Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi magazin

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: NZS »

Pio656A félidőnél bedobja a kulcsot a Missziónál. Most jár le az előfizetésem, hála az égnek....
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

Vendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Végre tegnap sikerült a Dogma-t megnéznem.
Lejátszó (mint alant írva) Pana RV60, az égadta semmi hibát nem láttam, illetve nem okozott a lejátszás.
Sajna és ez már többször is kiderült (ami nekem hálisten ) a komolyabb lejátszók hiba nélkül veszik az ilyesmi akadályokat.
Természetesen nem akarom a hibás lejátszást produkáló de márkás DVD-ket elmarasztalni, de mint olyan a Pana biztos nem véletlen kapta anno az EISA díjat. Még semmilyen lejátszási hibát nem okozott.
Már többször elgondolkodtam ,hogy immár 3 éves, és nemigen fogyaszt új formátumú és írt lemezeket, kéne egy modernebb, de ilyenkor mindíg annál maradok, hogy inkább a főprofilt vigye hibátlanul, az MP3, meg az írt SVCD az nem olyan izgalmas számomra immár.

Bruce
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Bruce »

Látom, hogy nem csak nekem volt problémám a melléklettel, ezért kérem, hogy a többi "problémás" lejátszó típusát is legyetek szívesek megadni.Azt is jó lenne tudni, hogy az előző Dogmával is volt-e gond?
Nem lennék meglepve, ha annál akinél a Dogma nem volt jó, ott a Misszió is rossz lesz.

Hali!

Ezt az 5letet már én is felvetettem! És már küldtek is kb 10 esetet a brucesurf@freemail.hu-ra.
Ha valakinek még van gondja, akkor az légyszi írja meg!

Ja, és még valami. Én beszéltem egy csávóval az újság képviseletében, és azt mondta, hogy valamilyen új, de szabványos!!! írási módot próbáltak ki, de többet nem csinálják.
Erre mit hallok, hogy az új melléklettel is hasonló gondok vannak...
Az a legnagyobb vesztes az, aki nem veszi észre, hogy nyert!

Vendég

Házimozi magazin

Kár, mert ezzel a két jó filmmel, az ajándékszám akcióval a Házimozi magazin új arculata egész rokonszenves lehetett volna.
Mi tagadás, a DOGMA meg A MISSZIÓ után már ki kiváncsi az ajándékfilmre? Mi jöhet még ezek után?

Gondolom te is arra gondolsz, mint én:

ha a DOGMA és A MISSZIÓ mellékletek MINŐSÉGÉVEL annyi gond van, akkor már engem sem izgat fel az esetleg valamikor megérkező ajándékfilm.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Én azt várom, hogy milyen előfizetői akció várható a jövő évre, mert valahogy kompenzálni kéne az elcseszett mellékleteket. Egy régi ingyenpéldány ehhez kevés. Főleg, ha nem is azt küldik majd, amit elsőnek bejelölt az ember.
Elkúrtuk

erasure
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: erasure »

Sziasztok,
No megjött az újság, és a Pana A360-as lejátszómmal simán vitte a filmet. Az PC-n LG-s meghajtóval is belenéztem ,ott is ment. Azért a magyar hang az valami borzalmas. A film elején a mély dobhangoknál, valamint a film alatt a dörrenések után tök halk az egész. Mintha a hang normalizálását el b...-k volna. A szinkronsáv gondolom jó régi lehet, mert annyira konzervnek tűnt.
Hiába a bélelt boríték, azért a dvd tok egész jó kis ívet kapott.

Mi lesz a decemberi újság melléklete?

Vendég

Házimozi magazin

Hello!

Dogma: a Philips lejátszóm nem tudja beolvasni a lemezt, ráadásul, ha ezután más filmet rakok be, azzal is csak szenved, nem olvassa be. Csak a ki-be kapcs' segít. (A számítógépem pedig lefagyasztja.)

Írtam nekik ezzel kapcsolatban, de válaszra sem méltattak, és az újságban sem találtam semmilyen magyarázatot a sorozatban előforduló esetekre. Elvártam volna!

A misszió dvd-t még nem mertem kipróbálni. Ha ez sem megy... ennyit az előfizetésről.

Vendég

Házimozi magazin

Kár, mert ezzel a két jó filmmel, az ajándékszám akcióval a Házimozi magazin új arculata egész rokonszenves lehetett volna.
Mi tagadás, a DOGMA meg A MISSZIÓ után már ki kiváncsi az ajándékfilmre? Mi jöhet még ezek után?

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Látom, hogy nem csak nekem volt problémám a melléklettel, ezért kérem, hogy a többi "problémás" lejátszó típusát is legyetek szívesek megadni.
Azt is jó lenne tudni, hogy az előző Dogmával is volt-e gond?
Nem lennék meglepve, ha annál akinél a Dogma nem volt jó, ott a Misszió is rossz lesz.
gordon314.fw.hu

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Sziasztok ! 
Nem volt még időm végignézni a filmet, de "belelapozva" nem volt vele problémám. Egy kérdésem viszont volna, ha el tudnátok magyarázni egy bölcsésznek : Miért van az, hogy - más filmeknél is feltűnt, de itt különösen - a magyar hang lényegesen hangosabb, mint az eredeti, így a beszédhang és az egyéb hangok erejének aránya nem egyezik meg ?
Amúgy rendkívül pozitív, hogy angol felirat is van a lemezen !

