy nehéz nap éjszakája
Info:
http://www.netpiac.hu/display/index.pht ... ek_id=4793
Elég jó kép, semmi felirat, eredeti angol hang és az újabbik magyar szinkron - de azért Sztankay és Láng József.
Nekem megérte !
És milyen az újság?
És a napszemüveg?
Hmmm, "újság" felejtős, de azért van 1-1 oldal Tony Curtsiről és R. Moore-ról.
A napszemű állítólag Avanglion (ez pozitívum? ), elég korrekt. A 11 éves lányom örül neki.
Megvette valaki a Minden lében két kanál-t ? Miyen a szinkron ? Van angol hang ? Feliratok ?
Úgy tudom, hogy magyar/agol 2.0, és felirat nincs.
No, bevállaltam kétezerért.
Elég jó kép, semmi felirat, eredeti angol hang és az újabbik magyar szinkron - de azért Sztankay és Láng József.
Nekem megérte !
És milyen az újság?
És a napszemüveg?
Elkúrtuk
Megyek fel az MM-be vonattal Debrecenbe és megveszem az Armageddont 2000-ért!!!Vagy az Ölve vagy halvát!Vagy mindkettőt, meg lehet a Godzillát is 2499 ért!!+Viharzónát!!MM-ban sok jó film van olcsón!Eddig egyszer voltam az MM-ben vonattal, de nagyon tetszett a dvd kínálat!Magazinos dvd off, nem veszek!!!Csak ajánlani tudom az MM-et!Nem reklámozom!
Aztán majd kérünk részletes beszámolót a portyáról. Hol milyen csemegék vannak. Mit hagytál nekünk.
Elkúrtuk
Megvette valaki a Minden lében két kanál-t ? Miyen a szinkron ? Van angol hang ? Feliratok ?
Úgy tudom, hogy magyar/agol 2.0, és felirat nincs.
No, bevállaltam kétezerért.
Nekem megérte !
Nem a DVD-t meg ami rajta van neveztem szemétnek, hanem a mellette lévő gyújtós papírt, meg a napszemüveget.
Ez viszont igaz!!!
A TV2 majd a Naplót fogja kiadni dvd-n.Minden lemezen lesz 3 Napló!Extraként Sváby féle bakikat nézhet majd meg a néző,mindezt THX-es hangminöségben!!
Jaja, de kijöhetnek még egy csokor IHM-gyel is, abból is volt naplóparódia
"mérelgen a tahóság" ;-)
Szasztok!Amiröl ti beszéltek az a DVD KLUB MAGAZIN.Pont tegnap láttam a reklámot az RTL KLUB-on.A magazinban 3 film(Minden lében két kanál elsö 3 része),és egy ajándék gagyikirály napszemüveg van. COOL!!!
Az ára azt hiszem most vagy 1690,vagy 1990Ft.
Én tuti kihagyom!!
Tulajdonképpen csoda hogy a retekklub eddig nem adott ki dvd mellékletes szemetet. Vagy későn jöttek rá, hogy ilyet is lehet, vagy nagyon sokáig gyötörték az embereiket, hogy hozzanak össze egyet. Azonban ez előrevetíti azt a jövőképet, amelyben a vetélytárs tv2 is megjelenteti a maga szemetét.
Remélem anyagilag nem éri majd meg nekik, nem szeretném ha már óránként jönne ki egy egy újabb példány.
Maradjanak csak a versenyképesek, (igényes filmekkel) max 3-4 darab havonta és kész.
Én se szeretem az RTL Klub-ot, de azért az tuzás, hogy ez a sorozat egy szemét lenne! (inkább klasszikus)
Akkor máris meg kell védenem a beírásomat
Nem a DVD-t meg ami rajta van neveztem szemétnek, hanem a mellette lévő gyújtós papírt, meg a napszemüveget.
Én se szeretem az RTL Klub-ot, de azért az tuzás, hogy ez a sorozat egy szemét lenne! (inkább klasszikus)
Sokkal inkább... És bár utálom az rtlklubbot is, meg a tv2t is (az előbbi a vv3 maitt jobban ) de ne bukjon ebbe bele. Szerintem a film (sorozat) jó, csak kicsit drága lesz mire kijön - ha egyáltalán - az összes rész.
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
Szasztok!Amiröl ti beszéltek az a DVD KLUB MAGAZIN.Pont tegnap láttam a reklámot az RTL KLUB-on.A magazinban 3 film(Minden lében két kanál elsö 3 része),és egy ajándék gagyikirály napszemüveg van. COOL!!!
Az ára azt hiszem most vagy 1690,vagy 1990Ft.
Én tuti kihagyom!!
Tulajdonképpen csoda hogy a retekklub eddig nem adott ki dvd mellékletes szemetet. Vagy későn jöttek rá, hogy ilyet is lehet, vagy nagyon sokáig gyötörték az embereiket, hogy hozzanak össze egyet. Azonban ez előrevetíti azt a jövőképet, amelyben a vetélytárs tv2 is megjelenteti a maga szemetét.
Remélem anyagilag nem éri majd meg nekik, nem szeretném ha már óránként jönne ki egy egy újabb példány.
Maradjanak csak a versenyképesek, (igényes filmekkel) max 3-4 darab havonta és kész.
A TV2 majd a Naplót fogja kiadni dvd-n.Minden lemezen lesz 3 Napló!
Extraként Sváby féle bakikat nézhet majd meg a néző,mindezt THX-es hangminöségben!!
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.