Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: N°1 »

Aki tudja, hogy hogy szól egy igazi DTS hangsáv, az tudja hogy ugysem ezen mellékletek közül kerül ki az otthoni tesztlemez.Ha meg van rajta egy eredeti handsáv, akár csak Surround, akkor meg kit érdekel a magyar DTS......

jelenlegi tesztlemezem: Kaptár
"tesztelő hangsáv": Magyar DTS
eredet: újságmellélet

akármennyire is tukmáljátok belém az ellenérzéseteket ez az istennek nem akar rosszúl szólni :vazeg:

Ezt fogom ma megnézni.
Asszonyka ki nem állhatja, de nem lesz otthon.
Remélem, tényleg jól is szól.

Degeczi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Degeczi »

Ha meg van rajta egy eredeti handsáv, akár csak Surround, akkor meg kit érdekel a magyar DTS......
bizony, bizony, mintha csak magam mondtam volna...

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

A Nemzetközi DVD magazin erőlteti ezt a dts dolgot. A mai napig nem értem, hogy a Good Will-re meg a Csokoládéra minek kellett. Úgysem a hangzás miatt szeressem őket, mert az nincsen nekije.
hmmm és zenéjük sincs? vagy az mindegy hogy szól?

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Aki tudja, hogy hogy szól egy igazi DTS hangsáv, az tudja hogy ugysem ezen mellékletek közül kerül ki az otthoni tesztlemez.Ha meg van rajta egy eredeti handsáv, akár csak Surround, akkor meg kit érdekel a magyar DTS......

jelenlegi tesztlemezem: Kaptár
"tesztelő hangsáv": Magyar DTS
eredet: újságmellélet

akármennyire is tukmáljátok belém az ellenérzéseteket ez az istennek nem akar rosszúl szólni

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Ha meg van rajta egy eredeti handsáv, akár csak Surround, akkor meg kit érdekel a magyar DTS......
Például engem, de lehet, hogy ezzel nem leszek egyedül ...

Üssél még artyn vagy kettőt. :vazeg:

artynak minden bizonnyal igaza van abban, amit leírt. Én a magyar DTS szinkront állítottam szembe az eredeti surround hanggal - ahogy Robotk@ párosította - és ebből nekem még akkor is a magyar a nyerő, ha surround effektezésével állították elő a dts-t a magyar szinkron esetében. Ha az eredeti is csak surround, akkor úgyis DPL II-vel hallgatnám, feltéve, ha jobb a hangzása .

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

A Nemzetközi DVD magazin erőlteti ezt a dts dolgot. A mai napig nem értem, hogy a Good Will-re meg a Csokoládéra minek kellett. Úgysem a hangzás miatt szeressem őket, mert az nincsen nekije.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Például engem, de lehet, hogy ezzel nem leszek egyedül ... :vazeg:

Üssél még artyn vagy kettőt.

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Például engem, de lehet, hogy ezzel nem leszek egyedül ...

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

istenem, bekerült a magyar DTS-ről az - általatok már jólismert - véleményem  
végre a házimozizók széles spektruma kapja a képébe az igazságot a magyar DTS sávokról :vazeg:

Ha jól emlékszem az újságban megjelentetett véleményed a DTS hangsávval kapcsolatban, elsősorban a mellékletes magazinokra vonatkozott nem?

Maximálisan egyetértek veled, csak az a baj, hogy ez egy olyan tényező amivel el lehet "vakítani" az embereket, és a melléklet ezen tulajdonsága "eladhatóbbá" teszi a lapot.

Aki tudja, hogy hogy szól egy igazi DTS hangsáv, az tudja hogy ugysem ezen mellékletek közül kerül ki az otthoni tesztlemez.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

istenem, bekerült a magyar DTS-ről az - általatok már jólismert - véleményem :vazeg:  
végre a házimozizók széles spektruma kapja a képébe az igazságot a magyar DTS sávokról

jaj mi lesz most velünk? Egyébként:

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

istenem, bekerült a magyar DTS-ről az - általatok már jólismert - véleményem :vazeg:

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: arty »

istenem, bekerült a magyar DTS-ről az - általatok már jólismert - véleményem

végre a házimozizók széles spektruma kapja a képébe az igazságot a magyar DTS sávokról :vazeg:

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

csodakaki: szerda vagy csutortok jo neked ha viszem a cuccost?

Jó, de egyeztessük az időpontot!

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Én is kb. felénén tartok az újságnak, de azt kell mondjam, hogy: Kiváló! A plazmákkal foglalkozó cikkből én sok újdonságot tudtam meg, mert eddig valahogy nem érdekelt igazán, de ha már ott volt az orrom előtt Jók voltak a tesztek is.. Az álomrendszernél meg csurgott a nyálam erősen.. :vazeg: 
Szóval a lényeg, hogy csak így tovább! 

Nekem is tetszik a lap. Álomrendszer cikknél csak azon gondolkodtam el, ha a Grande Utópia végfok 83 kg, akkor egy tejes rendszer felálításához satikust kell hívni, nehogy leszakadjon az emelet.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Én is kb. felénén tartok az újságnak, de azt kell mondjam, hogy: Kiváló! A plazmákkal foglalkozó cikkből én sok újdonságot tudtam meg, mert eddig valahogy nem érdekelt igazán, de ha már ott volt az orrom előtt :vazeg: Jók voltak a tesztek is.. Az álomrendszernél meg csurgott a nyálam erősen..

Szóval a lényeg, hogy csak így tovább!

B.Bala
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: B.Bala »

Sziasztok!

Elöször is szeretnék gratulálni a melléklethez...talán kérni sem tudtam volna jobb filmet. Az utóbbi évek legsikeresebb vígjátéka szerintem. Aki még nem látta,mindenképp tegye meg...
Sajnos azonban 1 kis hiba került a DVD-re. Nem tudom,hogy találkozott-e már valaki hasonló problémával,de az én mellékletemen nekem úgy tünt,mintha az első negyed órában csúszna a szinkron...de az is lehet,hogy tévedek. Viszont ami már komolyabb, a film 50. percének 28-29. másodpercenél ugrik egyet a hang...erősebb hangerőnél elég jól hallható. Talán csak az én DVD-m hibás...
Akinek megvan a címben említett film a magazin mellékleteként,kérem nézze meg,hogy neki nem lépnek-e fel hasonló hibák. Nagyon várom a válaszokat és előre köszönöm őket.
Tisztelettel:B.Balázs

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Félig elolvastam az újságot, nagyjából a divx-es lejátszók felé járok. Annak ellenére, hogy sem a plazma, sem a divx-es lejátszó beszerzését nem tervezem, nagyon jók a cikkek és a tesztek. Eddig semmi rosszat nem tudok mondani. A plazma technológiáról szóló cikk, hasonlóak a vetítőkéhez nagyon jó. A plazma képernyők tesztje, meg szintén ragyogó, örömmel konstatáltam, hogy végre valaki le meri írni, ha valami nem tetszik neki. Legyen az akár többmilliós plazma képernyő. Nem túlzok ha azt mondom, hogy ez eddig a legjobb házimozis kiadvány, amit valaha olvastam. Külön etetszik a cikk (ex)Cat rendszeréről. Nézegetve a képeket kellemes emlékeim támadtak.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Megtaláltátok a gyógyírt a problémák levezetésére.
Megjelent az újság és most mindenki örül.

Csak azok nem, akik melléklet nélküli újságért áhítoznak. :vazeg:
Elkúrtuk

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: ooz »

Végre meg tudtam vennni a lapot! (A pesti Shell kutaknál tettem az elmúlt 3 napban pár próbálkozást, de sehol nem volt...
Csak megjegyzem, hogy szombaton a budaörsi auchanban volt jópár példány

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Torzonborz »

Végre meg tudtam vennni a lapot! (A pesti Shell kutaknál tettem az elmúlt 3 napban pár próbálkozást, de sehol nem volt... itt nem nagyon foglalkoznak a DVD-s úságokkal) Még csak beleolvasgattam itt-ott, de rögtön látszik, hogy nagyon tartalmas! Remélem a következő (szimpla) szám is hozza ezt a szintet. :vazeg: Nagyon tetszik a plazma-tévé teszt, a 20.oldalon lévő fotó például király a hátlap nélküli készülékről! Jó ötlet volt a plazmák képeinek összehasonlítása is lefotózva! Tetszik az álomredszer is, jó egy kicsit elálmodozni...
Sokáig fogok szöszmötölni az újsággal, mert kivétel nélkül mindegyik cikk érdekel... Eddig szerintem ez a szám sikerült a legjobban!

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: arty »

FFeri: jessz!

17'ERS

csodakaki: szerda vagy csutortok jo neked ha viszem a cuccost?

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Honnan tudod?... de végezzünk felmérést ...
... lehet strigulázni. :vazeg:

Még jobb: kezdjünk el tippelgetni!

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Honnan tudod?
... de végezzünk felmérést ... :vazeg:
... lehet strigulázni.

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

A névben benne van. A leszbiktől előre is elnézést kérek.:

Nem kell elnézést kérni. Nő sem igen van itt, nemhogy leszbi. Egyébként a leszbik vannak a legjobb helyzetben, nekik bejön a romantikus film is, meg az akció is.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Egyik hónap "fiús", a másik hónap meg "lányos" melléklet.
És mi lesz a leszbikusokkal?

A névben benne van. A leszbiktől előre is elnézést kérek.:
Leszbi kuss!

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”