Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fangória
Fangória
Készülget...
Fangória
én akkor sem haragudnék meg ha az evil dead-et vagy a the thing-et raknátok a dvd mellékletre.
Mint azt már párszor kitárgyaltuk, ezekre nem lenne pénzünk mellékletként.
esetleg a démonokat? vagy a gyerekjátékot?
Egyelőre nem tudom, év végéig le vagyunk kötve. Utána bármi jöhet.
bármi???
Egészséges árakon belül.
Fangória
én akkor sem haragudnék meg ha az evil dead-et vagy a the thing-et raknátok a dvd mellékletre.
bármi???
Fangória
Fangória
Fangória
Tényleg a HR4 hogy lesz kiadva? Mellékletként, vagy úgy mint az Élőholtak éjszakája? Szinkron lesz rajta ugye?
Volt már olyan mellékletünk (igen, melléklet lesz, Az élőhalottak éjszakájához nem sok közünk volt, mi csak ideiglenesen forgalmaztuk), amelyiken nem volt szinkron? Persze, hogy lesz.
Biztos, ami biztos
Fangória
Tényleg a HR4 hogy lesz kiadva? Mellékletként, vagy úgy mint az Élőholtak éjszakája? Szinkron lesz rajta ugye?
Volt már olyan mellékletünk (igen, melléklet lesz, Az élőhalottak éjszakájához nem sok közünk volt, mi csak ideiglenesen forgalmaztuk), amelyiken nem volt szinkron? Persze, hogy lesz.
Fangória
Fangória
örülök hogy kiadjátok a hellraiser 4-et. remélem még lesz sok hasonló csemege.
- kihaeennem
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Fangória
Ha olyan kevés embert érdekelnek, akkor a Fango-ban sincs létjogosultsága a Troma-filmekről szóló cikkeknek?
Hát azért ez nem ugyanaz a kérdés.
Egy 690-es, 84 oldalas újságba párszáz embernek lehet két oldalt betenni, de párszáz embernek csinálni 6000 példányban egy 1500 forintos DVD-t azért nem kicsit anyagi csőd. A mértékeket igyekezzünk betartani és felismerni.
Oké, megértem az álláspontotokat.
Mindenesetre nagyon sajnálom.
Még szerencse, hogy a Fangoriát nem a mellékletért veszem. Úgy tekintek az újságra, mintha eleve csak melléklettel lehetne kapni, és kiperkálom érte azt, emit az újságos kér. Ha szar a melléklet, eláll a polcomon, max nem nagyon nézegetem. Sajnos az én igényeim ritkán egyeznek a tömegek igényeivel, de hajlok a kompromisszumra
Fangória
Ha olyan kevés embert érdekelnek, akkor a Fango-ban sincs létjogosultsága a Troma-filmekről szóló cikkeknek?
Hát azért ez nem ugyanaz a kérdés.
Egy 690-es, 84 oldalas újságba párszáz embernek lehet két oldalt betenni, de párszáz embernek csinálni 6000 példányban egy 1500 forintos DVD-t azért nem kicsit anyagi csőd. A mértékeket igyekezzünk betartani és felismerni.
- kihaeennem

Fangória
Troma: nem hiszem, hogy párszáz emberen kívül komolyabban érdekelne valakit is, de őszintén szólva azt sem tudom, mennyi náluk egy film. Egyszer, próbaképpen megérdeklődöm.
Remélem nem így van, és legalább egy Troma-film is beáll a Fango-mellékletként fogja végezni! Szerintem annyira ez is érdekelné az embereket, mint a Kukorica 265. Ha másért nem is, érdekességképpen. Nekem például nagyon tetszik a Godzillás sorozat is, csak azt sajnálom, hogy nem juthatok hozzá azokhoz a filmekhez. Oké, hogy külföldről lehet rendelni, de annyi más van, ami jobban érdekel, és egyszerűbb hozzájutni....
