Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

János
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: János »

Előfizetnék... 
Mennyi lenne Bp-re a postaköltség a 20e-res éves díjon felül?

Köszi!
J

utanajarok
lehet, hogy helyben olcsobb
amugy "max. 590ft/megjelenes"

rovidesen felkerul a teljes tajekoztato az elofizetesrol

turelmed koszonom!

Köszönöm, várom.

Amúgy ilyen postaköltséggel (ami persze nem róható fel a T. szerkesztőségnek) egy kicsit még olcsóbb az előfizetés. Bízom bennetek, hogy lábon maradtok az legalább egy évig, és nem bud spencer lesz a melléklet!

J

Bruce
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Bruce »

- beleneztem a filbe  (elso 30perc.)  hat ez egy nagy lokottseg vazz.... 
Kinek a pap, kinek a papné

Ratman, én szívesen átvenném tőled baráti áron.
Az a legnagyobb vesztes az, aki nem veszi észre, hogy nyert!

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

Ha kicsit ócsób lenne, talán megvettem volna, de egy hangtesztért meg egy újságért nekem ez sok.

T-Boy, ugye az elkövetkezendő mellékleteken is lesznek beállító tesztek?
Naaaa, lécci, lécci! :smile35:

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Mester »

SzvSz tökmindegy hol van
Filmet nem bírtam végignézni... egyszerűen kikapcsoltam.
Mindenki áradozott nekem erről a filmről, csak lusta voltam megnézni.
Na gondoltam az magazinhoz úgyis van, rászánom magam. Huh. Kb. 30 percet néztem belőle, de annyira idegesített, és nem tetszett, hogy kikapcsoltam. Valamikor végignézem, de ahhoz nagyon türelmesnek kéne lennem.... Ezért nem vettem újabban dvd mellékletes magazinokat, mert a filmek 90%-a nem tetszik.
Lesz melléklet nélküli kiadás??? Felesleges kiadnom egy csomó pénzt ha alapbol nem is tetszik a film

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

- beleneztem a filbe (elso 30perc.) hat ez egy nagy lokottseg vazz.... - A hangbeallito cuccot meg kirakhattatok volna a fomenube, karvolt ennyire eldugni.

jajistenem!
o v e r p o w e r e d

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Doki »

Engem pl. érdekelne egy kicsit mélyebbre ásó HTPC cikksorozat is... Vagy inkább jóval mélyebbre .
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Ratman »

- beleneztem a filbe (elso 30perc.) hat ez egy nagy lokottseg vazz....
Kinek a pap, kinek a papné

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Tami »

- beleneztem a filbe (elso 30perc.) hat ez egy nagy lokottseg vazz....
- A hangbeallito cuccot meg kirakhattatok volna a fomenube, karvolt ennyire eldugni.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Ratman »

Úgy látom alábbhagyott az induló lelkesedés, mostanában senki nem ír a magazinról?

Eszembe jutott pár dolog annak kapcsán, amit itt olvastam korábban, meg a magazin lapozgatása közben.

Simon hiányolt egy hardcore magazint a piacról, Pink Panther pedig azt írta, hogy nem ismert magára az újság bevezetőjében. Az az igazság, hogy számomra is egy kicsit ellentmondásos a főszerkesztői beköszöntő, meg a tartalom. Hogy ki is a lap célközönsége. A technika iránt érdeklődő dvd-zők, a technikával csak felületesen foglalkozó átlag, a technikával egyáltalán nem törődő filmb..ik?
Az se baj, ha több kör megtalálja az őt érdeklő cikkeket, de most mindenképpen van egy kis hiányérzetem.

A Pana tesztet példának véve, én hiányolom az egzaktabb teszteredményeket. Olvasmányos, jó a cikk, csak én többet, konkrétabb dolgokat várnék. Főleg annak tükrében, ha én olyan filmb..i lennék, akinek 2 VHS magnója is volt, hogy maga eszkábálja a szinkoront/feliratot a filmre. Nem vagyok ilyen, de ennek ellenére is, egy teszt cikktől többet várnék. Lehet hogy rossz összehasonlítás, de utalnék hifi újságokra.

Konrétan pár példa:
- Szó volt a különböző tömörítési arányokról. Ha technikai érdeklődésű vagyok, akkor engem érdekelt volna pár kép (vagy kinagyított részletük), hogy hogyan romlik a minőség a tömörítés növelése folytán. Le van írva, de így sokkal látványosabb lett volna, és "tesztesebbnek" éreztem volna a cikket.
- Periférikus dolog, de beleférhetett volna egy kis zenei teszt is, hogy hogyan muzsikál CD-n a készülék. Ha már konvergál a technika, és egy készülékkel lehet minden korongot lejátszani, akkor legyen tesztelve is.

