Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztárplakát Magazin

FF Film & Music
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Sztárplakát Magazin

Hozzászólás Szerző: FF Film & Music »

Bocs, hogy beleszólok ebbe a roppant izgalmas beszélgetésbe, de ezek szerint lehet, hogy nekem otthon egy cenzúrázott Zsoldoskatonám van?

Nem cenzúrázott, inkább csak utólag megvágott. Valószínüleg ma már csak így adják a TV-k. A lényeg, hogy az eredeti mozi verzióhoz képest rövidebb.

Aha. Mi az istent lehet kivágni egy Bud Spencer filmből?

Tudom én miért vágja ki az olasz producer?
Csak gondolom, hogy a TV-knek, ha rövidebb jobb.
Akos

FF Film & Music
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin

Mire nem válaszoltam?
Sorolom:

Hány válasz jött ezekre?

Akkor úgy válaszolok, hogy megértsd:

- Miért csúsztak másfél évet a New Line-filmek bemutatói a Flamexes időkben?
Ha volt ilyen, akkor közös üzlepolitikából. Mi köze ennek a DVD kiadáshoz?

- Budapest Film kiadványainak minősége és a tieitek.
Ugye nem gondolod komolyan, hogy engem ugyanazok a szempontok vezetnek? Hogyan
várhatsz erre komoly választ? Van egy-két halovány kiadás mindkét oldalon, de honna veszed
a bátorságot, hogy idecitálod a BF-t vagy mást és olyanokat akarsz hallani, hogy ez-vagy az
ilyen meg olyan?

- Minek kiadni olyan filmet, mint a Zsoldoskatona, ha utána magyarázkodni kell?
Bocs, de nem látunk a jövőbe - egyenlőre Majd nagyon akarni fogjuk biztosan sikerül.

- "ha hálátlan feladat, nem kell filmkiadással foglalkozni. Ilyet olvasni egy forgalmazó dolgozójától... Ja, bocs, Magyarország."
Igazad van, nem kell. És azért hálátlan feladat, mert vannak akik kimondottan abban lelik
örömüket, hogy folytonosan hibákat keresnek és még csak meg sem köszönik, hogy szállítjuk a
azokat.

- 2000 utáni filmjeiteknek a kiadása: "Ha az nem egetverő hiányosság, hogy nincsenek extrák, akkor lehet, hogy nincs. (Nem kell felemlegetni az extrák hiányának magyarázására, hogy "ingyen" adjuk.)"
Akkor lenne egetverő hiányosság, ha díszdobozban 5000ért kapnád - extra nélkül. Ha jobban körülnézel láthatod, 2 féle kiadásra szakosodott a DVD piac. Extrás (díszdoboz, vagy dupla VDV és nem extrás kiadás - ár ennek megfelelően. Mi az utóbbit képviseljük, hiszen egyes filmeknél (régebbi) nincsenek ilyen extrák.
Akos

rosszkutyusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -44

Sztárplakát Magazin

Hozzászólás Szerző: rosszkutyusz »

Kapsz egy mastert, - ami nem biztos, hogy restaurált, vagy újonnan felvett forrásból származik- tégy vele csodát ha tudsz. Megszerzed hozzá az eredeti magyar szinkront ami tuti, hogy mono, lehetőleg  mozifilmből transzkódolt, vagy eleve 24/s sebességű (vagyis egyetlen képkockája sem illeszkedik masteredhez) Akkor még nem beszéltünk olyan truvájokról mint pl. a Zsoldoskatona esetében ahol közel 20 perc hiányzik a megkapott masterből, az eredeti moziváltozatból....

Bocs, hogy beleszólok ebbe a roppant izgalmas beszélgetésbe, de ezek szerint lehet, hogy nekem otthon egy cenzúrázott Zsoldoskatonám van?

Nem cenzúrázott, inkább csak utólag megvágott. Valószínüleg ma már csak így adják a TV-k. A lényeg, hogy az eredeti mozi verzióhoz képest rövidebb.

Aha. Mi az istent lehet kivágni egy Bud Spencer filmből?

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztárplakát Magazin

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

Mire nem válaszoltam?
Sorolom:

- Miért csúsztak másfél évet a New Line-filmek bemutatói a Flamexes időkben?

