Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

Sly
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Sly »

szerintem, és ez az én véleményem, semmi okot nem ad a játék meghosszabítása az újság megjelenésének csúszása. mivel a hirdetésen is az áll, hogy eredményhirdetés a www.dvdcenter.hu oldalon és a májusi számban. mi van akkor ha a májusi szám csúszik, akkor is benne lehetet volna az eredmény nem?
kicsit igazságtalannak tartom igen megbecsült kollégáim lerohanásait. mindig úgyéreztem, tárgyilagosak vagytok, de ez elég messze volt.
na mindegy, tényleg beszéljünk az újságról. milyen tesztek lesznek? az új yamaha erölködőket mikor tesztelitek?

üdv.
Sly

TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Ez nem az egyéni problémám, mert nem csak engem érint. amúgy a tisztességtelenség mellett elmenni lehet, hogy kényelmesebb ha nem érint minket, de semmi képpen nem lehetsz rá büszke.

Az átverés egyszerű: te abban a hitben játszottál, hogy azok közül fognak kisorsolni, akik az adott idő alatt beküldik a megfejtést. Ha szerencséd van, akkor az adott időn túl birtokolod a nyereményt. Az átverés dupla: egyrészt a játékos esélyei nagyban csökkentek azzal, hogy az eredeti időtartamot megduplázták, másrészt a nyertesek annyival később jutnak a nyereményükhöz. A dvdcenternek ugyanannyiba kerül, csak több embertől kapnak így bevételt, illetve a régiek által befizetett összegek tovább marad a kezelésükben.

A lottó példát felhozva: olyan, mintha nem az adott héten sorsolnának, hanem egy héttel késöbb és nem 90-ből húznának ötöt, hanem mondjuk 100-ból, miközben a nyeremény, csak az eredeti játékidőre beérkezett szelvényeknek által meghatározott marad.

Lehet, hogy én vagyok a "herceg", aki hagyta magát átverni, de egyrészt megvolt a bizalmam a dvdcenterrel szemben, másrészt alaposan elolvastam az eredeti hírdetést és nem találtam benne a szokásos kibúvókat.

Az sms játék esetén itt "csak" 240+áfáról és a bizalomról van szó, de mi van azokkal, akik mondjuk a mauritiusi út miatt is előfizettek.

Nem hiszem, hogy bárki is tisztességesnek tartaná ezeket az eljárásokat. Aki meg úgy gondolja, hogy minek höbölgök, azt csak sajnálni tudom, azt csak sajnálni tudom. Ha akar nyeljen egész életében én nem fogok!
gordon314.fw.hu

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Én többek között attól érzem magam felnőtnek, hogy nem hagyom magam átverni. Ebben az országban sajnos nagyon sokan elsiklanak a kis átverések felett. Sőt ha valaki "lebukik" még ő van megsértődve, sőt aki szót emel ellenük, az meg kicsinyes. Hát nem tudom miért kéne eltűrni az átverést?
Ha átverve érzed magad, az a Te egyéni szoc. problémád. Én nem érzem magam átverve & nincs is semmi átverés a dologban..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

z12
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: z12 »

Az alant írtakról jut eszembe (egy régi kabarétréfából)

...és hány éves vagy Te herceg?
És Te még hiszel a mesékben?

z

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Most vettem csak észre, hogy az előfizetőknek szóló muritiusi utazás sorsolását is szemrebbenés nélkül meghosszabították 2003. december 31.-ről 2004 március 31.-re.

(ex)Cat
Ha megvan az előző DVDCenter magazin, akkor a hátoldalán olvashatod az eredeti hírdetést, de le is mentettem, tegnap még az eredeti Április 30-as szerepelt online is.
gordon314.fw.hu

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

SMS játék: Most nem tudom, nekem tutira nem tűnt fel, de most kíváncsiság képp el akartam olvasni újra... Szóval a játék kiírásának oldalán a kép alatt szereplő szöveg eddig is kinn volt? Mert ha igen, akkor senki nem panaszkodhat, ha csak most került ki, akkor továbbra is kilóg az a bizonyos lóláb...

Egyébként úgy gondolom, akárhogyis - ha kinn voilt ez a szöveg akkor is - illett volna, pusztán a szavazók iránti tiszteletből egy kis magyarázó szöveg, hogy mert mivel összevont lapszám(ok) lesznek, emiatt meghosszabítjátok az egészet.

