Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztárplakát Magazin
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
Sztárplakát Magazin
Taxira, már tényleg nem tudok mit mondani, minthogy ezzel indítjuk idén először (sajna a lapot)1000000 %, hogy már csak pár nap...
Azérért jó, hogy néha írtok legalább ide, mert így még tudni, hogy léteztek.
(Nem azért, hogy kötözködjek, de a honlapotok egy ideje nem valami friss)
Miért nem friss?
megjelent vagy 8 filmünk DVD-n, 3 filmünk moziban, zenei projectjeink a honlapon.
sztem egy kis cégnek 3,5 hónap alatt ez tisztességes munkát jelent....
Akos
Sztárplakát Magazin
Taxira, már tényleg nem tudok mit mondani, minthogy ezzel indítjuk idén először (sajna a lapot)1000000 %, hogy már csak pár nap...
Azérért jó, hogy néha írtok legalább ide, mert így még tudni, hogy léteztek.
(Nem azért, hogy kötözködjek, de a honlapotok egy ideje nem valami friss)
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin
Taxira, már tényleg nem tudok mit mondani, minthogy ezzel indítjuk idén először (sajna a lapot)
1000000 %, hogy már csak pár nap...
Akos
Sztárplakát Magazin
Mikor lesz Taxi?
Mintha "kb 10-e" lett volna említve, de az pont vasárnap, hétfőn meg nem jelennek meg magazinok, úgyhogy én keddvre várom.
Sztárplakát Magazin
Sztárplakát jelenik Taxi 1-el (puff már megint csúszik, de hétfôn már gyárban van)
Ez mit jelent? Mikor lesz kapható?
Mennyibe fog kerülni?
Elkúrtuk
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin
No én meg megszerezhettem 4000Ftért (ha jól emlékszem 3990 volt az akciós ára egyszer) és már rég szeretném ezt a filmet, úgyhogy nem mindegy, hogy feleannyiért jutok-e hozzá. Nem, nem az 1-2 összecsomizására gondoltam, hanem, hogy nem volt még 1-2-3 díszdoboz, de mivel én barkácsoltam magamnak nekem már van (persze nincs benne minden rész, ehhez kéne most a Taxi 1)
Értelek. Akkor nem szóltam semmit.
Nagyon jól (és jókat) írtál vmlyik forumban, az MDB-ről, gratulálok!
Akos
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin
Taxi trilógia jelenik díszdobozban InterCom kiadásában, ez igaz.
Sztárplakát jelenik Taxi 1-el (puff már megint csúszik, de hétfôn már gyárban van)
Akos
Sztárplakát Magazin
No én meg megszerezhettem 4000Ftért (ha jól emlékszem 3990 volt az akciós ára egyszer) és már rég szeretném ezt a filmet, úgyhogy nem mindegy, hogy feleannyiért jutok-e hozzá. Nem, nem az 1-2 összecsomizására gondoltam, hanem, hogy nem volt még 1-2-3 díszdoboz, de mivel én barkácsoltam magamnak nekem már van (persze nincs benne minden rész, ehhez kéne most a Taxi 1)
Értelek. Akkor nem szóltam semmit.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Sztárplakát Magazin
No én meg megszerezhettem 4000Ftért (ha jól emlékszem 3990 volt az akciós ára egyszer) és már rég szeretném ezt a filmet, úgyhogy nem mindegy, hogy feleannyiért jutok-e hozzá.
Nem, nem az 1-2 összecsomizására gondoltam, hanem, hogy nem volt még 1-2-3 díszdoboz, de mivel én barkácsoltam magamnak nekem már van (persze nincs benne minden rész, ehhez kéne most a Taxi 1)
Sztárplakát Magazin
Azt hogy "Megint?"Még nem volt melléklet az első rész, díszdoboz sem jelent még meg (bár nekem már van )
A "megint"-et csak arra értettem, hogy az InterCom jó egy évig folyamatosan promotálta a Taxi DVD-t, úgyhogy mindenki megvehette, aki (nem) akarta. Én például ingyen szereztem meg a Hollywood Multicard pontjaimért (de csak azért, mert nem volt jobb. )
Te az 1-2 összecsomagolására gondolsz?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Sztárplakát Magazin
Azt hogy "Megint?"
Még nem volt melléklet az első rész, díszdoboz sem jelent még meg (bár nekem már van )
Sztárplakát Magazin
Már annyira a hónap vége van, hogy ez már az eleje. Taxi meg sehol
Marad májusban az InterCom-kiadás. De most komolyan: ennyire szükség van a Taxira? Megint?
Nem értem a kérdést.
Mely részét?
Sztárplakát Magazin
Marad májusban az InterCom-kiadás. De most komolyan: ennyire szükség van a Taxira? Megint?
Nem értem a kérdést.
Sztárplakát Magazin
Sztárplakát Magazin
-
Vendég
Sztárplakát Magazin
Akkor most mi a helyzet ezzel a TAXI-val? A DVD Extrán közölt májusi Intercom-megjelenések között azt olvasom, hogy az Intercom kiad egy TAXI 1-2-3 díszdobozt. Lesz akkor ebből a TAXI-ból FF Filmmelléklet?
-
Vendég
Sztárplakát Magazin
Hurrá!
Visszaszívtam az előző hozzászólásomat!
Elnézést az ideges hangnemért és köszi!
Sztárplakát Magazin
JUPPPÉÉÉÉ
Sztárplakát Magazin
Bocs mindenkitôl, aki úgy érzi Taxi ügyben hülyítve van.
Nem írtam mert nem igazán tudtam mit írni.
Sztárplakát következô száma a Taxi lesz. Reményeim szerint hónap vége és a boltokban van
1 az 1 - ben ugyanaz a kiadás lesz, ami már régebb óta a boltokban van?
És március vége, tehát következő hét vége a "hónap vége" ??
TV: Panasonic TX-32PS11P, DVD: ONKYO DV-SP500 , VHS: Panasonic NV-FJ612, Erősítő: ONKYO TX-DS 494, Hangfalak: Jamo E430, E4CEN, E4SUR, E4SUB.4; PC: ASUS P4P800Deluxe -- P4 2.8/800 -- 2x512/400DDR.
Sztárplakát Magazin
Sztárplakát következô száma a Taxi lesz. Reményeim szerint hónap vége és a boltokban van
1 az 1 - ben ugyanaz a kiadás lesz, ami már régebb óta a boltokban van?
Elkúrtuk
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Sztárplakát Magazin
Akos
-
Vendég
Sztárplakát Magazin
Lehet, hogy túlreagáltam, de azért valamit írhatna róla!
Sztárplakát Magazin
Úgy látszik az FF film le se szarja a vevőit!
Vagyis inkább leszarja.
Szerintem lehet, hogy most nincs igazad. Nyilván nincs új fejlemény TAXI ügyben, azért hallgat Ákos. Ő azért szokott válaszolni az itteni kérdésekre, sőt, vele még olyan ritkaság is megesett, hogy belátta, ha elszúrt valamit a kiadója (pl. KESERŰ MÉZ)...
Ez így van. Minőségileg vannak ugyan sokkalta jobb kiadók (bocsi FF Film de szerintem ezt ti is belátjátok:) mindazonáltal én az FF Film hozzálását a problémákhoz ha nem is pédaértékűnek de mindenképpen követendő példának tartom a többi kiadó számára.