Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cinema magazin DVD melléklettel

Rocky Balboa
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Rocky Balboa »

Sajnos a CINEMA hozta a formáját, a melléklet az eddig látott leggagyibb! A képminőség förtelmes (mintha VHS anyag lenne), a menük minden elképzelés szerint működnek (a lemez behelyezése után rögtön a jelenetválasztásnál találtam magam, ami nem működik, a menü gombra a medve-kvíz indul el, stb...). Az extrák között a reklám előzetesek rettenetesen akadnak! Eddig ennyi. Most már azon imádkozom nehogy egy jó filmet a CINEMA adjon ki mellékletnek. 
Még hezitáltam az újságosnál, hogy a Szellemkutya mellé még egy Medvét is beszerzek mert épp belefért volna a keretbe. Ezexerint szerencsére (sajnos) jól döntöttem, hogy nem tettem.

vtb:légyszi írd meg az NDM topikba,hogy milyen a Szellemkutya minősége/kép,hang/.Régebben láttam a filmet és tetszett,de mostanába sok a probléma a melékletekkel.
Előre is köszönöm.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Sajnos a CINEMA hozta a formáját, a melléklet az eddig látott leggagyibb! A képminőség förtelmes (mintha VHS anyag lenne), a menük minden elképzelés szerint működnek (a lemez behelyezése után rögtön a jelenetválasztásnál találtam magam, ami nem működik, a menü gombra a medve-kvíz indul el, stb...). Az extrák között a reklám előzetesek rettenetesen akadnak! Eddig ennyi. Most már azon imádkozom nehogy egy jó filmet a CINEMA adjon ki mellékletnek.
Még hezitáltam az újságosnál, hogy a Szellemkutya mellé még egy Medvét is beszerzek mert épp belefért volna a keretbe. Ezexerint szerencsére (sajnos) jól döntöttem, hogy nem tettem.

Dhanny
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Dhanny »

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Pink Panther »

Egyébként gyorsan pótolja mindenki, ha még nem látta!
Tuti a film.
Kilóg a sorból (bármilyen sorból) elég erőteljesen...

PP
Víg kedély, jó egészség!

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Rozetti »

Ha folytatni akarnám a nívós beszólások sorát azt mondanám Der Medve címszó alatt keresd, de nem!...
The Bear avagy L'Ours (Jean-Jacques Annaud filmje):
http://www.imdb.com/title/tt0095800/
Egyébként gyorsan pótolja mindenki, ha még nem látta!

"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Biztos a Dörmögő Dömötörből egy két epizód. 
A Dörmögő Dömötör egy újság volt Te tudatlan
Amire te gondolsz az a Füles mackó.

Ótejóég miket beszélek?? Tényleg volt Dörmögő, de az a Dörmögőék kalandjai volt

vtb
V.I.P.
V.I.P.

A Dörmögő Dömötör egy újság volt Te tudatlan
Amire te gondolsz az a Füles mackó.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Valaki mintha azt írta volna lejjebb, hogy a Medve lesz a melléklet... a megjelenés is már erősen esedékes...
Mától a polcokon az új Cinema. A melléklet valóban A Medve - régi kedvencem . Megnézni még nem volt időm, specifikáció a borító szerint: magyar és angol 2.0, 16:9, extra.

Mi az angol vagy eredeti címe ennek a filmnek, mert úgy hogy A Medve, nem találtam sehol.

Üdv,
Szaki

BeerCan
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: BeerCan »

Miről szól "A medve" c. film? Még sosem hallottam róla.

BeerCan

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Rozetti »

Valaki mintha azt írta volna lejjebb, hogy a Medve lesz a melléklet... a megjelenés is már erősen esedékes...
Mától a polcokon az új Cinema. A melléklet valóban A Medve - régi kedvencem . Megnézni még nem volt időm, specifikáció a borító szerint: magyar és angol 2.0, 16:9, extra.

"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...

Vito
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Vito »

Na, vajh következő szám mikkor jelenik meg, és mit vágnak hozzá ajándék DVDként?

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

Na, vajh következő szám mikkor jelenik meg, és mit vágnak hozzá ajándék DVDként?

