Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
inkább nem (főleg mert ezt, az újat nem láttam. lehet csúcshyperszuper)
mondjuk legyél márkahű!
system
Házimozi magazin
Jé, megjelent? Holnap megveszem, de minek? :kiraly: Ezt hívják hűségnek?
mondjam ki helyetted?
Na, mond!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házimozi magazin
mondjam ki helyetted?
system
Házimozi magazin
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házimozi magazin
Sziasztok!
Ma meg kaptam a HM magazint, a filmet még nem volt időm meg nézni arról így véleményt nem tudok mondani. Viszont az újságot napközben egy párszor átlapoztam és bele-bele olvasta a cikkekbe. Elsőre mondhatóm jónak tűnik, de végleges álláspontot majd a hétvége után tudok inkább csak mondani. Az előzetes c. rovatban viszont ízelítöt adnak az idei 6-ik számból, kíváncsian várom hogy az idei 6-ik vagy a jövő évi első lap lesz-e az.-)))
Házimozi magazin
Üdv. mindenkinek!
Sajnos még nem tudok beszámolni arról hogy milyen az újság (tartalmilag) mert még nem kaptam meg a mai postával sem. :kiraly: Jelenleg a Posta és a HM igen azonos színvonalon mozognak, box nyelven szólva egy súlycsoporta tartoznak.-) minőséget illetően. Viszont most néztem meg a honlapjukat és örömmel tapasztaltam hogy frissítették:kiraly: , rögtön rá is klikkeltem a tartalom jegyzéket mutató részre és itt jött a hideg zuhany, csökkent a lap oldal száma, nem hinném hogy a reklámok tűntek el a lapból de majd ha kézbe kapom akkor kiderül. Őszintén szólva várom hogy az előfizetett összes példány számot meg kapjam mert előfizetést azt hiszem nem fogok hosszabítani ha minden így fog tovább menni náluk. viszont annyira gazdag meg nem vagyok hogy egy adott időre több magazint fizessek elő.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 671
Házimozi magazin
a film, mondjuk jó(mármint nincs rajta reklám stb ) de kérem tisztelettel, az újság , milyen tartalmilag :kiraly: ???
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- Roninman
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Házimozi magazin
Hang: -Angol DD5.1
-Magyar DD2.0
Kép: -16:9
Régió: -2(PAL)
legalább is a borító szerint (megnézni még lusta voltam)
Tv: Samsung 65" RU7402; Erősítő: Yamaha RX-A-1010; Hangfal: DALI Concept 8 frontok, DALI Concept 2 surround, DALI Concept Center; Velodyne CHT-12R sub Kábel: Taga Harmony, Taga Harmony Blue
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
Házimozi magazin
Senki bolondja filmmel láttam az új számot
Ez komoly?? El se hiszem, hogy ilyen kategóriájú filmmel jönnek ki!! Akkor ezt végre meg kell vennem... :kiraly:
Komoly.
Viszont a kiadvány speckóját valaki elmesélhetné. Reméljük nem valami gagyi.
(A weboldaluk az valami csodás és naprakész. )
Ha speckók jók/normálisak én is megveszem...mondjuk két 5.1DD hangsáv : eredeti & hun már okés lenne
Ha tud valaki valamit mindenesetre itt elmondhatná...
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
Házimozi magazin
Jah Paul Newman (Jessica Tandy Bruce Willis Melanie Griffith) - Senki Bolondja (Nobody's Fool) a melléklet.
hmm... a Nobody's Fool itthon nem is nagyon emlékszem hogy megjelent volna dvd-n
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
Házimozi magazin
:kiraly: Gratulálok az oldalukon még mindig a " HáziMozi magazin2005/03 szám " látható aktuális ként ...
Good morning, 10.hó közepe van
Hát igen a weboldaluk fórumán több előfizető már a pénzüket követeli vissza, mondván jó pár lappal lógnak
Házimozi magazin
Ez komoly?? El se hiszem, hogy ilyen kategóriájú filmmel jönnek ki!! Akkor ezt végre meg kell vennem...
Komoly.