- Budapest Film kiadványainak minősége és a tieitek

- Minek kiadni olyan filmet, mint a Zsoldoskatona, ha utána magyarázkodni kell?

- "ha hálátlan feladat, nem kell filmkiadással foglalkozni. Ilyet olvasni egy forgalmazó dolgozójától... Ja, bocs, Magyarország."

- 2000 utáni filmjeiteknek a kiadása: "Ha az nem egetverő hiányosság, hogy nincsenek extrák, akkor lehet, hogy nincs. (Nem kell felemlegetni az extrák hiányának magyarázására, hogy "ingyen" adjuk.)"

Hány válasz jött ezekre?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztárplakát Magazin

Kár, mert akkor legalább lenne magyarázat erre az ellenséges magatartásra.
Az ellenségeskedést szerintem Te váltottad ki belőlem. De ahonnan alapvetően ez fakad, az a Millió dolláros bébi.

Szívügyem a film, és mikor megtudtam, hogy a két ász forgalmazó közreműködésével kerül bemutatásra, hihetetlen mértékű düh keletkezett bennem. Mert csak a korábbi kiadványaitok minőségére tudtam gondolni, és hogy majd a Millió dolláros bébi DVD-je is az ocsmány citromsárga logóval fog indítani. Csúszni fog a hang, a felirat, no extra.

Cáfoljatok meg!
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

FF Film & Music
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin

Kapsz egy mastert, - ami nem biztos, hogy restaurált, vagy újonnan felvett forrásból származik- tégy vele csodát ha tudsz. Megszerzed hozzá az eredeti magyar szinkront ami tuti, hogy mono, lehetőleg  mozifilmből transzkódolt, vagy eleve 24/s sebességű (vagyis egyetlen képkockája sem illeszkedik masteredhez) Akkor még nem beszéltünk olyan truvájokról mint pl. a Zsoldoskatona esetében ahol közel 20 perc hiányzik a megkapott masterből, az eredeti moziváltozatból....

Akos

rosszkutyusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -44

Sztárplakát Magazin

Hozzászólás Szerző: rosszkutyusz »

Kapsz egy mastert, - ami nem biztos, hogy restaurált, vagy újonnan felvett forrásból származik- tégy vele csodát ha tudsz. Megszerzed hozzá az eredeti magyar szinkront ami tuti, hogy mono, lehetőleg mozifilmből transzkódolt, vagy eleve 24/s sebességű (vagyis egyetlen képkockája sem illeszkedik masteredhez) Akkor még nem beszéltünk olyan truvájokról mint pl. a Zsoldoskatona esetében ahol közel 20 perc hiányzik a megkapott masterből, az eredeti moziváltozatból....

FF Film & Music
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin

Elôzô levelemet túl korán löttem át és nem tudtam szerkeszteni, tehát így hangzik pontosan: 

Szerinted ez a verseny akarat kérdése?

Re MDB. És mi van, ha a nagy Warner nem látott kezdetben annyi fantáziát a projectben, hogy a gyártást megfinanszírozza? Te még nem hallottál arról, hogy az amúgy már többször válságba került amerikai filmipart a függetlenstúdiók léte húzta ki a mélypontról?

Re: New Line pontosan adddig tudtunk velük dolgozni, amíg függetlenek voltak és a Warner be nem kebelezte ôket.

Nem igazán értem milyen filmeket kérsz rajtunk számon, lehet ha a New Line nem kerül anyagi válságba, és nem segíti ki ôket egy kis apróval a Kinowelt (no nem a magyar iroda), akkor most jogosak lennének szavaid, de így???

komolyan mondom, kezd ez az egész egy Fradi/Dózsa mecsre hasonlítani, ugyhogy szerintem ez az a pont, ahol be kellene fejeznünk a süketek némák párbeszédét...

Igazad van, fejezzük be. Nem válaszolsz kornkrétan semmire, az általam felsorolt negatívumokat nem cáfolod, pláne nem erősíted meg, így felesleges bármiről is diskurálni. Te, aki egy forgalmazó dolgozója vagy, olyan feltételezésekkel jössz nekem, hogy "Mi van, ha a Warner kezdetben...", inkább ne írjál ilyeneket!