A filmekre visszatérve, már írtam, hogy először azt hittem, hogy a filminfonál a 3 csillag valami minősítés akarna lenni, de nem az. Biztos nehéz filmkritikusokat leakasztani a szegről, de mint film iránt érdeklődő ember szívesen olvasnék kritikát (és nem ismertetőt) is. A kritikába beleértem a filmet mint műalkotást, illetve a DVD-t mint hordozót is (bitrátákkal stb.)

Biztos nehéz egyensúlyozni a között, hogy filmes (de Cinema meg VOX van elég, és gondolom versenyezni nem is igazán lehet velük a saját pályájukon), vagy technikai legyen-e a magazin, (én azt szeretném ha mind a 2 egyszerre ), csak semmiképpen ne legyen "se hús, se hal" stílusú.

_bp_

Hozzászólás Szerző: _bp_ »

tudja valaki, hogy lehet-e kapni az újságot az M3as metró vonalán?
Határozottan igen. A ferencieken például tuti. De szerintem az összes metróba telepített (vagy az aluljáróba húzódó) újságárusnál van Center.

Bruce
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Bruce »

Üdv Mindenkinek!

Lehet, hogy nem vág teljesen témába, de nem tudja valaki, hogy lehet-e kapni az újságot az M3as metró vonalán?
Az a legnagyobb vesztes az, aki nem veszi észre, hogy nyert!

_bp_

Hozzászólás Szerző: _bp_ »

boy : mostanra mar csak van infotok h szepen fogy e a magazin ... megosztanad vagy uzleti titok ?
Ugyan a kérdés nem nekem lett címezve, de gondoltam csak fellibbentem a fátylat, hogy mivel ez havilap - így a megjelenés másod- vagy harmadnapján még nem feltétlenül állnak infók a készítők rendelkezésére Azt külön rendelni kell (fogyási statisztikát) a két nagyobb forgalmazótól, ha mondjuk hónap közben egy előzetes fogyást szeretnél látni (és az is eltart egy hétig, mire megkapod az eredményket). Autentikus adatok a lap megmaratt példányainak visszakapásakor, az újság megjelenését követő második hónapban érhetőek el Finom, mi?

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

felraktuk a szuletett gyilkosok rendezoi valtozatanak traileret jol
akinek esetleg nem ugrik be melyik filmrol van szo...

NBK Uncut Uncensored Director`s cut version - trailer (9MB)

NBK UNCUT!
o v e r p o w e r e d

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Előfizetnék... 

Köszi!
J

utanajarok
lehet, hogy helyben olcsobb
amugy "max. 590ft/megjelenes"

rovidesen felkerul a teljes tajekoztato az elofizetesrol

turelmed koszonom!
o v e r p o w e r e d

János

Hozzászólás Szerző: János »

Előfizetnék...

Köszi!
J

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: NZS »

Hosszas tusakodás után, csak a jó beállító teszt reményében megvettem Szegeden a lapot. (Kárász stassze.) Úgy indult, hogy kitéve nem volt sehol. Eladói kérdés: Látja valahol? Akkor jól körülnézve a földön megláttam az itt bemutatott borító ismerős csücskét. Szerintem még nem adtak el belőle egyet sem odáig. Csak a véletlenen múlt, mert egy "r" látszott, amúgy napilapok halmaza (több kilo) volt rajta. (Nesze neked masszív tok!) Jó a beállító teszt, szükség is volt rá, mert a centerem és a háttér üvöltött, a Subot pedig valamilyen láthatatlan ellenfél titokban élvezhetetlenre halkította. Kicsit kevesebb teljes oldalas reklám lenne benne, akkor jobban kibékülnékaz újsággal. Háttérszínként a túl sötéteket kerülni kellene, mert szép, de nem olvasható túl jól barnán a fekete. Vagy írjatok rá fehérrel! Amúgy korrekt.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

boy : mostanra mar csak van infotok h szepen fogy e a magazin ... megosztanad vagy uzleti titok ?
nincs meg semmi infonk

o v e r p o w e r e d

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: arty »

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Gordon314! Köszönöm szépen, mert gyárilag annyit tud a lejátszó, hogy "körbesisteregteti" a hangfalakat, de gondolom ez mindegyikben alap.

a "csatornankent kulon-kulon sisterges" alap az erositoknel, de
itt e mellett olyan is van, ahol atuszik egyikrol a masikra, tehat VEGIG figyelemmel tudod kovetni a hangkepet
(ez beszedhanggal is megtortenik)

plusz a sztereo fazis es a center fazis is kulon tesztelheto

Lehet vele a TV hangját is tesztelni, hogy jól vannak-e beállítva a hangfalai.
Elkúrtuk

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

valami miatt a dts lett a default hangsav
nem szerencses

majd legkozelebb resen leszunk
o v e r p o w e r e d

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

dts hangsávval indul el úgy. A rendszered valószínű nem képes a dts megszólaltatására, ezért nincs úgy hangod!
Kösz az infót, valóban nem képes még ilyesmire a rendszerem. De azért remélhetően a nem túl távoli jövőben meg tudom oldani ezt a kérdést is!

