Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fangória

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Fangória

Hozzászólás Szerző: Fangoria »

Csak úgy közbeszúrólag megjegyezném, hogy több mint másfél éve talpon van a lap és megalkuvás nélkül tartja a kijelölt irányvonalat. Egy kimondottan réteglaptól ez nem kis dolog.Gratula!

Köszönjük. Én nem vagyok a megalkuvások híve, ha olyan dologról van szó, amely szívszerelmem. Igyekszünk a későbbiekben sem csalódást okozni.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Fangória

Hozzászólás Szerző: vtb »

Csak úgy közbeszúrólag megjegyezném, hogy több mint másfél éve talpon van a lap és megalkuvás nélkül tartja a kijelölt irányvonalat. Egy kimondottan réteglaptól ez nem kis dolog.
Gratula!

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Konkurencia mindig van, és nem örülnénk neki, ha valaki valahogy megszerezné azt, amit mi adnánk ki.

Jó persze, konkurencia nélkül is érthető, hogy nem durrantjátok "L" az évvégi pezsgőt márciusban. sok sikert és remélem lesznek tényleg olyan címek, hogy én is újra DVD-s Fangot vegyek, addig marad az újság, amit nagyon várok és a címlap is látom jó lett/lesz.

A címlapon még picit finomítunk, azután kikerül nagyban is.

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Hozzászólás Szerző: "L" »

Konkurencia mindig van, és nem örülnénk neki, ha valaki valahogy megszerezné azt, amit mi adnánk ki.

Jó persze, konkurencia nélkül is érthető, hogy nem durrantjátok "L" az évvégi pezsgőt márciusban. sok sikert és remélem lesznek tényleg olyan címek, hogy én is újra DVD-s Fangot vegyek, addig marad az újság, amit nagyon várok és a címlap is látom jó lett/lesz.

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Taktikai okok miatt maradunk a megjelenés előtti bejelentésnél, de lesz egy-két nagy cím, nyugodjatok meg.

A "taktikai ok" a nem létező konkurenshez való kiszivárgás?

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Taktikai okok miatt maradunk a megjelenés előtti bejelentésnél, de lesz egy-két nagy cím, nyugodjatok meg.

A "taktikai ok" a nem létező konkurenshez való kiszivárgás?

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

A szavazással annyi a probléma, hogy most 2006 végéig le vannak kötve a DVD-k. Majd év vége felé fogunk új kiadó után nézni, akkor lehetséges, hogy egy nagyobb listát lekérek tőlük, és berakom, hogy lehessen válogatni. Addig viszont már biztosak a mellékletek.
Gondolom hiú ábránd lenne, ha megkérdezném mégis milyen filmek lesznek a 2006-os mellékletek?
Naaaa, lécci-lécci...

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

A szavazással annyi a probléma, hogy most 2006 végéig le vannak kötve a DVD-k. Majd év vége felé fogunk új kiadó után nézni, akkor lehetséges, hogy egy nagyobb listát lekérek tőlük, és berakom, hogy lehessen válogatni. Addig viszont már biztosak a mellékletek.
Gondolom hiú ábránd lenne, ha megkérdezném mégis milyen filmek lesznek a 2006-os mellékletek?
Naaaa, lécci-lécci...

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Kharon
Isten Hozott! :)

Fangória

Hozzászólás Szerző: Kharon »

Egy gyors értékelést én is:
Aki bújt, aki nem: 5/10
Drakula II: nem érdekelt
Halálos kitérő: 7/10
Őrült Stone: 7/10
Pumkinhead: 6/10
Mutánsok: 7/10
Halálmester III: nem érdekelt
Trauma: 9/10 -egyértelműen az eddigi legjobb és legerősebb melléket
Angyalok háborúja: 5/10
A kukorica gyermekei: 6/10

Vegyesek az érzéseim a köv. melléklettel kapcsolatban, de talán egy próbát megér majd.
A filmes szavazást jó ötletnek tartom!

Gmiki
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: Gmiki »

És itt nem is feltétlenül arról lenne szó, hogy az olvasó mondja meg, mit szeretne, hanem csak azt, hogy mit nem szeretne. Mert ha kiszűrjük azt, ami a legtöbb embernek nem tetszik, több lesz az elégedett olvasó! 

