Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
A helyes magyar cím: K-Pax - A belső bolygó
Ennek a filmnek kimodottan örülök, mert nagyon tetszett, de eddig még nem vettem meg!
Szuper :vazeg:
z
ps. gratula vtb
vtb gratula!
(vtb! kot meg a tilalom h a mobilvilag vagy mi is volt a inetes lap cime, anno milyen ajandek lemezeket adott a 300 hozzaszolasert? megy meg a forum? mennyit gyujtottel ? )
minden szuper, csak a melleklet.... oo.. lehet megint eladom, annyira nem mozgatott meg a film, marpedig a polcra csak kedvencek kerulhetnek!
mellekletkent viszont ismet alazza a tobbi magazint ! :vazeg:
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
K-Pax: nagyon jó! nem láttam, és a megnézendők között volt régóta, hallottam róla +/- -t is .
vtb: gratula!
system
És aki nem látta még, vagy megnézné még egyszer, vagy bizonytalan a vásárlásban, vagy akármi az megnézheti a tévében (kétszer is akár):
HBO: június 16. szerda, 17:20 és június 17. csütörtök, 04:15 -kor
T-Boy
Nagyon rokonszenves volt ez a vígaszdíj felajánlás!
gordon314.fw.hu
Azonban T-Boy picit félrevezetett engem. Azt írta olyan film lesz, ami megosztja a közvéleményt.
Szerintem ez mindenki szerint egy jó film.
Az ismerőseim közül sem tetszett sok embernek ez a film. Nem egy pergős, akcíós, mint sok sci-fi, néhány "igényesebb" ürge ezt nem honorálja
K-PAX
vtb ügyes volt.
Azonban T-Boy picit félrevezetett engem. Azt írta olyan film lesz, ami megosztja a közvéleményt.
Szerintem ez mindenki szerint egy jó film.
Már vártam, hogy melléklet lesz, csak nem ennél az újságnál. Ettől a kiadótól egy másik újság szokott mellékelni.
Azért is nem szavaztam volna rá sohasem.
A film jó, nagyon frankó a zenéje is.
Kellemes melléklet.
Elkúrtuk
vtb: gratula!
K-Pax jó film, nekem is tetszett! Kár, hogy már megkaptam a Multimédiásoktól
Tisztelt T-Boy!
Nem lehetne megoldani,hogy a magazint melléklet nélkül is meg lehessen venni?
köszönöm a sok gratulációt, igazán kedvesek vagytok
Persze hogy gratulálunk, de szinkron nem lesz rajta. :vazeg:
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
köszönöm a sok gratulációt, igazán kedvesek vagytok
odebb van az megpontos datumot nem mondanek
kb. 2 het
Akkor gondolkodjunk! :vazeg:
(az kb. a 26. hét)
Jaaaa!
vtb! Gratula a nyereményhez!!
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
biztos nem kell?gondold meg, tenyleg jol nez ki
irott, vagy tok nelkul maradt cd-k dvd-k tarolasara valo, aluminium, rajta dombornyomassal "Matrix Revolutions"
10db lemez fer bele
eredeti matrix reklamtargy, nem gagyi
Köszi, de tényleg nincs rá szükségem.
odebb van az meg
pontos datumot nem mondanek
kb. 2 het
o v e r p o w e r e d
biztos nem kell?
gondold meg, tenyleg jol nez ki
irott, vagy tok nelkul maradt cd-k dvd-k tarolasara valo, aluminium, rajta dombornyomassal "Matrix Revolutions"
10db lemez fer bele
eredeti matrix reklamtargy, nem gagyi
o v e r p o w e r e d
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
szempontok bizonyos konstellaciojanal igazad is van, de neked is el kell ismerned, hogy vtb elsokent irta le a film cimet a jatek ideje alattennek a filmnek a cime jobban egybefolyt az eredeti cimmel itthon, mint mas produkcioknak, igy aztan ez is teljes erteku filmcim esetunkben
most o nyert, legkozelebb lehet, hogy ugyanezen (enyem) szempontok szerint Te fogsz nyerni vtb-vel szemben, es akkor az O ovasat leszek kenytelen elutasitani ugyanilyen vehemenciaval (mert ez a dolgom)
viszont, hogy pontot tegyunk erre a dologra, felajanlanek egy nagyon design Matrix - Revolutions aluminium CD gyujtot, kizarolag neked, vigaszdijkent
Köszi T-BoY, rendes tőled.
A gesztust mindenképpen elfogadom és én is egy virtuális békejobbot nyújtok neked. Az ajándékkal nem igen tudnék mit kezdeni, így azt tartsd meg legközelebbre valaki másnak. :vazeg:
Egyébként a konstellációról jut eszembe: ma a hozzászólásod időpontjában a Vénusz még pont a nap előtt volt, így ez is csak megerősíti az igazamat.
az sms játékról mi hír?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Na ki lesz a 100000.? Ez jó kis játék T-Boy! THX!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
Jó film, de már ott figyel a polcon... Kár, mert az újságra kíváncsi vagyok! Kell valakinek esetleg magazin nélküli DVD?
Engem érdekelne a dolog.
Megbeszéljük priviben, jó? Mindjárt küldök egy üzenetet!
Gratula vtb! :vazeg:
T-BoY, ha már így kiderült a köv. szám melléklete, lehet már tudni valamit a tartalomról, vagy a pontos megjelenésről? Vagy csak én maradtam ki valamiből?
A legpontosabb infó az volt, hogy a hó közepe... remélhetőleg júniusra céloztak
Gratula vtb!
T-BoY, ha már így kiderült a köv. szám melléklete, lehet már tudni valamit a tartalomról, vagy a pontos megjelenésről? Vagy csak én maradtam ki valamiből?
Jó film, de már ott figyel a polcon... Kár, mert az újságra kíváncsi vagyok! Kell valakinek esetleg magazin nélküli DVD?
Engem érdekelne a dolog.
Erősítő: Harman/Kardon HK 970 Limited | CD: Harman/Kardon HD 970 | Tuner: Harman/Kardon TU 950 | Hangfal: Dali Ikon 6 | Interconnect: Arzachel + VdH D 102 MK III | Hangfalkábel: Kimber 8 TC
Így utólag visszaolvasva nagyon "anyázós hangulata" van, de hidd el nem annak szántam.
kedves Enrico
en megertelek
szempontok bizonyos konstellaciojanal igazad is van, de neked is el kell ismerned, hogy vtb elsokent irta le a film cimet a jatek ideje alatt
ennek a filmnek a cime jobban egybefolyt az eredeti cimmel itthon, mint mas produkcioknak, igy aztan ez is teljes erteku filmcim esetunkben
most o nyert, legkozelebb lehet, hogy ugyanezen (enyem) szempontok szerint Te fogsz nyerni vtb-vel szemben, es akkor az O ovasat leszek kenytelen elutasitani ugyanilyen vehemenciaval (mert ez a dolgom)
viszont, hogy pontot tegyunk erre a dologra, felajanlanek egy nagyon design Matrix - Revolutions aluminium CD gyujtot, kizarolag neked, vigaszdijkent
o v e r p o w e r e d
a kov. melleklet jatekunk nyertese: vtb a szinkron fanatikus
gratulalunk!
Mázlista. Gratula.
Off
vtb
Veszünk együtt lottót?