Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
- stackpointer
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Házimozi magazin
Viszont vannak olyanok is, akik csak a melléklet miatt veszik meg az újságot. Nehéz lenne mindenkinek a kedvében járni.
Házimozi magazin
Én csak ma kezdtem el nézni, de a 10. percben abbahagytam, de nem a tartalom miatt:
A filmet DTS-ben nézve csattognak-pattoknak a hangfalak, ezért elkezdtem DD 5.1-ben angolul, felirattal, hát iszonyú szar a keverése: Még a hátsó sugárzókból is a párbeszéd hallatszik, majdnemcsak hangosabban, mint a centerből, egyszerűen kibírhatatlan. ha valamikor meg is nézem, szerintem csak stereoban fogom.
Szeretnék néhány szót szólni ezekről a mostani gyatra dvd-filmmellékletekről:
Csak ma kaptam fel a fejem azon a Dvd gyűjteményemet nézegetve, hogy idővel mennyi olyan dvdmellékletet sikerült összegyűjtenem, amiket legszívesebben ki sem állítanék a többi közé, hanem elrejteném a fiók legaljára. Rengetegszer megfogadtam, hogy ezt meg ezt az újságot nem veszem meg többé, s mégis nem tudom megállni, hogy ne vegyem meg. De én nem csak a mellékletekért veszem ezt meg ezt az újságot, hanem a tartalom miatt, S gondolom ,nem én vagyok az egyedüli, aki úgy is megvenné ezeket a témájú folyóiratokat, ha nem dvd-vel jelennének meg. Ezzel csak azt szerttem volna mondani, hogy én a legjobban annak örülnék, ha ezeket az újságokat dvd nélkül is, persze olcsóbban ,meg lehetne venni. Úgy, ahogy ezt a Cinema elkezdte. S így azoknak lenne jó, akit csak az újság érdekel, mert így kénytelenek megvenni mellékletestül.
Házimozi magazin
A hétvégén kölcsönkaptam a Nicol Kidman-es mellékletet.
Hát nem tudtam végignézni...
De jó, hogy nem vettem meg.
z
Házimozi magazin
Én viszont nem poénból írtam...
Érdekel valakit a Majd megdöglik érte Házimozi-melléklet a Filmcsillagos Nő kétszer-ért cserébe?
Rozetti
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
Házimozi magazin
Hajlandó valaki a Nikól Kidmen DVDért egy Nő 2x mellékletet adni?Rozetti
Nagyon belejöttél a bizniszbe Rozetti :-))))) Nekem megvan,de nem cserélem el.
A poénkodás elvette az eszem.Elfelejtettem bejelentkezni!Én voltam az elöbbi elkövetője.
Jól érzed magad? Hidd el elfog múlni!!!
Házimozi magazin
Hajlandó valaki a Nikól Kidmen DVDért egy Nő 2x mellékletet adni?Rozetti
Nagyon belejöttél a bizniszbe Rozetti :-))))) Nekem megvan,de nem cserélem el.
Házimozi magazin
Kinek a pap, kinek a papné...
Nekem bejött a "Majd megdöglik érte". Csodálkozom, hogy ebben a valóságshow-s világban egyesek mennyire nem ismerik fel a film aktualitását és a szatírikus hangvételt. Én az "Austin Powers" filmet kívánom nagy ívben elkerülni. Humor és ökörködés számomra nem rokon értelmű fogalmak.
Házimozi magazin
Hajlandó valaki a Nikól Kidmen DVDért egy Nő 2x mellékletet adni?
Rozetti
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
Házimozi magazin
20. oldal... "Az Onkyo AVR-1803 jól megtalálja az egyensúlyt a zene és a filmek között..."Talán Denon, nem???
nüansz
Házimozi magazin
20. oldal... "Az Onkyo AVR-1803 jól megtalálja az egyensúlyt a zene és a filmek között..."
Talán Denon, nem???
Házimozi magazin
pl.: Onkyo 600-nak mióta nincs Tape deck kimenete?
már egy régebbi számban is feltűnt hasonló, s az a gyanúm, h a monitorkimenetet értik alatta
Házimozi magazin
Nnna hogy örüljetek, hogy a házimozi magazinrol van szó...
Megvettem a 2003/3-at, és csalódtam.
Jócsaj ez a Nicole Kidman, de ez a film végképp nem a stílusom. A magazin meg tele hibával, pl.: Onkyo 600-nak mióta nincs Tape deck kimenete?
Remélem következő számhoz valami normális film lesz, különben lehet hogy mellőzöm a vásárlást...