Azért van így, mert magasabb jelszinttel vették fel.
Ha azt kérded, hogy miért jó ez? Arra sajnos nem tudok választ. Sokszor igénytelenség van a dolog mögött.

Attól is lehet különbség, hogy itt a magyar hang két sávos (sztereó) így ha tévén hallgatod, akkor a lejátszó egy az egyben küldi a dekódolt hangot a tévének, míg az angol 5.1-es és ilyenkor a lejátszónak a dekódoláson túl egy lekeverést is végre kell hajtania. Vagyis az 5.1-ből kell 2.0-t csinálnia. Erre külön módszerek vannak és egyes 5.1-es kimenettel rendelkező lejátszóknál a különböző hangszóró beállítások a scarton kimenő hangra is hatnak.
gordon314.fw.hu

sztrovacsek
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -6

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: sztrovacsek »

Sziasztok !

Nem volt még időm végignézni a filmet, de "belelapozva" nem volt vele problémám. Egy kérdésem viszont volna, ha el tudnátok magyarázni egy bölcsésznek : Miért van az, hogy - más filmeknél is feltűnt, de itt különösen - a magyar hang lényegesen hangosabb, mint az eredeti, így a beszédhang és az egyéb hangok erejének aránya nem egyezik meg ?
Amúgy rendkívül pozitív, hogy angol felirat is van a lemezen !

BeerCan
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: BeerCan »

Nálam sem megy a Misszió, ahogy az előző Dogma sem. A 9. és 10. fejezet határán lefagy és vége. Nem dzsunka lejátszóm van, de most gondolkodom, hogy veszek Tesco gazdaságost 15e-ért. Ezt kizárólag a Házimozi Magazin mellékleteihez fogom használni.

Ennek ellenére is venni fogom az újságot, mert sosem a film érdekelt, hanem a tartalom. Már majdnem 2 éve rendszeresen olvasom, még a mellékletes idők előtt kezdtem el venni. Annyit szeretnék üzenni a szerkesztőknek, hogy jó lenne, ha melléklet nélkül is meg lehetne vásárolni, modjuk 600 pénzért, mert azért a türelem véges.

BeerCan

Dhanny
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Dhanny »

Ment egy privát üzenet ezzel kapcsolatban.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Gordon314: Ha nekem egymás után több lemezzel is gondom lenne, tényleg elgondolkodnék, hogy tényleg olyan jó e az a lejátszó??? Vagy csak peches vagy és kifogod a selejt példányokat?
Leírom ismételten:

Természetesen nekem is először ez futott át az agyamon, de mivel az említett két lemezen kívűl soha semilyen más lemezzel nem volt gondom, ráadásul az említett két lemezzel nem csak az asztali lejéátszó, de a számítógép sem boldogul, ezért elég valószínűtlen, hogy a hiba nálam lenne.

Nem beszélve arrol, hogy másoknak is vannak problémái a lemezekkel.

Lehet, hogy Siófokra selejtes lemezeket küldtek a multkor is és most is, de ez sem túl valószínű.
2 Dogmás és 1 Missziós lemezzel jártam így eddig. A gyári Dogma tökéletesen működik, csak a mellékletes szarakodik.

Többszöri próbálkozásra az asztali nagy nehezen felismerte a lemezt és kisebb kockásodásokkal el is jutottam a film feléig. A 13. chaptertől kezde azonban teljesen szétesik, megáll a kép.

A dologban az bosszant a leginkább, hogy jó filmekkel történik meg mindez, ezért esély sincs rá, hogy más, tisztességes mellékleten megjelenjen a közeljövőben.

A két újság árát kidobott pénznek tekintem, vagy jobb esetben marha drágán vettem két újságot és két DVD tokot.

Minden esetre a jövőben nem fogom így elkapkodni a magazin megvásárlását. Várok a megjelenés után egy hetet legalább, és figyelem a többiek ezirányú tapasztalatát!

Képzeld akkor mit szívtam volna, ha előfizető vagyok?!

gordon314.fw.hu

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: vtb »

Lehet, hogy magával ragad a népharag, de nekem a Dogma után ezzel a lemezzel sem volt semmi bajom, tökéletesen megy. Magát az újságot pedig az összes házimozis újság közül a legjobban szeretem! (Hozzáteszem, hogy még nem láttam a DVD Center Magazin-t.) Nem bántam meg, hogy mégis bizalmat adtam neki.  

akkor mégsem vagyok egyedül ezzel a nézettel

Dhanny
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Dhanny »

Lehet, hogy magával ragad a népharag, de nekem a Dogma után ezzel a lemezzel sem volt semmi bajom, tökéletesen megy. Magát az újságot pedig az összes házimozis újság közül a legjobban szeretem! (Hozzáteszem, hogy még nem láttam a DVD Center Magazin-t.) Nem bántam meg, hogy mégis bizalmat adtam neki.

