Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
Sziasztok ... amelyik magazint nyomjátok most reklámban a fábrival ... az mikor jelenik meg? Azt hiszem a k-pax a melléklet
már megjelent, erről beszéltünk itt már napok óta..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
-
Vendég
Sziasztok ... amelyik magazint nyomjátok most reklámban a fábrival ... az mikor jelenik meg? Azt hiszem a k-pax a melléklet
Már csak azt a bizonyos vetítőt nem látom.
nem szeretnenk elvesziteni egy biztos vasarlot, ezert inkabb nem mutatjuk meg
majd az ujsagban megnezed
Jelentem, TBoY megvettem.
A képekről csak annyit, hogy szerintem ez egy tanga body lehet, ami a címlaplányon van, de lehet, hogy tévedek. És láttam a projektort is.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
nem szeretnenk elvesziteni egy biztos vasarlot, ezert inkabb nem mutatjuk meg
majd az ujsagban megnezed
o v e r p o w e r e d
Egy kis izelito (kepre kattintva high res)
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
El kell menni az LSK-ba 4805-öt nézni, és akkor ott lehet hanyattesni a másik vetítő méretétől... én is ott estem majdnam pofára, de hamar leültem a fotelbe...
Megveszem már, hogy tudjam miről beszéltek.
A projektort?
Ha mondom, hogy még nem láttam. De most már kíváncsi vagyok... leszbi talán még nem.
El kell menni az LSK-ba 4805-öt nézni, és akkor ott lehet hanyattesni a másik vetítő méretétől... én is ott estem majdnam pofára, de hamar leültem a fotelbe...
A projektort?
Elkúrtuk
-
Vendég
Te meg ne húzd a szád! Pont erről szól a dolog, nem? Meztelen néni újságba betesz, aztán a hírverés után minden kanos pasi és leszbi nyuszi rohan az újságoshoz.
Ajsától meg magam miatt kérek elnézést.
Egy kicsit védem a címlaplányt, (a fórum összeborulása elött már leírtam), ha nem ül rá arra a szerencsétlen (szerencsés ) projectorra akkor soha nem tudtam volna meg, hogy az egy ekkor a darab...
-
Vendég
Egy kicsit védem a címlaplányt, (a fórum összeborulása elött már leírtam), ha nem ül rá arra a szerencsétlen (szerencsés ) projectorra akkor soha nem tudtam volna meg, hogy az egy ekkor a darab...
vagy a csaj nagyon kicsi..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Az újsággal csak az a problémám van, hogy többet foglalkozik a csúcs kategóriás eszközökkel mint a megfizethetőekkel. Nyilván a megfizetehető szó relatív, de akkor vegyük figyelembe hogy mennyi ma az átlag fizetés.
Az a baj, hogy ezek a cuccok, csak a mi pénztárcánknak csúcskategóriások. Ha minőséget akarunk, akkor bizony átlagfizetés ide vagy oda jó mélyen a szebünkbe kell nyúlnunk. Sajnos a minőség nem illeszkedik a pénztárcánkhoz, és tisztességtelen lenne ha olyan termékeket mutatnának be, amik nem képviselnek rgy bizonyos szintet.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Egybemozik vagy közeli alternatíváik?
Konkretan karacsonykor (elozo szam) volt egybemozi nagyteszt a lapban.
Ha erre gondoltal.
Ezeknel gagyibb cuccokat remelem sosem fogtok latni nalunk.
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
Vettem én is egy mellékletlent , nekem ez az ujság egyenlőre a mélypont
Esetleg ajanlom figyelmedbe az elso szamot ahol volt kb 3 teszt (meg nehany alap szintu bemutato anyag).
Amiota cimlapcsaj van, 16 oldallal bovebb az ujsag. Azaz 1 oldal sem lett elveve a regi tartalombol.
Imre!
