Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
DVD Music magazin: Egy nehéz nap éjszakája (Beatles)Milyen a DVD minősége?
Most vettem meg
(lássák a gyerekek mire őrült meg öreganyjuk annno 1966-ban.)
A film feket - fehér, a hang jó 2.0, főleg a zeneszámok alatt halaltszik, hogy felújított, persze csak angol eredeti, magyar felírat
(meg, nem találjátok ki : héber....)
Ami kifejezetten tetszik, hogy van angol felírat is (még a zeneszámok alatt is) - jó az angolt tanulóknak.
persze hülye reklámok is vannak az elején....
...no comment
Játékidő 85 perc.
Extrákat nem néztem még.
Jó néha egy kicsit nosztalgiázni...
Menyivel egyszerűbb volt akkor minden.
Mellékletként kicsit drága, az újság színvonaláról hadd ne nyilatkozzak....
z
Helló!
Miért milyen ennek az újságnak a színvonala, mármint a DVd Musicra gondolok, már láttam az újságososknál, de még nem vettem meg. Mivel foglalkozik? A DVD hozzá elég kecsegtetô.
Csá!
kevert
Csokit lehet kapni 1490-ért Kvízmagazinnal is. Reklámmal, nem túl kimagasló minőséggel.
Elkúrtuk
Sziasztok!
Korábban volt a Csoki és Good Will Hunting melléklete egy egy (tán ugyananak) a magazinnak. Azt tudom, hogy nem egy észveszejtő minőség, de azt nem tudom, hogy reklám van e bennük az elején?
Plíz help.
Van bizony!Át nem léphető.
MM-ben volt Good Will Hunting 1490-ért csak túrni kellett a konténert mert már csak az alján volt.
Csokoládé azt hiszem csak újsággal együtt volt.
Ja mindez most volt szombaton.
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok
Sziasztok!
Korábban volt a Csoki és Good Will Hunting melléklete egy egy (tán ugyananak) a magazinnak. Azt tudom, hogy nem egy észveszejtő minőség, de azt nem tudom, hogy reklám van e bennük az elején?
Plíz help.
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
- Pink Panther
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
berakhatnad alairasodba a page cimetszerintem sok embernek segitene
Ez eddig OK, de van olyan időszak, mikor ooz kevésbé aktív - ilyenkor nincsenek szem előtt a hozászólásai...
berakhatnád a DVD mellékletes magazinok témaoldalára a page címet
szerintem sok embernek segítene
PP
Víg kedély, jó egészség!
Nincs valakinek meg az a netpiaci link, ahol egykupacban volt az összes rendelhető mellékletes újság? Egy darabig ott volt a főoldalukon, de már egy ideje sehol nem találom.
http://www.netpiac.hu/display/index.pht ... tum&desc=1
Hálám örökké üldözni fog! Köszi!
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 665
magyar 2.0 és német
ha teljesen aktuálisak akarunk lenni akkor
német 0:2 magyar (gólszerzo˝: Torghelle 7., 32.) :vazeg:
bocs de nem tudtam kihagyni
Vannak még rajtam és a barátomon kívül olyanok idehaza, akik nem temetik a magyar focit?
magyar foci ,magyar foci.....mi is az?
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Nos, megnéztem a FITCARRALDO-t. Valóban csak azoknak ajánlanám, akik az art filmeket kedvelik. Nekem ugyan tetszett, de azért az art toplistám élvonalába nem sorolnám: kétségtelenül Herzog leghíresebb, de korántsem a legjobb filmje. (Gondolom, akik meg eleve nem favorizálják a művészfilmeket, azok meg még ennyire sem méltatnák. )
Természetesen nem kell véresen komolyan venni a magazin lelkes, mindenre 5 csillagot adó értékelését a filmmel kapcsolatban. Az tény, hogy a Cinetel rossz hírű kiadványaihoz (CIGÁNYOK IDEJE, MONTENEGRO) képest ennek a minőségével nincsen számottevő probléma, de a tökéletestől azért messze van. A "ragyogó színek" szerintem kissé fakók: az őserdei fák számomra inkább tűntek szürkének, mint zöldnek.
A szinkron valaha a Magyar Televízió számára készült: Klaus Kinski magyar hangjának választani Kern Andrást szerintem legalább akkora baklövés volt, mint amikor Rudolf Péter magyarította John Travoltát a RÉS A PAJZSON című filmben. Kern képtelen érzékeltetni a hangjával a Kinski játszotta figura kitartó megszállottságát, helyette inkább olyan, mint egy túlérzékeny entellektüell.
Vannak még rajtam és a barátomon kívül olyanok idehaza, akik nem temetik a magyar focit?
