Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Vettem én is egy mellékletlent  , nekem ez az ujság egyenlőre a mélypont 
Esetleg ajanlom figyelmedbe az elso szamot ahol volt kb 3 teszt (meg nehany alap szintu bemutato anyag).

Amiota cimlapcsaj van, 16 oldallal bovebb az ujsag.

Rendben. Az első számokat senki nem hánytorgatja, de mondjuk az utolsó 4-5 számból már .... érted...
A gond az, hogy ezekhez képest csökkent a színvonal, itt már nem lehet a rutintalanság, vagy egyéb a kifogás.

Bevallom, az oldalszámot nem figyeltem, de sajna az érzet akkor is olyan, mintha kevesebb lenne...

balagee
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: balagee »

Vettem én is egy mellékletlent , nekem ez az ujság egyenlőre a mélypont
Esetleg ajanlom figyelmedbe az elso szamot ahol volt kb 3 teszt (meg nehany alap szintu bemutato anyag).

Amiota cimlapcsaj van, 16 oldallal bovebb az ujsag. Azaz 1 oldal sem lett elveve a regi tartalombol.

Imre!

Csucskategorias keszulekeket ritkan rakunk a lapba, inkabb a megfizetheto de jo minosegu cuccok bemutatasa es tesztelese a cel. Ha csak lehet olyanok amivel mi is epitenenk hazimozit. Nincs tele a lap 5-6m ft-os hangfalakkal, 10-20 millios projektorokkal, 2-300ezer ft/meter kabelekkel stb... Ez lenne ugyanis a csucskategoria. (lenne itt is mit tesztelni boven!)

Eleg sok olyan bemutatott keszulek van amelyek felhasznalasaval nagyon korrekt komplett hazimozi (ismetlem hazimozi) epitheto jo aron (1-3 millio ft).

A fentiek mellett jelen van a belepo szint is. Helyet kapnak a tesztek kozott CRT TV keszulekek, olcso lejatszok, alap projektorok stb...
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Belelovastam már a lapba és a cikkek nagyon jók. A DVD ismertető részben most nem volt számomra annyi információ, mint edig, bár a lap fontos része számomra nem ez. A technikai ismertetők, főleg a projektoros és a CES cikkek nagyon ott vannak!

A címlaplány oldalszáma szerintem is túl sokra sikeredett, a vele készült interjú meg nem túl információdús.

Vendég

Vettem én is egy mellékletlent , nekem ez az ujság egyenlőre a mélypont
A csaj szép, de sok, nagyon sok!!! oldalt vesz el. A tesztösszesítőt, azt már az összes többi ujságnál is útáltam, itt sem élvez kivételezést.
A cikkek továbbra is jók, de a technikai részt megint kevesebbnek éreztem, mint máskor, és a DVD ismertetések nem ragadtak magukkal különösebben, senem nem voltak érdekfeszítőek, senem szórakoztatóak a számomra. Sőt, nem is olyan filmeket írtatok le, amiket egyáltalán megnéznék (kis kivétellel) lehet, hogy ez is volt az oka.
Szóval innen csak emelkeedni lehetne, mert ez nem a csóúcs lapszám lett.

Tudom, hogy 70szer le lett zárva a címlaplány, és hogy a szerk. összese kiáll mellette (mondjuk személyesen én is kiállnék mellé ) de teljes mértékben felesleges és semmitmondó, hasznavehetetlen információ amit a képek köré interú címszó alatt olvastam. Tényleg ilyen szinten a mindenféle "férfimagazinok" semmitmondó alákérdezései mozognak, ez az ujság többre hivatott, minthogy erre a sorsra jusson. Mondjuk a képeket nem bánom, de talán az egyformasága miatt kevesebb is elég lett volna, a mellé írt cikk meg nem hiányzik (hiányozna)

Vendég

Sziasztok!

Kezd az az érzésem lenni ezzel a dvdcenter nevezetű újsággal kapcsolatosan hogy férfi magazinba akar átmenni. Semmi bajom nincsen a címlap lányokkal, csak nem ebben az újságban kéne szerepelniük. Most már nem egy vagy két oldalt vesznek el a lapból hanem egyre többet, ha így megy tovább akkor a dvd technikai cikkek már csak hírdetésként fognak szerepelni. Szeretném a magán véleményemet megosztani néhány emberrel itt, sokan mondják hogy mennyire király az újság és a benne szereplő cikkek, de akkor azt is nézzük már meg hogy hányan vannak ebben az országban olyanok akik több százezer forintot tudnak kiadni pl. egy hangfalért? Nem egy 5.1-es hangfal rendszerért hanem egy darab pl. jobb első hangafért.