Mire nem válaszoltam?
Akos

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztárplakát Magazin

Elôzô levelemet túl korán löttem át és nem tudtam szerkeszteni, tehát így hangzik pontosan: 

Re MDB. És mi van, ha a nagy Warner nem látott kezdetben annyi fantáziát a projectben, hogy a gyártást megfinanszírozza? Te még nem hallottál arról, hogy az amúgy már többször válságba került amerikai filmipart a függetlenstúdiók léte húzta ki a mélypontról?

Re: New Line pontosan adddig tudtunk velük dolgozni, amíg függetlenek voltak és a Warner be nem kebelezte ôket.

Nem igazán értem milyen filmeket kérsz rajtunk számon, lehet ha a New Line nem kerül anyagi válságba, és nem segíti ki ôket egy kis apróval a Kinowelt (no nem a magyar iroda), akkor most jogosak lennének szavaid, de így???

komolyan mondom, kezd ez az egész egy Fradi/Dózsa mecsre hasonlítani, ugyhogy szerintem ez az a pont, ahol be kellene fejeznünk a süketek némák párbeszédét...

Igazad van, fejezzük be. Nem válaszolsz kornkrétan semmire, az általam felsorolt negatívumokat nem cáfolod, pláne nem erősíted meg, így felesleges bármiről is diskurálni. Te, aki egy forgalmazó dolgozója vagy, olyan feltételezésekkel jössz nekem, hogy "Mi van, ha a Warner kezdetben...", inkább ne írjál ilyeneket!

FF Film & Music
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin

No, akkor most kit tisztelhetek kedves levelező partneremben?
Ha félreérthető voltam, bocsánat. Nem vagyok senki, akire Te kíváncsi lennél.

Kár, mert akkor legalább lenne magyarázat erre az ellenséges magatartásra.
Akos

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztárplakát Magazin

Ha félreérthető voltam, bocsánat. Nem vagyok senki, akire Te kíváncsi lennél.

FF Film & Music
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin

Szerintem ez az a pont, ahol be kellene fejezni a süketek némák párbeszédét...

Mert ezek után nem lepődnék meg, ha egyszerűen lehülyéznél, mondván, mit tudok én a filmforgalmazásról...

Akos

FF Film & Music
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin

Pont most, amikor konkrétan kezdtem kitérni címekre és különböző, az FF-et kínosan érinthető témákra? Igazad van. Többet nem is vártam.

Amúgy én melyik vagyok? A süket vagy a néma, esetleg mindkettő? Mert ezek után nem lepődnék meg, ha egyszerűen lehülyéznél, mondván, mit tudok én a filmforgalmazásról...

Akos

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztárplakát Magazin

Pont most, amikor konkrétan kezdtem kitérni címekre és különböző, az FF-et kínosan érinthető témákra? Igazad van. Többet nem is vártam.

Amúgy én melyik vagyok? A süket vagy a néma, esetleg mindkettő? Mert ezek után nem lepődnék meg, ha egyszerűen lehülyéznél, mondván, mit tudok én a filmforgalmazásról...

FF Film & Music
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin

Nézd, nem hiszem, hogy a válaszomban bármi bántó lett volna. 
Esetleg félre értettél. Az árak szerintem most már a Warnernél jóval 5000 alatt vannak.

Több helyen megírtam, de ismétlem magam:

Egy független, 20 éves produkciót kiadni ezerszer hálátlanabb feladat, mint gondolnád.

Nem hinném, hogy a 2000 után készült filmek esetében,  kiadványaink túlnyomó része egetverő hiányosságokban szenvedne.

Ezzel szemben, az általad említett kiadók általában külföldön, központilag, komplett régiókra több 100 ezer db-ban legyártott termékeket forgalmaznak. Egy ilyen esetben mi történik? Eleve a  mastert képnegatívról állítják elő. Eleve a hang  5.1-ben áll rendelkezésre, vagy a nemzetközi hangot újra kevertetik. (Kérdem én, ezt mi, hogy tudnánk megtenni 24-48 hangsáv hiányában?) De azért tudnék felhozni egy-két kiadványt a majoroktól is ami nem "sikerült", de minek.

Re Million Dollar Baby: szemben azzal amit te gondolsz, erre a filmre a Warner "csapott le", és vette meg az amerikai forgalmazás jogát....