Házimozi magazin
Bár ettől a goromba beszólástól kicsit rossz lett a szám íze, tudjátok olyan diós.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Házimozi magazin
Bár ettől a goromba beszólástól kicsit rossz lett a szám íze, tudjátok olyan diós.
Ja, így utólag olvasva tényleg tűnhet gorombának is, ha úgy akarod értelmezni. De nem ez volt a szándékom, csak egy egyszerű felszólító mondat akart lenni, aminek a végéről lemaradt a "légy szíves".
Azért annak örülök, hogy elismerted igazamat.
Házimozi magazin
Síhni akah második? Síhni akah??? Nah tessék, máh síhh is. Most nagyembeh második.
Biztos nagyon érdekes lehet emlékezni a poénokra, de ennek az értelmetlen raccsolásnak semmi köze a hármozi magazinhoz!
Menjetek a Cinema topicba vagy nyissatok egy új Austin Powers topicot.
Úgy is van! Menjen minden Powerovits fan a sunyiba! Én már megyek is...megnézem még egyszer. Bár ettől a goromba beszólástól kicsit rossz lett a szám íze, tudjátok olyan diós.
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Házimozi magazin
Síhni akah második? Síhni akah??? Nah tessék, máh síhh is. Most nagyembeh második.
Biztos nagyon érdekes lehet emlékezni a poénokra, de ennek az értelmetlen raccsolásnak semmi köze a hármozi magazinhoz!
Menjetek a Cinema topicba vagy nyissatok egy új Austin Powers topicot.
Házimozi magazin
Házimozi magazin
"Ő gonosz, a vihágot akahja és elféé a legtöbb kesztyűtahtóban"
Házimozi magazin
Mibajod az austin 2-vel??? Egyik legjobb film!
- Irtó feszes a ruhája, hogy bújik ki belőle?
- Kezdetnek hívj meg egy italra.
"-Nem kicsién. Nem hahapgáhljuk kicsi kand uhat. Szehetni kehh, shimogatni!"
Házimozi magazin
- Irtó feszes a ruhája, hogy bújik ki belőle?
- Kezdetnek hívj meg egy italra.
Házimozi magazin
Tényleg lehetséges hogy az egyik magazinhoz az Austin Powers 2. részét adják?Ha valakinek van infója,az ne titkolja el.Igaz nem nagyon tudom elképzelni hogy ez lehetséges,de az imént valaki feltette már ezt a kérdést és engem is lázba hozott!
Én teljesen elképzelhetőnek tartom. Rengeteg szar filmet adtak már ki újságmellékletként, miért pont ez maradna ki? Bár lehet, hogy még újságmellékletként se éri meg kiadni mert a kutya se venné meg
Így van!
Én alaphangon nem vagyok egy nagy vígjáték rajongó, de ez annyira bejött, hogy eredeti hiányában képes voltam beszerezni az írottat. Mindezek ellenére csuklás nélkül megvenném a gyárit is, ha végre megjelenne. Hátha még egy szép kis díszdoboz lenne mindhárom résszel...
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
Házimozi magazin
Tényleg lehetséges hogy az egyik magazinhoz az Austin Powers 2. részét adják?Ha valakinek van infója,az ne titkolja el.Igaz nem nagyon tudom elképzelni hogy ez lehetséges,de az imént valaki feltette már ezt a kérdést és engem is lázba hozott!
Én teljesen elképzelhetőnek tartom. Rengeteg szar filmet adtak már ki újságmellékletként, miért pont ez maradna ki? Bár lehet, hogy még újságmellékletként se éri meg kiadni mert a kutya se venné meg
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Tényleg lehetséges hogy az egyik magazinhoz az Austin Powers 2. részét adják?
Elvileg a Cinemához. Már énis tűkön ülök
Megjelenés 25-én(?)
Házimozi magazin
esetleg izlandi szinron kerülne a lemezre magyar helyett, pattogna, a magyar felirat helyett pedig jobbol balra olvasando arab lenne, de rosszul(!): balrol jobbra...
a menüben befagyna az összes lejátszó, lenne pan/scan info a lemezen, kötelezően, és mindig direkt azt a részét mutatná a képnek, ahol semmi sem törénik
a rétegváltás, ha lenne, 30 mp lenne, h mindenki addigra kikapcsolja a lejátszóját, azt gondolván, lefagyott....
A dvd tok, mert az is járna hozzá, öszevissza törné a lemez belső részét, ezzel is nehezitve a lejátszást.
Ráadásul nem is préselt lemezen lenne a film, hanem egy irható princo-n, ami mindenkinél szaggat, ráadásul 1 hét után fellépne a dvd rothadás ...
Kedves házimozi magazin! remélem sok hasznos ötlettel tudtunk szolgálni!
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)