OFF
pl. én. De lehet, hogy csak azért, mert engem nem is érdekel a foci?
Viszont ez itt már erősen OFFtopic téma, szóval menjetek át vele megfelelő helyre
Megyünk. És jelezni is akartam az off topicot, csak sehogy nem volt hajlandó kinyílni a grimaszos nagyablak, ahol a megfelelő smiley lapul. Bocsi!
OFF
pl. én. De lehet, hogy csak azért, mert engem nem is érdekel a foci?
Viszont ez itt már erősen OFFtopic téma, szóval menjetek át vele megfelelő helyre
bár teljesen off topic, de megjegyzem én sosem temettem.
ha meg nézzük, hogy a kézilabdánk hol volt tizenöt éve, amikor a ZS osztályos eb-n 19. voltunk és most amikor kinyílvánítottan a világ legnagyobb kézilabda nemzete vagyunk (szekérnyi ezüstéremmel :S).
most hogy bekerültek ilyne tökös gyerekek akik nem félnek esetleg egy világsztárral szemben cselezést választani a hátrapassz helyett, talán lesz valami.
Szabics, Torghelle, Gera, Huszti, Juhász. na ezek mellé kéne még vagy 8 hasonló
magyar 2.0 és német
német 0:2 magyar (gólszerző: Torghelle 7., 32.) :vazeg:
- cibetmacska
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
magyar 2.0 és német
német 0:2 magyar (gólszerző: Torghelle 7., 32.)
Ez jó! :vazeg:
magyar 2.0 és német
német 0:2 magyar (gólszerző: Torghelle 7., 32.) :vazeg:
Írna valaki arról, hogy milyen a kép- és hangminőség? A filmet ugyanis a Cinetel forgalmazza (legalábbis az Xpressen ez került szóba), ők viszont már egy pocsék CIGÁNYOK IDEJE, és egy minősíthetetlen képminőségű MONTENEGRO-t is kiadtak már a kezükből: utóbbit alig egy hónapja!Viszont ha minden O. K., én is vevő lennék a filmre: Kinski, Cardinale!
Találtam egy hozzászólást az xpress fórumon:
A Fitzcarraldo melléklet elég jól sikerült. Először is nincs reklám, amit végig kell szenvedni, csak a film van és az extrák. A kép minőségével nincs különösebb baj (16:9), hang magyar 2.0 és német 5:1 (magyar felirat van), az extrák közt megtalálható Herzog angol nyelvű kommentárja magyar felirattal stb. Szóval mint kiadvány ennyiért bőven megéri. Kisebb hibák azért akadnak. A magyar szinkron tényleg 2.0-ás, a borítón is ez szerepel, viszont a menüben magyar DTS áll. A feliratban vannak csúnya elírások, de nem tragikus.
Szóval, aki szereti Herzogot, ajánlott beszerezni. A további mellékletei is ígéretesek a magazinnak: júliusban Kaspar Hauser (szintén Herzog), augusztusban a Nosferatu (szintén Herzog Klaus Kinskivel). Aztán majd meglátjuk...
Szia!
Köszönöm a segítséget. Közben kb. félórája, munkába jövet meg is vettem a kiadványt, részben az idézett hozzászóláson felbuzdulva, amit én is megtaláltam az Xpresszen.
Maga az újság nem sok vizet zavar: a művészi, vagy annak vélt aktuális kiadványokról közöl hosszabb-rövidebb kritikákat pár oldalon, a szokásos módszerekkel. A kiadó a Cinetel Kft., saját kiadványukról valószínűleg nem is írnának túl rosszat: talán ezért is nem esik benne szó a frissen kiadott MONTENEGRO-ról, aminek a képminőségét a DVD Extra néven megjelenő, Pesti Est-féle füzetecske is problémásnak találja.
A FITZCARRALDO-t majd este megnézem, s megírom személyes tapasztalataimat.
Írna valaki arról, hogy milyen a kép- és hangminőség? A filmet ugyanis a Cinetel forgalmazza (legalábbis az Xpressen ez került szóba), ők viszont már egy pocsék CIGÁNYOK IDEJE, és egy minősíthetetlen képminőségű MONTENEGRO-t is kiadtak már a kezükből: utóbbit alig egy hónapja!Viszont ha minden O. K., én is vevő lennék a filmre: Kinski, Cardinale!
