Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
...így hát elöljáróban csak annyit mondanék, hogy egy kiváló filmet kaphat a kedves vásárló...melynek egyetlen hátránya, hogy eddig sajnálatos módon nem került kereskedelmi forgalomba Magyarországon.
...addig tartalma, címe és főszereplői hétpecsétet titkot képeznek
Ez az infó nem hatott rám az újdonság erejével. Akkor lepődtem volna meg, ha azt írod, hogy egy rendkívül rossz filmet kap a kedves vásárló
Miért írod, hogy hátrány? Nem inkább előnynek kellene írnod, hogy olyan filmet lehet így megkapni, amihez eddig nem lehett hozzájutni?
Iqc után szabadon: ezek szerint a forgalmazója elárulható. Csak nem ez is BpFilm?
A 3. szám mellékletéről van már valami info?
Hujjujujjujjj! De még mennyire! Bár nem tudom, mennyire közölhetőek információk a következő utáni szám tartalmáról (gyanítom semennyire), így hát elöljáróban csak annyit mondanék, hogy egy kiváló filmet kaphat a kedves vásárló (nekem legalábbis egyik nagyon kellemes meglepetésem), melynek egyetlen hátránya, hogy eddig sajnálatos módon nem került kereskedelmi forgalomba Magyarországon. Bővebben a DVD Center következő, decemberben megjelenő számában olvashatsz a korongról - addig tartalma, címe és főszereplői hétpecsétet titkot képeznek.
Lebegtetünk, lebegtetünk?
A született gyilokok is egy kiváló film sokak szerint, engem mégis hidegen hagy.
annyit mondanék, hogy egy kiváló filmet kaphat a kedves vásárló, melynek egyetlen hátránya, hogy eddig sajnálatos módon nem került kereskedelmi forgalomba Magyarországon. Bővebben a DVD Center következő, decemberben megjelenő számában olvashatsz a korongról - addig tartalma, címe és főszereplői hétpecsétet titkot képeznek.
Ezek szerint a műfaja, rendezője, zeneszerzője elárulható
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Hujjujujjujjj! De még mennyire! Bár nem tudom, mennyire közölhetőek információk a következő utáni szám tartalmáról (gyanítom semennyire), így hát elöljáróban csak annyit mondanék, hogy egy kiváló filmet kaphat a kedves vásárló (nekem legalábbis egyik nagyon kellemes meglepetésem), melynek egyetlen hátránya, hogy eddig sajnálatos módon nem került kereskedelmi forgalomba Magyarországon. Bővebben a DVD Center következő, decemberben megjelenő számában olvashatsz a korongról - addig tartalma, címe és főszereplői hétpecsétet titkot képeznek.
Még a végén arra ébredünk, hogy a DVDcenter magazinfoz "Best Of Fábry" mellékletet adtok
Az pedig sirály lenne
Utána meg jöhetne a való világ, és társai.
Még a végén arra ébredünk, hogy a DVDcenter magazinfoz "Best Of Fábry" mellékletet adtok
Az pedig sirály lenne
A 2. számban a 3. szám előzetesében
Partnerkedünk a Fábry showval??
- Volt utánszállítás a magazinokból?- Nem írtad, hogy mire is céloztál a W.A. filmekkel kapcsoltban.
- Na meg azt sem írtad, hogy lesz-e hw. teszt a 2. számban?
-volt
-nincs jelenleg tobb info
-lesz
o v e r p o w e r e d
1:85a boritot keszen kaptuk, nem vettuk eszre
sorry
OK, az már lehet, hogy nem vettem észre az 1.78 és 1.85 közötti különbséget, mert leragadtam annál, hogy nem 2,35-ös.
T-Boy!
- Volt utánszállítás a magazinokból?
- Nem írtad, hogy mire is céloztál a W.A. filmekkel kapcsoltban.
- Na meg azt sem írtad, hogy lesz-e hw. teszt a 2. számban?