Nem az a lényeg, mindig, hogy az embernek mihez van joga, vagy mihez nincs. Egy gesztus értékű nyilatkozat sokkal többet elndít a vevők szemében, mint az, ha verem a mellem, hogy én megtehetem ezt is, így is.

Ja amúgy a Vertex-es célzás egy kissé elfajult vitára utal az Xpress-en a Hellraiser elsőrészének pocsék minősége miatt a vevők és a kiadó vég között. .. Ne legyen itt is ilyen...

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Kissé más téma, mint az előzőek:

Mától hivatalosan is a hét második fele van. Mi a helyzet a magazinnal?

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Tisztára mint az oviban, tök jóó.. Felnőtt emberek vagyunk, ne legyetek már ilyen hülyék.. :vazeg:  
Beszéljünk inkább az aktuális számról..

Én többek között attól érzem magam felnőtnek, hogy nem hagyom magam átverni. Ebben az országban sajnos nagyon sokan elsiklanak a kis átverések felett. Sőt ha valaki "lebukik" még ő van megsértődve, sőt aki szót emel ellenük, az meg kicsinyes. Hát nem tudom miért kéne eltűrni az átverést?
gordon314.fw.hu

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Tisztára mint az oviban, tök jóó.. Felnőtt emberek vagyunk, ne legyetek már ilyen hülyék.. :vazeg:

Beszéljünk inkább az aktuális számról..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

az milyen?
hát ilyen!
Az utóbbi időben, amióta pénzre játszák a dvdcentert eléggé átmentél agresszívba. Egyáltalán nem bírjátok a kritikát, egy durcás kisgyermekhez hasonlóan.

A bátorságot onnan veszem, hogy a pénzemből éltek, mert én vagyok, aki sms küldött és én voltam, aki megvette a lapot. Sőt még az is én voltm, akinek néha idéztetek a hozzászólásaiból. Ebből a fajta megtiszteltetésből a jövőben nem kérek, sőt ha gondolod, akkor nyugodtan töröld a regisztrációmat ha ezzel a kicsinyes álsértődöttséged megnyugszik.

egyébként nem előszőr csinálod ezt. Most nekem és Artynak estél, pedig nem volt senki, aki méltányolhatónak tartotta volna a tisztességtelen hozzáállásotokat. ahelyett, hogy elnézést kérnél (mert szereintem a szíved mélyén te is érzed, hogy igazunk van) elkezdesz agresszívkodni. Ok persze te vagy itthon, nekünk meg ha nem tetszik huzzunk innen vagy kussoljunk a véleményünkről.

A kifogásaid röhejesek, mint ahogy a hozzáállásotok is. A két lapszámot, lehet, hogy ti terveztétek, de a hírdetésre április 30 volt írva. Se egy elnézés kérés, se egy gesztus, amivel ki akarnátok egyenlítni az esélyeket.

Ilyen ügyben a fogyasztóvédelmen és a polgári peres eljáráson túl a szerencsejátékfelügyelethez is lehet forulni. Azt hiszem, hogy mindegyik esetben elég kellemetlen helyzetbe kerülnétek. Az én célom nem ez.

Levonom az esetből a tanulságot és most már tudom, hogy mennyit ér a szavatok! Egy sms árát minden esetre nem éri meg
gordon314.fw.hu

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

aztan ideje lenne leakadni rolunk... 

ez kissé vertexes hangnem szvsz

:vazeg:
az milyen?
o v e r p o w e r e d

trollcsi
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: trollcsi »

ez kissé vertexes hangnem szvsz
! űrkutya powa !

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

kulfoldon voltam, 10 perce ertem haza

sms jatek: megertem az aggodalmakat, de: a jatek mindenkeppen 2 lapszamra lett tervezve (ha megnezed a datumokat kiderul szamodra is)
igy allapodtunk meg a nyeremenyeket felajanlo cegekkel
mivel az ujsag csuszott, a jatek is
ilyen egyszeru

nem a penzkereses motival minket
az ilyen pitianer, legbolkapott, buta vadakat visszautasitom (ehhez csak 1 gondolat: a jatek jo esetben max a hirdetest hordozo 2x1db oldal NYOMDAI/GRAFIKAI KOLTSEGET fogja visszahozni)

gordon es arty: nem ertem honnan veszed a batorsagot ilyen vadaskodasokhoz (egyaltalan mire jo ez?)
megosztanad velem itt, vagy privatban, hogy milyen konkret informaciok birtokaban nyilatkozol rolunk ilyeneket?

