Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Bruce majd nézd a privit!
Házimozi magazin
Jól látom, hogy nem látok se Westel, se Multipont reklámot a borítón, mint eddig? (Azért én jobban örültem volna, ha a Sziki-szökevényen se lett volna )
Na, hogy oldjuk meg? Nekem kéne a film.
Szerdán vagy Csüt megyek a városba. Az M3as metró vonalán mozgok, a Népliget fele...
Nem tudom mennyit adnál érte, de engem leginkább a szintén Házimozis Johhny Mnemonic érdekelne? Tudsz ilyet szerezni? Vagy valaki mást érdekelne egy ilyen csere?
Namost egy kicsit kiment a fejemből, hogy én debreceni vagyok te meg valszeg nem
Úgyhogy ezt egy ismerősömön keresztűl kéne bonyolítani, ha neked úgy jó. Végülis neked lényegtelen mert kifizetné Ő is.
Én 900Ft-ot szánnék a filmre. Ha jó akkor megbeszéljük hol tudnátok találkozni.
Hát ha valaki szerda reggelig nem ajánl fel egy Házimozis Johhny Mnemonic-t, akkor a tiéd!
Amúgy nekem a Népliget lenne a legjobb t.hely.
Az a legnagyobb vesztes az, aki nem veszi észre, hogy nyert!
Házimozi magazin
Kár, hogy nem a kedvenc műfajom....
z
Házimozi magazin
Hali,Néhány éve a HBO-n láttam a filmet, és nagyon tetszett.
Most volt a napokban a HBO-n. Csak bele-bele néztem. A vége nem valami ütős...
Víg kedély, jó egészség!
Házimozi magazin
Hali,
Néhány éve a HBO-n láttam a filmet, és nagyon tetszett. A borítón azért nincs reklám, mert a multipontos sperma-bemutató és a legújabb suzuki-velorex reklám extraként fog felkerülni a lemezre:D
Egyébként már ezeket a járulékos reklámokat kezdem megszokni, és a multipont reklám még mindig jobb,mintha egy öreglány a vizelettartási problémáira a Tena lady-t ajánlaná.
üdv
Házimozi magazin
Ha megveszi v.ki az újságot be tudná nekem scanelni a Samsung 29M64V-ről a cikket? Köszi előre is..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házimozi magazin
Jól látom, hogy nem látok se Westel, se Multipont reklámot a borítón, mint eddig? (Azért én jobban örültem volna, ha a Sziki-szökevényen se lett volna )
Szerdán vagy Csüt megyek a városba. Az M3as metró vonalán mozgok, a Népliget fele...
Nem tudom mennyit adnál érte, de engem leginkább a szintén Házimozis Johhny Mnemonic érdekelne? Tudsz ilyet szerezni? Vagy valaki mást érdekelne egy ilyen csere?
Namost egy kicsit kiment a fejemből, hogy én debreceni vagyok te meg valszeg nem
Úgyhogy ezt egy ismerősömön keresztűl kéne bonyolítani, ha neked úgy jó. Végülis neked lényegtelen mert kifizetné Ő is.
Én 900Ft-ot szánnék a filmre. Ha jó akkor megbeszéljük hol tudnátok találkozni.
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Jól látom, hogy nem látok se Westel, se Multipont reklámot a borítón, mint eddig?
(Azért én jobban örültem volna, ha a Sziki-szökevényen se lett volna )
Házimozi magazin
frissült a honlap, tényleg a hetedik érzék lesz a melléklet...
Házimozi magazin
Ha tényleg ez lesz a melléklet, és kell valakinek a film, akkor én szívesen eladom majd. Nekem nem tetszik ez a film, de az újság az érdekel.
Engem érdekelne sztem
Házimozi magazin
Most néztem meg a kereskledelmi kiadást és az egész extrástul, mindenestül 4,18 GByte, tehát biztosan 1 rétegű a lemez.
Köszi!
Bíztató jel, de azért még vannak fenntartásaim. Nem csak a lemezkapacitás ami határt szab, de a jogdíj is olcsóbb ha "csonkított" a kiadás.
Ne dobd még a gyári változatot!
gordon314.fw.hu
Házimozi magazin
Ha tényleg ez lesz a melléklet, és kell valakinek a film, akkor én szívesen eladom majd. Nekem nem tetszik ez a film, de az újság az érdekel.
Házimozi magazin
Azért én meglepődnék ha nem lenne rajt legalább egy Westel, Multipont vagy Evo reklám...
TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Házimozi magazin
Most néztem meg a kereskledelmi kiadást és az egész extrástul, mindenestül 4,18 GByte, tehát biztosan 1 rétegű a lemez.
Gordon, tied az 1 pont.
Még a végén tényleg lesz egy normális Házimozi melléklet! Kár, hogy ennek én semmi hasznát nem fogom venni.
Házimozi magazin
A Házimozi magazin júniusi DVD-mellékletén a Hetedik érzék lesz, és várhatóan a jövő hét végén jelenik meg.
Jó informátoraid vannak!
Még a hírlevél sem jött meg és a honlapjukon sincs egy betűnyi változás sem. Te valamit nagyon tudsz...
Víg kedély, jó egészség!
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
Házimozi magazin
Szerintetek miert van az, hogy amiota megvan a regisztralasi lehetoseg azota nem jelentkeznek a HM-esek???
Miért, Te jelentkeznél az ő helyükben?
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
Házimozi magazin
Ha megvan a gyári lemez, akkor megnézhetnéd, hogy egyrétegű-e?
Jó megnézem, de várnod kell estig, míg haza érek.
Házimozi magazin
Szerintetek miert van az, hogy amiota megvan a regisztralasi lehetoseg azota nem jelentkeznek a HM-esek???
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Házimozi magazin
Szóval, a film maga jó (nekem már megvan a bolti változat), a Simon féle listán én 10/7-et adnék neki, bár mindig is szerettem a szellem világgal kapcsolatos sztorikat.
A film szerintem is kifejezetten jó, csak a bugyuta magyar cím degradálja egy "utánzattá". Pedig nem az!
Ha megvan a gyári lemez, akkor megnézhetnéd, hogy egyrétegű-e? Az a gyanúm, hogy a film anamorf képe a 2.0-ás magyar hang + a reklámok felférnek egy egyrétegű lemezre. Ha mázlink van, akkor még fel fér az angol 5.1 + feliratok is. Azonban csak ezért szerintem nem lenne a melléklet kétrétegű lemezen.
gordon314.fw.hu
Házimozi magazin
Kezdik mindjárt a képpel és kapunk majd egy jó kis szellemképes DVD-t.
Hú de szellemes itt valaki!
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
Házimozi magazin
Szerintem is jó ez a Kevin Bacon-os film, sokan azt mondják, jobb mint a Hatodik érzék. Szerintem nem jobb, de egy kicsit hasonlít a témája. Amúgy maga a cím eléggé félrevezető, hogy az ember azt higyje, a Hatodik érzék folytatásáról van szó, de ha jól tudom a film még előbb készült mint a Bruce Willis féle hatodik érzék.
Szóval, a film maga jó (nekem már megvan a bolti változat), a Simon féle listán én 10/7-et adnék neki, bár mindig is szerettem a szellem világgal kapcsolatos sztorikat.
De, hogy károgjak is egy kicsit:
A Házimozit ismerve szerintem valami stimmel majd ezzel a lemezzel. A bolti kiadás 16:9 -es anamorf magyar Sorround hang és angol DD5.1 valamint angol és magyar felirat is. Kíváncsian várom az ő verziójukat!
Bár az is lehet, hogy elegük lett a sok kritikából és most elhatározták, kiadnak valami ütőset, még bolti változatra is rávernek, tesznek bele még több szellemet.
Kezdik mindjárt a képpel és kapunk majd egy jó kis szellemképes DVD-t.
Házimozi magazin
A Házimozi magazin júniusi DVD-mellékletén a Hetedik érzék lesz, és várhatóan a jövő hét végén jelenik meg.
Tipikusan az a film ami teljes áron nem kellene, de így magazinmellékletkén megveszem.
Házimozi magazin
Hmmm, meglepően érdekes melléklet. (főleg ha az az "érzék" nem lenne ott )
Hosszú idők óta az első megvételre érdemes példány.