Lehet, hogy velem van a baj, de én a horrorfilmeket nem tudom túl komolyan venni. Nem szoktam félni, ha nézem őket, egyszerűen mulattatnak. Persze csak akkor, ha nem veszik magukat túl komolyan. Nekem fontos a humor a horrorfilmben is. Azért szeretem Freddy-t meg Jason-t, mert szórakoztatnak. És a Sikoly első része is. Sokan szidják, pedig szerintem teljesen rendben van.
Ha horrorfilm, akkor én a következőket várom el:
1, hangulat
2, belezés
3, humor (de ne túl idióta)
4, jó történet
Talán furcsa, hogy a történet van nálam az utolsó helyen, de sajnos az a tapasztalatom, hogy filmeknél jól induló sztorikat úgy haza tudnak vágni, mint a huzat...és ha egy filmenek szar a vége, akkor megette a fene az egészet...
Ja, és a társadalmi mondanivalót például szivesen kispórolnám. Levettem, hogy a zombi a fogyasztói társadalmat szimbolizálja, meg hogy az ember a legkegyetlenebb, de ha túl sokszor hallom, elkopik, sablonos lesz, és nem lesz hatása.
Fangória
A Kukorica 3. esetében igazi gyöngyszem(ek) lesz(nek) például (de ne valami profi filmes cucra gondoljatok, hanem különlegességre... hazai különlegességre), de ha összejön, akkor a Vérvonal esetében valami nagyon nagy durranás lesz az extra. Ha összejön.
A Kukorica 1 valahogy nem tudott lekötni, az eleje még egész tűrhető volt, aztán kezdtem álmosodni. Még Linda Hamilton sem tudott felvillanyozni, sőt! Ismerem összvissz 2 filmjét, a T1-et és T2-t, de ettől ő még kevés az üdvösséghez!
A 2. rész egy fokkal jobb volt, de különösebben ez sem hatott meg. Sajnos a Fangoria-kommentárokat nem fogom meghallgatni, mert nem hiszem, hogy ebben az életben lesz nekem még annyi ráérős időm, hogy mégegyszer végignézzem ezeket a filmeket. Nem azt mondom, hogy olyan rosszak, sőt, azt sem bántam meg, hogy beruháztam rájuk, mert elállnak a polcon, de nem is várom tűkön ülve a folytatást. És lehet akármilyen jó az extra rajta, szerintem az sem fog lázba hozni. Ez csak egy vélemény, nem kötözködésnek szántam, biztos van olyan is, akinek tetszik a sorozat, de én személy szerint már nagyon várom a kukoricamentes Fango-mellékletet. Viszont ha ez az tervezett extra nem a filmhez kapcsolódik, akkor kicsit máris jobban érdekel!
Lehet, hogy hülye kérdés, de nem megoldható, hogy a Fango bepróbálkozzon valami Troma-filmmel mellékletként? Nekem személy szerint nagyon tetszik az újságban a Troma filmekkel foglalkozó rovat, és fel is keltette az érdeklődésemet. Eddig sajnos csak a Toxic Avenger-t sikerült megszereznem, és nagyon bejött. Szivesen látnám mellékletként, jobban örülnék neki, mint a Kukuricás filmeknek.
A Hellraiser 4-re kíváncsi leszek, annak speciel örülnék. De könyörgök, ne legyen Wishmaster 4!!!
Amúgy az újság rengeteget fejlődött, a napokban fellapoztam egyik régebbi számot , és az újabbak után idegennek tűnt, annyira jól el lett találva az új design!
Halálmester 4. már biztos nem lesz. Nálunk legalábbis.
Az extra nem a kukoricával lesz kapcsolatos, tényleg igazi érdekesség lesz.
Troma: nem hiszem, hogy párszáz emberen kívül komolyabban érdekelne valakit is, de őszintén szólva azt sem tudom, mennyi náluk egy film. Egyszer, próbaképpen megérdeklődöm.