1:85
a boritot keszen kaptuk, nem vettuk eszre
sorry
o v e r p o w e r e d
-
Vendég
A filmmel kapcsolatban van egy kérdésem:
Ez eddig nem került szóba, de remélem hogy nem én vagyok a hülye.
Én úgy vettem észre, hogy bár a lemezborítón 2,35:1 arány van, nekem sima 16:9-es formátumban látszódott. Asztali lejátszón, nem PC-n nézem, vannak 1,33-as, 1,78-es és 2,35-ös lemezeim is, mindegyik úgy jelenik meg ahogy kell, de ez 1,78-ban.
Most akkor mi a helyzet?
Nyomdahiba. A film 1.85-ös.
A filmmel kapcsolatban van egy kérdésem:
Ez eddig nem került szóba, de remélem hogy nem én vagyok a hülye.
Én úgy vettem észre, hogy bár a lemezborítón 2,35:1 arány van, nekem sima 16:9-es formátumban látszódott. Asztali lejátszón, nem PC-n nézem, vannak 1,33-as, 1,78-es és 2,35-ös lemezeim is, mindegyik úgy jelenik meg ahogy kell, de ez 1,78-ban.
Most akkor mi a helyzet?
rátehették volna már az angol sub-ot is, mondjuk az angolul értőknek...
Olvass picit vissza, mondjuk egy hétre (bár igazi fórumosnak az elejétől kell )
eme fórumban, a kérdést kitárgyaltuk már -- T-Boy (fel.szerk.) válaszával együtt.
(én is sajnálom hogy nincs -- szinte semelyik mellékleten se)
system
Kössszépen!
Ahhoz képest, hogy miket írnak:
"a Született gyilkosok már önmagában is különlegesség, ám a DVDcenter mellékletén a Magyarországon még sosem látott rendezoi változat szerepel, méghozzá DTS és DD 5.1-es magyar szinkronnal! A lemezen továbbá egy saját 5.1 hangbeállító teszt is helyet kapott. "
rátehették volna már az angol sub-ot is, mondjuk az angolul értőknek...
Esox
Üdv,
Kérdésem lenne azokhoz, akik már megvették a Született Gyilkosokat a magazin mellékleteként:
Ugye az angol 5.1 DTS hang is rajta van és anol sub is?
Esox
Hang: magyar (DTS), magyar (DD 5.1), magyar (DD 2.0), angol (DD 5.1)
Felirat nyelv: magyar
Forrás vagy kattintasz a bannerre feljebb ezen oldalon (ami villog )
system
Üdv,
Kérdésem lenne azokhoz, akik már megvették a Született Gyilkosokat a magazin mellékleteként:
Ugye az angol 5.1 DTS hang is rajta van és anol sub is?
Esox
ha tudtok olyan nagyobb, forgalmas helyen levo ujsagost, akinel mar elfogyott az ujsagunk, akkor legyetek szivesek mailben, vagy itt a forumban jelezni, es kuldetunk oda ujra
koszi
A Pólus Center-ben a City Press-nél pl. már elfogyott az utolsó darabig.
Nem tudom, hogy ez nagyobb, forgalmasnak helynek számít-e (persze hogy annak, egymást lökdösik a vásárlók), de ha igen, akkor indulhatnak a kamionok
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
ha tudtok olyan nagyobb, forgalmas helyen levo ujsagost, akinel mar elfogyott az ujsagunk, akkor legyetek szivesek mailben, vagy itt a forumban jelezni, es kuldetunk oda ujra
koszi
- nemfogy? vannak elozetes statisztikai adatok?
Igen, most már az is statisztikai adat, ha nincs info.
Szorítok nektek T-BoY!
koszi
- nemfogy? vannak elozetes statisztikai adatok?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
koszi
o v e r p o w e r e d
A sub.-ot nagyon szépen be lehet lőni a többi hangsugárzóhoz manuálisan is..
Bővebben?
Az erősítőn keresztül is lehet finomítani, csak fül kell hozzá..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
A sub.-ot nagyon szépen be lehet lőni a többi hangsugárzóhoz manuálisan is..
Bővebben?