Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD Poszter Magazin

Ginger Ale
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Ginger Ale »

idétlen manga-utánzat... Ráadásul még utánzatnak is gyenge... Fúúúúj....
Mi az hogy "manga utánzat"?

Tudtommal a manga képregény, míg az animációs film az anime.
A Chihiro anime , és nem nevezném értelmetlennek ,mégha nem is a legjobb képviselője a műfajnak.

Rendben. De azért egy Oscar díjtól igen távolinak érzem ezt a ... anime ... - ot.

Gagyi. Nincs mit szépíteni rajta...

el mariachi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: el mariachi »

idétlen manga-utánzat... Ráadásul még utánzatnak is gyenge... Fúúúúj....
Mi az hogy "manga utánzat"?

Tudtommal a manga képregény, míg az animációs film az anime.
A Chihiro anime , és nem nevezném értelmetlennek ,mégha nem is a legjobb képviselője a műfajnak.

Ginger Ale
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Ginger Ale »

nélkül. Ha megnézek egy rajzfilmet/disney-t, akkor csak megnézem, mosolygok rajta és azt mondom, aranyos volt. De egy ilyen "anime" esetében megdöbbenek, mosolygok, sírok, nevetek, és kérdezek. Most mi is van? Mi ez az egész? Akkor most mi is a vége? Ez meg az ki volt és hogy került oda? Stb. Tehát meggondolkodtat és még a film után is kavarognak az érzések.
Talán kicsit OFF, de az aniMATRIX is ilyen szerintem,én döbbentem nagyokat rajta és szerintem sokkal nyomasztóbb,mint maga a film.
chihirot majd kikölcsönzöm,aztán meglátjuk:)

Azért az Animatrix és a Chihiro köszönőviszonyban sincs egymással...

Az egyiknek van értelme, mondanivalója, a másiknak meg Oscarja. De mint tudjuk, nem mindig az Oscar díjas filmek a jók. Ez ebben az esetben is így van. Döbbenetesen nagy csalódás volt számomra ez az idétlen manga-utánzat... Ráadásul még utánzatnak is gyenge... Fúúúúj....

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 714

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: GTomi »

nélkül. Ha megnézek egy rajzfilmet/disney-t, akkor csak megnézem, mosolygok rajta és azt mondom, aranyos volt. De egy ilyen "anime" esetében megdöbbenek, mosolygok, sírok, nevetek, és kérdezek. Most mi is van? Mi ez az egész? Akkor most mi is a vége? Ez meg az ki volt és hogy került oda? Stb. Tehát meggondolkodtat és még a film után is kavarognak az érzések.
Talán kicsit OFF, de az aniMATRIX is ilyen szerintem,én döbbentem nagyokat rajta és szerintem sokkal nyomasztóbb,mint maga a film.
chihirot majd kikölcsönzöm,aztán meglátjuk:)
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Kathrine
Isten Hozott! :)

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Kathrine »

Ezt Én nem értem. Lány vagyok és nem értem miért kell ezt megkérdőjelezni vagy miért téma ez errefele egyálltalán Nem mind1 az? Annyi, hogy engem is érdekelnek a dvd filmek és mellékletek. Miért kell ezen kiakadni?
Milyen megnyilvánulásaim is voltak amik arra engedtek következtetni, hogy pasi lennék? Az, hogy megkérdeztem milyen  film is  Chiriró? Hát gatulálok a gondolatmenetedhez és a logikádhoz!

Hello Kathrine!
Úgy lehet lezárni ezt a témát, hogy felkeresed a "Tessék bemutatkoznick" topikot és ott minden hasznos és haszontalan információt leírsz magadról.
Egyébként üdv a rajongótáborban és legyél szeretve!

Köszi szépen Desert, felkerestem a Topicot és írtam magamról bár egyenlőre csak hasznos infókat!

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Ratman »

"megunt barátnőmet Yamaha AX5-re cserélném" jeligével. 
Én inkább a megunt Yamaha AX5-öt cserélném vadonatúj barátnőre ráfizetéssel.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

A Chihiro melyikben is lesz? Annyi már a poszteres magazin, hogy azt sem tudom ki kivel van.

Desert
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Desert »

Ezt Én nem értem. Lány vagyok és nem értem miért kell ezt megkérdőjelezni vagy miért téma ez errefele egyálltalán Nem mind1 az? Annyi, hogy engem is érdekelnek a dvd filmek és mellékletek. Miért kell ezen kiakadni?
Milyen megnyilvánulásaim is voltak amik arra engedtek következtetni, hogy pasi lennék? Az, hogy megkérdeztem milyen film is Chiriró? Hát gatulálok a gondolatmenetedhez és a logikádhoz!