No igen, nem hiába váltottam le a tördelőket. Köszi, nem vettem kötekedésnek, és örülök, hogy tetszik a magazin.
- kihaeennem

Fangória
A Kukorica 3. esetében igazi gyöngyszem(ek) lesz(nek) például (de ne valami profi filmes cucra gondoljatok, hanem különlegességre... hazai különlegességre), de ha összejön, akkor a Vérvonal esetében valami nagyon nagy durranás lesz az extra. Ha összejön.
A Kukorica 1 valahogy nem tudott lekötni, az eleje még egész tűrhető volt, aztán kezdtem álmosodni. Még Linda Hamilton sem tudott felvillanyozni, sőt! Ismerem összvissz 2 filmjét, a T1-et és T2-t, de ettől ő még kevés az üdvösséghez!
A 2. rész egy fokkal jobb volt, de különösebben ez sem hatott meg. Sajnos a Fangoria-kommentárokat nem fogom meghallgatni, mert nem hiszem, hogy ebben az életben lesz nekem még annyi ráérős időm, hogy mégegyszer végignézzem ezeket a filmeket. Nem azt mondom, hogy olyan rosszak, sőt, azt sem bántam meg, hogy beruháztam rájuk, mert elállnak a polcon, de nem is várom tűkön ülve a folytatást. És lehet akármilyen jó az extra rajta, szerintem az sem fog lázba hozni. Ez csak egy vélemény, nem kötözködésnek szántam, biztos van olyan is, akinek tetszik a sorozat, de én személy szerint már nagyon várom a kukoricamentes Fango-mellékletet. Viszont ha ez az tervezett extra nem a filmhez kapcsolódik, akkor kicsit máris jobban érdekel!
Lehet, hogy hülye kérdés, de nem megoldható, hogy a Fango bepróbálkozzon valami Troma-filmmel mellékletként? Nekem személy szerint nagyon tetszik az újságban a Troma filmekkel foglalkozó rovat, és fel is keltette az érdeklődésemet. Eddig sajnos csak a Toxic Avenger-t sikerült megszereznem, és nagyon bejött. Szivesen látnám mellékletként, jobban örülnék neki, mint a Kukuricás filmeknek.
A Hellraiser 4-re kíváncsi leszek, annak speciel örülnék. De könyörgök, ne legyen Wishmaster 4!!!
Amúgy az újság rengeteget fejlődött, a napokban fellapoztam egyik régebbi számot , és az újabbak után idegennek tűnt, annyira jól el lett találva az új design!
Fangória
Fangória
Ha már itt felvetődött a Hellraiser IV. kiadása akkor az V. is jöhetne.
Meg persze a Warlockot is lankadatlan lelkesedéssel várjuk (legalábbis én )
A jelenlegi kapcsolatunknál csak a 4-es van.
Fangória
Nekem is van egy ötletem. Írtátok, hogy lesz poszter. Engem nagyon nem tud érdekelni. Egyenesen megy a kukába. De mi lenne, ha a másik oldalán egy kivágható DVD belső fejezet választó borító is lenne. Ha már posztert adtok nem kerülne több pénzbe, de legalább még igényesebb lenne a dvd mellékletetek.
A díszdoboz dolgot is értékelném én is.
Még várjuk a poszteres érdeklődéseket, meglátjuk, mi lesz.
Fangória
A kukorica gyermekei II. összességben jobb horror az első résznél, de még mindig nem győzött meg arról, hogy ehhez a történethez ilyen sok folytatás kellett készíteni.Néhol rendkívül kínosak a dialógusok, és a végkifejlet is kissé összecsapotnak tűnt nekem.
A + és - együtt nálam ez is 10/6.
