Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fangória

Társadalmi célú hirdetés
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Fangória

Hozzászólás Szerző: Társadalmi célú hirdetés »

Ígérem, igazi csemegéink lesznek hamarosan, amik közé már a Hellraiser négy is számolható ugyebár.

Új számot még nem sikerült megvennem,uccsó kettőt olvasom.
Anna rovatai nagyon tetszenek.

Hellraiser 4?komoly?
1.rész megvan METRO-ból régóta.
2-3at vajon hol lehet megvenni?már seholsem látom.akkor sem volt már mikor 1.részt vettem.
6.rész jelent még meg,ha jól tudom.

korábban látam a Spárban (mostanában nem) on-line vagy Bp-i rokon esetén könyebb.
te komolyan akarsz vertex filmet venni?
én örültem hogy 1200 Ft-t kaptam azért a bizonyos 1. kiadású 1. részért, de nem is húzom fel magam megint rajta...

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Hozzászólás Szerző: Guy »

Ígérem, igazi csemegéink lesznek hamarosan, amik közé már a Hellraiser négy is számolható ugyebár.

Új számot még nem sikerült megvennem,uccsó kettőt olvasom.
Anna rovatai nagyon tetszenek.

Hellraiser 4?komoly?
1.rész megvan METRO-ból régóta.
2-3at vajon hol lehet megvenni?már seholsem látom.akkor sem volt már mikor 1.részt vettem.
6.rész jelent még meg,ha jól tudom.
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

Társadalmi célú hirdetés
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

kritika?
még nem olvastam el mindent (végtére is 2 hónapra kell beosztani), de amit elolvastam azokkal kapcsolatban:
Romero interjú nagyon tetszett, a hozzá választott képek is jók
Balázs Áron cikke sajnos nem hozta szerintem a szokott szinvonalat, kicsit szétesett a több interjúalanytól, illetve amolyan "seeleje-sevége" az egész
Az Omen cikk olyan volt mint amilyet egy sajtónak szánt anyagból lehet összehozni, borzalmas.
a KlasszikuSHOCK jó mint mindíg, illetve a Ház a Kísértet-hegyen filmhez valami jobbat (vagy inkább valamim mást, de nem tudom hogy valójában mit) vártam, igazándiból nem tudom mi nem tetszett a cikkben,
a Trash klub kiválló mint mindíg
Jászberényi Sándor írásából hiányoltam a személyes érintettséget, ennyi erővel a Büszkeség és balítélet című filmről is írhatott volna, háttéranyagot ahhoz is lehet fellelni itt-ott, írni meg tud, az kétségtelen
Ház a Kísértet-hegyen filmhez valami jobbat vártam, igazándiból nem tudom mi nem tetszett a cikkben
Végső állomás 3 cikk olyan ami miatt néha nem olvasom el az amcsiból fordított cikkeket a Fangóriában
Losonci András egész jól ír, a végén még lesz belőle valami (nem megsértődni, de remélem, nem a kis-, nagy- és unokatesókkal fogjátok lecserélni a gárdát)
a Filmajánlók szintén hozzák a szokott szintet

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: Fangoria »

Kukorica gyermekei III.Megmondom őszintén, kicsit félve tettem a lejátszóba a lemezt, mert őszintén szólva nem igazán győzött meg a korábbi két rész, ráadásul felsejlett bennem a IV. értelmetlen elkészítése is.
A történet röviden annyi, hogy ezúttal Chicago városában garázdálkodik a gonosz egy újabb kissrác képében.
Eli és Joshua, a két fiútestvér apjuk "tragikus halála" után új nevelőszülőkhöz kerülnek a nagyvárosban.
Az idősebb srác megpróbál beilleszkedni az új környezetbe, míg a fiatalabbik addig inkább a "mezőgazdasággal" foglalatoskodik a házuk mellett található elhagyatott gyárkomplexumban.
Egy kis fondorlattal sikerül az iskola tanulóit a tanok mellé állítani, ettől kezdve pedig az a nagy kérdés, hogy vajon kinek sikerülhet megállítani "Őt, aki a sorok mögött jár".
Ez a rész már kellően izgalmas és véres, a halálnemek is változatosak, hullik is a pórnép rendesen, a végkifejlet pedig hatásosan zárja le ezt a kis másfél órás vérengzést!
Véleményem szerint igaza volt Gábornak, aki bátran ajánlotta megvételre ezt a rész, valóbban nem bántam a beruházást és a kellemesen eltöltött 90 percet!
Külön kedvencem volt a mostohaanya halála, akinek elég csúnya véget ér földi pályafutása!
10/7,5

u.i. Kérés legalább ezt a színvonalat tartani, már várom a Hellraiser IV.-et, arról tudom hogy jó film!
Nekem megért volna egy kis felárat a Kukorica-díszdoboz, kár hogy nem lett belőle semmi!