Az újsággal csak az a problémám van, hogy többet foglalkozik a csúcs kategóriás eszközökkel mint a megfizethetőekkel. Nyilván a megfizetehető szó relatív, de akkor vegyük figyelembe hogy mennyi ma az átlag fizetés.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

- meghozta postas a magazint, koszonet! - Figyelemfelkelto az biztos, nos elkezdtem olvasni, de nem haladok vele, a {2.5 eves} lanyom amint eszreveszi, hogy mit olvasok, kiveszi a kezembol, mondvan, hogy ez az anyae.. ha eroskodom akkor meg elszakadna, igy inkabb engedek - {valoszinu latja a boriton a neni-t es onnantol azmar nem nekem valo.. ugye az asszociacio.. a sok noi magazin}
- de igy estenkent... csak az enyem az ujsag!
- apropo, azert nemhagyott ujsag nelkul, kaptam 3 barkacsaruhaz prospektusabol a kiscsajtol {ez az apae}

Tőlem csak a kollégám kérdezte meg, hogy: Playboy?
Na ennyit a címlaplányról.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Tami »

- nem. miert szakadt volna?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Mester »

- meghozta postas a magazint, koszonet! - Figyelemfelkelto az biztos, nos elkezdtem olvasni, de nem haladok vele, a {2.5 eves} lanyom amint eszreveszi, hogy mit olvasok, kiveszi a kezembol, mondvan, hogy ez az anyae.. ha eroskodom akkor meg elszakadna, igy inkabb engedek - {valoszinu latja a boriton a neni-t es onnantol azmar nem nekem valo.. ugye az asszociacio.. a sok noi magazin}
- apropo, azert nemhagyott ujsag nelkul, kaptam 3 barkacsaruhaz prospektusabol a kiscsajtol {ez az apae}

Tiéd nem szakadt el?

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Tami »

- meghozta postas a magazint, koszonet!
- Figyelemfelkelto az biztos, nos elkezdtem olvasni, de nem haladok vele, a {2.5 eves} lanyom amint eszreveszi, hogy mit olvasok, kiveszi a kezembol, mondvan, hogy ez az anyae.. ha eroskodom akkor meg elszakadna, igy inkabb engedek - {valoszinu latja a boriton a neni-t es onnantol azmar nem nekem valo.. ugye az asszociacio.. a sok noi magazin}
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

mozesapo
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: mozesapo »

A lap egészen jó lett.
Mondjuk a 81 cm-es tv-k tesztjénél nem tudtam eldönteni, hogy most milyen készüléket teszteltetek. Mert a cikk elején 32PM11-et ítok, utána következetesen 32PX20-at. Viszont ha az utóbbiról van szó akkor annak QuintrixSR képcsöve van és nem QuintrixF. Hogy a korrektor úgy látszik elaludt ennél a résznél.
De jó az újság, mondjuk több hardverről szoló cikk kéne bele, egy kicsit túlsúlyban vannak a filmek.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Ja, tényleg.

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

Sajnos nem tudom melyik topic volt.

shoutbox
system

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Mester!

Ez a shoutbox!
Elkúrtuk

ajsa
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: ajsa »

Shoutbox... talán tegnap vagy tegnapelőtt.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Sajnos nem tudom melyik topic volt.

#2152 {Lacy} - Ma : 19:35
10 perc az jó. De jobb lenne ezt valami látványosabb helyen is ismertetni, mert itt hamar elmegy a látható tartományból
------------------------------------
#2151 {Simon Templar} - Ma : 19:28
Akkor ide se írom, hogy én miket kaptam eddig. [cool.gif]
#2150 {mszaby} - Ma : 19:24
Én 1x ezt kaptam innen egyik társunktól. Azóta sem tudom mi ez: "Talán bizony Baj ez neked. Köszönöm udvariasságod." [ohmy.gif]
#2149 {T-BoY} - Ma : 19:18
ajsa: es hol laksz, mit csinalsz? [wink.gif]
#2148 {Simon Templar} - Ma : 19:16
Persze én is láttam már a 20 mp-es üzenetet, csak a beírásom időpontjában 10 percig csak ezt írta ki nekem, képtelen voltam az új hozzászólásokat kilistáztatni. Egyszer már volt ilyen, hogy fél napig ez ment gondoltam hátha ugyanaz a probléma azért írtam be.
#2147 {ajsa} - Ma : 19:14
Nem. Valami ismeretlen írt, kb. ilyesmit: "Nagyon tetszel... Hol laksz, mit csinálsz?" [blink.gif]
#2146 {Tami} - Ma : 19:12
ajsa csak nem megkertek a kezed? [biggrin.gif]
#2145 {Tami} - Ma : 19:11
enmeg televoltam uzenettel, ugy toroltem ki oket..
#2144 {ajsa} - Ma : 19:11
Hát, kaptam már érdekes e-mailt a fórumon keresztül...:-))
#2143 {vtb} - Ma : 18:58
nekem eddig összesen nem jött 20 privát üzenet...igaz nem is vagyok olyan szép mint ajsa [biggrin.gif] [biggrin.gif]
#2142 {ajsa} - Ma : 18:49
Ez utóbbi jó hír...:-) Köszi!
#2141 {T-BoY} - Ma : 18:47
tovabbi modositasok: ezentul 5 perc helyett 10 percig tudja a reg.felhasznalo modositani amit beirt, es a tarolhato privat uzenetek szama mostantol 100 (50 volt)
#2140 {ajsa} - Ma : 18:46
Nekem semmi gondom vele, csak csodálkoztam, hogy Simon most látja először.
#2139 {T-BoY} - Ma : 18:44
megvan az oka, modositom a regisztralt felhasznalok reszere
#2138 {ajsa} - Ma : 18:40
Ez az üzenet mindig bejön, ha kb. 30 mp-en belül újra keres az ember.
#2137 {T-BoY} - Ma : 18:21
simon nem talaltam adminban erre vonatkozo korlatozast, az egyideju keresesek szama van korlatozva 50re, lehet hogy ezt a limitet erte el, es erre jott be valami uzenet, ami azert 20 sec mert alapbol ennyi a vedelem az engine-ben
#2136 {close652} - Ma : 18:19
18.06 előbb mint 17.28? [smile.gif]
#2135 {Simon Templar} - Ma : 18:17
Most már jó.
#2134 {Simon Templar} - Ma : 17:28
A fórum adminisztrátora nem engedélyezte a túl gyakori keresést. Várj legalább 20 másodpercet, mielőtt újra próbálkoznál.
#2133 {T-BoY} - Ma : 18:06
ujabb --szerencsere csak rovid-- uzemszunet volt nalunk, az esetleges kellemetlensegekert elnezest kerunk
#2132 {close652} - Ma : 14:45
nagyon durva
#2131 {T-BoY} - Ma : 14:26
az akcio fedoneve: no kecmec {http://www.ryoni.com/news/124/ARTICLE/1 ... 02-14.html}
#2130 {Gill Herisz} - Ma : 14:05
Helosztolk!
#2129 {plukacs7} - Ma : 11:25
Ki az a Warner? Szerintem Curtiz rendezte [biggrin.gif] [biggrin.gif] [biggrin.gif] AMúgy pesze hogy nem járt le, meg a Citizen Kane-é sem. A Ragyogásé sem. A Love me do-é viszont talán már igen [biggrin.gif] [biggrin.gif]
#2128 {Daemiaen} - Ma : 10:50
Ha a Warner olvasná, hogy lejárt a Casablanca joga... [wink.gif]
#2127 {mszaby} - Tegnap : 21:52
Szerintem hamarosan a fejünkre fognak koppintani, ha tovább folytatjuk...
#2126 {plukacs7} - Tegnap : 21:48
Hm...ez persze egy olyan fórum, ahol senkit nem fenyeget a veszély, mert a forradalmian új technológia elterjesztése érdekében raklapszámra vásároljuk a túlárazott DVD-ket, különös tekintettel a hollywoodi b-, és c mozikra. Letölteni csak és kizárólag lejárt jogdíjú klasszikusokat szoktunk, én például most épp az Aranypolgárt és a Casablancát. [biggrin.gif]
#2125 {mszaby} - Tegnap : 21:36
A peer to peer azt jelenti, hogy sok per vár arra aki használja? [smile.gif]
#2124 {plukacs7} - Tegnap : 21:27
A "honnan" értelmezhetetlen. A "mivel" a jó kérdés... Ez csúnya dolog, elfeketedik a fütyije aki ilyet csinál, azért van például itt is élő és burjánzó P2P topic... [smile.gif]
#2123 {balagee} - Tegnap : 20:09
basszus az origo tekat enis be akartam linkelni csak elfeljtettem... mi az a varez? [smile.gif]
#2122 {Robotk@} - Tegnap : 20:02
Rosszul mondod: Hallotunk valakiről, aki állítólag már hallott arról, hogy honnan és hogyan lehet ilyet rosszaszágot csinálni! [tongue.gif]

close652
Beköltözött
Beköltözött

a lényeg megvan.
ebben van még néhány post pont az ezt megelőzőkből
DVDc_Magazin.rar
system

