Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Tényleg én is láttam az új számot. Ahhoz képest, hogy melléklet nélküli megjelenésről írtak év végén.
Elkúrtuk
Házimozi magazin
Nem tudjátok hogy a mostani számhoz mellékelt Austin Powers dvd-nek milyen a képaránya ? (+ a hangsávok is érdekelnének...)
Köszönöm
Én meg azt köszönném meg, hogy mikor jelenik meg az új szám, és milyen tesztek vannak benne
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Házimozi magazin
Nem tudjátok hogy a mostani számhoz mellékelt Austin Powers dvd-nek milyen a képaránya ? (+ a hangsávok is érdekelnének...)
Köszönöm
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Házimozi magazin
A decemberi szám óta van már újabb?
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
Házimozi magazin
A korábbi számokat nem tudja valaki, hogy honnan lehet megrendeli?
Házimozi magazin
JA, tényleg, de hülye vagyok. Én meg itt titkon várom,h. mi lesz hozzá, nem mintha már nem lenne ezer mellékletes újság, meg még több zsír akciós film.
Szóval egy újság,ha nem tesz mellé, még nem dől le a világ, majd helyette adnaka kiskegyedhez, vagy mittomén.
Hol van az már, mikor remegve vártam az első mellékletes megjelenést, minden nap az újságost nyúztam,h. van-e már.
(kb. 3 éve, Triesztben voltam, ott már akkor hasonló volt a helyzet, mint itthon, hogy minden második újsághoz DVD-t adtak, cask csorgott a nyálam, de kinek kell egy olasz nyelvű B-s film. (mert akkor még azért ott sem premiereket dobáltak)
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Házimozi magazin
Semmi?
A honlapjuk nem a legfrissebb.
Szerintem így melléklet nélkül elég nehéz lesz az újságosnál kiszúrni, ha jön új szám. Szeretik előtérbe helyezni a mellékletes újságokat.
Elkúrtuk
Házimozi magazin
Semmi?
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Házimozi magazin
Én tudok, valamit, sőt akinek meg van a 2005. decemberi szám és veszi a fáradságot hogy hátra lapozzon az is látni fogja hogy az idei (2006) évi első szám februárban fog megjelenni. Akinek nincs meg a decemberi szám az meg most már úgy is tudja hogy idei év első megjelenés: február.
A 2005. decemberi számról tudsz valamit mondani? Nekem a Mikrokozmoszos van meg abban még egy idei megjelenésről (2005) írnak.
Neked az van meg?
Szerintem az csak nyomdai hiba lehetett, vagy pedig amikor készítették a lapott akor még úgy látták hogy 2005-ben még egy lesz.
Házimozi magazin
Én tudok, valamit, sőt akinek meg van a 2005. decemberi szám és veszi a fáradságot hogy hátra lapozzon az is látni fogja hogy az idei (2006) évi első szám februárban fog megjelenni. Akinek nincs meg a decemberi szám az meg most már úgy is tudja hogy idei év első megjelenés: február.
A 2005. decemberi számról tudsz valamit mondani? Nekem a Mikrokozmoszos van meg abban még egy idei megjelenésről (2005) írnak.
Neked az van meg?
Elkúrtuk
Házimozi magazin
Házimozi magazin
A magazin létezik melléklet nélkül is, mert néztem pátr helyen, de sehol nem volt.
Ez a dvd meg nekem nem kell...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
Házimozi magazin
Ti tudtok vmit az új számról ?
Én annyit, hogy még nem jelent meg.
Akkor minden maradt a régiben HMéknél ...
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
Házimozi magazin
Ti tudtok vmit az új számról ?
Házimozi magazin
A jelenlegi számban van egy előzetes a 2005./7. számról. Idén még meg akarnak jelenni?
Nem, csak "idei" dolgok lesznek benne...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házimozi magazin
A jelenlegi számban van egy előzetes a 2005./7. számról. Idén még meg akarnak jelenni?
Elkúrtuk
Házimozi magazin
Hát én a Halloween 2.-nek örülnék az Oliza filmtől. De sem melléklet, sem olcsóbb nem akar lenni.
Mármint a 999 Ft-tól nem akar olcsóbb lenni amennyiért a MM-ban lehet kapni?
Hát ezt nem tudtam. Mindig csak az Xpressen szemeztem vele. Szegeden megnézem hátha van. Köszi az infót.
Házimozi magazin
Hát én a Halloween 2.-nek örülnék az Oliza filmtől. De sem melléklet, sem olcsóbb nem akar lenni.
Mármint a 999 Ft-tól nem akar olcsóbb lenni amennyiért a MM-ban lehet kapni?
Házimozi magazin
Úgy látszik, mióta az Oliza Filmet, mint partnerét "kidobta" a Warner, a filmjogok szarért-húgyért kelhetnek el.
Megjegyzem, az 1492-nek rémgyenge a képminősége, nekem nagy csalódás volt. Az is Oliza. :box:
Házimozi magazin
Úgy látszik, mióta az Oliza Filmet, mint partnerét "kidobta" a Warner, a filmjogok szarért-húgyért kelhetnek el.
Megjegyzem, az 1492-nek rémgyenge a képminősége, nekem nagy csalódás volt. Az is Oliza.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házimozi magazin
A hiányzó a 6 mellékletből:
Promenád a gyönyörbe
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Házimozi magazin
A hiányzó a 6 mellékletből:
Promenád a gyönyörbe
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házimozi magazin
Közölték igen: Austin Powers, A sárkány visszatér, Egy maréknyi dollárért, Tiszta Románc, sajna a másik 2 nem ugrik be...
Ezek tényleg jó címek!
A hiányzó 2: 1492- a paradicsom meghódítása, a másik nekem se ugrik be.
- Torzonborz
- Fórumlakó
Házimozi magazin
Közölték igen: Austin Powers, A sárkány visszatér, Egy maréknyi dollárért, Tiszta Románc, sajna a másik 2 nem ugrik be...
Ezek tényleg jó címek! De sajnos ma már nincs az a DVD-melléklet, hogy én még egyszer előfizessek a Házimozira... sőt, más hasonló témájú újságra se...