Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Jut eszembe, én is a melléklettel kezdtem rendszeresen venni, azaz megrendelni.Elötte próbálkoztam, vettem néha egyet-egyet, de ahogy lentebb írtam, ez nekem nem információ, és objektív tájékoztatás, ezért nem vettem többet. Itt ott elolvasgattam, így végig képben voltam, de már mostanra lejárt az előfizetésem, és nemigen hosszabítom meg.
Én is csak nosztalgiából veszem. Manapság már annyira lecsökkent az információanyag, hogy az egyetemre be és visszamenet közben simán elolvasom.
Házimozi magazin
Jut eszembe, én is a melléklettel kezdtem rendszeresen venni, azaz megrendelni.
Elötte próbálkoztam, vettem néha egyet-egyet, de ahogy lentebb írtam, ez nekem nem információ, és objektív tájékoztatás, ezért nem vettem többet. Itt ott elolvasgattam, így végig képben voltam, de már mostanra lejárt az előfizetésem, és nemigen hosszabítom meg.
Házimozi magazin
Most már lényegében külföldi cikkeket vesznek át és fordítanak le több-kevesebb hibával. A régi főszerkesztő igért a következő számok egyikébe egy-két tesztet.
Alapvetően mikor indult, egy angol lap magyar fordítása volt. Piszok informatív volt olvasni olyan eszközökről, amik itthon nem kaphatók, sőt még a márkaneve sem volt ismert némelyiknek. A fontban megadott árak pedig nagyban segítették az olvasókat a helyes döntés meghozatalában, már a vásárlási szándékot illetően.
Aztán pozitív fordulat, DVD melléklet, és magyarhonban kapható termékek, saját cikkek, forinos árak.
Aztán egyre szarabb mellékletek, egyre kevesebb készülék, lap 2/3-a DVD ismertetés.
A többit döntsd Te el magad.
Én akkor kezdtem el venni, amikor DVD mellékletet kezdtek hozzá adni. A mondókám végén, ugyanaz írom, amit te. Nekem sem tetszik a sok DVD kritika és az egyoldalú készüélékismertetők! De ez van.
Gondoltam, hogy így van, ezért voltam bátor egy kis ismertetőt adni az előéletéről az ujsinak.
Házimozi magazin
Most már lényegében külföldi cikkeket vesznek át és fordítanak le több-kevesebb hibával. A régi főszerkesztő igért a következő számok egyikébe egy-két tesztet.
Alapvetően mikor indult, egy angol lap magyar fordítása volt. Piszok informatív volt olvasni olyan eszközökről, amik itthon nem kaphatók, sőt még a márkaneve sem volt ismert némelyiknek. A fontban megadott árak pedig nagyban segítették az olvasókat a helyes döntés meghozatalában, már a vásárlási szándékot illetően.
Aztán pozitív fordulat, DVD melléklet, és magyarhonban kapható termékek, saját cikkek, forinos árak.
Aztán egyre szarabb mellékletek, egyre kevesebb készülék, lap 2/3-a DVD ismertetés.
Én akkor kezdtem el venni, amikor DVD mellékletet kezdtek hozzá adni. A mondókám végén, ugyanaz írom, amit te. Nekem sem tetszik a sok DVD kritika és az egyoldalú készüélékismertetők! De ez van.
Házimozi magazin
Házimozi magazin
A színvonal nem szárnyal túlzottan... :vazeg:
Az újság szerintem olyan amilyen. Én csak nosztalgiából veszem, mert ezt a lapot vettem meg legelőször, amikor a házimozi felé kezdtem kacsingatni. Most már lényegében külföldi cikkeket vesznek át és fordítanak le több-kevesebb hibával. A régi főszerkesztő igért a következő számok egyikébe egy-két tesztet.
Hosszú ideig ez a lap volt a legjobb, de mostanra versenytársai megelőzték és már csak árnyéka régi önmagának. Remélem ebből a gödörből hamar kijön és újra a legjobbak között lesz. Mondjuk ehhez nagyon sokat kellene változtatni a lap szerkezetén és tartalmán. Én szurkolok a magazinnnak
Házimozi magazin
már lehet kapni?
Már itt vidéken is kapható, szóval tuti megjelent mindenhol
Házimozi magazin
már lehet kapni?
Reggel már láttam az Oktogonon!
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
Házimozi magazin
Hát a melléklet elég gyatra mind képileg mind hangilagsőt eredeti hanggal élvezné az ember csak a
magyar feliratot lespórolták
ja extrából is jó sok van: filmográfia...nagyító kell hozzá olyan apróbetűs
ennyi megint csalódtam.
üdv.
Sly :vazeg:
már lehet kapni?
