Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mozinet Magazin (már DVD nélkül)
hmm, nagy lendülettel elindultam ma megvenni a Szimpla ügy mellékletes példányt és az összes újságosnál kérdőjel formájú arcok meredtek rám. Debrecenben lehet egyáltalán kapni????
Pl a tatabányai Intersparban levő újságosnál még pénteken volt egy raklappal a 2. számból.
Elkúrtuk
Lesz majd ilyen is, olyan is.
akkor megnyugodtam
mi lesz a kövi "olyan is" film?
Szia!
"Olyan is"-ből már a májusi számba is jut: a lapban egy elég átfogó horror-összeállítással jelentkezünk.
üdv: SzB
Mozinet Magazin - már 80 oldalon!
- spiderclone
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
hmm, nagy lendülettel elindultam ma megvenni a Szimpla ügy mellékletes példányt és az összes újságosnál kérdőjel formájú arcok meredtek rám. Debrecenben lehet egyáltalán kapni????
Tudom, hogy az én véleményem nem túl objektív, de szerintem ezért a mellékletért érdemes küzdeni...
Sean Bateman: "Megoldjuk! Rock'n'Roll!"
Szia!
Azt lehet esetleg tudni, hogy elfogyott, vagy egyáltalán nem is kaptak? Egyébként minden nagyvárosba kellett jutnia, de a terjesztésen folyamatosan dolgozunk, pl. emeljünk a példányszámot. A legbiztosabb persze, ha interneten rendeled meg.
Sziasztok!
Elérkezett az ideje, hogy felfedjem a májusi DVD mellékletünket.
A film a Judi Dench, Kate Winslet és Jim Broadbent főszereplésével készített Iris lesz - utóbbi Oscar-díjat kapott alakításáért.
Személy szerint örülök a filmnek és biztos meg fogom venni. Sajnos nagypapám 5 éven keresztül volt Alzheimer-kóros, így családunk jól ismeri ennek a betegségnek a tüneteit.
A filmet nagymamám mindig is szerette volna megnézni, így legalább meg tudom majd mutatni neki.
Kisspeti
TV: Thomson 29DF400G, Receiver: Yamaha RX-V459, Front: Wharfedale Diamond 8.4, Center: Wharfedale WH-20, Surround: Wharfedale WH-20, DVD Player: Pioneer DV-696AV
Ezek nem a kitörő öröm megnyilvánulásai...
Lehet, hogy bátraké a szerencse? Fene tudja...
Ez az Iris nekem tényleg az a lila művészfilm eset amit írtam na persze túlzással. Hát ez kimarad, veszem inkább a DVDtlent, mert az újság really tetszett.
Van Damme tényleg egy senki lett de azért van 1- két nézhető filmje szerintem
Az otthoni DVD gyűjteményében esetleg. :smile35:
Nem alkotott maradandót az tény. De a kezdetek kezdetén - bevallom férfiasan - még nekem is tetszett 1-2 filmje. De aztán gyorsan rá lehetett unni.
Az otthoni DVD gyűjteményében esetleg. :smile35:
- spiderclone
- Nincs visszaút
Nem fejtettem ki a gondolataimat teljes egészében: szóval én sem arra gondoltam, hogy ránk gondol... (ez de szép így). Hanem arra, hogy valaki arra gondol, hogy valahol egyszer lesz Van Damme melléklet. Szóval az ember alapjába véve optimista, elfogadja, hogy ha megtörténik, de gondolni rá...
Ugye most ezt te sem gondoltad komolyan...
Nem rátok gondolt, hanem a HM Magazinra.
- spiderclone
- Nincs visszaút
Ugye most ezt te sem gondoltad komolyan...
volt Van Damme, még 2 iszonyat B-kategóriás film, meg az Írisz.
Nem is értem, miért nem a Van Damme filmet választottad...
Mert tudta, hogy az úgyis lesz majd melléklet valamikor, valahol.
Elkúrtuk
- spiderclone
- Nincs visszaút
volt Van Damme, még 2 iszonyat B-kategóriás film, meg az Írisz.
Nem is értem, miért nem a Van Damme filmet választottad...
- spiderclone
- Nincs visszaút
Kicsit most már sokan írnak úgy a szerkesztöségböl ide, hogy nem egészen tudják, mi is az igazság.Az Iris-nak új mastere készült, a pontos paramétereket reményeim szerint holnap írom meg.
üdv,
Böszörményi
Azért senkinek sem fog baja esni, ugye? 8 napon túl gyógyuló sérülés vagy ilyesmi? :smile8: :jerry: :jerry:
Csak nem...
Egyébként tényleg az lesz a legjobb, ha megvárjuk a leginkább beavatott személy információit, akkor senkit nem érhet meglepetés... és elkerüljük a bunyót.
nem tudok írni. A H2O-ra gondoltam.
Egyebkent egy masik DVD ujsag adta az Irist nekem, mert elofizettem rajuk.
.
Ehhh...
Ezt nem is tudtam... Egy időben nem nagyon figyeltem a mellékleteket, akkor jöhetett ki. Arra emlékeztem, mikor a tecsóban csak ment valami dvd a köbön akcióban...
Az említett dupla dvd dolog reméljük nem fordul elő többet...
Ne rágd magad, nem melléklet volt. A Nemzetközi DVD Magazin anno az előfizetőknek félévente adott egy bónuszlemezt. 4 közül lehetett választani, volt Van Damme, még 2 iszonyat B-kategóriás film, meg az Írisz. Persze, hogy ezt választottam.
Igazából a Szimpla ügy után azt hittem csupa még meg nem jelent filmet adtok mellékletnek, de ha belegondolok a HO-ba ezt hülyeség volt gondolnom.
Egyébként semmi baj az Írissel, jó kis film.
Kicsit most már sokan írnak úgy a szerkesztöségböl ide, hogy nem egészen tudják, mi is az igazság.Az Iris-nak új mastere készült, a pontos paramétereket reményeim szerint holnap írom meg.
üdv,
Böszörményi
Azért senkinek sem fog baja esni, ugye? 8 napon túl gyógyuló sérülés vagy ilyesmi? :smile8: :jerry: :jerry:
Elkúrtuk
Kicsit most már sokan írnak úgy a szerkesztöségböl ide, hogy nem egészen tudják, mi is az igazság.
Az Iris-nak új mastere készült, a pontos paramétereket reményeim szerint holnap írom meg.
üdv,
Böszörményi
- spiderclone
- Nincs visszaút
Ezek nem a kitörő öröm megnyilvánulásai...
Sziasztok!
Elérkezett az ideje, hogy felfedjem a májusi DVD mellékletünket.
A film a Judi Dench, Kate Winslet és Jim Broadbent főszereplésével készített Iris lesz - utóbbi Oscar-díjat kapott alakításáért.
Na ezt most nagyon kár volt!
- spiderclone
- Nincs visszaút
xpress.hu szerinti paraméterek:
A magyar változat
szinkron: igen
felirat: igen
A film hossza: 87 perc
A film a korábban meghirdetett időpontban nem jelent meg. A kiadó még nem közölte a várható új megjelenési dátumot.
Hangsávok:magyar, angol
Feliratok: magyar, cseh, horvát, szlovák, szlovén
Extrák:
Interaktív menük
Közvetlen jelenetválasztás
Werkfilm (így készült...)
Képformátum:
16:9 (1.85:1)
A dvd egy az egyben megegyezik a kereskedelmi forgalomban megjelent lemezzel. Mozinet.