Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ART DVD Magazin
ART DVD Magazin
Megjelent az ART DVD Magazin új száma
DVD mellékletben:
Alfred Hitchcock „ Londoni Randevú „. - The Lady Vanishes (1938)
Ára:1990 Ft
Egyben lehetősség van előfizetni a következő 5 számra.
Információk és részletek a magazin hónlapján www.artdvd.hu
( feltöltés alatt ..)
Oszkár
Ez mind nagyon örvendetes Kedves Cinatel, de mégis hol kapható már? (vagy 10 újságosnál voltam és egyiknél se volt még)
Ma reggel adtuk át a terjesztőnek. Tudomásom szerint:
Vidéken 12h –l kapható már
Budapesten kb. 15h –l lesz az újságárusoknál.
Mindenkinek ajánlom, hogy a nagyobb újságárus boltokat nézze meg ( Relay ).
Oszkár
ART DVD Magazin
DVD mellékletben:
( feltöltés alatt ..)
Oszkár
Ez mind nagyon örvendetes Kedves Cinatel, de mégis hol kapható már? (vagy 10 újságosnál voltam és egyiknél se volt még)
ART DVD Magazin
DVD mellékletben:
( feltöltés alatt ..)
Oszkár
ART DVD Magazin
Off: Kíváncsi vagyok, Field mit fog szólni Oszkár elképesztő helyesírási hibáira, ő a legérzékenyebb ilyesmire közülünk.
Én ezt betudom annak, hogy Oszkár alighanem gőzerővel azon dolgozik, hogy minél jobb filmeket szerezzen nekünk magyarországi forgalmazásra, s csak kutyafuttában van ideje a fórumba írogatni. Bízom abban, hogy a magazin szövegeinek megfogalmazása és a DVD-k nyelvileg és stilisztikailag helyes feliratozása terén viszont kedvező változásokat fogunk tapasztalni...
P. S.: Olykor rábukkanva itt-ott egy-egy korábbi hozzászólásomra, időnként bosszantó helyesírási hibákat találok azokban is. Hiába, mikor kapkod az ember, mert pl. betoppan a főnöke stb., olyankor nincs mindig lehetőség elküldés előtt ellenőrizni az üzeneteket.
ART DVD Magazin
Off: Kíváncsi vagyok, Field mit fog szólni Oszkár elképesztő helyesírási hibáira, ő a legérzékenyebb ilyesmire közülünk.
Bergman is szólna )
system
- sztrovacsek
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: -6
ART DVD Magazin
Kedves Oszkár !
A Netpiacon már lehet (elő)rendelni a Bergman-díszdobozt (II.), de sajnos az ára még egy ezressel több, mint az elsőé volt. Ha ez azért történt, mert olyan jól fogyott az első doboz, az igazán örvendetes, de nem lehetne esetleg valami kedvezményt adni az Artdvd-magazin olvasóinak, mondjuk egy olyan kupon formájában, mint ami a legutóbbi számban volt Herzog ügyben ? Ennyiért sajnos ki fogom hagyni ezt a dobozt, bár a Hetedik pecsét nagyon hiányozni fog a polcomról.
Az Art DVD magazin vásárlóit mindig előnyben részeszesítettem.
A DVD filmek premierben csak a magazinba jelentek meg először majd később kereskedelmi forgalomba. A mellékelt filmek nagy részéhez kereskedelmi forgalomban magasabb áron lehet hozzájutni.
Mindkét Bergman díszdoboz ára azonos vagyis 9900 Ft.
Az új magazinba egy 1000 Ft –s kedvezményt kupont lesz a Bergman díszdobozokra.A posta költséget mi áljuk.
A II. Bergman filmek még gyártás alatt….
Üdvözlettel:
Oszkár
Az első doboz 9000-ről indult, csak később emeltek, én a Netpiacon 8 ezer párszáz forintért vettem. Most 9900-ról kapnám meg 8990-ért, azaz ugyanannyiért, amennyiért Oszkár kínálja az 1000 forintos kedvezménnyel. Vagy filmenként 1000 forint ? Mert úgy már jó!
ART DVD Magazin
Kedves Oszkár !
A Netpiacon már lehet (elő)rendelni a Bergman-díszdobozt (II.), de sajnos az ára még egy ezressel több, mint az elsőé volt. Ha ez azért történt, mert olyan jól fogyott az első doboz, az igazán örvendetes, de nem lehetne esetleg valami kedvezményt adni az Artdvd-magazin olvasóinak, mondjuk egy olyan kupon formájában, mint ami a legutóbbi számban volt Herzog ügyben ? Ennyiért sajnos ki fogom hagyni ezt a dobozt, bár a Hetedik pecsét nagyon hiányozni fog a polcomról.
Az Art DVD magazin vásárlóit mindig előnyben részeszesítettem.
A DVD filmek premierben csak a magazinba jelentek meg először majd később kereskedelmi forgalomba. A mellékelt filmek nagy részéhez kereskedelmi forgalomban magasabb áron lehet hozzájutni.
Mindkét Bergman díszdoboz ára azonos vagyis 9900 Ft.
Az új magazinba egy 1000 Ft –s kedvezményt kupont lesz a Bergman díszdobozokra.A posta költséget mi áljuk.
A II. Bergman filmek még gyártás alatt….
Üdvözlettel:
Oszkár
ART DVD Magazin
A Londoni randevúhoz nem lehetne hozzájutni még karácsony előtt?Elég lenne csak a film is, újság nélkül.