Kérdés:
1. Említed az újságban hogy folyamatba van a Hellraiser IV. DVD kiadása. Erre meddig kell várni?
2. Továbbá nem terveztek-e esetleg egy díszdobozt A Kukoricának mint anno az Artissimo, amit az újság mellé mellékelnétek? Szerintem ez a kis többlet bőven megtérülne, mivel így többen -akik eddig bizonytalanok voltak-megvásárolnák akár a korábbi részeket is!
Ráadásul mi is, mint törzsvásárlók elégedettek lennénk!
Örülök, hogy a második jobban tetszett... szerintem a hármas már a 7-es/8-as pontszámot is simán eléri majd.
1. Augusztus. Jujj, titkot árultam el.
2. Az ötlet nem rossz, kiderítjük mennyibe kerülne. Mondjuk az összes DVD-s magazin mellé szerintem drága mulatság lenne, avagy úgy érné meg, ha mondjuk csak az előfizetők kapnának belőle, vagy ha külön (is) megvásárolható lenne. Meglátjuk.
3. Az a baj, hogy így is folyamatosan helyhiánnyal küszködünk a DVD-k esetében és inkább más érdekességeket igyekszünk felpakolni.
Fangória
Nekem is van egy ötletem. Írtátok, hogy lesz poszter. Engem nagyon nem tud érdekelni. Egyenesen megy a kukába. De mi lenne, ha a másik oldalán egy kivágható DVD belső fejezet választó borító is lenne. Ha már posztert adtok nem kerülne több pénzbe, de legalább még igényesebb lenne a dvd mellékletetek.
A díszdobozzal csak az a gond (most jutott eszembe ), hogy így külön maradna a 4. rész. Ördögi dilemma
Fangória
Fangória
Ha már itt felvetődött a Hellraiser IV. kiadása akkor az V. is jöhetne.
Meg persze a Warlockot is lankadatlan lelkesedéssel várjuk (legalábbis én )
Fangória
Fangória
2. Továbbá nem terveztek-e esetleg egy díszdobozt A Kukoricának mint anno az Artissimo, amit az újság mellé mellékelnétek? Szerintem ez a kis többlet bőven megtérülne, mivel így többen -akik eddig bizonytalanok voltak-megvásárolnák akár a korábbi részeket is! Ráadásul mi is, mint törzsvásárlók elégedettek lennénk!
Nagyon király ötlet
Megvalósítható lenne?
TV: Samsung 50" Full HD plazma; AVR: Pioneer VSX-924; DVD: Panasonic S47; Video: Aiwa HV-FX 7700;
Front: Triangle Altea EX - Audiolink 4; Center: Dali Concept Center; Rear: Dali Concept 1; Rear állvány: Galgahang 1011
NAS: Zyxel NSA-325 V2 / 3,5 TB;
Front: Triangle Altea EX - Audiolink 4; Center: Dali Concept Center; Rear: Dali Concept 1; Rear állvány: Galgahang 1011
NAS: Zyxel NSA-325 V2 / 3,5 TB;
Fangória
Ja, még egy ötlet! A későbbi mellékletekre szerintem rá lehetne pakolni az eddigi filmek előzeteseit, hátha így kedvet kap valaki hozzájuk!
Fangória
A kukorica gyermekei II. összességben jobb horror az első résznél, de még mindig nem győzött meg arról, hogy ehhez a történethez ilyen sok folytatás kellett készíteni.
Néhol rendkívül kínosak a dialógusok, és a végkifejlet is kissé összecsapotnak tűnt nekem.
A + és - együtt nálam ez is 10/6.
Kérdés:
1. Említed az újságban hogy folyamatba van a Hellraiser IV. DVD kiadása. Erre meddig kell várni?
2. Továbbá nem terveztek-e esetleg egy díszdobozt A Kukoricának mint anno az Artissimo, amit az újság mellé mellékelnétek? Szerintem ez a kis többlet bőven megtérülne, mivel így többen -akik eddig bizonytalanok voltak-megvásárolnák akár a korábbi részeket is!
Ráadásul mi is, mint törzsvásárlók elégedettek lennénk!