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 753
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sozs »

Jut eszembe, egy érdekes probléma, bár lehet nem itt kellene megvitatni, de az Asterix és Obelix DVD-nél jött elő. 
Az én Sonymon (16/9 KV32FX65) a menü feliratok rendben vannak, amikor léptetem, akkor a fehér szöveg kék lesz, a kiválasztott menüpontnál.
Az alant írt ismerősnél lettem figyelmes a problémára, de itthon a kis Sony tv-n is előjött, hogy a kéák felirat szinezés az nem a fehér feliratot szinezte át, hanem elcsúszva alatta, néhol kicsit, néhol pedig teljesen külön életet élve jelent meg.
A film, sőt a menü képének a szinei viszont teljesen rendben voltak.
Látott már valaki ilyet??
A Pc-be rakva a Smartripper azt írta ki, hogy az egész DVD NTSC-ben van megcsinálva    ,
a Smartripper nem szokott marhaságokat kiirni nekem, ugyhogy most fő a fejem, de nem tudom a dolgot így se összehozni. Mert ha a kép jó, akkor miért van ekcsúszva a menüfelirat szine? Az egyik Tv-n miért, a másikon meg miért nem?

Ötletek, tapasztalatok?? 

Nálam a Daewoo-n a felirat fölött vagy alatt elcsúszva van egy szines "árnyéka" a kijelőlt szövegnek, de én azt hittem ez direkt ilyen! Mégsem???

Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!

Vendég

Jut eszembe, egy érdekes probléma, bár lehet nem itt kellene megvitatni, de az Asterix és Obelix DVD-nél jött elő.

Az én Sonymon (16/9 KV32FX65) a menü feliratok rendben vannak, amikor léptetem, akkor a fehér szöveg kék lesz, a kiválasztott menüpontnál.
Az alant írt ismerősnél lettem figyelmes a problémára, de itthon a kis Sony tv-n is előjött, hogy a kéák felirat szinezés az nem a fehér feliratot szinezte át, hanem elcsúszva alatta, néhol kicsit, néhol pedig teljesen külön életet élve jelent meg.
A film, sőt a menü képének a szinei viszont teljesen rendben voltak.
Látott már valaki ilyet??
A Pc-be rakva a Smartripper azt írta ki, hogy az egész DVD NTSC-ben van megcsinálva ,
a Smartripper nem szokott marhaságokat kiirni nekem, ugyhogy most fő a fejem, de nem tudom a dolgot így se összehozni. Mert ha a kép jó, akkor miért van ekcsúszva a menüfelirat szine? Az egyik Tv-n miért, a másikon meg miért nem?

Ötletek, tapasztalatok??

Vendég

Sozs!
A Dimarson 400-al én sem tudtam átlépni az előzeteseket, de a Pana (meg az ismerős Pio-ja) a "könyvtár" léptetéssel simán átugrotta.
Azaz a Dm-el az első előzetes után már működött a dolog (de így is vagy 5 ször láttam ).
Egyébkén azért volt a dolog, mert az ismerősöm Pio-ján minden baja volt főleg a zenei klippeknél (amit nagyon bán) a film 35-40 percénél is kockásodott, meg akadt néha a hang is, de ha vissza ugratta a fejezetet akkor már ujra hibátlanul vitte.
Én kipróbáltam az Ő DVD-ét, nálam semmilyen hiba sem jött elő,se a Pana, se a DM 400-on.

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

A mai nap megvettem a magazint, a film dvd-9-es nem 5-ös, mint a tk-s Kleó volt, végig ment, igaz az előzeteseket nem tudtam átléptetni! Egészében jó volt az egész!Nem bántam meg!
Bár az extráknál le-le fagy de nem mindíg, a filmnél van hogy nincs sur, se centrál, csak jobb bal, korrigálni ki-be kapcsolással lehet, ilyenkor az első előzetest végig kell néznem a másodikat 6x-os pörgetéssel lépem át, asztán tök jó minden! Lehet, hogy attól ment el a sur+a center, hogy az előzeteseknél a hang formátumát normálról megváltoztattam???

Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

A mai nap megvettem a magazint, a film dvd-9-es nem 5-ös, mint a tk-s Kleó volt, végig ment, igaz az előzeteseket nem tudtam átléptetni! Egészében jó volt az egész!Nem bántam meg!