Díjaznám én is.

Egy-egy film esetében eltudnám képzelni ezt a szavazósdit, de állandóra nem. Csak viták lennének a hatalmas izléskülönbségek miatt.

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

És itt nem is feltétlenül arról lenne szó, hogy az olvasó mondja meg, mit szeretne, hanem csak azt, hogy mit nem szeretne. Mert ha kiszűrjük azt, ami a legtöbb embernek nem tetszik, több lesz az elégedett olvasó!

Díjaznám én is.

kihaeennem

Fangória

Hozzászólás Szerző: kihaeennem »

A Drakula 2. borzalmas volt.

Szerinted is?

Most ez lehet, hogy hülyeség, de nem lenne megoldható, hogy összedobtok pár filmcímet, ami esélyes arra, hogy melléklet legyen ( konkrétan megfizethető ), és megszavaztatjátok az olvasókat, melyiket szeretnék?
Azt úgy körülbelül mindenki tudja, miket szeretne mellékletként látni, de tudjuk, hogy ennek anyagi akadályai ( is ) vannak. Meg oké, hogy így ott a meglepetés ereje, de szerintem nem lenne rossz, ha lenne arra lehetőség, hogy az olvasók beleszóljanak a mellékletbe. Tudom, hogy ez nem bevett gyakorlat, meg vita forrása is lehet, de szerintem jó dolog lenne.

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Na jó, végülis belefér...A Fango-t úgysem a melléklet miatt veszem, de ha már van, akkor nem sajnálom rá a többletet.
Egyszer biztos meg lehet nézni ezt is.

Mondjuk volt két melléklet, amit megbántam. Az egyik a DraKULA 2, ami olyan szinten borzalom ( halálosan unalmas ), hogy azóta szerencsésen átpasszoltam egyik szerencsétlen barátomnak. Mondjuk fizetni nem fizetett érte, de örülök, hogy nem nekem kellett fizetnem, hogy elfogadja
A másik meg a Halálmester 3. Ez még megvan, de nem hiszem, hogy mégegyszer megnézem. Az első részét láttam annak idején még videón, az tetszett, de ez... harmatgyenge.

De például a Trauma ( bejött a hangulata ) és a Mutánsok ( jól szórakoztam rajta, és egyszer sem aludtam el közben ) tetszett. Az Őrült Stone sem volt rossz és az Angyalok háborújának is örültem. Az Aki bújt, aki nem is egész tűrhető, a Halálos kitérő pedig kellemes csalódás volt.

A Kukorica gyermekei-től többet vártam. Alapból kerülöm a King-adaptóciókat, mert szvsz kevés kivételtől eltekintve elég nem tól jók ( milyen szépen fogalmaztam! ) Ez mondjuk nem volt olyan rossz, de a vége felé már nagyon nem kötött le. Ezért is van az, hogy most a második részért nem tudok lelkesedni.Ennek ellenére adok neki egy esélyt.

Kíváncsi vagyok, másoknak melyik mellékletek jöttek be, és melyikek nem!
Na, ki lesz a következő?

A Drakula 2. borzalmas volt.

Gmiki
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Én már a legelső Fango óta veszem az újságot. A mellékletek:
- Aki bújkt, aki nem: elég idegesítő film, de mint melléklet meg van. Végül is elfér. 4/10
- Halálos kitérő: ezt nem láttam. Ez az egy fango szám nincs meg nekem. ?/10
- Őrült Stone: kedvencem, még VHS időkből 8/10
- Pumpkinhead: egy régi vágyam teljesült evvel a filmmel. A 80-as években az egyik Popcornban írtak róla Halloween szörny címmel. Egész a melléklet megjelenéséig nem sikerült megnéznem. Maga a film már biztos nem olyan hatásos mint a megjelnésekor lett volna. De egy tiszteletbeli 7/10-et adnék rá.
- Mutánsok: nekem tetszett, de tényleg nem nagy film. 6,5/10
- Drakula 2: csak az újságot vettem meg. A film nem érdekelt. Nem láttam :?/10
- Trauma: a mellékletig nem láttam. Nagyon tetszett: 9/10
- Angyalok háborúja: nem fogott meg túlságosan, de lehet, hogy túl fáradtan kezdtem bele. A végére kicsit bealudtam. Pótolnom kell. Eddig: 6/10
- Kukorica gyermekei: mivel gyűjtöm az SK filmeket nagyon örültem ennek is. Maga a film nem a legjobb, de nekem teszik: 7/10
- Kukorica gyermekei 2: én várom.
Azt hiszem nem hagytam ki semmit. Mivel előfizettem kíváncsian várom az összes számot.

