Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
T3 magazin DVD-vel
T3 magazin DVD-vel
Ciao!
Új vagyok itt! Nem láttam még a Maléna-t. Szerintetek megéri megvenni az újságot?(még így rövidebb verzióval is?) Engem végső soron azthiszem érdekelne főleg mert ráadásul még tanulok is olaszul
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 671
T3 magazin DVD-vel
A koreaiak bezzeg ezt nézhetik! Sok kis ferdeszemu˝ kéjenc!
Már tanulok koreaiul.
angol elég meg free kód is!mi kell még
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
T3 magazin DVD-vel
A koreaiak bezzeg ezt nézhetik! Sok kis ferdeszemű kéjenc!
Már tanulok koreaiul.
T3 magazin DVD-vel
A koreaiak bezzeg ezt nézhetik! Sok kis ferdeszemű kéjenc!
T3 magazin DVD-vel
Én kezdô Malenázó vagyok: van belôle hosszabb verzió is?
pl: MIRAMAX - 2000 (nincs magyar szinkron) 95 p.
Van az 106 is!
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMA ... 5476722490
Ha jól tudom ez is csak 95 perces, csak rossz a kiírás...
Kíváncsi lennék mi a Koltai Lajos véleménye a hiányzó 6 percről. Illetve ha az olasz verziót nézzük a 20-ról. Hogy a túróba lehet egy művészfilmet csonkítottan kiadni? Főleg, hogy pont az operatőri munkája volt a legjobb 5-jelölt között az Oscaron.
Az is csak 89p, sajnos. Nekem az van meg!
T3 magazin DVD-vel
Kíváncsi lennék mi a Koltai Lajos véleménye a hiányzó 6 percről. Illetve ha az olasz verziót nézzük a 20-ról. Hogy a túróba lehet egy művészfilmet csonkítottan kiadni? Főleg, hogy pont az operatőri munkája volt a legjobb 5-jelölt között az Oscaron.
Nem hisezm, hogy sok beleszólása van a dolgoba Egyébként állítólag egyedül Olaszországban jött ki csak a vágatlan verzió...
T3 magazin DVD-vel
Van az 106 is!
- spiderclone
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
T3 magazin DVD-vel
Ebből a hozzászólásból nem fog bajod származni? (Egy másik lapra gondolok)
Asszem sejtem mire gondolsz, de a dícséret a mellékletnek szólt leginkább, ugyanis nekem ez egy kivételes film. Ott, annál a "másik lapnál" nem hinném, hogy komolyabban megdorgálnának ezért a megjegyzésemért, azt mindenki elismeri: ez egy igen ütős kis melléklet, érdemes beszerzni. Maga a T3 lap nem az én zsánerem, sosem lesz Ferrari laptopom, meg deszkám a számítógéphez... Ha egész őszinte akarok lenni, a beltartalom nem fogott meg... de ha a melléklet jó, akkor újra megveszem, mint ahogy megveszek egyéb lapokat is, ha arra érdemesnek találom őket. A szerkesztőségben azt hiszem más is így van ezzel...
Sean Bateman: "Megoldjuk! Rock'n'Roll!"
T3 magazin DVD-vel
Van az 106 is!
T3 magazin DVD-vel
Elég hosszú kör volt, de végül sikerült "magamévá tenni" a T+ magazint. A negyedik ujságosnál akadtam rá... Most vagy ennyire viszik, vagy csak "limitált" volt a kiadás. (azért gondolok erre, mert az egyik nagyobb kioskban mondta az eladó, hogy csak egyet kapott...). Igaz mindegy, örülök, hogy ezt a pompás filmet a gyűjteményemben tudhatom! Gratula T3, most vettem először ezt a lapot, de remélem a folytatás is hasonló lesz... (a lapot még nem olvastam át, tud valaki valamit a kövi filmről?)
Ebből a hozzászólásból nem fog bajod származni? (Egy másik lapra gondolok)
Elkúrtuk
- georgeszilagyi
- Isten Hozott! :)
T3 magazin DVD-vel
Nem csalódtam a lapban, az árát megérte, a filmet lehet szeretni v nem szeretni, nekem tetszett. Az újdonságok jók, kár h nem azokat a cuccokat mutatják be, amelyek szerény hazánkban is fellelhetők, és nem fontban állapítanák meg az árát.
T3 magazin DVD-vel
Van az 106 is!
- spiderclone
- Nincs visszaút
T3 magazin DVD-vel
Elég hosszú kör volt, de végül sikerült "magamévá tenni" a T+ magazint. A negyedik ujságosnál akadtam rá... Most vagy ennyire viszik, vagy csak "limitált" volt a kiadás. (azért gondolok erre, mert az egyik nagyobb kioskban mondta az eladó, hogy csak egyet kapott...). Igaz mindegy, örülök, hogy ezt a pompás filmet a gyűjteményemben tudhatom! Gratula T3, most vettem először ezt a lapot, de remélem a folytatás is hasonló lesz... (a lapot még nem olvastam át, tud valaki valamit a kövi filmről?)