Hello Kathrine!
Úgy lehet lezárni ezt a témát, hogy felkeresed a "Tessék bemutatkoznick" topikot és ott minden hasznos és haszontalan információt leírsz magadról.
Egyébként üdv a rajongótáborban és legyél szeretve!

Kathrine

DVD Poszter Magazin

Amugy nikkek alapján van már itt Nő Ilyenkor belegondolok, h mennyi statisztika ír arról, h a netezők milyen magas hányada nő. Fórumozni meg ugylátszik nemszoktak...
Dehogynem szoktak pl. a babanetre, de nem ilyen számukra érdektelen fórumokba.
Mondom, higyjetek nekem: Kathrine nem lány, még csak nem is nő, hanem fiú vagy férfi, kinek hogyan tetszik.
Ja, és ez nem férfiúi megérzés, hanem pusztán logika. AKi elolvassa korábbi megnyilvánulásait maga is rájöhet

Ezt Én nem értem. Lány vagyok és nem értem miért kell ezt megkérdőjelezni vagy miért téma ez errefele egyálltalán
Nem mind1 az? Annyi, hogy engem is érdekelnek a dvd filmek és mellékletek. Miért kell ezen kiakadni?
Milyen megnyilvánulásaim is voltak amik arra engedtek következtetni, hogy pasi lennék? Az, hogy megkérdeztem milyen film is Chiriró? Hát gatulálok a gondolatmenetedhez és a logikádhoz!

andusia

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: andusia »

Nem kell feltétlenül kultúrális hátteret keresni, egyszerűen csak nagyobb figyelmet kell fordítani az ilyen filmnek. Ez nem egy felszínes gyerekmese, amit az ember csak végignéz gondolkodás nélkül. Ha megnézek egy rajzfilmet/disney-t, akkor csak megnézem, mosolygok rajta és azt mondom, aranyos volt. De egy ilyen "anime" esetében megdöbbenek, mosolygok, sírok, nevetek, és kérdezek. Most mi is van? Mi ez az egész? Akkor most mi is a vége? Ez meg az ki volt és hogy került oda? Stb. Tehát meggondolkodtat és még a film után is kavarognak az érzések. Mondjuk a Chiriro-nál vannak sokkal de sokkal jobban kivitelezettebb és jobb animék. Ez nem tartozik a legjobbak közé, és inkább a fiatalabb réteg felé húz.

Vendég

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Technikai megvalósításban a Chihiro jobb is meg rosszabb is, mint Hollywoodi kollégái. A rajzolás minősége kétségkívül jobb, de a mozgásfázisok hiányos kivitele (értsd 5fps) engem nagyon idegesít. Nekem nem tetszett a film, de az is igaz, hogy se kedvem se időm nem volt elmélyülni a kultúrális hátterében.

Off: hogy Kathrine férfi-e vagy nő jelen esetben teljesen mindegy (max. egy-két fórumozó megfésülködik mielőtt beír valamit), de ha valóban nő és hozza a barátnőit is, igény esetén nyitunk egy társkereső topicot is "megunt barátnőmet Yamaha AX5-re cserélném" jeligével.

andusia

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: andusia »

Én a Chiriro-ról szeretnék érdeklődni, hogy vajon lesz-e rajta japán hangsáv+magyar felirat? Mert megvettem az eredeti verziót, de azon nincs magyar felirat, csak szinkron, viszont animét szinkronnal szerintem bűn nézni, és simán megvenném a mellékletes verziót is, ha lesz rajta magyar felirat. Egyébként ez nem mesefilm, rajzfilm, hanem japán anime, tehát nem igazán gyerekeknek való (legalábbis nem kicsiknek). Az a baj, hogy mindenki a Dragonball-ból és a Pokémon-ból indul ki. Köze sincs hozzájuk színvonalban. Kösz a választ előre is.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Dehogynem szoktak pl. a babanetre, de nem ilyen számukra érdektelen fórumokba. Mondom, higyjetek nekem: Kathrine nem lány, még csak nem is nő, hanem fiú vagy férfi, kinek hogyan tetszik.
Ja, és ez nem férfiúi megérzés, hanem pusztán logika. AKi elolvassa korábbi megnyilvánulásait maga is rájöhet

Off
Na és? Te sem vagy se répa, se táska!
gordon314.fw.hu

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Amugy nikkek alapján van már itt Nő Ilyenkor belegondolok, h mennyi statisztika ír arról, h a netezők milyen magas hányada nő. Fórumozni meg ugylátszik nemszoktak...
Dehogynem szoktak pl. a babanetre, de nem ilyen számukra érdektelen fórumokba.
Mondom, higyjetek nekem: Kathrine nem lány, még csak nem is nő, hanem fiú vagy férfi, kinek hogyan tetszik.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

/OFF 
Te akkor vagy lány, amikor én a télapó.