Viszont a kiadvány speckóját valaki elmesélhetné. Reméljük nem valami gagyi.
(A weboldaluk az valami csodás és naprakész. :kiraly: )
Elkúrtuk
Házimozi magazin
Ez komoly?? El se hiszem, hogy ilyen kategóriájú filmmel jönnek ki!! Akkor ezt végre meg kell vennem...
Házimozi magazin
arról nem írnak, hogy miért késnek ennyit?
kéthetente jelennek meg az év hátralévő idejében?
system
- Roninman
- Isten Hozott! :)
Házimozi magazin
Jah Paul Newman (Jessica Tandy Bruce Willis Melanie Griffith) - Senki Bolondja (Nobody's Fool) a melléklet. Az újság sem nagy szám (H/K DVD-22, B&W MT-20 5.1, Samsung HT-P70, Epson EMP-S3, Marantz SR7500, Sony DAV-LF1, Denon AVC-A1XV tesztek HDTV kompatibilis megjelenítők tesztje)
Tv: Samsung 65" RU7402; Erősítő: Yamaha RX-A-1010; Hangfal: DALI Concept 8 frontok, DALI Concept 2 surround, DALI Concept Center; Velodyne CHT-12R sub Kábel: Taga Harmony, Taga Harmony Blue
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
Házimozi magazin
Gratulálok az oldalukon még mindig a " HáziMozi magazin
2005/03 szám " látható aktuális ként ...
Good morning, 10.hó közepe van :kiraly:
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
Házimozi magazin
Nem értem ezt az újságot. Minden áron ki akarják nyírni magukat ? ...a hektikus megjelenés, illetve az igencsak ócska kategoriába tartozó mellékleteikkel... mire jó ez az egész vajon ?
Házimozi magazin
Nos. A kicsike azóta már hozzám került. Jó vétel volt, állítólag csak pár hetet volt használva, teljesen újszerű állapotban van. Szeretném Gordonnak mégegyszer megköszönni segítségét, mely kellő lökést adott ahhoz, hogy elmenjek meghallgatni.
Képek a megfelelő topic-ban.
szívesen!
gordon314.fw.hu
Házimozi magazin
Nos. A kicsike azóta már hozzám került. Jó vétel volt, állítólag csak pár hetet volt használva, teljesen újszerű állapotban van.
Szeretném Gordonnak mégegyszer megköszönni segítségét, mely kellő lökést adott ahhoz, hogy elmenjek meghallgatni.
Képek a megfelelő topic-ban.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
Házimozi magazin
Gondolom a hificitys hírdetés miatt érdekel. Én is szemeztem vele, de mivel sztereóra "gyúrok" úgy döntöttem hiába jó vétel nem foglalkozom vele. Mondjuk gyanusan "olcsó".
Off
A 90 eFt körüli hírdeésre gondoltok? Nem gyanús az. Annak idején 500 font volt az eredeti ára, így kb féláron hírdetik. Szerintem alkalmi, de nem gyanús ár.
gordon314.fw.hu
Házimozi magazin
Gondolom a hificitys hírdetés miatt érdekel. Én is szemeztem vele, de mivel sztereóra "gyúrok" úgy döntöttem hiába jó vétel nem foglalkozom vele. Mondjuk gyanusan "olcsó".
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Házimozi magazin
Megvan valakinek a 2000. márciusi Házimozi szám? Kéne belőle a Myryad T-70 ötcsatornás végfok tesztje.
Nekem megvan, ha nem feledem, akkor megpróbálom eljuttatni!
gordon314.fw.hu
Házimozi magazin
Megvan valakinek a 2000. márciusi Házimozi szám? Kéne belőle a Myryad T-70 ötcsatornás végfok tesztje.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
Házimozi magazin
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy a HM egy nagyon jó lap, hanem egyformán kaka az összes. Talán a HIFI-PIAC-ot tudnám kiemelni, de az inkább hifis oldalról közelíti a dolgokat, ami persze nem baj.
A házimozis témában eddig a DVDCenter vitte a prímet de legutolsó számával nagyon levitte a mércét, de még így is van benne mindig egy-két jó cikk.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W