Sean Bateman: "Megoldjuk! Rock'n'Roll!"
T3 magazin DVD-vel
T3 magazin DVD-vel
Én is megvettem ma. A borító szerinti paraméterek: 16:9 (2.35:1) képarány, Magyar DD5.1, DTS, Orosz DD5.1 hang, magyar, héber, angol felirat. hossz: 89 perc.
Hello Malenázók!
Aki megvette, megnézné egy lejátszóban, hogy a borítón feltüntetett filmhosszúság (89 perc) valóban érvényes-e erre a korongra.
Azért hozakodok vele elo˝, mert pl. anno a "Nemzetközi"-hez mellékelt Farkasok szövetségének borítóján is kilencven-valahány perc volt felírva, a ténylegesen több mint 2 órához képest. (És ugyebár a T3 is ebbo˝l az alomból származik).
Köszi!
Sajna ez valóban csak 89 perc
info lejebb: csodakaki 2004 Apr 7 , 12:43
Ahogy mondani szoktuk: visszaolvasni
egyébként :"Felhívtam a szerket, utánanéznek, hogy melyik hosszúságot adják ki. A HBO-n a 88-as verzió ment, de a Miramax nálunk a 106-ost adta ki, bár csak felirattal. Nagy baromság volt a 89-est leszinkronozni."
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
T3 magazin DVD-vel
Én is megvettem ma. A borító szerinti paraméterek: 16:9 (2.35:1) képarány, Magyar DD5.1, DTS, Orosz DD5.1 hang, magyar, héber, angol felirat. hossz: 89 perc.
Hello Malenázók!
Aki megvette, megnézné egy lejátszóban, hogy a borítón feltüntetett filmhosszúság (89 perc) valóban érvényes-e erre a korongra.
Azért hozakodok vele elo˝, mert pl. anno a "Nemzetközi"-hez mellékelt Farkasok szövetségének borítóján is kilencven-valahány perc volt felírva, a ténylegesen több mint 2 órához képest. (És ugyebár a T3 is ebbo˝l az alomból származik).
Köszi!
T3 magazin DVD-vel
Hello Malenázók!
Azért hozakodok vele elő, mert pl. anno a "Nemzetközi"-hez mellékelt Farkasok szövetségének borítóján is kilencven-valahány perc volt felírva, a ténylegesen több mint 2 órához képest. (És ugyebár a T3 is ebből az alomból származik).
Köszi!
T3 magazin DVD-vel
Hello Malenázók!
És hány percen keresztül nyomják a szöveget? Légyszi tegye be valaki és nézze meg!
Köszi!
Csak délután jutok lejátszó közelébe, akkor majd megnézem.
dvd otthon, én a munkahelyemen ...
szintén csak estefelé tudom megnézni, tehát (ex)Cat biztosan megelőz.
T3 magazin DVD-vel
nahh az apró betűk!! :-) hogy a fene a vaksi szememet!
természetesen olasz
Hello Malenázók!
És hány percen keresztül nyomják a szöveget? Légyszi tegye be valaki és nézze meg!
Köszi!
Csak délután jutok lejátszó közelébe, akkor majd megnézem.
T3 magazin DVD-vel
természetesen olasz
Hello Malenázók!
Köszi!
T3 magazin DVD-vel
Ugye, az Orosz 5.1-es hangsávban olaszul beszélnek?
természetesen olasz
T3 magazin DVD-vel
Ugye, az Orosz 5.1-es hangsávban olaszul beszélnek?
T3 magazin DVD-vel
Hello Malenázók!
Azért hozakodok vele elő, mert pl. anno a "Nemzetközi"-hez mellékelt Farkasok szövetségének borítóján is kilencven-valahány perc volt felírva, a ténylegesen több mint 2 órához képest. (És ugyebár a T3 is ebből az alomból származik).
Köszi!
T3 magazin DVD-vel
Bécsi úti MM-ban már van T3 a Malénával Én már magamévá is tettem
Hello No1!
Ha már ilyen ügyesen magadévá tetted Malénát, légy szíves áruld el mennyi időt tudnánk mi is vele tölteni, ha becserkésznénk.
Azaz a film melyik hosszúságú változata van a korongon, és milyen egyéb paramétereket hordoz.
Köszi!
T3 magazin DVD-vel
Bécsi úti MM-ban már van T3 a Malénával Én már magamévá is tettem
Hello No1!
Ha már ilyen ügyesen magadévá tetted Malénát, légy szíves áruld el mennyi időt tudnánk mi is vele tölteni, ha becserkésznénk.
Azaz a film melyik hosszúságú változata van a korongon, és milyen egyéb paramétereket hordoz.
Köszi!