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Ennyi amit össze tudtam szedni.

{mszaby}
{Létrehozva:} Ma : 22:13
Eljutottam olyan feldolgozottsági szintre az újsággal, hogy mostmár merem értékelni.

Röviden a lap simán megért ennyi pénzt. (melléklet nélküli verzió) Összeségében jól teljesített, de átjárja a jó és sötét oldal is a lapjait.

Kezdjük azzal amiért megvesz az ember egy melléklet nélküli DVDcentert.

A házimozi és film világáról szeretne olvasni, képeket nézegetni, informálódni, tudásszomját csillapítani.

Ez a rész rendben van. A cikkek olvasmányosak, a bemutatók, tesztek hasznosak bátran ajánlhatom őket mindenkinek emésztésre.
A cikkeken kívül vannak egyéb oldalak amelyek a témába vágnak. (fórumos rész, faq és a tesztvisszatekintő)

Ezek is teljesen rendben vannak. A fent említettek a jó oldalt erősítik.

dizájn(DVD)center

Igen a DVDcenter szép, jól tagolt, guszta és jó szagú. Számomra nagy helyesírási problémák, félmondatok stb. nem tûnt fel.

Szintén a jó oldalon foglal helyet a külsőség.

Sötét oldal

Az első 15 oldalból csupán Schuerue úr jegyzete és az interjú ami a házimozihoz kapcsolódik. Ami az újság lapozgatásánál kicsit kedvét szegi az embernek.
Azonban hozzá kell tenni, hogyha továbblapozunk elvétve találunk csak teljes oldalas reklámokat.
Ha én raktam volna össze a lapot, akkor a csajszit kicsit hátrébb helyeztem volna el.

A Live Aid cikk táblázat fejlécében az szerepel, hogy CET, londoni idő.
Szerintem az GMT, londoni idő.

Egyebek

Meglepve és örömmel tapasztaltam, hogy jópár cikk hölgyek által íródott. Elsősorban a lemezbemutatók.
A csajos képek kicsit merészre sikeredtek. Amíg nem kell az újságokra is piros karikákat tenni addig OK, de kár lenne piros 18 karikával rontani az újság szépségén.

Remélem a következő lapszámok is legalább ilyenek lesznek.

Még valami ami leszûrödött, hogy lehet akármilyen szép egy hangfal vagy egy erõsítõ, azért a nõket nem überelik. [biggrin.gif]
Nem semmi ez a csajszi. []

{Gandalf}
{Létrehozva:} Ma : 22:09
QUOTE (T-BoY @ 2005 Feb 17 , 16:41)
csajos dolgot ugorjuk at
tekintsunk ra ugy, mint egy kiserlet
ok?

Én nem is eröltettem a témát. Az ujságot végigolvastam és tetszett. Nem tudok rá rosszat mondani. Kiemelném a dvd-hd tesztet ami nagyon jó volt, bár én hosszú távon egy vhs-dvd-hd érdekelne, mert azért a vhs még nem hal ki teljesen egyhamar. A cikkek és filmajánlók is nagyon jók voltak.

{pjotr}
{Létrehozva:} Ma : 19:46
Egy dolog miatt jó volt a csaj, nem hittem volna, hogy ekkora az a projector, brutális jószág.....

{T-BoY}
csajos dolgot ugorjuk at
tekintsunk ra ugy, mint egy kiserlet
ok?

{Miami}
{Létrehozva:} Ma : 15:58

QUOTE (Gandalf @ 2005 Feb 17 , 14:18)
Örömel vettem, hogy volt melléklet nélküli verzió is. Már majdnem elolvastam és tetszik, még a filmes cikkek is. [huvelykfel.gif] Az elsõ kb. 5 oldalról nem nyilatkozom, mert T-Boy megorrol rám. [smile.gif]

Majd akkor én leírom helyetted.