Egyébként jól látod, igenis büszke vagyok az MDB-re, azt gondolom bárki az lenne ilyen esetben - egyébként 10 hónapja rendelkezünk a jogokkal és nem most "csaptunk le rá". Viszont ha már a Gyűrük urát említed, például
büszke vagyok rá, hogy Peter Jackson munkásságát már akkor értékeltem, amikor a Hullajó című filmjét behoztam kis hazánkba.

És említhetném, hogy büszke vagyok rá, hogy volt közöm egykor a Flamex-hez, aki először hozott be az országba DTS hangrendszert és először hozott be az országba SDDS hangrendszert. de valóban a Warnerrel sem a Flamex sem az FF Film nem tud és akar versenyezni.

Egyébként jól látod, igenis büszke vagyok kiadványainkra, még a számtalan hiba ellenére is, mert pontosan tudom, hogy mennyi munka van mögötte.

És bár ezért is kaptunk a fejünkre, de ahol valami el lett rontva, de javítható volt, vagy később tudtunk szerezni jobb anyagokat, ott mindig született javított példány....

Te nem hiszed, én érzem.

Ne a Bomba áras kiadványokra gondolj! Újonnan a Warner 3990 és 4990-ért ad ki filmet (különleges esetekben drágább is lehet).

Egyszerű: ha hálátlan feladat, nem kell filmkiadással foglalkozni. Ilyet olvasni egy forgalmazó dolgozójától... Ja, bocs, Magyarország.

Amivel annyi a gond, mint mondjuk a Zsoldoskatonával, minek kiadni? Hogy utána lehessen magyarázni a bizony"hitványt"?

Ha az nem egetverő hiányosság, hogy nincsenek extrák, akkor lehet, hogy nincs. (Nem kell felemlegetni az extrák hiányának magyarázására, hogy "ingyen" adjuk.)

Nem is egy nem sikerült a "majoroktól", ezt nem is lehet vitatni.

Jaj, a Warner kire csapott le? Hány éve már ők forgalmazzák a Clint Eastwood/Malpaso produkciókat...

Én is örülök a Hullajónak. Éljen!

És is büszke vagyok, hogy a Flamex másfél év késéssel cibálta be amozikba a New Line-filmeket, és azok különböző okok miatt azóta sem kaphatóak itthon.

Azért nem tud az FF versenyezni a Warnerrel, mert nem akar. Lásd: Budapest Film kiadványainak minősége és ára!!!

Akos

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztárplakát Magazin

Esetleg félre értettél. Az árak szerintem most már a Warnernél jóval 5000 alatt vannak.

Egy független, 20 éves produkciót kiadni ezerszer hálátlanabb feladat, mint gondolnád.

Kapsz egy mastert, - ami nem biztos, hogy restaurált, vagy újonnan felvett forrásból származik- tégy vele csodát ha tudsz. Megszerzed hozzá az eredeti magyar szinkront ami tuti, hogy mono, lehetőleg mozifilmből transzkódolt, vagy eleve 24/s sebességű (vagyis egyetlen képkockája sem illeszkedik masteredhez) Akkor még nem beszéltünk olyan truvájokról mint pl. a Zsoldoskatona esetében ahol közel 20 perc hiányzik a megkapott masterből, az eredeti moziváltozatból....

Nem hinném, hogy a 2000 után készült filmek esetében, kiadványaink túlnyomó része egetverő hiányosságokban szenvedne.

Ezzel szemben, az általad említett kiadók általában külföldön, központilag, komplett régiókra több 100 ezer db-ban legyártott termékeket forgalmaznak. Egy ilyen esetben mi történik? Eleve a mastert képnegatívról állítják elő. Eleve a hang 5.1-ben áll rendelkezésre, vagy a nemzetközi hangot újra kevertetik. (Kérdem én, ezt mi, hogy tudnánk megtenni 24-48 hangsáv hiányában?) De azért tudnék felhozni egy-két kiadványt a majoroktól is ami nem "sikerült", de minek.

Re Million Dollar Baby: szemben azzal amit te gondolsz, erre a filmre a Warner "csapott le", és vette meg az amerikai forgalmazás jogát....

Egyébként jól látod, igenis büszke vagyok az MDB-re, azt gondolom bárki az lenne ilyen esetben - egyébként 10 hónapja rendelkezünk a jogokkal és nem most "csaptunk le rá". Viszont ha már a Gyűrük urát említed, például
büszke vagyok rá, hogy Peter Jackson munkásságát már akkor értékeltem, amikor a Hullajó című filmjét behoztam kis hazánkba.

