Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi magazin

Awaken
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Awaken »

Jó neked alfa!

Az enyém még mindig nem jött meg.
Újra rájuk küldök egy mailt.

Üdv: Awaken

alfa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: alfa »

Skacok,

Megérkezett a kábel!!!
Most már nézni is tudom a dvd-ket, nem csak hallgatni!
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12

Vendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Még tegnap (szombaton 8:22-kor) elküldtem.Megkaptad?
ooz

Köszi, megjött. Hétvégén nem voltam gépközelben..

Nem tudjátok mi lesz a következő számban? És mikor jelenik meg?

mp
netkukac.ini.hu

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

Még tegnap (szombaton 8:22-kor) elküldtem.Megkaptad?
ooz

Köszi, megjött. Hétvégén nem voltam gépközelben..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: ooz »

El tudná nekem küldeni valaki a Samsung Plano CW29M64V-ről a cikket? Esetleg a scanelt változatát? THX!
Még tegnap (szombaton 8:22-kor) elküldtem.
Megkaptad?
ooz

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Miami »

El tudná nekem küldeni valaki a Samsung Plano CW29M64V-ről a cikket? Esetleg a scanelt változatát? THX!
el tudom, ha megirod hogy melyik szamban van.
a legutolsoban csak egy samsung tv van: 29M64V
szoval?

az az a tv: cw29m64v_n.jpg

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: ooz »

el tudom, ha megirod hogy melyik szamban van.
a legutolsoban csak egy samsung tv van: 29M64V
szoval?

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

cs-robert
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 13

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: cs-robert »

Biztos az az egy réteg? Én nem tudom megnézni. nincs pc-s DVD olvasóm, de a Comser- nél azt mondta az egyik srác, hogy úgy emlékszik 2 rétegű volt.
Biztosan egy rétegű, nekem meg van.

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Doki »

Biztos az az egy réteg? Én nem tudom megnézni. nincs pc-s DVD olvasóm, de a Comser- nél azt mondta az egyik srác, hogy úgy emlékszik 2 rétegű volt.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )

m_anger

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: m_anger »

Köszi az infókat!

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Egy olyan kérdésem lenne, hogy anno Az angol beteg milyen változatban volt az újság mellett, mi a különbség a bolti változathoz képest?Van aki azt mondja, hogy csak szinkronos, van aki azt, hogy van eredeti hang + felirat is. Mi az igazság?

Csak szinkronos volt, sőt még menüje sem volt, hanem megjelent egy hírdetés és egy Flamex logo, és utána rögtön a film. Semmi jelenetválasztómenü, jelenetválasztást is csak a távirányítóról lehet végezni. Én még ilyet nem láttam, hogy egyáltalán ne legyen menüje. Tehát eredeti hang nincs a lemezen, ez egy lebutított változat volt.

Ráadásul csak egyrétegű lemezre került fel, amiért újra kellett tömöríteniük a képet is. Ez meg is látszik rajta sajnos.
gordon314.fw.hu

cs-robert
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 13

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: cs-robert »

Egy olyan kérdésem lenne, hogy anno Az angol beteg milyen változatban volt az újság mellett, mi a különbség a bolti változathoz képest?Van aki azt mondja, hogy csak szinkronos, van aki azt, hogy van eredeti hang + felirat is. Mi az igazság?

Csak szinkronos volt, sőt még menüje sem volt, hanem megjelent egy hírdetés és egy Flamex logo, és utána rögtön a film. Semmi jelenetválasztómenü, jelenetválasztást is csak a távirányítóról lehet végezni. Én még ilyet nem láttam, hogy egyáltalán ne legyen menüje. Tehát eredeti hang nincs a lemezen, ez egy lebutított változat volt.

m_anger

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: m_anger »

Egy olyan kérdésem lenne, hogy anno Az angol beteg milyen változatban volt az újság mellett, mi a különbség a bolti változathoz képest?
Van aki azt mondja, hogy csak szinkronos, van aki azt, hogy van eredeti hang + felirat is. Mi az igazság?

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Tami »

.... Én meghosszabbítottam az előfizetésemet és - ahogyan Te is írtad - jár a kábel, amit azóta sem küldtek.
- Es ezt jelezted a szerkesztoseg fele?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Awaken

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Awaken »

Kedves Vendég!

Nincs itt semmi félreértés. Én meghosszabbítottam az előfizetésemet és - ahogyan Te is írtad - jár a kábel, amit azóta sem küldtek.

Vendég

Házimozi magazin

Úgy látom, van itt egy kis félreértés.
A magazin akkor ad valami pluszt az előfizetés mellé, ha becsengeted a lóvét. Ha egyszer régebben előfizettél, akkor nem kapsz minden előfizetői akciónál újra vmit.
Januárban tényleg volt plusz ajándék DVD (Kalandor) - akinek tetszett, az előfizetett.
Legutóbb egy HAMA SCART kábelt, most meg egy AKG fejhallgatót kap az, aki vagy új előfizető, vagy meghosszabbítja előfizetését.
Mindenki eldöntheti, hogy jó-e az neki, ha kap egy 8000 Ft-os fejhallgatót egy 12000 Ft-os előfizetés mellé. Ha az ember elkezd számolgatni, nem nehéz rájönnie, hogy ez utóbbi ajánlat nem is olyan rossz, pláne hogy az AKG fejhallgatókat nem a legrosszabbak között jegyzik, sőt...

Mindegy, én ezért nem fizetek újra elő, mert már van fejhallgatóm. De akinek nincs, és szeretne (meg nem utolsó sorban a 8 DVD-s magazin is érdekli), annak ne mondjátok már hogy rossz üzlet, mert ez nem igaz.

alfa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Házimozi magazin

Még januárban amikor előfizettem meg is küldték az ajándék DVD-t.
Kedves Vendég!
Melyik januárról beszélsz valójában?! Én tavaly év közepétől voltam előfizető mostanáig, de semmiféle ajándék DVD-ről nem volt szó, csupán arról, hogy a kb 1500 Ft utcai ár helyett 1000 forintért kaptam a magazint. Zenei "Sample" DVD kb másfél évvel ezelőtt járt az újsághoz, ha jól tévedek...

alfa:
Teljesen igazad van, én elsősorban a melléklet miatt vettem/veszem. (A lap cikkei semmi újdonságot nem mondanak egy gyakrabban netezőnek, a tesztek meg nem érdekelnek.) Kövezzetek meg érte!

Na, végül is mindenki szeret mindenkit, csupán a motivációnk más a vásárlásra, ez a különbség. Legyen így.

Azt viszont továbbra is fenntartom, s ettől prüszkölök, hogy a szolgáltatás nem tuti. Sajnos azonban nincs erős konkurenciája a lapnak, mindenki mást is "Tuti Kasza Bt."-nek hívnak a piacon, így sok mindent megtehetnek. Talán egyszer ez is elmúlik.
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Rozetti »

Még januárban amikor előfizettem meg is küldték az ajándék DVD-t.
Kedves Vendég!
Melyik januárról beszélsz valójában?! Én tavaly év közepétől voltam előfizető mostanáig, de semmiféle ajándék DVD-ről nem volt szó, csupán arról, hogy a kb 1500 Ft utcai ár helyett 1000 forintért kaptam a magazint. Zenei "Sample" DVD kb másfél évvel ezelőtt járt az újsághoz, ha jól tévedek...

alfa:
Teljesen igazad van, én elsősorban a melléklet miatt vettem/veszem. (A lap cikkei semmi újdonságot nem mondanak egy gyakrabban netezőnek, a tesztek meg nem érdekelnek.) Kövezzetek meg érte!

"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...

Vendég

Házimozi magazin

Sziasztok!
A kábel nem jár régi előfizetőknek. Csak akkor jár a kábel ha meghosszabbítod meglévő elpfizetésed. Még januárban amikor előfizettem meg is küldték az ajándék DVD-t. De most egyértelmű, hogy nekem nem jár a kábel mert nem fizettem be ismét tizenezer forintot.
Kár ezen így fellázadni.
Ha valaki meg akkor fizetett elő amikor kellett és nem kapta meg a kábelt akkor szólni kell nekik és kész...
Nekem semmi bajom a céggel.

Pinocchio

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Pinocchio »

Alfa,

szerintem egyikünk sem akart téged támadni, csak kissé úgy tűnt, olyasmiről írsz, mint amikor az emberek megvesznek valami nem túl nívos cuccot, majd aztán prüszkölnek, felháborodottak, pedig mindenki mondja, hogy nem kell annyira ráizgulni.
Természetes, hogy mindenkinek szuterén joga azt tenni és írni, amit gondol, csak ne lepődj meg, ha reakció érkezik rá, s nem éppen értő.

Na üdv (ez jobbat tesz)
Cuccos: TV: Panasonic TX-29PS1P, Eladtam mindent. Újon töröm a fejem.... Pioneer A05

alfa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Házimozi magazin

Sziasztok! 
Szóval újság ügyben. Pénteken én is megkaptam, de HAMA kábel nélkül.
Emlékeim szerint a 4. szám mellé ígérték, mind a régi, mind az új előfizetőknek.
Ti kaptatok kábelt?

Nekem pont az akciós hirdetés idején járt le az előfizetésem és meghosszabbítottam. Szuper negatív hozzáállásommal (mivel már bőven volt rossz tapasztalatom a céggel) persze gondoltam, hogy a kábelből nem lesz semmi, vagy legalább is majd csak akkor, ha reklamálok. Nos....igazam lett. Ma megkaptam a magazint, kábel sehol. Se egy "bocs", vagy "majd később". És úgy döntöttem, hogy nem teszem szóvá. Ha ennyire szavahihetetlenek, vagy feltételezve a jobbik esetet feledékenyek, akkor maradjon plusz egy Hama-juk. A postára meg nem szeretnék egyébként se rohangálni, mint legutóbb is az akkori eltűnt szám kapcsán javasolták, hogy nyomozzam én ki, hogy mi történt.

jó hozzáállás igy aztán ezek a cégek azt látják h simán hülyére kell venni a sok lúzert, mert egy jócsomóan becumizzák

gratula alfa! csak igy tovább! boldog életet!

Lúzerség lenne, hogy nem tépem a számat egy vacak kábelért, Arty? Talán még zavarba is jövök a beszólásodtól...
Neked akkor most még egyszer elmondom, hogy a magazint megvenném dvd melléklet, meg ajándék kábel nélkül is. Ezek engem piszkosul nem érdekelnek. Ha valamire szükségem van, megveszem az üzletben és kész. Zoknit sem veszek ötöt azért, mert így egyet ingyen kapok, sőt kocsit sem veszek "postászöldet" csupán a hozzá adott ajándék légkondiért. Talán nem szükséges több hülye példa és megértetted.

Szép napot Neked. Ja, és olvastam valami akciót, hogy ha most veszel szuper bio mágnest, kapsz mellé egy elemes koleszterinmérőt. Nagyszerű ajánlat, ki ne hagyd!

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Házimozi magazin

...Hát én most is küldtem egy emilt, hogy igényt tartok a kábelre. Válasz nem jött, s még kábel se.

- Egyszerubb ha felhivod oket, es 5 percen belul mindent tisztazhacc.
T A M I . H U

Vendég

Házimozi magazin

Sziasztok!

Úgy látom a kábelhiány külön kis vitát indított. Sajna csak most értem rá végigolvasni (érettségi).

Én úgy gondolom, hogy ha egy cég önként ígér nekem az újságja mellé ajándékot, akkor azt külön kérés nélkül is küldeni kellene. Ha nem küldi, az sérti a reklám és kereskedelmi etikát.
Az egy másik dolog, hogy nekem kell-e az az ajándék (pl.: kábel), vagy sem, esetleg tovább ajándékozom, mert már van, DE JÁR.
Ugyanezt eljátszották velem (gondolom másokkal is) tavaly a zenei DVD ajándékkal. Külön kellett kérni.
Hát én most is küldtem egy emilt, hogy igényt tartok a kábelre. Válasz nem jött, s még kábel se.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Házimozi magazin

....jó hozzáállás igy aztán ezek a cégek azt látják h simán hülyére kell venni a sok lúzert, mert egy jócsomóan becumizzák
gratula alfa! csak igy tovább! boldog életet!

-Fujj mieza beszolas???
T A M I . H U

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”