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Két apróság azért szemet szúrt. A főmenü "Folytatás" menüpontjára kattintva maga a film indul el felirattal, de semmi hang, még zene sincs! Ez valami technikai hiba, netán ha kivárom a főcim végét valami újabb érdekesség következett volna a filmmel kapcsolatban?

dts hangsávval indul el úgy. A rendszered valószínű nem képes a dts megszólaltatására, ezért nincs úgy hangod!
gordon314.fw.hu

Vendég

Belenéztem a filmbe, s az tagadhatatlan, hogy nagy gondossággal készült mellékletről van szó: remélhetően ez a minden részletre kiterjedő figyelem a további mellékletekre is majd kiterjed.

Két apróság azért szemet szúrt. A főmenü "Folytatás" menüpontjára kattintva maga a film indul el felirattal, de semmi hang, még zene sincs! Ez valami technikai hiba, netán ha kivárom a főcim végét valami újabb érdekesség következett volna a filmmel kapcsolatban?

A "Kihagyott jelenetek"-nél a "The Hun Brothers" epizód utolsó része, mikor a fivérek lábának lefűrészelése kezdődik, már nincs feliratozva. Meglehet, hogy ha jobban odafigyelnék az angol szövegre érteném, hogy onnantól a jelenet végéig mit mondanak a szereplők, de nem igazán értem, miért nem került oda felirat.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok! 
Nem volt még módom megnézni a filmet vagy legalább belenézni, de a tokra az van irva, hogy 117 perc, a korábbi DVD változat pedig 115 perc volt. Akkor ettől a 2 perc különbözettől lett mindez rendezői változat? Állitólag ebbe a kiadásba visszakerültek a korábban csak kivágott jelenetként látott epizódok, amik viszont tuti hosszabbak, mint 2 perc, és Tommy Lee Jones sokat emlegetett lefejezéséről még nem is szóltam.
Vagy Stone úgy járt el, mint Ridley Scott az ALIEN-nel: bizonyos jeleneteket visszatett, másokat viszont kivett?

Az újságot se nagyon volt alkalmam olvasgatni. Amennyire látom, főleg a DVD-zés technikai részével foglalkozik, ami engem azért nem érdekel annyira.
Viszont az EGRI CSILLAGOK-tól inkább elvette a kedvem a cikk, ahelyett, hogy meghozta volna: korrekt persze, hogy megirtátok a hanggal kapcsolatos problémákat, de ez elég is ahhoz, hogy -fájó szivvel-, de lemondjak a filmről.

ajaj
azert ne hagyd, hogy masok iranyitsak az izlesedet
vedd meg ha szereted
nem a hangja miatt lett belole siker regen se
meg aztan van annak valami diszkret bája, hogy olyan mintha szalonnat sutnel tabortuznel amikor nezed

a filmek hossza egy jo tema
majdnem lett belole cikk az ujsagban
a film-ntsc-pal konverziok miatt ossze vissza csuszkalnak a valos idotartamok

ez hosszabb az tuti
hogy mennyivel azt nemtom
utana lehetne nezni

mindenesetre barhogy is van, egy biztos: stone ezt akarta a filmbol (tarantino meg teljesen mast)
szoval ez a rendezoi valtozat
o v e r p o w e r e d

Vendég

Sziasztok!

Nem volt még módom megnézni a filmet vagy legalább belenézni, de a tokra az van irva, hogy 117 perc, a korábbi DVD változat pedig 115 perc volt. Akkor ettől a 2 perc különbözettől lett mindez rendezői változat? Állitólag ebbe a kiadásba visszakerültek a korábban csak kivágott jelenetként látott epizódok, amik viszont tuti hosszabbak, mint 2 perc, és Tommy Lee Jones sokat emlegetett lefejezéséről még nem is szóltam.
Vagy Stone úgy járt el, mint Ridley Scott az ALIEN-nel: bizonyos jeleneteket visszatett, másokat viszont kivett?

Az újságot se nagyon volt alkalmam olvasgatni. Amennyire látom, főleg a DVD-zés technikai részével foglalkozik, ami engem azért nem érdekel annyira.
Viszont az EGRI CSILLAGOK-tól inkább elvette a kedvem a cikk, ahelyett, hogy meghozta volna: korrekt persze, hogy megirtátok a hanggal kapcsolatos problémákat, de ez elég is ahhoz, hogy -fájó szivvel-, de lemondjak a filmről.

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”