És említhetném, hogy büszke vagyok rá, hogy volt közöm egykor a Flamex-hez, aki először hozott be az országba DTS hangrendszert és először hozott be az országba SDDS hangrendszert. de valóban a Warnerrel sem a Flamex sem az FF Film nem tud és akar versenyezni.

Egyébként jól látod, igenis büszke vagyok kiadványainkra, még a számtalan hiba ellenére is, mert pontosan tudom, hogy mennyi munka van mögötte.

És bár ezért is kaptunk a fejünkre, de ahol valami el lett rontva, de javítható volt, vagy később tudtunk szerezni jobb anyagokat, ott mindig született javított példány....

Te nem hiszed, én érzem.

Ne a Bomba áras kiadványokra gondolj! Újonnan a Warner 3990 és 4990-ért ad ki filmet (különleges esetekben drágább is lehet).

Egyszerű: ha hálátlan feladat, nem kell filmkiadással foglalkozni. Ilyet olvasni egy forgalmazó dolgozójától... Ja, bocs, Magyarország.

Amivel annyi a gond, mint mondjuk a Zsoldoskatonával, minek kiadni? Hogy utána lehessen magyarázni a bizony"hitványt"?

Ha az nem egetverő hiányosság, hogy nincsenek extrák, akkor lehet, hogy nincs. (Nem kell felemlegetni az extrák hiányának magyarázására, hogy "ingyen" adjuk.)

Nem is egy nem sikerült a "majoroktól", ezt nem is lehet vitatni.

Jaj, a Warner kire csapott le? Hány éve már ők forgalmazzák a Clint Eastwood/Malpaso produkciókat...

Én is örülök a Hullajónak. Éljen!

És is büszke vagyok, hogy a Flamex másfél év késéssel cibálta be amozikba a New Line-filmeket, és azok különböző okok miatt azóta sem kaphatóak itthon.

Azért nem tud az FF versenyezni a Warnerrel, mert nem akar. Lásd: Budapest Film kiadványainak minősége és ára!!!

Vendég

Sztárplakát Magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Álljunk meg egy picit ! Mi van a Hullajóval ? Ez videó vagy filmforgalmazásra vonatkozik ? Lehet ebből valamikor dvd-kiadás is ?

Én csak a múltról beszéltem. A filmjét Mr. Peter Jackson a Gyűrük Ura óta visszatartja. gondolom előbb-utóbb valamelyik nagy stúdió gondozásában megjelenik majd....

sztrovacsek
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -6

Sztárplakát Magazin

Hozzászólás Szerző: sztrovacsek »

Álljunk meg egy picit ! Mi van a Hullajóval ? Ez videó vagy filmforgalmazásra vonatkozik ? Lehet ebből valamikor dvd-kiadás is ?

FF Film & Music
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin

Blu-ray kontra HD: én még keverem...

Akkor mi a francnak kell lecsapni egy olyan filmre, mint a Millió dolláros bébi? Vagy tudjátok vállalni, hogy olyan minőségű lesz a DVD, mint amilyet a Warner adna ki? Ha így nézzük, akkor nem mentség, hogy ki kicsi vagy ki nagy.

Akkor most örülnöm kellene a 839 forintos szemeteknek is?

Amúgy én próbáltam előző hozzászólásomban barátibbra venni szövegelést, Neked ez nyilván sok volt, Te megrekedtél egy bizonyos értelmi szinten.

És akkor a "profitálásról": 2490 és 2990-ért ilyen minőséget képviselni (és büszkének lenni rá!!!)... De ha neked jó, akkor profitáltam, hogy a csúszó feliratú és hangú lemezek miatt adok ki most 6000 helyett 5000 forintot egy Universal vagy Warner, esetleg Fox lemezre. Ha az kell, le is borulok előttetek.

Nem hinném, hogy a 2000 után készült filmek esetében, kiadványaink túlnyomó része egetverő hiányosságokban szenvedne.

