Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
... a Wonder Boys az egyik kedvenc filmem.Már hiányoltam eme film dvd kiadását. T-Boy remélem a régi szinkron lesz a dvd-n és nem készült hozzá új!!!
huha
legjobb tudomasom szerint bekertuk hozza a nemzetkozi hangot is, kifejezetten a szinkronhoz
de utananezek, hogy mi van a regivel
koszi, hogy szoltal
o v e r p o w e r e d
- Lehet tudni kinek koszonhetjuk a 80-81, 88-89 oldalakat?? - Ennyire nemvolt kreativitas a tarsasagban? vegefele kifulladtatok...
az meg se fordult a fejedben, hogy ez szandekos? (vagy ugy kepzeled az ujsagcsinalast, hogy elkezdjuk az elejen irni, es megyunk sorba? )
sot, a kovetkezo szamban a "pletykak" rovat meg tobb oldal lesz (ahogy nehany masik is, mert noveljuk az oldalszamot)
az eredeti otletek kozott meg az is szerepelt, hogy egy 32 oldalas eletstilus magazin is helyet kap a lapban, de aztan le lettem beszelve...
:smile19:
de nincs elfelejtve
o v e r p o w e r e d
Ha valaki megvette már a magazint, és megnézte a mellékleted, elárulná, hogy ki lehet-e iktatni a magyar feliratot? Amit ugyanis a boltban szereztem be még anno, úgy készítették el, hogy valahogy "hozzáragasztották" a magyar feliratot az angol hangsávhoz, és így számomra többé-kevésbé élvezhetetlenné vált a film, mivel enélkül is érteném, a felirat viszont mindig odavonzza a szememet.
- A magyar felirat kapcsolhato menet kozben szepen.
- Amit nem lehet menet kozben valtani az a hangsav , hangsavot csak az elejen engedi valasztani.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
- Lehet tudni kinek koszonhetjuk a 80-81, 88-89 oldalakat??
- Ennyire nemvolt kreativitas a tarsasagban? vegefele kifulladtatok...
T A M I . H U
-
Vendég
Üdv!
Az első számot sajna nem vettem meg, 2.-at megfogom,3.-at biztos,mivel a Wonder Boys az egyik kedvenc filmem.Már hiányoltam eme film dvd kiadását. T-Boy remélem a régi szinkron lesz a dvd-n és nem készült hozzá új!!!Ami a Budapest Filmet illeti,szerintem igényes kiadó, ha az általuk forgalmazott filmek nem is fogják meg a dvd és filmrajongók többségét, akkor is megvan az a réteg, amely igényli és értékeli a nem éppen kasszasikernek szánt alkotásokat.
- Egy kicsit kilognak a 'stilusbol' a magazin vege fele a bulvarlap jellegu oldalak..
T A M I . H U
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
Meglepődnék, ha nem lenne jelentős remittenda.
Hát ez az. T-BoY is nagyon hallgat ezügyben. Biztosan marketing szempontból nem venni ki jól magát. Nem is beszélve a számmisztikáról. Ha mondjuk kiderülne a 60 % remittenda... :smile19:
Remélem, nem. De mivel nincs róla infó, ezért találgatni vagyok kénytelen.
- Pink Panther
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
... szerintem az nem megoldható, hogy a magazin megjelenjen melléklet nélkül. Az egész egy nagy számolás eredménye amelyben a legfőbb tétel az eladott újságok száma. E szerint lehet -gondolom- tárgyalni a forgalmazóval és e szerint lehet tárgyalni a reklámozókkal. Ha megjelenne DVD melléklettel és anélkül akkor nem lehetne kalkulálni előre, hogy mennyi fogy a magazinból és mennyi a mellékletesből... ...Így is nagy vabank az újságnak, hogy bizonyos filmek nagyobb példányszámban mennek, mint mások.
Bocs, de a példányszám így sem kalkulálható sokkal jobban, mintha azt mondom, hogy pl. 80% mellékletes, 20% szingli.
Csak példaként a legtöbb Shell kút vevőbarát prezentációja olyan, hogy látni nem látod az újságot, ha rákérdezel, sarkadban a lincshangulattal, elkezdenek kutakodni és vagy megtalálják vagy nem.
Törzs-újságosom sem tud lépést tartani a kínálattal: a pult mögött a legfelső sorban két-három mellékletes kiadványt látsz, az összes többi ezek MÖGÖTT van...
Meglepődnék, ha nem lenne jelentős remittenda.
