Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Tami »

T-BoY: megis megvettem...
- beleolvasva az internetes cimek-nel vigyazzatok hogy ne tordelje a kov. sorba, most kb. igy van:
www.dvd-
center.hu

- ezt laikuskent: www.dvd-center.hu -kent ertelmeznem

- 'Vetites LCD technologiaval' rovatban szepen leirjatok mire kell figyelni (itt-ott meg tesztkepeket is beraktatok ez jo ), majd az ezt koveto Sony, SANYO, Panasonic proji ismertetoben hiányoltam magat a tesztet, es foleg az elozoekben emlitett jellemzok es hibajelensegek-et szemlelteto tesztkepeket, igy ebben a formaban egy hagyomanyos technikai termekismerteto. (A projikat abrazolo kepek lehetnenek kisebben, es akkor tobb szoveges resznek marad hely.)

- En elvartam volna, hogy barmely proji bemutato/teszt eseteben egy-egy adott tesztabrat (vagy annak mindig egy meghatarozott reszet) lefotozva berakjatok az adott projihoz tartozo rovatba, igy barmikor utolag osszevetheto marad barmely olyan projival ahol hasonlo kepet keszitettetek.

- DVD lejatszo teszt rovatban szerencsesebb lett volna ha egysegesek a lejatszo kepek meretei pl. a Pana DVD-RV62-es merete boven eleg (itt is szepen nezett volna ki ha minden lejatszo melle felkerul annak tavvezerloje is.)

- sok helyen eletlenek a kepek - de ez nyomdai problema is lehet, de nemcsak a kepeknel van gond pl. 91-92.

no ennyi lenne
Azert kellemes a magazin!
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: ockham »

Úgy gondolom nem kell hozzá különösebb jóstehetség megállapítani hogy a 7 en nem jelenik meg az újság. T-Boy mikorra datálható véleményed szerint.
Remélem, azért rácáfoltok erre a következtetésre, bármennyire is logikusan hangzik!

daniba1
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: daniba1 »

Úgy gondolom nem kell hozzá különösebb jóstehetség megállapítani hogy a 7 en nem jelenik meg az újság. T-Boy mikorra datálható véleményed szerint.

Refresh
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Refresh »

Tami, Balagee: köszi, majd benézek...
Tv:JVC AV-28BD5EP,Vhs: Panasonic NV SD442,Dvd: Thomson DTH 212(függetlenítve),Receiver: Kenwood KRF-V4060D,Hangfalak: valami KODA csoda. Én képviselem itt a low end kategóriát /emoticons/default_wink2.gif" alt=";)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/wink@2x.png 2x" width="15" height="15" />

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

IRCnet #dvdcenter.hu
#dvdcenter (nem pedig #dvdcenter.hu)

- koszi a helyesbitest , ez az atka a tul sok irc-s csatinak ami .hu-ra vegzodik
T A M I . H U

balagee
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: balagee »

Off: Nincs valami chat ahol dumcsizni lehet az itt fórumozókkal?
IRCnet #dvdcenter.hu

#dvdcenter (nem pedig #dvdcenter.hu)
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

lapterjesztesben nem letezik olyan, hogy "nincs remitenda"
/OFF

A kivétel pedig erősíti a szabályt.
1989-ben jelent az eslő független (értsd a párttól független) magazin a Reform. A legelső és talán még a második példány is rekordmennyiségben fogyott. Nem volt remittenda. De az egy új világ kezdete volt akkoriban...
Később azonban a magazin felvette a "tényektől független" jelzőt.

/ON
Még két nap és kiderül a nagy titok???? Van már hír pontos megjelenésről?

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hmmm maradt remittenda? Azt hittem elfogyott és újranyomtátok az újságot meg a filmet.    :smile47:

Legfeljebb rengeteg tiszteletpéldány....

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

Hmmm maradt remittenda? Azt hittem elfogyott és újranyomtátok az újságot meg a filmet.    :smile47:
o v e r p o w e r e d

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Most egy kicsit szomorú vagyok,mert gondolom a kétlemezes verzió lesz.
ne legyel, mert csont ugyanaz az egylemezes lesz az akcios is
olyannyira ugyanaz, hogy ami tolunk visszamegy remitenadabol az kerul a boltokba...

Hmmm maradt remittenda? Azt hittem elfogyott és újranyomtátok az újságot meg a filmet. :smile47:
Elkúrtuk

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ha most ez az Oroszlánkirály lett volna, akkor idevágna az idézet:
Az élet körforgása...

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

Most egy kicsit szomorú vagyok,mert gondolom a kétlemezes verzió lesz.
ne legyel, mert csont ugyanaz az egylemezes lesz az akcios is
olyannyira ugyanaz, hogy ami tolunk visszamegy remitenadabol az kerul a boltokba...
o v e r p o w e r e d

Robesz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Robesz »

Most vedd meg akcióban április 1-30-ig Sztárom a párom 2990 ft-ért.Most egy kicsit szomorú vagyok,mert gondolom a kétlemezes verzió lesz.Persze tudom,hogy mindent leakcióznak egy idő után,de akkor is zavaró,hogy most nem is olyan régen újsággal együtt megvettem az egylemezt.
"Az élet nem Hollywood,nincs happy end!"

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

IRCnet #dvdcenter.hu
T A M I . H U

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Gandalf: akkor az egy kisebb vagyon a számodra havi szinten. Lehet jobban megérné ha előfizetnéd őket.  
Üdv mindenkinek!