az eselyek semmit sem csokkenek, igy is ugy is 2 lapszam futott volna ki a jatek alatt, es az online-on is elore megtervezett volt a felhivas (sot meg nagyobb banner is lesz hozza, ha eljutunk odaig)
most 1 mondattal hosszabb lett a "hir"
ennyi a kulonbseg

aki panaszt kivan tenni az megteheti a fogyasztovedelmnel, vagy kozvetlen be is perelhet minket
allok elebe

o v e r p o w e r e d

Sly
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Sly »

T-Boy máj. 6.-án szólt utoljára hozzánk a Topicban. Ébresztő!!!!! 
(Lehet, hogy az SMS játék pénzből nyaralni mentek. :smile19: )

:vazeg:
de remélem újság lesz...

üdv.
Sly

TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

T-Boy máj. 6.-án szólt utoljára hozzánk a Topicban. Ébresztő!!!!!

(Lehet, hogy az SMS játék pénzből nyaralni mentek. :smile19: )
Elkúrtuk

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: arty »

eddig is tudtuk: az sms jatek mindig atveres ez itt legalabb kezzelfoghatoan durva egyertelmuen a minimalis jatekkedv miat hosszabbitottak, pedig gondolhattak h lesz kockazata a jateknak ... igy persze ez a kockazat jelentosen lecsokkent

mikor jelenik mar meg a magazin!? nekem ez inkabb nagyobb csalodas ... amikor anno a cinema elkezdett sulyosan kesni, attertem a VOXra, azota sem vettem cinemat... ne kelljen mar hazimozi magazint vennem, mert az megint csak nekem buntetes :vazeg:

csodakaki is fogadok mar szeretne a mellekletunket megnezni!

amugy hol irnak az smsjatekrol ? folapon ? dejo h azt szinte mar sosem olvasom a minimalis hirmennyiseg miatt ...

tenyleg Simon T.! Milyen volt Mauritiusiui-on? Vagy oda is a nagybatyad utazott?

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

ropi01
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: ropi01 »

... szerintem nem olyan nagy dolog az, hogy kitolták a határidőt. Bár én nem is akartam részt venni benne, így könnyen mulatok a dolgokon, de ha küldtem volna is sms-t, akkor sem idegesíteném magamat pár száz forinton...

Nem a pár száz forint a lényeg, hanem az elv. Igenis a szolgáltató szektornak (és persze az egész országnak) fel féne már nőnie ahhoz hogyha a kuncsaftnak igérek valamit az akkor, annyiért és úgy is legyen. Ez sajnos olyan "magyaros huszárvágás" volt ami nem erősíti a magazin hírnevét. (Én nem vettem, nem veszek és nem is fogok részt venni a játékban, ebben az értelemben outszájderként véleményeztem a dolgot)
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Most már azt sem vélelmezem, hogy nem egy "unokaöcs" fogja megnyerni a nyereményt.
Ezt kikérem magamnak. A nagybátyám nem olyan.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

A dolog nem csak az esélyekől szól. Én modnjuk nem küldtem volna, ha tudom, hogy ilyen komolytalan dolog. Most már azt sem vélelmezem, hogy nem egy "unokaöcs" fogja megnyerni a nyereményt. Mert ha ilyen lazán kezelik a játékszabályokat....
gordon314.fw.hu

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: bonsai »

A kompenzáció egyébként úgy is megoldható, hogy akik az eredeti határidőt betartották, azokat duplán teszik be a kalapba.
Az esély akkor is csökken.
(volt mongyuk 100 sms. Mindenki esélye 1/100. most lesz mondjuk még 50. a többit duplázzuk. 250 hozzászólásból 200 dupla. Akik előbb írtak azoknak az esélye 2/250=1/125.)

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Üdvözlet DVDCenter! Nem tudom mi értelme volt meghosszabítani az sms-játékot.Csak azokkal értek egyet akik felháborodtak ezen.Ráadaásul majd 2 hét után jelentitek be...ejnye.ezt nem vártam volna...A kedélyek csak akkor nyugodnának le,ha tét nőne.Tehát tessék 100 dvd filmet a felvevő mellé rakni vagy több vígaszdíjat kisorsolni, mert a döntésetek igenis igazságtalan volt mindazokkkal szemben akik április 30-ig küldtek sms-t.
A játékban megnyerhető filmek árait  a kidadó most csökkentette...ezt csak megjegyeztem.
Ez a hozzászólás nem született volna meg,ha nem érezném jogosnak a felháborodásom és eléggé érintett vagyok,mivel küldtem jópár sms-t
Az esélyeim mint oly sokunknak nem túl jók, de én a féléves előfizetéssel is beérnem.
Tehát,ha még a játék lejárta előtt szóltatok volna a hosszabításról egy szavunk sem lehetne...így viszont becsapva érzem magamat
Ne így tovább!

esetleg aki az eredeti határidőig beküldte smsét kap egy tiszteletpéldányt az újságból

Tudok jobbat!