Csucskategorias keszulekeket ritkan rakunk a lapba, inkabb a megfizetheto de jo minosegu cuccok bemutatasa es tesztelese a cel. Ha csak lehet olyanok amivel mi is epitenenk hazimozit. Nincs tele a lap 5-6m ft-os hangfalakkal, 10-20 millios projektorokkal, 2-300ezer ft/meter kabelekkel stb... Ez lenne ugyanis a csucskategoria. (lenne itt is mit tesztelni boven!)
Eleg sok olyan bemutatott keszulek van amelyek felhasznalasaval nagyon korrekt komplett hazimozi (ismetlem hazimozi) epitheto jo aron (1-3 millio ft).
A fentiek mellett jelen van a belepo szint is. Helyet kapnak a tesztek kozott CRT TV keszulekek, olcso lejatszok, alap projektorok stb...
Egybemozik vagy közeli alternatíváik?
Számítógép => Edirol UA-101 USB "DAC" => Monitor IC => Yamaha RX-V750 mint előfok => Kácsa Bézik IC => Heed Obelisk kapcsolású quad mono végfok => Cat 5, Cat7, CAV kábelek cserélgetve /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" /> => CAV DP880 Hivox tuninggal.
Végigolvastam az utolsó betűig és alapvetően jónak tartom az újságot, annak ellenére, hogy sem dvd rögzítőt, sem tv-t nem akarok venni. A dvd ismertetők is jók voltak. Ami meg nem tetszett, azt meg úgy is tudod T-Boy!
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
...De ne gondold, hogy haragból mondom, én építő kritikának szánom. ...
nem is felteteleztem, hogy haragbol mondod
mindannyian egy jobb ujsag erdekeben tesszuk amit teszunk
ti itt, mi ott
de olyan ujsagot ami mindenkinek tetszik sajnos nem lehet csinalni annyira sokfele az olvasok erdeklodese
ezt mar csak tetezi, hogy az a tema amivel a dvdcenter foglalkozik eleg szubjektiv tud lenni, mindenkinek mas tetszik
probalunk egyensulyt talalni (az eroben)
o v e r p o w e r e d
Tőlem csak a kollégám kérdezte meg, hogy: Playboy?
Na ennyit a címlaplányról.
azt az oldalt bescannelhetné vki..
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
A DVD ismertető szerintem is sok,
Engem a filmek jobban érdekelnek, mint a technika, így azt mondom, hogy DVD ismertetőből sosem elég.
-
Vendég
...csökkent a színvonal, itt már nem lehet a rutintalanság, vagy egyéb a kifogás...
erzesunk szerint a szinvonal nott
az ujsag osszeszedettebb, tartalmasabb, az irasok jobbak (nagyon melle kell nezni, hogy ezt ne vedd eszre)
legfeljebb ez a szam ilyen-olyan okok miatt szamodra nem annyira erdekes anyagokat tartalmaz (de lehet hogy masoknak igen)
vagy ez nem lehet?
Az is lehet.
De ne gondold, hogy haragból mondom, én építő kritikának szánom.
AMúgy a műszaki részével most sincs bajom, mint olvashattad, csak a többivel.
...csökkent a színvonal, itt már nem lehet a rutintalanság, vagy egyéb a kifogás...
erzesunk szerint a szinvonal nott
az ujsag osszeszedettebb, tartalmasabb, az irasok jobbak (nagyon melle kell nezni, hogy ezt ne vedd eszre)
legfeljebb ez a szam ilyen-olyan okok miatt szamodra nem annyira erdekes anyagokat tartalmaz (de lehet hogy masoknak igen)
vagy ez nem lehet?
o v e r p o w e r e d
Igen, már többször és többen jeleztük, hogy aki most kezd házimozizni az nem fog a lapban található cuccok és áraik láttán belezúgni ebbe a hobbiba. Inkább középhaladóknak és afölött szól az újság.
A DVD ismertető szerintem is sok, de ez egy házimozi és filmmagazin, így max. megjegyezni lehet, felróni semmi esetre sem.
Elkúrtuk