Szerintem egy kicsit sok lett az oldalszám amit a néni elfoglal. A képek mondjuk nem rosszak. [] A szövegrõl pedig én sem nyilatkoznék. []

A DVD ajánló rész nekem elsõre nem tetszett, mert hozzám nem igazán közel álló mûvek vannak ott . Ettõl még lehet, hogy jók lettek, még nem volt idõm az újságot végigolvasni.

{cosmo}
QUOTE (Gandalf @ 2005 Feb 17 , 15:11)
Buszon már nem is tudom olvasni. [tongue.gif]

Azt nem olvasni kell! [biggrin.gif]

{Gandalf}
{Létrehozva:} Ma : 15:11

QUOTE (Simon Templar @ 2005 Feb 17 , 14:59)
Gyerekek, ezen a csajon nincsen nadrág! [blink.gif]

A hetedik oldal után nem mertem továbblapozni amíg a gyerekek ki nem mentek a szobából.

Na azokról az oldalakról beszéltem az imént. [smile.gif] Buszon már nem is tudom olvasni. [tongue.gif]

{Simon Templar}
{Létrehozva:} Ma : 14:59
Gyerekek, ezen a csajon nincsen nadrág! [blink.gif]

A hetedik oldal után nem mertem továbblapozni amíg a gyerekek ki nem mentek a szobából.

{Gandalf}
{Létrehozva:} Ma : 14:18
Örömel vettem, hogy volt melléklet nélküli verzió is. Már majdnem elolvastam és tetszik, még a filmes cikkek is. [huvelykfel.gif] Az elsõ kb. 5 oldalról nem nyilatkozom, mert T-Boy megorrol rám. [smile.gif]

{pjotr}
{Létrehozva:} Ma : 14:07
Láttam az újságosnál, A tökös, török... filmmel, de hálistennek volt melléklet nélküli is.
Most megyek olvasni..

{pjotr}
{Létrehozva:} Tegnap : 23:39
Szóljatoka szállítónak (gondolom személyessen Frank Martin viszi), hogy siessen, mert reggel 6 órakor indulok Pécsrõl addigra ott legyen az újság! [biggrin.gif]

{T-BoY}
{Létrehozva:} Tegnap : 22:37
A saját boltjukban nincs újság?
(Tényleg van köze az újsághoz?)

van koze, de pecs messze van
minden csutortokon megy szallito le
majd visz lapot is
addig is ott a hirker

{mszaby}
{Létrehozva:} Tegnap : 22:17
Állítólag van mással is, de én is csak K-PAX-ost láttam.

{SchJohny}
{Létrehozva:} Tegnap : 21:59
QUOTE (Mykee @ 2005 Feb 16 , 21:37)
Na most akkor mi a DVD melléklet a laphoz? Mert az nem derült ki egyértelmûen sehol sem. [blink.gif]

Én K-Pax-eset láttam. Hogy van-e mással is, azt nem tudom...

{Mykee}
{Létrehozva:} Tegnap : 21:37

Na most akkor mi a DVD melléklet a laphoz? Mert az nem derült ki egyértelmûen sehol sem. [blink.gif]

{pjotr}
{Létrehozva:} Tegnap : 20:50

A saját boltjukban nincs újság?
(Tényleg van köze az újsághoz?)

{close652}
{Létrehozva:} Tegnap : 20:34

ott nem szokott lenni, majd 1 héttel a megjelenés után
a projektorcentrál mellettiben van melléklet nélküli

{pjotr}
{Létrehozva:} Tegnap : 19:28

A pécsi DVDC boltban van melléklet nélküli?
Pedig szívessen olvastam volna az este, de kpax.... []
Na mindegy a ti hibátok, hogy el kell mennem buliba... [!tongue.gif]

{cosmo}
Ma én is megvettem a melléklet nélküli lapot. [!thumbup.gif] Az újpesti Relayban még nem volt mellékletes és még jó, hogy rákérdezetem, mert úgy eldugták. Éppen el akartam jönni, hogy nincs.
[huvelykfel.gif]

Elsõ átlapozásra nagyon tetszik, jók a cikkek. Már alig várom, hogy olvashassam! [peace.gif]

{nagyt}
{Létrehozva:} Tegnap : 7:06
Szuper a lap !

