Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
A DVD Center indulása előtt azt írtad, hogy az aktuális szám mindig tartalmazni fogja a következő kiadás és melléklet ismertetését.
Az aktuális szám megjelenésére először január végét, majd február elejét, majd február 9-ét írtad. Erre 12-én jelenik meg.
Az RTL Klub-on pedig már legalább öt nappal korábban úgy hirdették, hogy "megjelent" az új DVD Center magazin.
igen, igy terveztuk, hogy tartalmazni fogja (a kov. ujsagtartalmat nem igertem szerintem sose, csak a filmet) de a helyzet megvaltozott (lasd korabbi hozzaszolasom)
a csuszas a korabban leirt mellekletes ugy miatt tortent, es sajnos most ezzel a csuszassal kell vegigvinnunk az egesz fel evet
az rtl-en ilyen nem hangzott el
az ujsagkeszitesrol koszi hogy szoltal, kiprobaljuk
o v e r p o w e r e d
Hello T-Boy!
Néhány korábbi, általad itt leírt, információt szeretnék megismételni azért, hogy össze lehessen vetni a mostani tényekkel.
A DVD Center indulása előtt azt írtad, hogy az aktuális szám mindig tartalmazni fogja a következő kiadás és melléklet ismertetését.
Azt is írtad, fontolóra veszitek, hogy az előfizetés érdekében, vagy a költségtervezés miatt, kb. 3 hónapra előre valamilyen formában közzé teszitek a mellékletek címét.
Az aktuális szám megjelenésére először január végét, majd február elejét, majd február 9-ét írtad. Erre 12-én jelenik meg. Az RTL Klub-on pedig már legalább öt nappal korábban úgy hirdették, hogy "megjelent" az új DVD Center magazin.
Léteznek gyerekbetegségek. Úgy vélem azonban, egy lap kiadását nem most találták ki, és főleg nem nektek kell kitalálni. Biztosan van már rá kialakult, hatékonyságra kidolgozott, stratégia, amit tanítanak is valahol. Lehet, hogy az olvasók többsége nem is tudja vagy nem látogatja ezt az internet fórumot, ergo nem idegeli magát az információhiány miatt. Azon kevesek viszont akik itt járnak, azért teszik mert érdeklődnek.
A mézesmadzag módszer nem lehet nyerő. Egy idő után sz...s lesz az a madzag.
Hajrá!
...de ez az üzletpolitikai szöveg valahogy hülyén hangzik. Mi történe, ha tudná akit érdekel? És mi lennne ha a konkurencia is tudná? ...
megprobalok valaszolni
kar, hogy nem hiszed, de uzletpolitikai okokbol nem kerult be
ki kellett szednunk az eredeti mellekletet (hogy miert azt nem irhatom le), es gyorsan kellett talalnunk mast, ami erdemes arra, hogy melleklet legyen _nalunk_
nem volt egyszeru
viszont most meg olyan helyzet allt elo, hogy ameddig csak lehet titokban kell tartanunk a kov. mellekletet a sajat erdekunkben (errol sem mondhatok tobbet)
utolag minden kiderul majd, legalabbis annak aki szakmabeli
de pont miattuk nem mondhatok tobbet se most, se kesobb a tobbieknek
aki megerti annak megkoszonom a turelmet, aki nem kepes ra, azzal nem tudok mit csinalni
frocsoghet itt a forumban, ha ez javit a kozerzeten, nem moderalom ki
o v e r p o w e r e d
Ez az egész hüly mizéria azért indult el, mert T-BoY volt olyan jó hozzánk, hogy anno elárulta, hogy mi lesz az első szám melléklete ill. infókat ejtett el; kár volt..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- Ginger Ale
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
tenyleg csak ez az 1 dolog erdekes az egesz ujsagbol, hogy mi lesz a kov. melleklet?mert akkor hagyjuk a francba az egeszet, nem fogunk megszakadni honaprol honapra a tartalomban... egyszeruen mi is 1 posztert fogunk hozza csomagolni
Ez nem így van. Legalábbis nálam nem.
De egyszerűen olyan infók hangzottak el tőled is és mástól is ezen a fórumon, hogy az ember joggal várja a nagyobbnál nagyobb durranásokat a mellékletek terén.
Ezek után csodálod, hogy szeretnénk minnél hamarabb megtudni, hogy a következő hónapban mit várhatunk?
De engem az is érdekel, hogy a következő havi maratoni tesztnek mi lesz a témája? Bár nem írtátok, hogy folytatnátok, de remélem sorozat lesz belőle.