Az újság egyébként tartalmas és jól szerkesztett, ezúton üdvözletem Attilának a Dark Wolf-os "interjúért", dőltem a röhögéstől rendesen a cikk olvasása közben!

Látod, mondtam én. Sajnos mindenki hajlamos már egy cím alapján ítélkezni, de néha megéri, ha az ember kísérletezget.
Attilával pont most beszéltem, átadtam üdvözleted és köszönjük a véleményezést.
Többi cikkel kapcsolatban valami kritika esetleg? Negatív-pozitív?

Kharon
Isten Hozott! :)

Fangória

Hozzászólás Szerző: Kharon »

Kukorica gyermekei III.
Megmondom őszintén, kicsit félve tettem a lejátszóba a lemezt, mert őszintén szólva nem igazán győzött meg a korábbi két rész, ráadásul felsejlett bennem a IV. értelmetlen elkészítése is.
A történet röviden annyi, hogy ezúttal Chicago városában garázdálkodik a gonosz egy újabb kissrác képében.
Eli és Joshua, a két fiútestvér apjuk "tragikus halála" után új nevelőszülőkhöz kerülnek a nagyvárosban.
Az idősebb srác megpróbál beilleszkedni az új környezetbe, míg a fiatalabbik addig inkább a "mezőgazdasággal" foglalatoskodik a házuk mellett található elhagyatott gyárkomplexumban.
Egy kis fondorlattal sikerül az iskola tanulóit a tanok mellé állítani, ettől kezdve pedig az a nagy kérdés, hogy vajon kinek sikerülhet megállítani "Őt, aki a sorok mögött jár".
Ez a rész már kellően izgalmas és véres, a halálnemek is változatosak, hullik is a pórnép rendesen, a végkifejlet pedig hatásosan zárja le ezt a kis másfél órás vérengzést!
Véleményem szerint igaza volt Gábornak, aki bátran ajánlotta megvételre ezt a rész, valóbban nem bántam a beruházást és a kellemesen eltöltött 90 percet!
Külön kedvencem volt a mostohaanya halála, akinek elég csúnya véget ér földi pályafutása!
10/7,5

u.i. Kérés legalább ezt a színvonalat tartani, már várom a Hellraiser IV.-et, arról tudom hogy jó film!
Nekem megért volna egy kis felárat a Kukorica-díszdoboz, kár hogy nem lett belőle semmi!

Az újság egyébként tartalmas és jól szerkesztett, ezúton üdvözletem Attilának a Dark Wolf-os "interjúért", dőltem a röhögéstől rendesen a cikk olvasása közben!

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Esetleg az Angyalok háborúja többi részére van-e esély, hogy melléklet lesz?
Nem valószínű, más kiadóknál vannak a filmek jogai. Ráadásul csak a másodikat és a negyediket érné meg kiadni, az meg hülyén nézne ki.

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Ahogy azt honlapon és fórumon már említettem: nálunk meg lehet vásárolni a sima magazint, korlátozott példányszámban. 690 személyesen és 1000 utánvéttel. De van olyan lehetőség is, hogy befizettek csekken 5000 forintot és egy évig küldjük a sima magazint. Mindenre van megoldás.
az előfizetéssel az a baj, hogy bizonyos mellékletek, amiket nem ismerünk előre, érdekelhetik az embert.
amúgy meg aki nem Budapest országban lakik, hanem valami vidéki gyarmaton, nem szívesen adózik a Postának szerintem.
másrészt akinek problémás kifizetni a dvd-s magazin árát, annak a 690Ft-1000Ft különbség is jelentős.
én nem magam miatt sírok, mert szerencsére van munkám és ki tudom fizetni a magazin árát (már megtettem), csak mint korábban említettem, nem szeretem, ha megtagadják tőlem a választás lehetőségét, illetve valami olyasmit vásároltatnak velem, amire tudom hogy semmi szükségem.
illetve én úgy gondolom, hogy számtalan ember van ebben az országban, akiknek számít a mellékletes és a nem mellékletes kötötti árkülönbség.
amúgy meg befejeztem az ezzel kapcsolatos véleményilvánítást, mert már korábban leírtam a véleményem, a gábor is leírta a miértet, illetve hogy a kérdés már eldöntetett.