Nagyt
Elkúrtuk

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

talan nem itt igazan ontopik, de ontopikabb topikot nem talaltam

kedves mindenki!

sajnos a dvdcenter szerver a hajnali orakban beadta a kulcsot
a 10 nappal ezelotti alaplaphalalt kovetoen a tapot is kicsereltuk, mert felmerult, hogy talan az okozott valami gondot, minek eredmenyekeppen most az uj (megbizhatosagarol hires) enermax tap egyszeruen szetnyomta az egesz gepet (a -5volt helyett valami miatt a mai diagnosztikanal -61voltot [hatvanegy!] mért a bios)

a legutobbi leallaskor (vegulis mondhatjuk ugy, hogy "szerencsenkre") nem dugtuk ra a rendszer teljes tartalmat realtime tukrozo masodik vinyot a gepre, igy legalabb a februar 7-e elotti adatok megmaradtak, viszont az utobbi 10 nap minden termese, valamint egyes kiegeszito funkciok (pl.: dvdcenter ftp) visszaallithatatlanul elvesztek (a lap 11. szamanak teljes korrekturaja, cikkek, stb is, de ez balagee-nak koszonhetoen tegnap spontan le lett mentve... koszi bala!)

sajnos a rendszergazdank februar 6-tol 22-ig kulfoldon van, igy nem tudtunk rendszerszinten beavatkozni az elmult napokban, hogy kulso menteseket/modositasokat csinaljunk (a hetedikei leallas utan a kulso cimre torteno automatikus mentes nem indult el), az egyetlen esszeru megoldas az volt, hogy 1 vinyoval, archivalas nelkul futtatjuk a szervert, ami akkor vallalhato kockazatnak tunt... sajnos az esemenyek bizonyitjak, hogy rosszul szamitottunk, es murphy nem erte be annyival, hogy hazavagja az alaplapot ez alatt a ket het alatt, amig kiszolgaltatottak vagyunk...

a kieses kozelitoen 2000 hozzaszolast es 100 uj regisztralt tagot erintett

az esetleges kellemetlensegekert elnezest kerunk, a jovo heten ujraszervezzuk a szerver backup es mirror rendszereit, valamint tovabbi vedelmeket fogunk beepiteni az ilyen es hasonlo esemenyek elkerulesenek erdekeben

megerteseteket koszonom,
barati udvozlettel:

tboy

koszonjuk a segitseget az interware szerverhosting teamnek es kulon koszonjuk voodoomennek, hogy segitettek eletet lehelni a gepbe
o v e r p o w e r e d

close652
Beköltözött
Beköltözött

Tegnap értékeltem egy jó nagyot. Sajnos elveszett.
keresem
system

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Tegnap értékeltem egy jó nagyot. Sajnos elveszett.
Elkúrtuk

close652
Beköltözött
Beköltözött

Szóval az elmúlt 2 hétben lett új magazin melléklettel és anélkül, többen dícsérték is , s a címlaplány szebb papíron mint monitoron.
system

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Megkaptam ma a magazint, háááát..........
TÖRÉKENY!!!! KÖNYÖRGÖM!!!
Az újság marha jó, de a posta mindíg összezúzza.
De végre a második K-Pax-em nincs összekarcolva, pedig kotyogott a tokban.
Az első lemez elején össze-vissza ugrált a film.
Egy kép a zúzódásról:

close652
Beköltözött
Beköltözött

köszi!
a lényeg: DVDc rajongók gyerünk az algiblogra, ott (is) vannak új infok (a topic helyett is) )
system

algi

Hozzászólás Szerző: algi »

Pl. amit a legutolsó két számról írtam, azzal kapcsolatban sem jött válasz. ha meg azt mondom sok a kék a csaj szemén....

Mondjuk nem sok konkrétumot írtál. A Star Trekről: bár nem vagyok nagy ST rajongó, én is szívesen láttam volna nagyobb terjedelemben, de Magyarországon nincs akkora rajongótábora a sorozatnak, mint mondjuk a németeknél - ott a Sat.1 egykori reklámai szerint több mint 20 millió nézője volt. Még ha túlzás is, az alapjául szolgáló igazság sokkal nagyobb nézőbázist jelent, mint a magyar, még ha nem is olyan fanatikusokat.

Ami pedig azt a bizonyos mondatot illeti: megígérhetem, hogy én soha nem fogom leírni egy cikkemben sem.

algi
algiblog
Kreatív Képkockagyár

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

februar 15 korul lesz az ujsagosoknal
o v e r p o w e r e d

Válasz küldése