Nem mondod komolyan! Rá van írva, hogy a melléklet ingyen van. Az újságosok csak rakják ki a Randevúkat a placcra, aztán mindenki vegyen el belőle.
ART DVD Magazin
Kedves Oszkár !
támogato az ötletet!
system
- sztrovacsek
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: -6
ART DVD Magazin
Kedves Oszkár !
ART DVD Magazin
A Londoni randevúhoz nem lehetne hozzájutni még karácsony előtt?
Elég lenne csak a film is, újság nélkül.
ART DVD Magazin
cinetel? köszi a választ, de most voltam a netpiacon, és oda most rakták fel, hogy dec. 14-én jön a doboz. Most hogyis van ez?
Hát, az tudom mondani erre, hogy a Netpiac is csak tölünk kapja....
Bocs, de ígérni bíztosra nem tudok.
Oszkár
ART DVD Magazin
cinetel? köszi a választ, de most voltam a netpiacon, és oda most rakták fel, hogy dec. 14-én jön a doboz. Most hogyis van ez?
ART DVD Magazin
Megkértük újra az anyagot a német forgalmazótól melyre már lassan 2 hónapja várunk.
Úgy tűnik, a német forgalmazónál sem éppen kapkodó idegbetegek dolgoznak... )
ART DVD Magazin
Cinetel: nem tudnátok 100% biztonságal megmondani, hogy Herzog diszdobi II megjelenése mikora tehető pontossan? (fontos lenne, mert karácsonyi vásárlásokat ehez igazitanám, ha időben megjelene)
Sajnos, nem tudom 100% ígérni.
A probléma az, hogy az Aguirre filmet újra kell digitalizálni....
Megkértük újra az anyagot a német forgalmazótól melyre már lassan 2 hónapja várunk.
Az anyag megérkezése után 10 nap a gyártási idő.
ART DVD Magazin
Ja és picit offtopic a kérés: Nem kaphatna a Cinetel is külön toppicot a kiadoknál? (csak azért kérdem, mert így külön lehetne választani az újságot és az egyébb kiadványokat)
T-Boy-nak írj privit. Biztos nyit Nekünk egy topikot. FF Filmnél is bevált ez a módszer.
Elkúrtuk
ART DVD Magazin
Ja és picit offtopic a kérés: Nem kaphatna a Cinetel is külön toppicot a kiadoknál? (csak azért kérdem, mert így külön lehetne választani az újságot és az egyébb kiadványokat)
ART DVD Magazin
Cinetel: nem tudnátok 100% biztonságal megmondani, hogy Herzog diszdobi II megjelenése mikora tehető pontossan? (fontos lenne, mert karácsonyi vásárlásokat ehez igazitanám, ha időben megjelene)
ART DVD Magazin
nemtom mennyire számít Art filmnek, de a Mephisto, ha jól emlékszem még nem jelent meg semmilyen formában.
lenne-e esély rá, akár egy Szabó István díszdoboz keretein belül?
ART DVD Magazin
Kedves Oszkár!
Ha 2990 Ft-ért egyszerre két DVD mellékletként kijönne a Mestertől Az ember, aki túl keveset tudott illetve a Titkos ügynök, akkor szerintem nem csak én rohannák az újságoshoz. Legalábbis szíbvől remélem...
Az Aguirre-t csak a díszdobozban lehet majd megvásárolni, vagy külön is kapható lesz?
Ja, és még valami: a Cinetel Kft. tervezi-e a jövőben Truffaut- ill. Godard-filmek kiadását? Kifulladásig, 400 csapás, Amerikai éjszaka, vagy 451 Fahrenheit is igen sok embernek tudna örömöt okozni.
Aguirre-t lehet külön is így 3990 Ft vagy dobozban 3 film 7990 Ft
Truffaut- ill. Godard, Bunuel -filmek kiadása a közeljövőben nem lesz részünkről sajnos…
ART DVD Magazin
Esetleg Luis Buńuel filmek is jöhetnének...
A Warner a 2-es régióban jövő év elején három Bunuel-filmet ad ki. Ha jól emlékszem: A BURZSOÁZIA DISZKRÉT BÁJA, A SZABADSÁG FANTOMJA, A VÁGY TITOKZATOS TÁRGYA. Általában az ő 2-es régiójú kiadványaik nálunk is megjelennek előbb-utóbb.
ART DVD Magazin
Kedves Oszkár!
Ha 2990 Ft-ért egyszerre két DVD mellékletként kijönne a Mestertől Az ember, aki túl keveset tudott illetve a Titkos ügynök, akkor szerintem nem csak én rohannák az újságoshoz. Legalábbis szíbvől remélem...
Az Aguirre-t csak a díszdobozban lehet majd megvásárolni, vagy külön is kapható lesz?
Ja, és még valami: a Cinetel Kft. tervezi-e a jövőben Truffaut- ill. Godard-filmek kiadását? Kifulladásig, 400 csapás, Amerikai éjszaka, vagy 451 Fahrenheit is igen sok embernek tudna örömöt okozni.
Az AMERIKAI ÉJSZAKA már örömöt okoz annak, aki megvette: tavaly májusban megjelent nálunk is DVD-n.
ART DVD Magazin
Kedves Oszkár!
Szóma - A nepotista kábulat-rajongás oldala
--------szoma.uw.hu---------