A mellékletek minőségét nem bolygatva a Cinema kapható film nélkül. És a T3, a DVD Film* is elérhető így. Sőt a Házimozi is megoldja.
Itt is ez lesz a megoldás. Legegyszerűbben a la *: az újságosoknál csak mellékletes van, de a kiadótól film nélkül is kérhető a magazin. Sok vitorlából kifogná a szelet, mint látható...
(A "hőskorban" kicsit más fogadtatása lett volna egy Wonder Boys mellékletnek, de már más időket élünk.) :smile19:
PP
Víg kedély, jó egészség!
Lehet hogy pl. az én véleményem félreérthető volt, de én nem "követelek" más filmet. Csak leírtam hogy a Wonder Boys nem jön be. Ettől függetlenül az újságot meg fogom venni. Abszolút egyetértek, mindenki ízlésének megfelelő mellékletet nem lehet kiadni, nincs is ezzel semmi hiba. Én is inkább azt szorgalmazom hogy a mellékletek csak azért mert mellékletek ne legyenek igénytelen kiadványok. Hogy maga a film kinek hogy tetszik, az más lapra tartozik.
Clint Eastwood bekaphatja!
-
Vendég
Egyáltalán nem vagyok benne a biznisz ezen részében (lassan már más részében sem) de szerintem az nem megoldható, hogy a magazin megjelenjen melléklet nélkül. Az egész egy nagy számolás eredménye amelyben a legfőbb tétel az eladott újságok száma. E szerint lehet -gondolom- tárgyalni a forgalmazóval és e szerint lehet tárgyalni a reklámozókkal. Ha megjelenne DVD melléklettel és anélkül akkor nem lehetne kalkulálni előre, hogy mennyi fogy a magazinból és mennyi a mellékletesből. Mit mondasz a Budapest Filmnek? Szeretném mellékletnek az X című filmet, de fogalmam sincs, hogy mennyit adok el belőle. Sőt, ha sok filmes szám egyáltalán nem menne csak a melléklet nélküli akkor az is lehet, hogy meg is szűnne a mellékletes rész. Így is nagy vabank az újságnak, hogy bizonyos filmek nagyobb példányszámban mennek, mint mások. Nem véletlenül favorizálják az előfizetést. Lehet, hogy a HM karácsonyi száma négyszer annyiba került, mint a többi. A többi szám bevételéből csoportosítják át a lóvét. Namármost ha mindenki csak ezt a számot venné meg és a többit nem akkor az veszteség.
Meg kell valljam, hogy én sem az újságot veszem elsősorban ha mellékletes magazinról van szó, hanem a filmet. Ezalól azért némileg kivételt képez a topic címében szereplő kiadvány, ami eddig nekem a legszimpatikusabb ilyen témájú lap.
Viszont nem értem azokat akik itt lázonganak. Nem tetszik a film? Nem kell megvenni. Én soha nem vártam el egyetlen kiadótól sem, hogy csak azokat a filmeket tegyék mellékletnek, amelyek az én izlésemmel maradéktalanul egyeznek. Nem beszélve arról, hogy nincs olyan film, ami mindenkinek tetszene. Így hát tényleg nem értem a lázongást... Rossz választás? Miért lenne az? Mert neked, nekik, vagy nekem nem tetszik? Én kimondottan utálom a kaviárt, de vannak akik imádják. Akkor ez most jó vagy rossz?
Szerintem eltúlozzuk itt ezeket a reakciókat.
Egyébként meg egyetértek Simonnal. Én még emlékszem, hogy anno micsoda felzúdulás volt a HM első filmjeinél, hogy mennyire nem teljesíti a DVD-vel szemben elvártakat. (Pedig azért nem kevés ember örül még azoknak a mellékleteknek is!) És akkor szinte mindenki azt kiabálta, hogy ha ilyen képformátum, ha olyan hang, meg a felirat, meg az extrák... Amikor aztán ez már megvan, akkor meg mindenki azzal jön, de hát ez a film szar, ez nekem nem tetszik, miért ezt adjátok?
El kellene egy kicsit gondolkodni azon, hogy kinek mi a lehetősége. Hogy aki ilyen vállalkozásra adja a fejét, az biztosan nem kevés kompromisszzumot kénytelen kötni. Akár ezen a téren is. De akárhogy is van, a kiadvány minősége - legalábbis a leírtak alapján megfelel az elvárásoknak, szóval tényleg nem értem mi a gond.. ?
