Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
Zozo!
Megpróbálok arra járni holnap. Köszi!!!!
Üdv,
Mick
DVD Poszter Magazin
Tudtok tippet adni, hogy honnan tudnám beszerezni azt a számot amiben a Trainspotting volt benne. Esetleg ezt is lehet kukoricával kapni vmelyik moziban?
A válaszokat előre is köszi.
Kiadó, Westend melletti újságos
Kukoricával tudtommal nem (volt) kapható.
Köszi a gyors választ. A Westend kilőve, ott jártam szombaton és az árus elmondása szerint már nem tudnak szerezni belőle. Marad a kiadó.
13. ker. Pozsonyi út - Ipoly utca sarkánál lévő CBA-ban tegnap még láttam!
DVD Poszter Magazin
Tudtok tippet adni, hogy honnan tudnám beszerezni azt a számot amiben a Trainspotting volt benne. Esetleg ezt is lehet kukoricával kapni vmelyik moziban?
Köszi a gyors választ. A Westend kilőve, ott jártam szombaton és az árus elmondása szerint már nem tudnak szerezni belőle. Marad a kiadó.
DVD Poszter Magazin
Elkúrtuk
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
Pofa be! 1990 Ft-os magazin megjelent.
Ez már volt 1000-ért kukoricával együtt a mozikban ! (szerintem még van is)
Komolyan, ez a skót hozzáállás már kezd idegesítő méreteket ölteni
- sztrovacsek
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: -6
DVD Poszter Magazin
Pofa be! 1990 Ft-os magazin megjelent.
Ez már volt 1000-ért kukoricával együtt a mozikban ! (szerintem még van is)
DVD Poszter Magazin
Pár hete írtam, hogy üres volt a DVD Poszter Magazin mellékletében az Ötödik Elem tokja. A Best Hollywood korrekten rendezte a hibát, így bizalmam visszaállt velük szemben. Persze ezentúl minden hasonló magazint megvizsgálok vásárlás előtt. Köszi BH.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 665
DVD Poszter Magazin
Sziasztok
Az 5. elem DVD melléklet mindenkinél megy normálisna??? Nekem nem játsza le a szgép DVD lejátszója.Még asztalin megpróbállom hétvégén,de ha szar a lemez,akkor hogy lehet kicseréltetni? Esetleg tudja valaki a Poszter Magazin telefonszámát???
köszi
elôbb próbáld meg az asztalin is. a lemezeket is "asztalira" tesztelik
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
DVD Poszter Magazin
Na kapható az új szám. Melléklet címét nem tudom, de egy dokumentumfilm ami II. János Pál pápa életéről szól. (Érdekes választás meg kell hagyni, bár kétségkivűl most ezzel akár sokat is kaszálhatnak.)
Erről van valakinek több infója.
Mondjuk megvenni nem fogom, csak érdekelne, hogy ily hamar mivel reagáltak az eseményre.
Bocs,a dátumot nem figyeltem! sorry,
De továbbra is gusztustalannak tartom a dolgot a kiadók részéről,hogy hamar egy dokufilmet kiadnak.A TV-ben futó megemlékező műsorok azok rendben vannak.
DVD Poszter Magazin
Na kapható az új szám. Melléklet címét nem tudom, de egy dokumentumfilm ami II. János Pál pápa életéről szól. (Érdekes választás meg kell hagyni, bár kétségkivűl most ezzel akár sokat is kaszálhatnak.)
Talán több,mint 1 hete!!! láttam ezt a magazint,szóval még annál is hamarabb kiadták,egyszóval fénysebességgel.Elképesztő,az "újság" részéről,hogy hamarjában ebben is egy kis üzletet remélnek,ami természetes is lenne egy kis idő elteltével,mintahogy XVI.Benedek régebben írt könyvei is a toplisták élére kerültek.Paramount féle dvd-t már ne is említsem.
DVD Poszter Magazin
Sziasztok
Az 5. elem DVD melléklet mindenkinél megy normálisna??? Nekem nem játsza le a szgép DVD lejátszója.Még asztalin megpróbállom hétvégén,de ha szar a lemez,akkor hogy lehet kicseréltetni? Esetleg tudja valaki a Poszter Magazin telefonszámát???
köszi
DVD Poszter Magazin
Erről van valakinek több infója.
Mondjuk megvenni nem fogom, csak érdekelne, hogy ily hamar mivel reagáltak az eseményre.
Elkúrtuk
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 665
DVD Poszter Magazin
én a kill bill II várom.hamarosan jön a rendezôi is, csak el akarják adni a régieket
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
köszi a válaszokat, sejtettem, hogy nem jelent meg mellékletként.
DVD Poszter Magazin
Miért nem?Mondjuk nekem megvan, de mintha felvetődött volna, hogy jönnek azok is. De lehet, hogy rosszúl emlékszem.
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ez az én véleményem.
Ezek a kiadások már másfél évesek, a Best Hollywood pedig már minden olyan filmjét megjelentette a különféle "magazinjaiban", amelyeknek birtokolta a jogát (kivételt ezalól a friss mozifilmek képeznek).
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
DVD Poszter Magazin
Miért nem?
Mondjuk nekem megvan, de mintha felvetődött volna, hogy jönnek azok is. De lehet, hogy rosszúl emlékszem.
DVD Poszter Magazin
sziasztok,nem tudja valaki, hogy a Golyó a fejbe (Die xue shuang xiong) c. John Woo film megjelent-e már mellékletként, valamelyik BH-os "magazin"-hoz/ban?
Nem még.
És szinte 100%, hogy nem is fog.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
DVD Poszter Magazin
sziasztok,nem tudja valaki, hogy a Golyó a fejbe (Die xue shuang xiong) c. John Woo film megjelent-e már mellékletként, valamelyik BH-os "magazin"-hoz/ban?
Nem még.
DVD Poszter Magazin
sziasztok,
nem tudja valaki, hogy a Golyó a fejbe (Die xue shuang xiong) c. John Woo film megjelent-e már mellékletként, valamelyik BH-os "magazin"-hoz/ban?
DVD Poszter Magazin
Üdv!
Meg tudná valaki mondani, hogy mikor jelenik meg az ötödik elem dvd mellékletként (és melyik Best Hollywood-os kiadványban)?
Köszi.
Micsoda kérdés!
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000