A szerklesztőség az sms árát ugyan nem adja vissza, de mindenkinek visszaküldik az elküldött sms-ét és ha valóban részt akar venni a játékban küldje el mégegyszer. :vazeg:

Na jó, tréfán kívül: szerintem nem olyan nagy dolog az, hogy kitolták a határidőt. Bár én nem is akartam részt venni benne, így könnyen mulatok a dolgokon, de ha küldtem volna is sms-t, akkor sem idegesíteném magamat pár száz forinton.
Végülis csak játék nem? A nyerés esélye amúgy is minimális lenne, hát most még kisebb. Nabumm.

A kompenzáció egyébként úgy is megoldható, hogy akik az eredeti határidőt betartották, azokat duplán teszik be a kalapba.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Üdvözlet DVDCenter! Nem tudom mi értelme volt meghosszabítani az sms-játékot.Csak azokkal értek egyet akik felháborodtak ezen.Ráadaásul majd 2 hét után jelentitek be...ejnye.ezt nem vártam volna...A kedélyek csak akkor nyugodnának le,ha tét nőne.Tehát tessék 100 dvd filmet a felvevő mellé rakni vagy több vígaszdíjat kisorsolni, mert a döntésetek igenis igazságtalan volt mindazokkkal szemben akik április 30-ig küldtek sms-t.
A játékban megnyerhető filmek árait  a kidadó most csökkentette...ezt csak megjegyeztem.
Ez a hozzászólás nem született volna meg,ha nem érezném jogosnak a felháborodásom és eléggé érintett vagyok,mivel küldtem jópár sms-t :vazeg:
Az esélyeim mint oly sokunknak nem túl jók, de én a féléves előfizetéssel is beérnem.
Tehát,ha még a játék lejárta előtt szóltatok volna a hosszabításról egy szavunk sem lehetne...így viszont becsapva érzem magamat
Ne így tovább!

esetleg aki az eredeti határidőig beküldte smsét kap egy tiszteletpéldányt az újságból

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

Üdvözlet DVDCenter! Nem tudom mi értelme volt meghosszabítani az sms-játékot.Csak azokkal értek egyet akik felháborodtak ezen.Ráadaásul majd 2 hét után jelentitek be...ejnye.ezt nem vártam volna...
A kedélyek csak akkor nyugodnának le,ha tét nőne.Tehát tessék 100 dvd filmet a felvevő mellé rakni vagy több vígaszdíjat kisorsolni, mert a döntésetek igenis igazságtalan volt mindazokkkal szemben akik április 30-ig küldtek sms-t.
A játékban megnyerhető filmek árait a kidadó most csökkentette...ezt csak megjegyeztem.
Ez a hozzászólás nem született volna meg,ha nem érezném jogosnak a felháborodásom és eléggé érintett vagyok,mivel küldtem jópár sms-t
Ne így tovább!
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: N°1 »

Meglepődtem a hosszabbításon. :vazeg:
Bár annak idején szándékomban állt sms-t küldeni, egyszerűen később elfelejtettem.
Tegnap, amikor olvastam a hosszabbításról, rögtön arra gondoltam, hogy kéne egy sms-t megereszteni, de aztán belém villant, hogy most milyen csalódott lennék, ha az eredetileg megadott határidőn belül elküldtem volna, és az eredményt lestem volna napok óta. Igy hát nem küldtem mégsem. Most így utólag még örülök is, hogy első felindulásomnak nem engedelmeskedtem, mert legalább a már úgyis csalódott játékosok esélyeit nem csökkentettem.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 715

Hozzászólás Szerző: GTomi »

biztos nem akartak rosszat, de szerencsétlen döntés volt.
Pénzt akartak keresni. Ez nem rossz.
Csak gondolom nem anyi játékos volt, mint amira számítottak, ezért szemrebbenés nélkül meglépték ezt. Csak azt nem tudom, hogy ha május 30-ig sem lesz annyi, mint amennyit szeretnének, akkor meddig húzzák majd még?!

nem mentségként irom,de nekem most "jött le" csak ez a játék...
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”