Azt azért nem mondanám, hogy egy kisebb vagyon. Vegyük sorra amiket veszek:

Házimozi Magazin 1495
Digitális Házimozi 696
Dvdcenter 2490
Sztereo 796
Hifi Piac kb. 600

Ez "csak" öt újság. Nem tudom az árak pontosak-e, de kb. összesen 6000Ft körüli, és nem jelenik meg minden lap minden hónapban. Úgy egy hónapban egy-két ezer forintra jön ki. Sajnos a dvdcenter a legdrágább. Nagyon változó, hogy melyik mennyit ér. Sajnos összességében talán 10% érdekesség van, ráadásul átfedésekkel. A dvd, és mozireklámok pedig teljesen feleslegesek (már ahol van), ugyanis pl. egy erre "kihegyezett" "Cinema" magazinban teljesebb képet kapunk.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

Gandalf: akkor Te tudnál igazi összehasonlításokat írni.....
Refresh: jó 5let...
system

Refresh
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Refresh »

Gandalf: akkor az egy kisebb vagyon a számodra havi szinten. Lehet jobban megérné ha előfizetnéd őket.

Üdv mindenkinek!
Tv:JVC AV-28BD5EP,Vhs: Panasonic NV SD442,Dvd: Thomson DTH 212(függetlenítve),Receiver: Kenwood KRF-V4060D,Hangfalak: valami KODA csoda. Én képviselem itt a low end kategóriát /emoticons/default_wink2.gif" alt=";)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/wink@2x.png 2x" width="15" height="15" />

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Én is örülnék, ha nem kellene "kötelező" módon megvásárolnia mellékletet. Ez egyébként vonatkozika többi újságra is. Én egyébként az összes hazai hazimozis lapot megveszem. Sajnos többnyire érdektelen dolgokkal van tele, de én ilyen fejlövéses vagyok. Azokat az újságokat amik csak mellékletet tartalmaznak, de nem házimozis támájúak, csak akkor veszem meg ha a mellékletben adott film kifejezetten érdekel.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

2.) boy! melleket nelkuli magazin tovabbra sincs tervben ? akarcsak egy itt a topikban promotalt modon sem ? komolyan szeretnek mar dvdcenter magazint, erdekesek a cikkek is, de 2200 nekem sok egy ujsagert... (mar irtam, a polcra nem rakok szamomra kicsit is erdektelen filmet, csak amit mar lattam es NAGYON tetszett)
Az internet korában azért nem olyan nehéz eladni egy számodra felesleges mellékletet. Az újságot meg szépen megtartod magadnak...

Ebben tökéletesen igazad van.
Sajnos van egy nagy hátulütője a dolognak: foglalkozni kell vele. Aztán opcionálisan ott van még a felmerülő postaköltség vagy egyeztetni az időpontot egy vadidegen emberrel, amik szintén kényelmetlenek tudnak lenni.

Lusta vagyok, na!

FFeri
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: FFeri »

2.) boy! melleket nelkuli magazin tovabbra sincs tervben ? akarcsak egy itt a topikban promotalt modon sem ? komolyan szeretnek mar dvdcenter magazint, erdekesek a cikkek is, de 2200 nekem sok egy ujsagert... (mar irtam, a polcra nem rakok szamomra kicsit is erdektelen filmet, csak amit mar lattam es NAGYON tetszett)
Az internet korában azért nem olyan nehéz eladni egy számodra felesleges mellékletet. Az újságot meg szépen megtartod magadnak...

tomeck
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: tomeck »

1 mellekletes - plane, a piacon friss - ujsag eseteben valoban nem celszeru 1 bizonyos ido - mondjuk fel ev - eltelte elott messzemeno kovetkezteteseket levonni az - addig - eladott peldanyszambol. valszinuleg a tulajok is 1 fel ev utan mar sejthetik, hogy mennyire megy a szeker, mert akkor mar csak modjaval fognak elkelni a lapok, es a hirdetok fele fel tudnak valamit (eladott peldanyszam) mutatni. addig egy ilyen info (ennyi es ennyi ujsag kelt el) valoban inkabb csak a konkurenseket segiti

a matesz - hianyos, pontosabban keves dvd-s ujsagot nyilvantarto - adatai alapjan azert mi, az olvasok is tippelhetunk a peldanyszamrol, ami valahol 10e es 20e kozott mozoghat, de meg novekedesben van. plane, itt a husvet, amire nehanyan mondjuk wonderboyst fognak kerni es kapni

close652
Beköltözött
Beköltözött

(max. a hirdetős partnerei számára pubikus )

Pubikus?
Kocsmában sör mellett....

hehe,

láttam, nem engedte már módosítani, és kezdődött a
system

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

Pubikus?
Kocsmában sör mellett....

close652
Beköltözött
Beköltözött

sajnos boy tobbszori keresemre sem adott meg csak egy "nem adhatunk ki infot, a konkurencia kovetkezteteseket vonna le" jellegu infot sem

én is kiváncsi lennék, de ez érthető T-Boy részéről
(ha egyáltalán van pontos adata, hiszen a régebbi számok is kaphatók)

Meg talán induló lapnál nem is szerencsés az adatokat a többivel lappal összevetni...

Ha jól sejtem az eddigiekből a melléklet nélüli editio nem gazdaságos...
system

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: arty »

Ilyen sok maradt a Karácsonyi számból, hát ez érdekes mert elég populáris és jó film szerintem. Ha ebböl ennyi kelt el mennyit vehettek a Wonder Boysból?

1.)

sajnos boy tobbszori keresemre sem adott meg csak egy "nem adhatunk ki infot, a konkurencia kovetkezteteseket vonna le" jellegu infot sem

igy nem lehet tudni, hogy mennyire megy jol a magazinnak .... stb.

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”