Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Sajna csak messziről láttam, de mintha valami újsághoz a Tehetséges Mr. Ripley van.
Jó lenne róla valami infó, mihez adják és mennyiért.
ezt én is bevállalnám, mert annak idején nem sikerült 5000 ft felett vásárolnom a benzinkuton.
Én tegnap csak egy pillantást vetettem rá, mert a film már megvan, de úgy ránézésre amolyan posztermagazin szinvonal, tehát az ára is ezen a környéken keresendő.
HiVan ez a DVD KLUB Magazin, de semmit nem tudok róla.Mi si ez, Azt mondják 3 filmet adnak hozzá, csak azt nem tudom hogy ez 3 miden lében két kanál, vagy valami más is. Viszont elég drága! Nem tud valaki erről valamit?
Kösz
Legujjabb számról ebben a toppicban is találsz infokat: film-DVD mellékletes magazinokról vegyesen
HiVan ez a DVD KLUB Magazin, de semmit nem tudok róla.Mi si ez, Azt mondják 3 filmet adnak hozzá, csak azt nem tudom hogy ez 3 miden lében két kanál, vagy valami más is. Viszont elég drága! Nem tud valaki erről valamit?
Kösz
ha visszaolvasol néhány oldalt, szerintem minden kérdésedre megtalálod a választ.
Hi
Van ez a DVD KLUB Magazin, de semmit nem tudok róla.Mi si ez, Azt mondják 3 filmet adnak hozzá, csak azt nem tudom hogy ez 3 miden lében két kanál, vagy valami más is. Viszont elég drága! Nem tud valaki erről valamit?
Kösz
front:CAV DP288F, center:CAV DC28, surr.:CAV DS28, sub: CAV W320, av: h/k avr255, HDMI: Furutech Fah 1.2, hd: Toshiba hd-xe1, lcd: Samu 40A656
Sajna csak messziről láttam, de mintha valami újsághoz a Tehetséges Mr. Ripley van.
ezt én is bevállalnám, mert annak idején nem sikerült 5000 ft felett vásárolnom a benzinkuton.
Ez engem is érdekelne!
Ha valakinek van infója ossza meg velünk, plííízz!
Elkúrtuk
megjelent a ... francba, nem elfelejtettem a címét? magazin, mellékletként a Minden lében két kanál következő adagjával.
A Minden lében két kanál következő adagjában ezek vannak:
1. (4.) Haláleset a családban
2. (5.) Valaki vár
3. (6.) Játszani tudni kell
Egy ingyenes programfüzetben látom a reklámját (vmi. flyerz-medianow), és a megjelenés dátumát júni.15-re írták.
At lesz az!! No de mindegy.. akit érdekel,úgyis tudja miről van szó
Napszemüveget adnak hozzá, vagy most már strandpapucs jár mellé?
Most nem jár mellé semmi, csak a DVD újabb 3 résszel (basszus kissé felgyorsithatnák, mondjuk számonként 4-5 résszel, mert tudom igy többet lehet kasszálni, de igy baromód el fog huzodni, mig a 24 rész lemegy)
At lesz az!! No de mindegy.. akit érdekel,úgyis tudja miről van szó :vazeg:
Homokozóvödör
At lesz az!! No de mindegy.. akit érdekel,úgyis tudja miről van szó
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Ja és a t3 is megjelent valami Bud Spencer filmmel...
megjelent a ... francba, nem elfelejtettem a címét? magazin, mellékletként a Minden lében két kanál következő adagjával.
DVD (RTL) Klub Magazin, asszem még csak az első számot láttam..
At lesz az!! No de mindegy.. akit érdekel,úgyis tudja miről van szó :vazeg:
DVD (RTL) Klub Magazin, asszem még csak az első számot láttam..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Bocs,ha már említette valalki,én ma láttam a reklámot. A3 magazin+Felpörgetve DVD 5.1-es szinkronnal 1500ft körül+-100ft.
És még egy CD is jár hozzá. Nemtom mi van rajta.
Elkúrtuk
- Pink Panther
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Helló! Miért milyen ennek az újságnak a színvonala, mármint a DVd Musicra gondolok, már láttam az újságososknál, de még nem vettem meg. Mivel foglalkozik? A DVD hozzá elég kecsegtetô.
A lapcsalád többi tagjából kiindulva semmivel.
Ott a pont! :vazeg:
Az első szám megjelenésekor írtam egy viszonylag objektív tartalmi összefoglalót - már elég vérlázító volt az is, ami így lecsupaszítva megmutatkozott!
Azóta sem változott. A második szám biztosan nem, ezért gondolom, hogy ez a harmadik sem...
PP
Víg kedély, jó egészség!
Bocs,ha már említette valalki,én ma láttam a reklámot. A3 magazin+Felpörgetve DVD 5.1-es szinkronnal 1500ft körül+-100ft.
Csokit lehet kapni 1490-ért Kvízmagazinnal is. Reklámmal, nem túl kimagasló mino˝séggel.
Ha jol emlékszem ez volt az a melléklet ami sokaknál kovkásodott, nekem meg semmi bajom nem volt vele. A film viszont megér ennyit.
Kockásodás nem volt, de a sötét részeknél folyt egy kicsit a kép. Úgy mint egy megolvadt csokoládé.
Elkúrtuk
Helló!
Miért milyen ennek az újságnak a színvonala, mármint a DVd Musicra gondolok, már láttam az újságososknál, de még nem vettem meg. Mivel foglalkozik? A DVD hozzá elég kecsegtetô.
Csá!
kevert
A lapcsalád többi tagjából kiindulva semmivel.
Elkúrtuk
Kösz a reakciókat. Nekem sokat vesz el az értékéből, ha reklám is van rajta. Bizonyára sznob vagyok. De lehet, hogy 15 év múlva pont a Húzzukki reklám miatt fog sokat érni. :vazeg:
a gyűjtőknek minden kiadott verzióban kelleni fog, és ezis egy azok közül
...mint a jugó nyomású bakelit lemezek
Vajon a Vandál mellékletek mennyit fognak érni, 10 év mulva? :smile35:
Kösz a reakciókat. Nekem sokat vesz el az értékéből, ha reklám is van rajta. Bizonyára sznob vagyok. De lehet, hogy 15 év múlva pont a Húzzukki reklám miatt fog sokat érni. :vazeg:
a gyűjtőknek minden kiadott verzióban kelleni fog, és ezis egy azok közül
...mint a jugó nyomású bakelit lemezek
Kösz a reakciókat. Nekem sokat vesz el az értékéből, ha reklám is van rajta. Bizonyára sznob vagyok. De lehet, hogy 15 év múlva pont a Húzzukki reklám miatt fog sokat érni.
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
Csokit lehet kapni 1490-ért Kvízmagazinnal is. Reklámmal, nem túl kimagasló mino˝séggel.
Ha jol emlékszem ez volt az a melléklet ami sokaknál kovkásodott, nekem meg semmi bajom nem volt vele. A film viszont megér ennyit.
Kockásodást én sem tapasztaltam.
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok