Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

momba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: momba »

Holnaptól Budapesten, szerdától pedig vidéken is kapható. megkérem a balázst, ha felébredt, hogy tegyen fel borítót.

Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup

bsz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: bsz »

Holnaptól Budapesten, szerdától pedig vidéken is kapható. megkérem a balázst, ha felébredt, hogy tegyen fel borítót.

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Jöhetne egy borítókép és némi szöveges info...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Új 7 új remény. Új szám? (Nem nekem, hanem az újságnak)

Mik a fejlemények?
Elkúrtuk

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: Skipper »

Igen, ezért kérdeztem, mivel ennyiért lehet kapni a PS-42S5H-t.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

balagee
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: balagee »

És az újságban közölt ár melyikre vonatkozik?
Az ar es az adatok is a PS-42D5S-ra vonatkoznak.
De a teszt mar majdnem 4 honapos.
Az arak azota jelentosen is valtozhattak.
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

És az újságban közölt ár melyikre vonatkozik?
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6

balagee
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Helyes meglatas. A PS-42D5S volt az!

link:Link

A vegen a nagy hajra meglatszott, nekem eszre kellett volna vennem hogy nem jo a tipus jelzes

Bocs. Helyesbitest fogok kerni a next szamban :b
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1

balagee
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

...

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Hozzászólás Szerző: Posza »

Már többször átrágtam magam a lapos TV-k tesztjén, és a Samsung PS42S5H mindig gyanús volt nekem. Most végre megnéztem az interneten, és szar van a palacsintában: az újságban az szerepel, hogy ez egy SD plazma csak analóg bemenetekkel. Míg a neten mindenhol ezt találtam: felbontás: 1024*768, digitális bemenet: HDMI interfész.Most akkor hogy is van ez, mit is teszteltetek?

Tényleg így van. PS-42S5H
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

Már többször átrágtam magam a lapos TV-k tesztjén, és a Samsung PS42S5H mindig gyanús volt nekem. Most végre megnéztem az interneten, és szar van a palacsintában: az újságban az szerepel, hogy ez egy SD plazma csak analóg bemenetekkel. Míg a neten mindenhol ezt találtam: felbontás: 1024*768, digitális bemenet: HDMI interfész.
Most akkor hogy is van ez, mit is teszteltetek?

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

jó, hogy az előzőt se vettem még meg ideje körülnézni az újságosoknál

Szóljál, ha nem találod veszek Neked.

Balaek-at mindig Balekoknak olvasom.
Elkúrtuk

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

balaek az utolsokat fenyezik az ujsagonholnap vagy azutan megy nyomdaba
onnantol kezdve isten kezeben vagyunk
de jovo heten mar biztos az utcan lesz

jó, hogy az előzőt se vettem még meg
ideje körülnézni az újságosoknál
system

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: NZS »

Gandalf: Szerintem lány. Csak nehogy tévedjek!
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

balaek az utolsokat fenyezik az ujsagonholnap vagy azutan megy nyomdaba

A szokásos kérdés:

Címlap?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

balaek az utolsokat fenyezik az ujsagon
holnap vagy azutan megy nyomdaba
o v e r p o w e r e d

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Hozzászólás Szerző: Posza »

Még mindíg semmi infó? 
Sajna ebből már csak hétvégére lesz legkorábban valami.

Az infóból vagy az újságból?

Múlt pénteken kérdeztem az újságoscsajt,(febr.10.), még egyetlen hifi, és házimozi lap se jelent meg az idén...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Még mindíg semmi infó? 

Az infóból vagy az újságból?
Elkúrtuk

Loooser
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: Loooser »

Még mindíg semmi infó?

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Még mindíg semmi infó?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Jövő héten lesz lap?

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

A féléves HC szám ötletével kapcsolatban van vmi plusz info?

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 697

Hozzászólás Szerző: GTomi »

A lap fo˝szerkeszto˝je leírta az okokat, amelyek kísértetiesen hasonlítanak a mi esetünkre, csak a számítástechnika helyére értsétek a házimozit.
Nem akarok vitatkozni egy nálam jóval hozzáérto˝bb emberrel, de a fórum nem ezt támasztja alá. Nagyon sokan nagyon sokfélét kérdeznek, tehát van egy réteg amelyik nem plug'n play alapon szeretné használni a rendszerét. Most terjednek a projektorok, plazmák, LCD-k, amelyek sokkal bonyolultabb csatlakoztatásokat igényelnek, kibo˝vített szakmai ismeretekkel. Az idei év a HD megjelenéséro˝l szól. Én sokat olvasok utána, de én sem tudnám megmondani, hogy hogyan lesz a nyelvválasztás vagy, hogy melyiknél hogyan mu˝ködnek a régiókódok.
Egyre több embernek van HD megjeleníto˝je amelyeket a MediaMarktban HD anyaggal bemutatva adnak el, tehát az igény az alapoktól kezdve megvan. Az idei év legalább akkora információéhségro˝l szól majd, mint a 98-as.

nem egy vendégnek és újonnan regisztrált fórumosnak azzal kezdôdik a mondata : kerestem x, y keresôben és ide "jutottam", mert úgy látom itt sok az infó, meg hozzáértô ember...

Szerintem az utóbbi 3 hónapban nagyon sokan regisztráltak, elsôsorban plazma, lcd, proji, hangfal, erôsítô "témában"
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/PaulPang/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer

FFeri
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: FFeri »

Nem akarok vitatkozni egy nálam jóval hozzáértőbb emberrel, de a fórum nem ezt támasztja alá. Nagyon sokan nagyon sokfélét kérdeznek, tehát van egy réteg amelyik nem plug'n play alapon szeretné használni a rendszerét.
Persze, én sem azt mondom, hogy senkit sem érdekel a téma. A számítástechnikában is vannak olyanok, akiket bővebben érdekel a számítógép annál, hogy hogyan lehet zenéket letölteni vagy beállítani a monitor felbontását. Egyszerűen nincs meg az a kritikus tömeg (és nem csak itt, hanem mint a példa mutatja, nyugaton sem mindenhol), amely el tudna tartani egy teljesen szakmai lapot.
Lásd a saját példádat: rengetegen a fórumon kérdeznek és kapnak választ. Miért vennék meg a lapot x Ft-ért, ha itt a fórumban megkapják a választ, ráadásul sok esetben gyorsabban (és nem mérgelődnek a rengeteg őket nem érdeklő cikk miatt)?

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Gondolkodtam a dologról és arra jutottam, hogy a lapot ezidáig sem a rajongók tartották el, hanem a melléklet. Miután a a dvd másolása és az olcsó dvd-k mindennapossá váltak, a malléklet miatt már nem nagyon vették az újságot. Szerintem ez okolható a alacsonyabb példányszám eladási mutatókért.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”