Ezzel szemben, az általad említett kiadók általában külföldön, központilag, komplett régiókra több 100 ezer db-ban legyártott termékeket forgalmaznak. Egy ilyen esetben mi történik? Eleve a mastert képnegatívról állítják elő. Eleve a hang 5.1-ben áll rendelkezésre, vagy a nemzetközi hangot újra kevertetik. (Kérdem én, ezt mi, hogy tudnánk megtenni 24-48 hangsáv hiányában?) De azért tudnék felhozni egy-két kiadványt a majoroktól is ami nem "sikerült", de minek.

Akos

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztárplakát Magazin

Vááá miért kellett elterelni a témát   
A Taxival mivan??!! Teljesen össze vagyok zavarva. Lehet hogy nem lesz? Nemáááááár

1000 bocs a tématerelésért, de lehet, hogy a Millió dolláros bébi már kapásból Sztárplakát kiadvány lesz 23 forintért, ami leszorítja majd a 20000 forintos Gyűrűk ura díszdoboz árát 2000-re.

Sztem kissé túlspilázod..

Igen, szerintem is. Hülyének is érzem magam olyen dolog miatt, amit lehetetlen értelmesen valakivel megbeszélni. Mert csak beszólni tud a másiknak ahelyett, hogy előbb a saját portáján nézne szét...

És akkor abba már bele sem megyek, hogy egy ilyen cég, mint az FF, minden energiáját egy olyan film megjelentetésébe invesztálja, ami egyszer már megjelent. Ehhez csak gratulálni lehet.

FF Film & Music
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin

A Taxival mivan??!! Teljesen össze vagyok zavarva. Lehet hogy nem lesz? Nemáááááár

Próbáltam finoman célozni rá, hogy van némi nehézségünk Taxi kapcsán, amit még ezen a héten szeretnénk lezáruni és akkor pontos infoval szolgálhatok a megjelenés dátumát illetően.

Elnézést a hitegetésért.
Akos

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Sztárplakát Magazin

Hozzászólás Szerző: vtb »

1000 bocs a tématerelésért, de lehet, hogy a Millió dolláros bébi már kapásból Sztárplakát kiadvány lesz 23 forintért, ami leszorítja majd a 20000 forintos Gyűrűk ura díszdoboz árát 2000-re.

Sztem kissé túlspilázod..

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztárplakát Magazin

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztárplakát Magazin

Soha nem vettem a bátorságot, hogy összehasonlítsam magunkat a világ legnagyobb filmes cégével, ha te megteszed tedd azt. És igazad lesz nyilván. Minden mutatóban alul fogunk maradni.  
Persze azért szívesen profitálsz gondolom az olyan kis cégek működéséből is (már ha vásárló vagy), mint amilyenek mi vagyunk, hiszen nélkülünk még mindig pengethetnéd a 6000 Ft-ot a DVD-ért stb. stb. De ez már túl mutat érdeklődési körödön, gondolom...

És, hogy megerősítsem amit hallani kívánsz, a teljes New Line csomag a Warner érdekeltségébe tartozik.

Blu-ray kontra HD: én még keverem...

Akkor mi a francnak kell lecsapni egy olyan filmre, mint a Millió dolláros bébi? Vagy tudjátok vállalni, hogy olyan minőségű lesz a DVD, mint amilyet a Warner adna ki? Ha így nézzük, akkor nem mentség, hogy ki kicsi vagy ki nagy.

Akkor most örülnöm kellene a 839 forintos szemeteknek is?

Amúgy én próbáltam előző hozzászólásomban barátibbra venni szövegelést, Neked ez nyilván sok volt, Te megrekedtél egy bizonyos értelmi szinten.

És hogy megnyugtassam az FF Film & Music lelkes fórumozóját, a kiadványaitoknak több mint a felét megvettem. Pénzért! Nehogy már Neked kelljen bizonygatnom, hogy vásárló vagyok, és a kb. 1000 eredeti filmemet fotó formájában bemutatni az FF-nek.

És akkor a "profitálásról": 2490 és 2990-ért ilyen minőséget képviselni (és büszkének lenni rá!!!)... De ha neked jó, akkor profitáltam, hogy a csúszó feliratú és hangú lemezek miatt adok ki most 6000 helyett 5000 forintot egy Universal vagy Warner, esetleg Fox lemezre. Ha az kell, le is borulok előttetek.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Sztárplakát Magazin

Hozzászólás Szerző: vtb »

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”