Gordon314: Ha nekem egymás után több lemezzel is gondom lenne, tényleg elgondolkodnék, hogy tényleg olyan jó e az a lejátszó??? Vagy csak peches vagy és kifogod a selejt példányokat?

Vendég

Házimozi magazin

Nalam is rossz az uj melleklet, a retegvaltasnal (legalabbis a film felenel) kockasodik a lejaccas, sot neha teljesen ki is akad (PC-n, tobb asztalin is egyarant). Az elozo melleklet is rossz volt, viszont a regebbiek nem! Eleg sok filmem van de azokkal nincs gond...

Egér
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Egér »

Hát ez nem igaz Ismét bedőltem egy selejtes mellékletnek.
Ma megvettem a magazin új számát és behelyezve a lemezt a lejátszóba csak várok várok és semmi. Az asztali lejeátszó olvas mint állat, aztán leál. Anyit felismer a kijelzőből ítélve, hogy DVD-Video lemez van benne, de aztán se kép se hang.
A számítógépbe helyezve kísértetiesen ugyanaz a helyzet, mint a Dogmánál volt. A meghajtó pörög, de percek múlva sem tud olvasni semmit, még file módban sem!

Ismét sikerült egy nagyszerű filmből szemetet gyártaniuk!

Gordon 314,

Nekem is S75-om van es hibatlanul viszi, a minoseggel is meg vagyok elegedve, bar a hang neha hullamzik, szoval az nem az igazi...
udv,
Egér

z12
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: z12 »

Mondjuk nem néztem végig a filmet, de nekem eddig semmi bajom a melléklettel.
Az újságosnéninél megnéztem, hogy törött-e a tok. Nem volt az...
A DM símán viszi, talán a vége felé szaggat néha (előre tekertem a végére ugyanis), de majd hétvégén jobban odafigyelek.

A filmet különben régóta keresem....

z

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

Hát ez nem igaz  Ismét bedőltem egy selejtes mellékletnek.
Ma megvettem a magazin új számát és behelyezve a lemezt a lejátszóba csak várok várok és semmi. Az asztali lejeátszó olvas mint állat, aztán leál. Anyit felismer a kijelzőből ítélve, hogy DVD-Video lemez van benne, de aztán se kép se hang.
A számítógépbe helyezve kísértetiesen ugyanaz a helyzet, mint a Dogmánál volt. A meghajtó pörög, de percek múlva sem tud olvasni semmit, még file módban sem!

Ismét sikerült egy nagyszerű filmből szemetet gyártaniuk! 

Lassan már szerintem pezsgővel kéne ünnepelnünk, ha egy mellékletett nem basznak el!

Szerintem most összekeverték Robert De Niro-t Tom Cruise-zal. A The Mission-t kellet volna feltenniük a lemezre, de Mission: Impossible lett belőle.

Örülök, hogy nem vettem meg.

Hát ja, akkár fő munkatársnak le is szerződhetnék Tomot mert itt már szerintem csak ő segíthet.

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Házimozi magazin

Hát akkor én vagyok az ellenpont  
A lemezzel semmi baj és nekem ez az újság is bejött.

Neked 82 cm van a cikk fejlécében? És Amaray tokban kaptad? Mázlista!

A filmről meg az egyéb tartalmi témáról én sem mondtam rosszat (még?), de ezek a hibák első kanyarban szemembe ötlöttek...

Hát ha nem mondod valszeg elsiklok efölött a cm dolog fölött, de a tokkal nekem semmi bajom. Lehet, hogy nekem külön másfélében adták, de egy finom nyomásra hibátlanúl elengedi a lemezt, amúgy meg jól tartja.

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Pink Panther »

A lemezzel semmi baj és nekem ez az újság is bejött.

Neked 82 cm van a cikk fejlécében? És Amaray tokban kaptad? Mázlista!

A filmről meg az egyéb tartalmi témáról én sem mondtam rosszat (még?), de ezek a hibák első kanyarban szemembe ötlöttek...

PP
Víg kedély, jó egészség!

Vendég

Házimozi magazin

Otthon vettem észre hogy a tok törött.

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Házimozi magazin

A lemezzel semmi baj és nekem ez az újság is bejött. Bár még csak bele-bele kaptam, de eddig tetszik.
(és még mindig nem fizet nekem a kiadó a kritikámért )

Az ajándékpéldány viszont jöhetne már..

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Pink Panther »

Az újsággal sem törődnek sokkal jobban: egy többoldalas cikk bevezetője arról szól, hogy az előző szám 72cm-es tévéi után most a 82cm-eseket tesztelik, erre több oldal fejlécén a 72 cm-es televíziók felirat díszeleg.
No comment...

+ a tok szar, az enyém még deformált is volt, azonnal cseréltem külön vásároltra.
A filmmel még nem próbálkoztam, remélem nálam műxik.

PP
Víg kedély, jó egészség!

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”