Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
T3 magazin DVD-vel
- Ginger Ale
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
T3 magazin DVD-vel
Nyugodtan maradhatsz a bolti változatnál , ugyanis megemelkedikennek a szuper újságnak az ára.
Ezentúl 2490 Ft-ba fog kerülni
Remek húzás, mikor a neten és az MM-ben százával vannak ilyen áron lemezek. Pár hónap múlva meg 1000-2000 Ft-ért meg az újságmellékletek is kaphatók.
:vazeg:
Ugyan nem ugyanaz a profil, de a PC World 1000 Ft-tal csökkenti a dvd mellékletes kiadásának az árát.
T3 magazin DVD-vel
Nyugodtan maradhatsz a bolti változatnál , ugyanis megemelkedikennek a szuper újságnak az ára.
Remek húzás, mikor a neten és az MM-ben százával vannak ilyen áron lemezek. Pár hónap múlva meg 1000-2000 Ft-ért meg az újságmellékletek is kaphatók.
:vazeg:
Elkúrtuk
T3 magazin DVD-vel
Konvoj kapható 1990 pénzért a Bécsi úti és a WetEnd MM-ben is.
T3 magazin DVD-vel
Aki reklám és újság nélküli Konvojt szeretne, az megkaphatja a székesfehérvári MM-ban 1990 HUF-ért!
Máris utazom! Biztos tökre megérné.
Siess akkor! 4-et láttam, abból egyet én hoztam el!
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
T3 magazin DVD-vel
Aki reklám és újság nélküli Konvojt szeretne, az megkaphatja a székesfehérvári MM-ban 1990 HUF-ért!
Máris utazom! Biztos tökre megérné.
- cibetmacska
- Újonc fórumos

T3 magazin DVD-vel
A következő a Konvoj lesz..
az baresz film, nagyon szeretem
ha nem lesz előtte reklám akkor meg is fogom venni. ha van előtte reklám akkor inkább a bolti változat +500 Ftért
(ha azzal jönne most valaki, hogy ehhez egy magazin is van akkor hangosan felkacagok)
Nyugodtan maradhatsz a bolti változatnál , ugyanis megemelkedik
ennek a szuper újságnak az ára. :vazeg:
T3 magazin DVD-vel
Ahogy elnézem, a borítót is megváltoztatták! Nekem speciel jobban tetszik az, h 25 éves jubileumi kiadás, mint az, h Gumikacsa megállíthatatlan.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
T3 magazin DVD-vel
T3 magazin DVD-vel
Pedig szerintem ott ficeg a lemez elején valamilyen vodás reklám!Sajnos én is jártam már igy!
Tuti, hogy lesz reklám. Ott fityeg a vodalogó a borítón.
T3 magazin DVD-vel
Az Árkád MM-ben 2500 Ft körül volt tegnap a Konvoj. Újságnak meg vihetsz hozzá MM szórólapot. Még érdekesebb is, mint a T3 Magazin.
Nem lenne rossz, de vidéki lévén, nehéz lenne oda elugrani vásárolni
T3 magazin DVD-vel
Az Árkád MM-ben 2500 Ft körül volt tegnap a Konvoj. Újságnak meg vihetsz hozzá MM szórólapot. Még érdekesebb is, mint a T3 Magazin.
Elkúrtuk
- Pink Panther
- Nincs visszaút

T3 magazin DVD-vel
Biztos is!Arra minden leendö T3 vásárló felkészülhet,hogy lesz rajt reklám!
Tartok tőle, hogy nem ússzuk meg, de azt ne feledjük, hogy ez a lapcsalád volt az első, aki reklám nélkül adott film mellékletet!
Hátha visszatérnek jó szokásukhoz.
PP
Víg kedély, jó egészség!
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó

T3 magazin DVD-vel
azt láttam hogy ott figyel egy logó, de hááááátha nincs reklám a film előtt. sajnos énis lemaradtam az említett akciós időszakról mert akkor nagyon sok jó "megvennivaló" volt éppen
Szerintem tuti lesz benne reklám...
Biztos is!Arra minden leendö T3 vásárló felkészülhet,hogy lesz rajt reklám!
Különben ha nem lenne,akkor csak jóval drágábban lehetne megvásárolni!
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
T3 magazin DVD-vel
azt láttam hogy ott figyel egy logó, de hááááátha nincs reklám a film előtt. sajnos énis lemaradtam az említett akciós időszakról mert akkor nagyon sok jó "megvennivaló" volt éppen
Szerintem tuti lesz benne reklám...
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó

T3 magazin DVD-vel
Pedig szerintem ott ficeg a lemez elején valamilyen vodás reklám!
Sajnos én is jártam már igy!
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
T3 magazin DVD-vel
azt láttam hogy ott figyel egy logó, de hááááátha nincs reklám a film előtt.
sajnos énis lemaradtam az említett akciós időszakról mert akkor nagyon sok jó "megvennivaló" volt éppen
T3 magazin DVD-vel
ha nem lesz előtte reklám akkor meg is fogom venni. ha van előtte reklám akkor inkább a bolti változat +500 Ftért
(ha azzal jönne most valaki, hogy ehhez egy magazin is van akkor hangosan felkacagok)
Ha megnézed a borítót, akkor láthatod, hogy erre sem kell költened! :vazeg:
T3 magazin DVD-vel
Jöhet ... Bár nem rég láttam, ennek a polcon a helye.
T3 magazin DVD-vel
Anno az akcióban lemaradtam róla, most elgalább pótolhatom... majdnem ygerek voltam még, amikor moziba ment. Miért is akartam én akkoriban kamionsofőr lenni? :vazeg:
T3 magazin DVD-vel
ha nem lesz előtte reklám akkor meg is fogom venni. ha van előtte reklám akkor inkább a bolti változat +500 Ftért :vazeg:
Durván fél éve nyomták 2000 pénzért a MM-ben 4-5 filmmel egyetemben...
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
T3 magazin DVD-vel
T3 magazin DVD-vel
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 714
T3 magazin DVD-vel
Tegnap sikerült magamévá tennem Malénát. Néha a sötét részeknél elég csúnya a kép, elmosódik.
Na és Monica meg volt elégedve Veled ? :vazeg:
akadás nem volt,sem kockásodás mint lejjebb is írta vki,hanem azt vettem észre,hogy a magyar hangnál mintha egyszer-párszor sikerülne az egyik hangfalban eltünnie a hangnak....
az olasz hang messze jobb,a hangulat miatt is!
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
- cibetmacska
- Újonc fórumos

T3 magazin DVD-vel
Tegnap sikerült magamévá tennem Malénát. Néha a sötét részeknél elég csúnya a kép, elmosódik.
Na és Monica meg volt elégedve Veled ?
T3 magazin DVD-vel
Tegnap sikerült magamévá tennem Malénát.
Néha a sötét részeknél elég csúnya a kép, elmosódik.
Elkúrtuk