Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
A kovetkezo szam februar 9-en kerul az ujsagosokhoz
o v e r p o w e r e d
Hát lehet, hogy csak én vagyok vak, de nem találtam egyáltalán audiókommentárt a lemezen, ennek következtében magyarítást sem.Az igazsághoz tartozik az is, hogy az előző mellékletnél is csak a magyar hang volt az extra, a korábbi Született gyilkosokhoz képest. Szerintem se a film nem hosszabb és az extrák sem mások.
Szia!
Bocs, de lehet, hogy tényleg vak vagy: a SZÜLETETT GYILKOSOK Warneres kiadása és a DVD Center kiadása azért nem teljesen ugyanaz volt!
A különbségeket szerintem a korábbi hozzászólók már felsorolták többször is.
A NOTHING HILL-ről nem tudok mit mondani, mert nem vettem meg. A WONDER BOYS-t sem szándékozom. Talán majd a negyedik lapszámot...
Nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat, pláne ha mindezt névtelenül. Mindazonáltal igazad van, mármint ami a Született gyilkosokat illeti. Utánanéztem (már úgyis régóta halogattam) és belátom tévedtem, tényleg másabb a film ebben a kiadásban. Mentségül annyit tudok felhozni, hogy az erőszakosabb jelentekben van egy vagy két extra snitt, ami a végén összesen két percre hízik. Ezt valószínüleg csak azok veszik észre, akik a film minden képkockáját jól ismerik, vagy hozzám hasonlóan egyszerre nézik a két változatot. Egyébként itt a forumban nem hangzott ez el konkrétan idáig tudomásom szerint, csak a találgatás ment, hogy miért is lehet hosszabb, hiszen a törölt jelentek nem kerültek be.
A Nothing Hill-en meg továbbra sincs kommentár, ám a doboz tanulsága szerint nem is kell lennie és az előző szám ajánlójában sincs említve. Viszont a Netpiac-os ismertetőben meg ott van az extrák közt és itt a forumban is ha jól emlékszm úgy volt lekommunikálva, hogy lesz rajta.
-
Vendég
Hát lehet, hogy csak én vagyok vak, de nem találtam egyáltalán audiókommentárt a lemezen, ennek következtében magyarítást sem.Az igazsághoz tartozik az is, hogy az előző mellékletnél is csak a magyar hang volt az extra, a korábbi Született gyilkosokhoz képest. Szerintem se a film nem hosszabb és az extrák sem mások.
Szia!
Bocs, de lehet, hogy tényleg vak vagy: a SZÜLETETT GYILKOSOK Warneres kiadása és a DVD Center kiadása azért nem teljesen ugyanaz volt!
A különbségeket szerintem a korábbi hozzászólók már felsorolták többször is.
A NOTHING HILL-ről nem tudok mit mondani, mert nem vettem meg. A WONDER BOYS-t sem szándékozom. Talán majd a negyedik lapszámot...
Na, a nagy karácsonyi hajtás után megvettem életem első center magazinját. Üvegtigris helyett egyelőre jó lesz a Notting Hill is, meg annyi szépet, jót hallottam róla, hogy nem bírtam tovább. Azért nem kellett volna a kérdések és válaszok rovatot félig rakni velem. A melléklet borítóján egyetlen egy dvdcenter logo sem? Ránézésre igényes a melléklet is meg az újság is. Hirtelen ennyi.
Azt olvastam, hogy a DVD-n extraként szerepel egy rendezői audiókommentár is. Az kapott magyar feliratot/magyar fordítást? (Pl.: A szintén Hugh Grant-es Egy fiúról-ban feliratos a rendezői kommentár, ám a legtöbb filmnél sajnos nem)
Én néztem,de egy fránya előzetes sincs rajta!!
Van olyan a boríton, DVD ajánló, de én semmit nem találtam. Az extra menü meg a kereskedelmi forgalomban kapható példányról van néhány cím. A dts hang nagyon jó, főleg az angol. Lehet, hogy nem ez a legjobb hely megkérdezni, de hogy van az, hogy az eredetin kívüli hangsávok szinte minden lemezen gyengébbek? Ezt direkt van így, vagy így sikerül?
És most nevessetek ki, de nekem tetszik az újság illata. Persze a sok forgatástól már egy kicsit megkopott. Még a zasszony is olvassa az újságot! Na, nem a műszaki cikkeket természetesen.
Tényleg senki nem tudja megmondani, hogy a rendezői kommentár kapott-e magyarítást vagy sem?!
Hát lehet, hogy csak én vagyok vak, de nem találtam egyáltalán audiókommentárt a lemezen, ennek következtében magyarítást sem.
Az igazsághoz tartozik az is, hogy az előző mellékletnél is csak a magyar hang volt az extra, a korábbi Született gyilkosokhoz képest. Szerintem se a film nem hosszabb és az extrák sem mások.
koszonjuk e kedves szavakat
oly ritkan jut belole
a kovetkezo meg jobb lesz!
legalabbis ugy tervezzuk de ismeritek a mondast: "ember tervez, isten perverz... es belekop a levesbe"
o v e r p o w e r e d
Na, csak most sikerült a kezembe kapni az újságot, és most is csak kölcsönbe, de lehet hogy megveszem, annyira megtetszett!