Vendég

Őrülők akinek jo a lemez én nem tudom 1.óra 22.perctől nézni.Elvittem a cinemához és szo nélkül vissza adták a pénzt.Javaslom mindenkinek hogy akki nem tudja megnézni az vigye vissza.A cinemánál is mondták hogy nem mindegyik lejátszo játssza le.Én nem cserélem le a lejátszot azért mert egy filmet nem játszik le.De azért érdekes hogy minden filmhez vegyek egy lejátszot én szerintem a lejátszokhoz kéne gyártani a lemezeket és nem forditva hogy egyes lemezekhez kéne venni lejátszot./ilyen pl Harry Potter 2.extra lemeze azt se birtam lejátszani csak a filmet. Mellékletet nem valoszinü hogy tőbbet venni fogok.
Pontosan hová kell visszavinni?
Nagyon sajnálom visszavinni, mert egyik régóta várt kedvencem, de pont ezért vissza is viszem. Egy kedvenc legyen meg jól.

BeerCan

Obudai Hajogyári szigeten van a Cinema kiado oda lehet visszavini az ujságot és a mellékletett. De benne van az ujságba a cimük.

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

A Kleopátra küldetés jelenet váltásnál lefagyott a lejátszó,
Az újság melléklete NEM az Asterix és Obelix - a Kleopátra küldetés (ez a folytatás), hanem az első film-változat, az Asterix és Obelix!
Egyébként 1790 péz.

sozs nem is a mellékletről beszélt, hanem a tékás filmekről, amiket kipróbált, és attól fél, hogy ha az is akadt neki, akkor a melléklet is fog
vagy tévednék?!

Így van!

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Az újság melléklete NEM az Asterix és Obelix - a Kleopátra küldetés (ez a folytatás), hanem...

sozs nem is a mellékletről beszélt, hanem a tékás filmekről, amiket kipróbált, és attól fél, hogy ha az is akadt neki, akkor a melléklet is fog
vagy tévednék?!

"Szerintem a Te apád! Már figyelem egy ideje..."
Az tény, hogy megkavart egy kicsit...

PP
Víg kedély, jó egészség!

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Miami »

Az újság melléklete NEM az Asterix és Obelix - a Kleopátra küldetés (ez a folytatás), hanem az első film-változat, az Asterix és Obelix!
Egyébként 1790 péz.

vagy tévednék?!

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Egyébként 1790 péz.

PP
Víg kedély, jó egészség!

Vendég

Ha valakinek nem kell a melléklet mert akad akkor én adnék érte cserébe 2DVD-t. Hetedik érzék és egy Majd' megdöglik érte c. szintén újságmelléklet filmet.

gmiki1@freemail.hu

Carnivoor
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Carnivoor »

Pár kérdés, mivel én nemolyan régen vettem a házimozimat nem vettem még ilyen újságot, milyen árban vannak?A Kleopátra küldetés jelenet váltásnál lefagyott a lejátszó, a tk-ban a no-name (szó szerint) lazán vitte, és ahogy néztem a felvétel más technikával készült, mint a Mátrix! (tk-ban néztem meg a borító hátulján, bár ez nem mindegyiken van rajta) Erről tud valaki valamit? Valami 5-ös volt a Kelo, a Mátrix meg 9-es?? Ez a melléklet (egyébként nagyon érdekelne) is 5-ös, lehet, hogy ezt nem bírja a lejátszó??
Várom válaszaitokat, előre is köszi!!!

A technika annyiban más, hogy a DVD-5 az egyoldalú, egyréteges DVD-k jelölése, a DVD-9 meg az egyoldalas, de kétrétegűeké. Ez esetben a rétegváltás pici megakadást okozhat egyes lejátszóknál (megfelelő puffer megléte esetén érzékelhetetlen). Elméletileg ha rendesen authorizált a lemez és a menü, meg a többi rendesen meg van csinálva, nem lehet gond egyik lejátszóban sem sem az egyrétegű, sem a kétrétegűekkel (a DVD-Video logó elvileg az ugyanilyen logóval rendelkező készülékekkel való kompatibilitást jelzi). A gyakorlatban előfordulnak inkompatibilitások...

Carnivoor honlapja (fényképek)

DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”