A mostani DVD lejátszós egyébként király, de a lejátszók hátlapjáról ti is mellékelhetnétek egy képet. Engem pl. érdekel.
tenyleg csak ez az 1 dolog erdekes az egesz ujsagbol, hogy mi lesz a kov. melleklet?mert akkor hagyjuk a francba az egeszet, nem fogunk megszakadni honaprol honapra a tartalomban... egyszeruen mi is 1 posztert fogunk hozza csomagolni
Úgy gondolom, hogy egy 2000 Ft feletti áron értékesített sajtóorgánum esetében igen, de minimum jórészt. Ja, és kár megsértődni, hiszen éppen te voltál az, aki amellett kardoskodott, hogy nem lesz kapható a DVDCenter melléklet nélkül...
Egyébként csak annyi az előnye, hogy az ember előre tudja a lapok mellékleteit, mert így van módja költséget vetni. Van aki csak havonta egy vagy két DVD-mellékletes lapot engedhet meg magának. Ha a konkurencia előbb jön ki/informál izgalmas melékletekről, akkor bizony lehet, hoyg mellettük teszi le a vásárló a pénzt, s utána már csak bosszankodhat, hogyha a ti filmetek jobban bejött volna neki, de már nincs pénze megvenni.
Tudom, hogy van mód utánrendelésre, de az már nem ugyanaz.
ezt az uvegtigris dolgot nem vagommiert kene benne lennie?
a kov melleklet beharangozoja uzletpolitikai megfontolasbol maradt ki
kesobb lehet, hogy ujra lesz
Végülis engem nem kavar fel, hogy most tudom meg, hogy a következő szám melléklete mi lesz vagy csak 3 hét mulva, de ez az üzletpolitikai szöveg valahogy hülyén hangzik. Mi történe, ha tudná akit érdekel? És mi lennne ha a konkurencia is tudná? Ha jó filmet adtok, ugyis megveszik az emberek, ha meg nem akkor meg ugyse!
ezt az uvegtigris dolgot nem vagommiert kene benne lennie?
Van arra mód, hogy - akárcsak a HáziMozi magazin, illetve a DVD magazin és társlapjai - ti is a hivatalos megjelenés előtt lerántsátok a leplet a következő szám és mellékletének tartalmáról?
Tudom, hogy nem szimpatikus a jó dolgokból való visszalépéseket figyelgetni és erre felhívni a figyelmet, de ahogy annak idején örültek a DVD-n lévő teszteknek, illetve a következő melléklet egy hónappal korábbi beharangozójának, s ennek hangot/hozzászólást is adtak, most ezeknek már nyoma sincs. A te kommentárjaidból érezhető persze, hogy mindezek nem azért módosultak, mert át akarjátok verni az olvasókat/fórumozókat, de talán kevésbé volna zavaró, ha ezeket valamilyen más módon kompenzálnátok (nem anyagi vagy emberfeletti dolgokra gondolok, hanem olyan kreatív cuccokra, mint amiknek a segítségével sikerült betörnötök a piacra!)
tenyleg csak ez az 1 dolog erdekes az egesz ujsagbol, hogy mi lesz a kov. melleklet?
mert akkor hagyjuk a francba az egeszet, nem fogunk megszakadni honaprol honapra a tartalomban... egyszeruen mi is 1 posztert fogunk hozza csomagolni
o v e r p o w e r e d
Igen, kedves T-BoY, ha már az újságban nincs benne, legalább itt a fórumon, legalább nekünk áruld el, vagy legalább indokold meg, hogy miért nem lett beleírva. Az OK, hogy volt egyről tárgyalás, ami nem jött össze, s hogy ki kellett szedni annak az infóját, de ha csak időhiány miatt nem tudtátok az újról az infót belerakni, akkor szerintem itt mostmár nyugodtan elmondhatod, hisz látod, az újságot megvettük.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
ezt az uvegtigris dolgot nem vagom
miert kene benne lennie?
o v e r p o w e r e d
- Ginger Ale
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Ma reggel megvettem az újságot Veszprémben. (A hihetetlen magas színvonalon dolgozó Bakonyhírt jellemzi, hogy a város egyik legforgalmasabb helyén, a buszpályaudvaron lévő újságos nem kapott a lapból, mert ők a terjesztési lista végén vannak ) De a lényeg a lényeg, egy másik újságosnál (Munkácsy utca) megvettem. Gyorsan végiglapoztam, és ledöbbentem. Két szám után eljutottunk odáig, hogy már nem meritek beharangozni a következő mellékletet? Kerestem az egy oldalas Üvegtigris ismertetőt, de sehol!!! HÁT MI VAN???