Találtam egy hozzászólást az xpress fórumon:
A Fitzcarraldo melléklet elég jól sikerült. Először is nincs reklám, amit végig kell szenvedni, csak a film van és az extrák. A kép minőségével nincs különösebb baj (16:9), hang magyar 2.0 és német 5:1 (magyar felirat van), az extrák közt megtalálható Herzog angol nyelvű kommentárja magyar felirattal stb. Szóval mint kiadvány ennyiért bőven megéri. Kisebb hibák azért akadnak. A magyar szinkron tényleg 2.0-ás, a borítón is ez szerepel, viszont a menüben magyar DTS áll. A feliratban vannak csúnya elírások, de nem tragikus.
Szóval, aki szereti Herzogot, ajánlott beszerezni. A további mellékletei is ígéretesek a magazinnak: júliusban Kaspar Hauser (szintén Herzog), augusztusban a Nosferatu (szintén Herzog Klaus Kinskivel). Aztán majd meglátjuk...
berakhatnad alairasodba a page cimetszerintem sok embernek segitene
okkkké
ooz:
Tök jó a site amit csinálsz (már többször vettem hasznát)
(Nem kötözködésképpen de a mostani Cinema "csoda" melléklet kimaradt + a Vox Gyűrűk ura dokomuntumfilm szerűség melléklete is)
Természetesen semmiféle harag nincs, nemvolt és nemislesz.
Köszi a figyelmeztetést a Cinemaval kapcsolatban (Dupla átverés), a VOX dokufilmjént nem tudom hogy felrakjam-e. Egyébként mikor jelent meg?
van 1 ilyen nalunk: http://dvd.index.hu/megrendelo/megrendelo.html
És mostantól már nem csak nálatok van ilyen, hanem nálam is
koszi
berakhatnad alairasodba a page cimet
szerintem sok embernek segitene
o v e r p o w e r e d
ART DVD magazin:
1990 Ft, kb. Klub Magazin vastagságú
Fitzcarraldo filmet mellékelik hozzá.
Írna valaki arról, hogy milyen a kép- és hangminőség? A filmet ugyanis a Cinetel forgalmazza (legalábbis az Xpressen ez került szóba), ők viszont már egy pocsék CIGÁNYOK IDEJE, és egy minősíthetetlen képminőségű MONTENEGRO-t is kiadtak már a kezükből: utóbbit alig egy hónapja!
Viszont ha minden O. K., én is vevő lennék a filmre: Kinski, Cardinale!
ooz:
Tök jó a site amit csinálsz (már többször vettem hasznát)
(Nem kötözködésképpen de a mostani Cinema "csoda" melléklet kimaradt + a Vox Gyűrűk ura dokomuntumfilm szerűség melléklete is)
A Fiztcarraldo filmről mondanátok valamit?(kb. annyit tudok rola, hogy egy közismert német rendező rendezte akinek a neve most nem ugrik be) Mennyibe kerül egyébként ez a magazin?(vagy poszter vagy mi)
színes feliratos NSZK filmdráma, 180 perc, 1982
http://us.imdb.com/title/tt0083946/
Rendező: Werner Herzog
Fitzcarraldo elhatározza, hogy a megközelíthetetlensége miatt eddig ki nem használt kaucsuklelőhelyet "meghódítja". A vállalkozásból remélt milliókat egy operaház építésére fordítaná a dzsungelban, hogy rávegye Carusót, lépjen fel az őserdei Iquitosban...
Sokak szerint Fitzcarraldo Herzog alteregója; a film 1982-ben Cannes-ban megkapta a legjobb rendezés díját.
Köszi az infot. Megfontolandó vétel!
Mennyibe kerül egyébként ez a magazin?(vagy poszter vagy mi)
És a te hozzászólásodhoz képest csak kettőt kellene visszaolvasnod itt, hogy megtudd az árát.
Upsz bocsi, nem szándékos volt :vazeg:
Azért remélem nincs harag!
Mennyibe kerül egyébként ez a magazin?(vagy poszter vagy mi)
És a te hozzászólásodhoz képest csak kettőt kellene visszaolvasnod itt, hogy megtudd az árát.
A Fiztcarraldo filmről mondanátok valamit?(kb. annyit tudok rola, hogy egy közismert német rendező rendezte akinek a neve most nem ugrik be) Mennyibe kerül egyébként ez a magazin?(vagy poszter vagy mi)
színes feliratos NSZK filmdráma, 180 perc, 1982
http://us.imdb.com/title/tt0083946/
Rendező: Werner Herzog
Fitzcarraldo elhatározza, hogy a megközelíthetetlensége miatt eddig ki nem használt kaucsuklelőhelyet "meghódítja". A vállalkozásból remélt milliókat egy operaház építésére fordítaná a dzsungelban, hogy rávegye Carusót, lépjen fel az őserdei Iquitosban...
Sokak szerint Fitzcarraldo Herzog alteregója; a film 1982-ben Cannes-ban megkapta a legjobb rendezés díját.