Mi az, hogy nincs választási lehetőség?
Leírtam, hogy mínusz 200.000 forintot buktunka simán, ezért be kellett szüntetni.
DE!! Honlapunkon, fórumokon (és a magazinban is meg van említve) közzé tettem, hogy van más megoldás is... lehet sima magazint venni korlátozott példányban, vagy elő is lehet rá fizetni, olcsóbban.
Ahol tudok, tudunk: segítek/segítünk, de csődbe senkiért nem megyünk, azt hiszem, ez megérthető.
Ám úgy látszik, Magyarországon még ez is kevés, mert itt az ember akkor is beleköt mindenbe, ha mások mindent próbálnak megtenni érte.
Ez a nagy magyar helyzet.

Ivan//

Fangória

Hozzászólás Szerző: Ivan// »

Esetleg az Angyalok háborúja többi részére van-e esély, hogy melléklet lesz?
Film adatbázis egyéni ajánlóval, fórumokkal, szavazással, idézetekkel, linkekkel: Kritikus Tömeg

Társadalmi célú hirdetés
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Ahogy azt honlapon és fórumon már említettem: nálunk meg lehet vásárolni a sima magazint, korlátozott példányszámban. 690 személyesen és 1000 utánvéttel. De van olyan lehetőség is, hogy befizettek csekken 5000 forintot és egy évig küldjük a sima magazint. Mindenre van megoldás.
az előfizetéssel az a baj, hogy bizonyos mellékletek, amiket nem ismerünk előre, érdekelhetik az embert.
amúgy meg aki nem Budapest országban lakik, hanem valami vidéki gyarmaton, nem szívesen adózik a Postának szerintem.
másrészt akinek problémás kifizetni a dvd-s magazin árát, annak a 690Ft-1000Ft különbség is jelentős.
én nem magam miatt sírok, mert szerencsére van munkám és ki tudom fizetni a magazin árát (már megtettem), csak mint korábban említettem, nem szeretem, ha megtagadják tőlem a választás lehetőségét, illetve valami olyasmit vásároltatnak velem, amire tudom hogy semmi szükségem.
illetve én úgy gondolom, hogy számtalan ember van ebben az országban, akiknek számít a mellékletes és a nem mellékletes kötötti árkülönbség.
amúgy meg befejeztem az ezzel kapcsolatos véleményilvánítást, mert már korábban leírtam a véleményem, a gábor is leírta a miértet, illetve hogy a kérdés már eldöntetett.

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Davenport74
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Fangória

Hozzászólás Szerző: Davenport74 »

Melléklet nélkül én is. Eddig az összes szám megvan, de így nem veszem meg.

cs-robert
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 13

Fangória

Hozzászólás Szerző: cs-robert »

no, ma egy nagyáruházban lévő újságosnál találkoztam az újsággal. némi tépelődés után (mivel csak mellékletes verzió kapható és az aktuális melléklet nekem nem kell porfogónak) végül odaléptem az újságoshoz és - többek között - Fangóriát kértem. mivel a leolvasója nem tudta leolvasni az újság kódját, közölte, hogy nem tudja eladni emiatt, mert ez sajnos korábban még nem volt náluk és a gép nem tudja leolvasni. na, így biztos nem fog elfogyni...amúgy pedig: a sors keze? pedig az újság (mondom az újság!) érdekel ahogyan eddíg is

Én is sajnos kihagyom, pedig az újság érdekel, eddig mindegyik megvan.
De hogy nincs melléklet nélküli, így nem veszem meg, mert a melléklet nem érdekel. Az újságért meg nem adok 2190 Ft-ot, mert annyiért sokallom. Melléklet nélkül tuti vevő lettem volna.

Társadalmi célú hirdetés
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

no, ma egy nagyáruházban lévő újságosnál találkoztam az újsággal. némi tépelődés után (mivel csak mellékletes verzió kapható és az aktuális melléklet nekem nem kell porfogónak) végül odaléptem az újságoshoz és - többek között - Fangóriát kértem. mivel a leolvasója nem tudta leolvasni az újság kódját, közölte, hogy nem tudja eladni emiatt, mert ez sajnos korábban még nem volt náluk és a gép nem tudja leolvasni. na, így biztos nem fog elfogyni...
amúgy pedig: a sors keze? pedig az újság (mondom az újság!) érdekel ahogyan eddíg is

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Ezen a hétvégén Joe Dante direktor (Üvöltés, Szörnyecskék, Masters of Horror-epizód) tiszteletét teszi a Székesfehérváron megrendezett filmfesztiválon, így a Fangoria is ellátogat az eseményre, hogy interjút készítsen az úriemberrel.