Ami viszont építő jellegű, az talán annyi, hogy valóban jó lenne film nélkül is árulni a magazint. Így aki csak az újságra kíváncsi, de nem tetszik neki a film, nem csapkodná az ajtót emiatt. Szerintem ezen érdemes lenne eltöprengeni, hátha megoldható...
Még annit, hogy én sem láttam még ezt a filmet. Többször meg akartam már nézni, de sose jött össze. Ez nem jelenti azt, hogy megveszem. De azt se, hogy tuti nem. Azt viszont végképp nem jelenti, hogy az én ítéletemtől függően szar lenne a melléklet.
- a mostani mellekltet 'Extrak' menupontjaba belepve nem tudok lepkedni az extrak kozott igy kivalasztani sem tudom egyiket sem, csak az alap aktualis linket ami a kilepes :-( - Nallatok mukodik az Extrak almenu??
Olvasom, idézem:
"Ízelítő az extra lemezről:
- kimaradt jelenetek
- videoklipek
- kulisszatitkok
- fotók, riportok, trükkök...
<X>"
A DVDcenter melleklete az extra kiadas elso lemeze, a masodik - mint te is latod - nincs a dobozban...
Krinyo
- aha most esik le -akkor felreertettem a dolgot.... hmmm
T A M I . H U
- a mostani mellekltet 'Extrak' menupontjaba belepve nem tudok lepkedni az extrak kozott igy kivalasztani sem tudom egyiket sem, csak az alap aktualis linket ami a kilepes :-( - Nallatok mukodik az Extrak almenu??
Olvasom, idézem:
- kimaradt jelenetek
- videoklipek
- kulisszatitkok
<X>"
- es tudsz lepkedni koztuk?? ki tudod barmelyiket is valasztani??? mert nekem nem megy! az X nem mozdul el onnan!
T A M I . H U
Olvasom, idézem:
- kimaradt jelenetek
- videoklipek
- kulisszatitkok
<X>"
A DVDcenter melleklete az extra kiadas elso lemeze, a masodik - mint te is latod - nincs a dobozban...
Krinyo
| Orion T3215 STX | Samsung DVD-6E (DVD+VHS kombó) | Panasonic DMR-E50 DVD-Recorder | honlap |
A NH nagyon sokak kedvence, az egyik legjobb romantikus film... bar tudom, hogy ezzel sokan nem ertenek itt egyet. Azert boritekolom, hogy egyetlen peldany sem marad majd az ujsagbol...
A magazin szerintem nagyot lepett elore, nagysagrendekkel jobb az elso szamnal. Csak igy tovabb...
Krinyo
| Orion T3215 STX | Samsung DVD-6E (DVD+VHS kombó) | Panasonic DMR-E50 DVD-Recorder | honlap |
Olvasom, idézem:
- kimaradt jelenetek
- videoklipek
- kulisszatitkok
<X>"
TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD
Szerintem a mostani szám sokkal jobban sikerült mint az első. Bár nem kedvencem, de legalább megvan a NH is, egyszer-kétszer biztos megnézem majd. Jópofa a "szemezgetés" a fórumból,(felháborodva olvastam hogy elírtátok a nevemet, szóval számíthattok egy jó kis perre ) és a cikkek is átgondoltabbak lettek. Nagyon még nem merültem bele, met csak most vettem meg, de elsőre ez a tapasztalat. Csak így tovább.
ps. Azok táborát vagyok kénytelen szaporítani akik szerint a Wonder Boys felbecsülhetetlenül SZAR film. Sajnálom de ez van. Kétszer is végigszenvedtem a HBO-n, de a véleményem másodszorra is ugyanaz maradt. Lehet hogy én is igénytelen és felszínes vagyok... de már nem fogok megváltozni.
Könyörgöm Pitch Black-et szélesvásznú változatban!!!!
Clint Eastwood bekaphatja!
- Pink Panther
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Ha már ez a téma (válságban lévő író felkarolja ifjú tanítványát), akkor még mindíg inkább a Fedezzd fel Forrestert Conerryvel ...... Egy új lap harmadik mellékletének kihozni egy ilyen "rétegfilmet" vagy bátorság, vagy tévedés.
Nem mondom, hogy jó film a Wonder Boys. Megnézve anno én is többet vártam tőle.
De a Forrester sem jobb...
Ne nyissunk ezzel vitát, kinek a pap, kinek a paplan - jelen esetben nekem egyik sem.
Ha mégis megveszem, az a magazin miatt lesz.
Az utolsó mondatoddal viszont egyetértek!
PP
Víg kedély, jó egészség!
- a mostani mellekltet 'Extrak' menupontjaba belepve nem tudok lepkedni az extrak kozott igy kivalasztani sem tudom egyiket sem, csak az alap aktualis linket ami a kilepes :-(
- Nallatok mukodik az Extrak almenu??
T A M I . H U
nem hiszem, hogy rossz valasztases nem is rossz film
a magazint vedd, es fogadd el a mellekletet, ami lehet, hogy tud javitani az izleseden is
kívánom, hogy a fogadtatása téged igazoljon!
Mivel a filmet már láttam, ezért az én ízlésemen az ismételt megtekintés már tovább nem hinném, hogy javítani fog. Ha meg a javulás oda vezetne, hogy ez az "álművész" film nekem tetszen, akkor inkább maradjon az ízlésem ilyen csiszolatlan.
Ha már ez a téma (válságban lévő író felkarolja ifjú tanítványát), akkor még mindíg inkább a Fedezzd fel Forrestert Conerryvel és Dylan helyett Miles Davis zenéjével!
Egyébként tudd be nyugodtan az én ízléstelenségemnek, hogy nem jön be a film. Viszont azért a többségnek sem fog ezt szerintem sejted. Egy új lap harmadik mellékletének kihozni egy ilyen "rétegfilmet" vagy bátorság, vagy tévedés.
gordon314.fw.hu
A film mellett a korong tartalmazza még:...
Nos, akinek még ezek után sincs kedve a Wonder Boys-hoz, az magára vessen.
Ez jó volt
- Mitől vagyunk sikeresek? A profi melléklet készítésének titkai: exkluzív interjú Komáromi Zsomborral, háttérben egy csehországi DVD gyár képeivel.- Konkurencia a csőd szélén: dokumentumfilm Fejes Imréről, ahogy épp a haját tépi, több kameraállásból.
szegeny imi, remelem nem tepi en kifejezetten kedvelem, nem tudom o mit gondol most rolam, hogy konkurensek lettunk
o v e r p o w e r e d
nem hiszem, hogy rossz valasztas
es nem is rossz film
mas kozonsegnek szol, de kezdettol fogva az a tervunk, hogy sokszinu mellekletek legyenek
es lesznek is
kovetkezore a wonder boys, ami egy ertekes film
a magazint vedd, es fogadd el a mellekletet, ami lehet, hogy tud javitani az izleseden is
o v e r p o w e r e d
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
A Wonder Boys - Pokoli rossz melléklet szerintem.
Ez úgy hangzott elsőre, mint egy tipikus magyar filmcím-fordítás:
Wonder Boys - A Pokoli Rossz Melléklet
Ez benne a specialitás. Most már értem. :smile8:
A film mellett a korong tartalmazza még:
- Új évi meglepetés: Simon Templar válogatott hozzászólásai DTS-ES audió kommentárral. Felolvassa Hadara Tamara színművésznő. Közkívánatra angolul is feliratozva!
- Erősen csapj az asztalra! - professzionális hangbeálító tesztek halláskárosultaknak.
- Így készült: képgaléria a dvdcenter szerkesztőségének bensőséges, családi pillanatiról középpontban T-BoY-jal, amint épp a Magyar Helyesírás Szabályzatát tanulmányozza nagyon elmélyülten.
- Mitől vagyunk sikeresek? A profi melléklet készítésének titkai: exkluzív interjú Komáromi Zsomborral, háttérben egy csehországi DVD gyár képeivel.
- Konkurencia a csőd szélén: dokumentumfilm Fejes Imréről, ahogy épp a haját tépi, több kameraállásból.
És végül, de nem utolsó sorban leírhatatlan mennyiségű DVD-ROM extra, letölthető dvdcenteres képernyőkímélőkkel es dvdcenter magazinos desktop képekkel különböző felbontásban, valamint egy játékkal, amiben egy Maurítius-i, nem is, inkább Ma Uri tiusi, azaz mégiscsak inkább maurítiusi utazásról készült fényképeket lehet nyerni.
Figyelem! A játékban való részvételhez internet kapcsolat szükséges.
Nos, akinek még ezek után sincs kedve a Wonder Boys-hoz, az magára vessen.
Wonder Boys akkoris jó melléklet akárki akármit mond! (nekem spec a mostani melléklet az ami nem jönn be)