Ne haragudj, de nem hittem neked.
Többszöri átlapozás után viszont kénytelen vagyok neked igazat adni. Sehol sem szerepel a beharangozó.
Kedves T-boy! Ez nagyszerű játék velünk, de akik rendszeresen veszik ill. akik előfizették a lapot, nem érdemelnek annyit, hogy valamilyen formában tudasd velünk a köv. megjelenést?
Egyébként a létező legjobb dolgot csináltátok. Sok lap megjelent DVD melléklettel. Itt a fórumon - a ti fórumotokon - kaptak tőlünk ezért hideget és meleget. Nektek annyi a dolgotok, hogy a többi lap hibájából -amikre mi kritikai észrevételt teszünk itt a honlapotokon - okulva, olyan lapot csináltok, amire látjátok, hogy igény van.
Én személy szerint a DVD-zés megszállottja vagyok. Szinte az összes újságmelléklet megvan - de mellette szép számmal (havonta 2-4 db. kiadói dvd-t is megveszek, tehát nekem senki se mondja, hogy miattam megy tönkre a hazai dvd-s filmforgalmazás ) vásárolok más kiadványokat.
Ezért kérlek benneteket, ne essetek abba a hibába, amibe a többi lap. Ne csak az aktuális témával kapcsolatban igyekezz hozzászólni, hanem próbálj minden igényt kielégítő magyarázatot adni a fórumozók kérdéseire.
Aktuális kérdés: Mi lesz a köv. melléklet?
A körmöm lassan elfogy, tehát az ujjam következik. Kérlek dobj meg minket az infóval, amit tudsz!!!
Ma reggel megvettem az újságot Veszprémben. (A hihetetlen magas színvonalon dolgozó Bakonyhírt jellemzi, hogy a város egyik legforgalmasabb helyén, a buszpályaudvaron lévő újságos nem kapott a lapból, mert ők a terjesztési lista végén vannak ) De a lényeg a lényeg, egy másik újságosnál (Munkácsy utca) megvettem. Gyorsan végiglapoztam, és ledöbbentem. Két szám után eljutottunk odáig, hogy már nem meritek beharangozni a következő mellékletet? Kerestem az egy oldalas Üvegtigris ismertetőt, de sehol!!! HÁT MI VAN???
Igen, sajnos igaz, hogy nincs benne a következő mellékletről szó. Üvegtigris ismertető sincs benne.
78. oldalon van rajta négy sor
Idéznéd?
"Az Üvegtigris egy büfé, valahol az út szélén. A hat barát életének a központi helyszíne, akiknek egyszer úgy alakul, hogy kirabolnak egy postát. Kép,felirat,megjelenés"
Ennyi
Egyébként a 77.-78. oldalon 18 Budapest Filmes DVD-kről írnak pársoros ismertetőket, de egyikről sem írják, hogy a köv. melléklet lenne.
gyönyörű, köszi!
Igen, sajnos igaz, hogy nincs benne a következő mellékletről szó. Üvegtigris ismertető sincs benne.
Idéznéd?
"Az Üvegtigris egy büfé, valahol az út szélén. A hat barát életének a központi helyszíne, akiknek egyszer úgy alakul, hogy kirabolnak egy postát. Kép,felirat,megjelenés"
Ennyi
Egyébként a 77.-78. oldalon 18 Budapest Filmes DVD-kről írnak pársoros ismertetőket, de egyikről sem írják, hogy a köv. melléklet lenne.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Idéznéd?
Volt szó Üvegtigris ismertetőről?
T-Boy említette a múltkor, hogy az utolsó pillanatban keresztül lett húzva a számításuk, és a lap már a nyomdában volt. Akkor ezek szerint már csak a beharangozót kiszedetésére volt idő?
T-boy! Ez igaz?!
Egy kicsit az Xpress védelmében, valóban nem rajtuk múlik, és szerintem az ottani ár is igen barátságos. Nézétek meg az Ezy DVD nél, hogy az adott filmre rákeresve mit ad ki..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
hali! Mi lesz a következő melléklet??
deli pu-nal a prima tekaban mar kaphato az ujsag
ha valaki esetleg arra lakik...
o v e r p o w e r e d