Házimozi magazin
Hát a melléklet elég gyatra mind képileg mind hangilag
sőt eredeti hanggal élvezné az ember csak a
magyar feliratot lespórolták
ja extrából is jó sok van: filmográfia...nagyító kell hozzá olyan apróbetűs
ennyi megint csalódtam.
üdv.
Sly :vazeg:
TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Házimozi magazin
- most erkezett a level:
Örömmel értesítjük Önt, hogy a HáziMozi magazin 2004. májusi (2004/4) száma május 4-én jelenik meg az újságárusoknál.
A DVD mellékleten az Óvakodj az idegentõl címû film Antonio Banderas és Rebeca De Mornay-vel a fõszerepben.
Figyelem: a film jelenlegi kiadása nem azonos a korábban kereskedelmi forgalomban megjelent DVD-változattal. A mostani kiadvány képe anamorfikus 16:9 formátumú, újrakeverésre került a magyar 5.1 hangsáv is. A lemezen az eredeti 5.1 hang is megtalálható.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Házimozi magazin
Ez a legaranyosabb főszerkesztő! Remélem őt nem váltják le 3 szám múlva! Tényleg, mért ilyen nagy a szelekció a dvd magazinok szerkesztői között? /Nemzetközi, Center, stb./
Mert a nem megfelelő szinvonalú és/vagy minőségű és/vagy tetszési indexű mellékleteken felháborodott tömeg, fejét veszi néhány havonta az aktuális főszerkesztőnek!
Ezert kell sok Vandamm mellekletet adni! :vazeg:
Házimozi magazin
Ez a legaranyosabb főszerkesztő! Remélem őt nem váltják le 3 szám múlva! Tényleg, mért ilyen nagy a szelekció a dvd magazinok szerkesztői között? /Nemzetközi, Center, stb./
Mert a nem megfelelő szinvonalú és/vagy minőségű és/vagy tetszési indexű mellékleteken felháborodott tömeg, fejét veszi néhány havonta az aktuális főszerkesztőnek!
Házimozi magazin
Ez a legaranyosabb főszerkesztő! Remélem őt nem váltják le 3 szám múlva!
Tényleg, mért ilyen nagy a szelekció a dvd magazinok szerkesztői között? /Nemzetközi, Center, stb./
Házimozi magazin
Tisztelt Fórumlátogatók!
Ezúton is szeretném arról értesíteni Kedves Mindannyiukat, hogy a HáziMozi magazin 2004 májusi számát a mai napon postáztuk előfizetőink részére, a magazin pedig a jövő hét elejétől az újságos standokon is kapható lesz.
Üdvözlettel
a HáziMozi magazin főszerkesztője
Tisztelt Főszerkesztő Úr!
Miért nem regisztrál egy nevet?
T-Boy authorizálná, s tudnánk, hogy biztos forrás.
Köszönettel:
egy a Mindannyiunkból, aki olvasójuk is
system
Házimozi magazin
Tisztelt Fórumlátogatók!
Ezúton is szeretném arról értesíteni Kedves Mindannyiukat, hogy a HáziMozi magazin 2004 májusi számát a mai napon postáztuk előfizetőink részére, a magazin pedig a jövő hét elejétől az újságos standokon is kapható lesz.
Üdvözlettel
a HáziMozi magazin főszerkesztője
Házimozi magazin
Sikerült még a Van Dammos kiadást és a Sűrű lét is alul múlni. TŰZRE VELE.
Azért ez így nem igaz. A film tényleg nem egy nagy durranás, de bármelyik VanDamme-os filmet felülmúlja.
- Pink Panther
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Házimozi magazin
Azért sem Rebecca DeMornayt sem Antonio Banderast nem tenném egy kalapba "kedvenc" VanDamme-munkkal!
Azt persze nem tudom, hogy a film milyen, de így első blikkre az általad soroltaktól mindenképpen többet ígér!
PP
Víg kedély, jó egészség!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
A borítón természetesen megint egy onkyo erősítő -_-
Annex, ugye? Gondoltam. IMDB: gyenge 5 csillag a film.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Házimozi magazin
A borítón természetesen megint egy onkyo erősítő -_-
Házimozi magazin
És miért van Xpress-en, meg Házimozi honlapján is 1986 gyártási évnek írva, miközben IMDb-n meg 1995 van?
Házimozi magazin
Nagy itt a csönd. Mindenki árgus szemekkel lesi, hogy mi lesz a következő melléklet?
Már nem. A következő melléklet az Ovakodj az idegentől lessz.
Oh jeah, újra egy űtős film!
Egyszer megnézhető kategória, de az újrát már nem igazán kívánja az ember....
Házimozi magazin
Ez egy elcseszett kiadás. Nekem már rég megvan, anno itt csinálták a filmzene felvételét a Magyar Rádióban, dolgoztam benne. Egyébként a film maga nem olyan rossz.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )