Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Nemzetközi DVD Magazin
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 704
Nemzetközi DVD Magazin
Már csak azt kéne eldönteni, hogy a Chicagot vagy a Ponyvaregényt szeretnék jobban. Vagy valaki bedob még valami más háp-hápot a közösbe?
sajnos álmodozunk a ponyvaregényrôl,de pont a center nyitó oldalán olvasható,hogy most jelenik meg a 2 lemezes,persze nyugaton
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Nemzetközi DVD Magazin
Már csak azt kéne eldönteni, hogy a Chicagot vagy a Ponyvaregényt szeretnék jobban. Vagy valaki bedob még valami más háp-hápot a közösbe?
Nemzetközi DVD Magazin
A Chicago kifejezetten jó film. Tele sztárokkal, Oszkárgyűjteménnyel és kellően friss is.
Nem tudom mérföldkő-e, de most hírtelen nem sok hasonló színvonalú filmet tudnék mondani, ami mellékletként megjelent. (Talán a Jelek, a Szörny Rt, ha ezeket mellékletnek tekintjük 3500-ért, illetve a Született gyilkosok ér fel számomra hasonló értékkel.)
gordon314.fw.hu
-
Vendég
Nemzetközi DVD Magazin
Hello Rajongók!Azt olvastam egy másik fórumban, hogy a Nemzetközi DVD Magazin következő melléklete 95%-os valószínűséggel a Chicago című film lesz.
Nem is tudom.
Hajrá!
Hááát, ez a "mérföldkő"-től messze van; inkább rétegigényt kielégígő..
Hát a mérföldkő az inkább az Álmatlanság ezután
Nemzetközi DVD Magazin
Hello Rajongók!Azt olvastam egy másik fórumban, hogy a Nemzetközi DVD Magazin következő melléklete 95%-os valószínűséggel a Chicago című film lesz.
Nem is tudom.
Hajrá!
Hááát, ez a "mérföldkő"-től messze van; inkább rétegigényt kielégígő..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Nemzetközi DVD Magazin
Hello Rajongók!
Azt olvastam egy másik fórumban, hogy a Nemzetközi DVD Magazin következő melléklete 95%-os valószínűséggel a Chicago című film lesz.
Nem is tudom.
Hajrá!
Nemzetközi DVD Magazin
Detonátor: Ezt még közvetlen a megjelenés után írtam.
Igazad van. Köszi. Csak már olyan régen volt, hogy azóta a Mimic filmmúzeumi darab lett a mellékletesek között.
Nemzetközi DVD Magazin
Elkezdtem nézni a Mimicet. A képarány 1,85:1 (szemben a tokra írt 2,35:1-zel), viszont ugyanolyan éles a kép, mint annak idején a tévében volt. A rétegváltás szokás szerint elég buta, de elviselhető. Eddig nem kockásodott (asszony az előbb elzavart a tévétől, mert ő akar valamit nézni valamelyik adón, és csak én tudom megszakítani a filmet, a hivatalos műsor nem egészen ilyen ), de mint kiderült, már túl vagyok az első rétegen. Az angol hang nagyon szép, de csak sztereóban tudom hallgatni, szóval a szatellitekről és a mélynyomóról fogalmam sincs, és tényleg nem héber a másik felirat, hanem angol (de nem halláskárosultaknak).
Mira Sorvino játéka még mindig tetszik, és van benne pár nagyon elkapott jelenet és beállítás. Szóval egész jó kis melléklet.
Detonátor: Ezt még közvetlen a megjelenés után írtam.
Nemzetközi DVD Magazin
Még nem is meséltetek, hogy milyen volt a Mimic.
Én a filmet már ismertem és szerettem. A koronggal sem volt semmi bajom. A magyar dts is hallgatható volt, de az angol DD jobb volt, ahogy azt már megszoktuk.
A képminőség is jó átlagos volt. Én nem vettem észre benne hibákat, illetve nem is akart lemászni a kép a tévéről a plasztikussága miatt.
Szóval nem bántam meg, hogy megvettem. Az újságról viszont inkább nem mondok semmit.
gordon314.fw.hu
Nemzetközi DVD Magazin
Szerintem jó volt. Na nem egy Alien, de azért elfogadható - lényegesen jobb azoknál a hasonló B (C, D, ... ) kategóriás eldobható filmeknél amiket a kereskedelmi csatornákon adnak ilyen témában.
Bosszantó, hogy semmi extra nincs a lemezen, pedig egy így készült érdekes lett volna. Furcsa, hogy egy magazin, amelyik bírálja a kiadókat, filmeket a kevés extra miatt, a jelenetek közvetlen kiválasztása és a mozgó menük mellett semmit sem tesz fel a korongra.
HoGa
Nemzetközi DVD Magazin
Nemzetközi DVD Magazin
Nálam elment az adás
Nálam még van benne hangyafoci.
Nem tudom ki terjeszti ezt a Ponyvaregény dolgot, de roppant kíváncsi leszek.
Hali, részemről a ponyvaregény csak egy tipp volt. Véletlenül sem akarok terjeszteni semmit
De azért nagyon örülnék ha bejönne a tippem!!!
Még semmi kiszivárgott infó?
De ezt a majdnem biztos tippet én dobtam be először és ha nem jön be vállalom a felelősséget és elhallgatok.
Nemzetközi DVD Magazin
Nálam elment az adás
Hali, részemről a ponyvaregény csak egy tipp volt. Véletlenül sem akarok terjeszteni semmit
De azért nagyon örülnék ha bejönne a tippem!!!
Még semmi kiszivárgott infó?
Nemzetközi DVD Magazin
Nálam elment az adás
Off
Seképsehang...
üdv.
Sly
TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Nemzetközi DVD Magazin
Nálam elment az adás
Nemzetközi DVD Magazin
Egyébként ha már olyan mellékleteknél tartunk, ami magyarul még nem jött ki, akkor jó ha tudjátok, hogy áprilisban az egyik mellékletes magazinban ott lesz Sam Raimi filmje a Simple Plan (Szimpla Ügy)... s ez még itthon kereskedelmi forgalomban (sem) volt...
Igen erről már olvashattunk egy másik topicban
- spiderclone
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Nemzetközi DVD Magazin
Nos, eddig nem nagyon hittem a női megérzésben, de ha most bejön - már ami a Ponyvaregényt illeti - akkor ezentúl feltétlen híve leszek...
Egyébként ha már olyan mellékleteknél tartunk, ami magyarul még nem jött ki, akkor jó ha tudjátok, hogy áprilisban az egyik mellékletes magazinban ott lesz Sam Raimi filmje a Simple Plan (Szimpla Ügy)... s ez még itthon kereskedelmi forgalomban (sem) volt...
Sean Bateman: "Megoldjuk! Rock'n'Roll!"
Nemzetközi DVD Magazin
Van egy megérzésem, lesz egy Pulp Fiction mellékletünk jövő hónapban! És mint tudjuk a női megérzés...
Te az a csaj vagy : igy a kép alapján,aki a kútból szokott kimászni :smile19: ?
remélem jó a megérzésed!
Nálam elment az adás
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 704
Nemzetközi DVD Magazin
Van egy megérzésem, lesz egy Pulp Fiction mellékletünk jövő hónapban! És mint tudjuk a női megérzés...
Te az a csaj vagy : igy a kép alapján,aki a kútból szokott kimászni :smile19: ?
remélem jó a megérzésed!
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Nemzetközi DVD Magazin
A DVDCenter elődjében a dvd.budapestnet.hu-n már felvetődött, hogy hamarosan megjelenik. Azóta minden évben valaki feldobja és minden évben kiderül, hogy kacsa. Mondjuk most már ideje lenne, de olyan hihetetlenül hangzik, hogy magazin mellékleteként kezdené meg a pályafutását.
Hát a Született gyilkosok (Rendezői változat) is mellékletként indult, és azért ez sem volt kis dobás. Szerintem jöhet a Ponyvaregény is mellékletként.
Remélem a próféta szól belőlem
A Született gyilkosok már megjelent itthon korábban, azt a változatot még mindig lehet kapni, de az asszem nem extra változat és szinkron sincs rajta. A Wonder Boys ilyen tekintetben jó példa, mert korábban nem jelent meg, viszont az Elveszett gyerekek városa sem jelent meg a mellékletes változat előtt ami jóval a Wonder Boys előtt volt, viszont ezek messze nem olyan nagy nevek mint a Ponyvaregény.
Tehát én továbra is helyeslem a mérföldkő titulust
Nemzetközi DVD Magazin
Van egy megérzésem, lesz egy Pulp Fiction mellékletünk jövő hónapban!
És mint tudjuk a női megérzés...
Nemzetközi DVD Magazin
A DVDCenter elődjében a dvd.budapestnet.hu-n már felvetődött, hogy hamarosan megjelenik. Azóta minden évben valaki feldobja és minden évben kiderül, hogy kacsa. Mondjuk most már ideje lenne, de olyan hihetetlenül hangzik, hogy magazin mellékleteként kezdené meg a pályafutását.
Hát a Született gyilkosok (Rendezői változat) is mellékletként indult, és azért ez sem volt kis dobás. Szerintem jöhet a Ponyvaregény is mellékletként.
Én sem értettem, hogy miért vetitek el azokat amik nem jöttek még ki. Erre nemcsak a Született gyilkosok, hanem a Wonder Boys is jó példa. Idővel meg úgyis kiderül minden
Nemzetközi DVD Magazin
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
-
Vendég
Nemzetközi DVD Magazin
Nemzetközi DVD Magazin
mintha 2002ben lehetett volna a ponyvat boltban kapni, nem? en akkor meg kicsi voltam, nem foglalkoztam dvd-vel, ugyhogy csak remlik a dolog