Jelen esemény alkalmából a kérdéseiteket, amelyeket feltennétek a rendezőnek a Fangoria fórumának ide vonatkozó topikjába (http://www.freeforum.hu/fangoria/topik/6864) írjátok be, a legjobbakat betesszük a kérdés-listánkba.

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Amazon.com, ebay.co.uk... ilyenek.
Amikor Ti tesztelitek őket, még javában mennek az amerikai mozikban.

Bár igaz is, nem is érdekel valójában, inkább örülök, hogy mindenről írtok.

Igyekszünk mindent megemlíteni, de néha úgy érzem, soha nem érjük be magunkat, annyi mindenről lehetne még említést tenni.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

Bár igaz is, nem is érdekel valójában, inkább örülök, hogy mindenről írtok.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Ha már a szőrszálhasogatásnál tartok (, a Wolf Creek és más egyéb, idehaza még nem forgalmazott mozifilmeket mely legális forrásból tekintitek meg?

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Nem. Megválaszoltam, hogy állandóan nagyjából ennyien vásárolják meg; ezeknél a filmeknél is így volt. Ez miért kitérés?Egyébként meg nem szokás eladásiadatokat lekérdezni a kiadóktól, illetve méginkább nem szokás azokra válaszolni, én nagyjából megtettem.

Érdekes, van, amelyik lap kérés nélkül közli.

gocsa
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Fangória

Hozzászólás Szerző: gocsa »

Részemről még megvan a bizalom, és továbbra is támogatlak titeket azzal, hogy kéthavonta a mellékletes újságot veszem meg, de fél év múlva nem szeretném pl. a Gyilkos paradicsomok 6. részével bővíteni a gyűjteményem.

Pedig, ha már így felhoztad, én a 2. részének tudnék örülni

Kharon

Fangória

Hozzászólás Szerző: Kharon »

A korábban felvetett díszdobozról esetleg van valami infó?...

Más:
Egyet kell hogy értsek néhány fórumozó társammal, szerintem ez a fél éves Kukorica melléklet, -aki nem rajongó, és valljuk be őszintén hogy ilyen kevés van- túl hosszú idő egy ilyen közepes sorozatra!
Szerintem legtöbben nosztalgiából vesszük a mellékletes újságot, mert esetleg fiatalkori tékás időszakunkat juttatják eszünkbe ezek a filmek!
Azért ha mai szemmel, objektív "filmkritikusként" nézzük -ezek a filmek már GAGYIK!
Úgy érzem, hogy jogos az aggódás, mert egy profitorientált cégnél, mint amilyen ti is, fontos hogy továbbfejlődjön -és nemcsak az újság színvonala, hanem mellékletek terén is- mert előbb vagy utóbb elnyel a piac, az egyre több minőségi dvd-akciók miatt.

Részemről még megvan a bizalom, és továbbra is támogatlak titeket azzal, hogy kéthavonta a mellékletes újságot veszem meg, de fél év múlva nem szeretném pl. a Gyilkos paradicsomok 6. részével bővíteni a gyűjteményem.

Tisztelettel

Társadalmi célú hirdetés
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Igyekszünk jól választani...
reménykedem is!

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Igyekszünk jól választani...

Társadalmi célú hirdetés
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Gábor!
ezt a gazdasági megfontolásos dumát túl sokszor kapom a képembe. el is tudom fogadni, meg is értem DE
én olvasó vagyok, ti újságot adok ki amihez jár plusszként DVD film amit te is mellékletnek hívsz.
jelen esetben dvd-t adtok majd ki és újságot együtt és csakis együtt. ez szerintem hosszabb távon nem jó. mert nem tudom eldönteni hogy akarom-e a filmet vagy csak az újságot. az arcomba tolják vagy együtt, vagy sehogyan. nagyon nem szeretem, ha mások döntik el helyettem hogy mit is akarok én.
ezenkívül Daemiaennel maximálisan egyetértek, hogy ha tartjátok magatokat a kizárólagos újság+dvd kiadáshoz (és miért ne tartanátok magtokat, hiszen már eldöntetett a kérédés ha jól értem) akkor naggyon, de nagyonn meg kellene gondolni hogy milyen filmet adok az újsághoz. tudom hogy nem lehet mindenkinek a kedvére tenni, de pl. a Mutánsok, Halálmester 3, ( a Kukoricát már írtam) nem hiszem hogy a rajongói TOP 100-ban benne lennének...
nálam legalábbis tuti nem

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”