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Na, ki lesz a következő?

Aki bújkt, aki nem:nagyon jó kis tini-horror, bár az eleje sokkal jobb, mint a vége, a "szörny" ßar...
Halálos kitérő:újabb tini-horror, itt már a szörnyek is jók, nekem bejött...
Őrült Stone:egyszer végignéztem, de elég közepes
Pumpkinhead:szintén közepes
Mutánsok:az utolsó melléklet aminek bizalmat szavaztam, szörnyű volt...
A Drakula 2 hál' Istennek nálam kimaradt, a mutánsok óta nem vettem meg a DVD-s Fangóriát, csak melléklet nélkülit. az újság jó.

ibra
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 32

Fangória

Hozzászólás Szerző: ibra »

Na jó, végülis belefér...A Fango-t úgysem a melléklet miatt veszem, de ha már van, akkor nem sajnálom rá a többletet.

Mondjuk volt két melléklet, amit megbántam. Az egyik a DraKULA 2, ami olyan szinten borzalom ( halálosan unalmas ), hogy azóta szerencsésen átpasszoltam egyik szerencsétlen barátomnak. Mondjuk fizetni nem fizetett érte, de örülök, hogy nem nekem kellett fizetnem, hogy elfogadja
A másik meg a Halálmester 3. Ez még megvan, de nem hiszem, hogy mégegyszer megnézem. Az első részét láttam annak idején még videón, az tetszett, de ez... harmatgyenge.

De például a Trauma ( bejött a hangulata ) és a Mutánsok ( jól szórakoztam rajta, és egyszer sem aludtam el közben ) tetszett. Az Őrült Stone sem volt rossz és az Angyalok háborújának is örültem. Az Aki bújt, aki nem is egész tűrhető, a Halálos kitérő pedig kellemes csalódás volt.

A Kukorica gyermekei-től többet vártam. Alapból kerülöm a King-adaptóciókat, mert szvsz kevés kivételtől eltekintve elég nem tól jók ( milyen szépen fogalmaztam! ) Ez mondjuk nem volt olyan rossz, de a vége felé már nagyon nem kötött le. Ezért is van az, hogy most a második részért nem tudok lelkesedni.Ennek ellenére adok neki egy esélyt.

Na, ki lesz a következő?

én leszek a következő!
nekem bejött a kukorica gyermekei. tetszett, meglepett hogy king adaptációhoz képest milyen jó. többet nem tudok mondani mert nekem a februári fangória volt az első fangóriám. de mostmár tudom hogy nem utolsó.

kihaeennem

Fangória

Hozzászólás Szerző: kihaeennem »

Na jó, végülis belefér...
A Fango-t úgysem a melléklet miatt veszem, de ha már van, akkor nem sajnálom rá a többletet.

Na, ki lesz a következő?

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Nem olyan rossz az. Olyan van mint az első rész. 
Nekem még talán jobban is tetszik, mint az első. Véresebb és pergősebb.

És akkor most mit nyertem?

Vastapsot??
:taps:

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

És akkor most mit nyertem?

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Gmiki
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

1993-as a film.
Már a nyelvemen van. Valami egyéb infó?

Rendezte: David Price.

Ez így túl egyszerű volt:

Children of the Corn II: The Final Sacrifice, sajna csak 3,3 az imDB-n.

Jujj!
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

1993-as a film.

Ez így túl egyszerű volt:

Children of the Corn II: The Final Sacrifice, sajna csak 3,3 az imDB-n.

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

1993-as a film.

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”