Rengeteget fejlődött a lap, le a kalappal a gárda előtt!
Ha az első szám is ilyen jól sikerült volna, akkor nem lett volna mit hibákat találni benne!
Egyszóval minden elismerésem!
Külön köszönet a szerkesztőnek és/vagy annak aki az internetes kritikákat válogatta. Életem röpke 28 éve alatt még sohasem jelent meg a nevem nyomtatásban! (mégha az "csak" nick is) Katartikus élmény volt, még akkor is, ha az, amit írtam a maga teljességében pozitívabb volt is (én legalábbis annak szántam), mint ami és amennyi megjelent belőle.
A mellékletet nem láttam csak az újság járt nálam.
hm, most gondolkodtam el, mégiscsak megveszem! Holnap az első újságosnál, amit nyitva találok, és lehet még kapni.
Üdv, és BUÉK minden fórumozónak és a dvdcenter munkatársainak!
TV: LG 32LE2R (muszáj volt cserélni, és összejött a lapos), DVD1: Yamaha DVD-S530 , DVD2: Yamada DVD 6500x Divx-es Erősítő: Yamaha RXV430 , Hangfalak: Yamaha szatelit rendszer + Yamaha mélynyomó , Kábelek: HAMA scart és digit koax, hangfalkábel: semmi extra, sodrott réz érpár, Video: Panasonic NV-FJ 612
Számítógép: Athlon XP 2500+, 1GB RAM
Notebook:Lenovo Thinkpad 3000 N100
----------------------------------------------------------------------
A barátok azok, akik jól ismernek téged, és mégis szeretnek!
na végre
z
-
Vendég
Wonder Boys DVD-re felkerul Bob Dylan "Things Have Changed" klipje isvalamint egy halom elozetes
Yeeeeeee!
Tuti vevő vagyok rá....
Mikor is jelenik meg? Februárban?
z
Ez én voltam.....
Valaki letörölte a cookiemat...
z
-
Vendég
Wonder Boys DVD-re felkerul Bob Dylan "Things Have Changed" klipje isvalamint egy halom elozetes
Yeeeeeee!
Tuti vevő vagyok rá....
Mikor is jelenik meg? Februárban?
z
Na, a nagy karácsonyi hajtás után megvettem életem első center magazinját. Üvegtigris helyett egyelőre jó lesz a Notting Hill is, meg annyi szépet, jót hallottam róla, hogy nem bírtam tovább. Azért nem kellett volna a kérdések és válaszok rovatot félig rakni velem. A melléklet borítóján egyetlen egy dvdcenter logo sem? Ránézésre igényes a melléklet is meg az újság is. Hirtelen ennyi.
Azt olvastam, hogy a DVD-n extraként szerepel egy rendezői audiókommentár is. Az kapott magyar feliratot/magyar fordítást? (Pl.: A szintén Hugh Grant-es Egy fiúról-ban feliratos a rendezői kommentár, ám a legtöbb filmnél sajnos nem)
Van olyan a boríton, DVD ajánló, de én semmit nem találtam. Az extra menü meg a kereskedelmi forgalomban kapható példányról van néhány cím. A dts hang nagyon jó, főleg az angol. Lehet, hogy nem ez a legjobb hely megkérdezni, de hogy van az, hogy az eredetin kívüli hangsávok szinte minden lemezen gyengébbek? Ezt direkt van így, vagy így sikerül?
És most nevessetek ki, de nekem tetszik az újság illata. Persze a sok forgatástól már egy kicsit megkopott. Még a zasszony is olvassa az újságot! Na, nem a műszaki cikkeket természetesen.
Tényleg senki nem tudja megmondani, hogy a rendezői kommentár kapott-e magyarítást vagy sem?!
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
És most nevessetek ki, de nekem tetszik az újság illata.
Nekem itt valami bűzlik.
Lehet, hogy a vécén ülök??
-
Vendég
- hangteszt?
- esetleg kep teszt?
egyikse esz?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Wonder Boys DVD-re felkerul Bob Dylan "Things Have Changed" klipje is
valamint egy halom elozetes
o v e r p o w e r e d
Az Üvegtigris mikor kerül sorra, mint melléklet?
szeretned?
Gondolom ez csak tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak a Dvdcenter részéről
Máskülönben kénytelen lennék, túláradó örömmel várni az említett megjelenésre (de a Sárkányszívet akkor sem kéne elsumákolni )
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 715
szeretned?
igen!
nekem megvan és sokszor nézem.nagyon sokszor
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
szeretned?
igen!
! űrkutya powa !
szeretned?
Mint állat! Még most láttam először, de majdnem bebrunyáltam rajta.
szeretned?
o v e r p o w e r e d
Hol lehet 2200 Ft-ért személyesen (nem postai vagy futáros megoldással) megvenni a Notting Hilles számot?
Netpiac. Van személyes átvétel is.
Elkúrtuk
-
Vendég
Hol lehet 2200 Ft-ért személyesen (nem postai vagy futáros megoldással) megvenni a Notting Hilles számot?