Off

Ő lehet, hogy MÁR nem lány és Te lehet, hogy MÉG leszel télapó!
gordon314.fw.hu

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: arty »

Na, így már nem szűrhetsz le a képből messzemenő következtetéseket! Bár lehet ez se jobb....

/OFF

na végre megtaláltalak! az avatarod alapján nem is gondoltam h Te vagy Az! Akkor mondanám a jövő decemberi kivánságlistámat:

.. nem, legyen rövid: valami drága DLP vetitő

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Na, így már nem szűrhetsz le a képből messzemenő következtetéseket! Bár lehet ez se jobb....

/OFF

Kathrine

DVD Poszter Magazin

[Helló! Kösz a Chihiroról szóló kis összegzést, talán megkockáztatom látatlanban is a megvéételét, végülis ha nem jön be még mindig van 1-2 lehetőségem, hogy megszabaduljak tőle És igen nőnemű vagyok, ahogy elnézem talán az egyetlen errefele...

A képről ítélve nem vagy valami jó passzban. :smile35:

Na, így már nem szűrhetsz le a képből messzemenő következtetéseket!
Bár lehet ez se jobb....

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Hi Ha valaki meg szeretne szabadulni a Manitu Bocskorától esetleg akkor én szívesen átvenném.Irgyatok!
Magyarul, ha valaki a poszter miatt vette meg a magazint, attól átvállalod az lemezt.

Szerintem egyszerűbb, ha megveszed valamelyik újságosnál 1990 Ft-ért.
Elkúrtuk

kamino
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: kamino »

Hi Ha valaki meg szeretne szabadulni a Manitu Bocskorától esetleg akkor én szívesen átvenném.Irgyatok!
front:CAV DP288F, center:CAV DC28, surr.:CAV DS28, sub: CAV W320, av: h/k avr255, HDMI: Furutech Fah 1.2, hd: Toshiba hd-xe1, lcd: Samu 40A656

Vito
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Vito »

[Helló! Kösz a Chihiroról szóló kis összegzést, talán megkockáztatom látatlanban is a megvéételét, végülis ha nem jön be még mindig van 1-2 lehetőségem, hogy megszabaduljak tőle És igen nőnemű vagyok, ahogy elnézem talán az egyetlen errefele...

Ez nem csoda, hisz "ő sosem alszik"

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Japán rajzfilm, ami jó? Érdekesen hangzik. Látni kellene belőle néhány kockát, mert ahogy a japánok tudnak rajzfilmfigurákat alkotni, hááát... :smile2: Nincsenek valahol képek róla?
Értelmesebb, szebb, mint a Dragon ball?

http://www.chihiro.hu

Köszi!

Kathrine

DVD Poszter Magazin

Fúú a Chihiroról is jókat hallottam! Nem láttam még, de kívácsi leszek rá, assze erre beruházok!

Hello Kathrine!
A Chihiro Szellemországban DVD mindenképpen megéri a mellékletként való megjelenés beruházását. Azt az Oscart, abban az évben, megérdemelten vitte el.
A történet látszatra nem túl bonyolult, de erősen kell koncentrálni a képek mögötti jelentéstartalomra. Ami biztos, nem egy síkon godolkodott a rendezője, és széles fantáziavilágú befogadóképesség kell a titkok felfedezéséhez.
Akkor ajánlhatom ezt, ha az élőszereplős filmekben sem mindig csak a könnyű kalandot keresed.
(Remélhetőleg a borítóját kicserélik, mert a kereskedelmi változaté valami igénytelen.)

OFF! A nicked alapján te végre egy nőnemű vagy itt a fórumon?

Helló! Kösz a Chihiroról szóló kis összegzést, talán megkockáztatom látatlanban is a megvéételét, végülis ha nem jön be még mindig van 1-2 lehetőségem, hogy megszabaduljak tőle
És igen nőnemű vagyok, ahogy elnézem talán az egyetlen errefele...

pepemint
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: pepemint »

Japán rajzfilm, ami jó? Érdekesen hangzik. Látni kellene belőle néhány kockát, mert ahogy a japánok tudnak rajzfilmfigurákat alkotni, hááát... :smile2: Nincsenek valahol képek róla?
Értelmesebb, szebb, mint a Dragon ball?

http://www.chihiro.hu

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”