Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fangória

Gmiki
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Fangória

Hozzászólás Szerző: Gmiki »

Nekem is az első rész tetszik a legjobban. Bár el tudnám képzelni a többi gyengébb részt is úgy, hogy 1 lemezre kettésevel kerülnének fel a filmek.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

Kezdetnek A kukorica gyermekei megteszi? Nagyon előre nem árulnék el semmit, mert akkor mindenki megtudja.:box:
Az első rész?

Az bezony...

Jó lesz az nagyon!
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: Fangoria »

Kezdetnek A kukorica gyermekei megteszi? Nagyon előre nem árulnék el semmit, mert akkor mindenki megtudja.
Az első rész?

Az bezony...

Gmiki
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Remélem jók lesznek a 2006-os mellékletek, mert előfizettem a Fangoriára.  Ennek örömére valami infó?  :box:

Ohhh... naddon szépen köccönjük.

Kezdetnek A kukorica gyermekei megteszi? Nagyon előre nem árulnék el semmit, mert akkor mindenki megtudja.

Hát ennek a hírnek én speciel örülök. Kiegészül a Stephen King gyűjteményem.

gocsa
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Fangória

Hozzászólás Szerző: gocsa »

Az első rész?

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Remélem jók lesznek a 2006-os mellékletek, mert előfizettem a Fangoriára. Ennek örömére valami infó?

Ohhh... naddon szépen köccönjük.:box:

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Tegnap megvettem a mellékletes magazint. 
arra kellett rájönnöm(ez természetesen nem a Fangória hibája :box: ) nem szeretem, ha olvasnom kell horror filmekrôl, inkább nézem ôket

A lemeznél 2 hibát fedeztem fel, a 20p2*mp.nél az eredeti hangnál van 2-3 "akadás" és egyszer, ha jól rémlik 30perc környékén, pedig egy tömöritési hiba.

Viszont nem értettem, hogy a fordításoknál, mondjuk az egyik mondatban tegezôdnek, majd utána magázodnak, vagy vicaversa, illetve beszélgetés közben is, változik a tegezés-magázás.
A nevek magyarítását megértem, mert bibliai nevek, de itt is volt , hogy egyszer angolul, majd "nagyarul" mária.

Nem rossz film, de jobbra emlékeztem.ó.

Na ja, 10év telt el, hogy utoljára láttam és az idô mindent megszépít

Szép film ez még ma is.

Gmiki
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Remélem jók lesznek a 2006-os mellékletek, mert előfizettem a Fangoriára.
Ennek örömére valami infó?

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

Fangória

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Tegnap megvettem a mellékletes magazint.

arra kellett rájönnöm(ez természetesen nem a Fangória hibája ) nem szeretem, ha olvasnom kell horror filmekrôl, inkább nézem ôket

A lemeznél 2 hibát fedeztem fel, a 20p2*mp.nél az eredeti hangnál van 2-3 "akadás" és egyszer, ha jól rémlik 30perc környékén, pedig egy tömöritési hiba.

Viszont nem értettem, hogy a fordításoknál, mondjuk az egyik mondatban tegezôdnek, majd utána magázodnak, vagy vicaversa, illetve beszélgetés közben is, változik a tegezés-magázás.
A nevek magyarítását megértem, mert bibliai nevek, de itt is volt , hogy egyszer angolul, majd "nagyarul" mária.

Nem rossz film, de jobbra emlékeztem.ó.

Na ja, 10év telt el, hogy utoljára láttam és az idô mindent megszépít :box:
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Gmiki
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Azthiszem megveszem elso fangoriamat.  
A film milyen minosegu es keparanyu ?

Tegnap este néztem meg a filmet. A képen létszik, hogy nem mai, de végül is jó minőségű, szélesvásznú.
A szinkron is jó minőségű. Nem 5.1, de legalább tiszta. Az eredeti hangot nem próbáltam.

Viszont én még eddig nem láttam a filmet. Nekem annyira nem jött be. Nem rossz, de... Majd próbálkozok mégegyszer. Ami biztos, hogy engem nem csigázott fel a film a folytatások megtekintésére. Természetesen ez csak az én véleményem, de szívesen elcserélném az Élőhalottak éjszakája eredetijére.

Levike
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Fangória

Hozzászólás Szerző: Levike »

Azthiszem megveszem elso fangoriamat.

A film milyen minosegu es keparanyu ?
DVD Player: Pioneer DV-737, Audio Player: Philips CD304 by Takacs J., Amp: Denon AVR-3300, Front, Center : AR Status S50, S2, Rear : Tannoy P10, TV: Samsung F6640 IC : Kimber Hero

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Hú, még nem is láttam a DVD-set. Ma beszerzem.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Társadalmi célú hirdetés
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: Társadalmi célú hirdetés »

meg így csúszott be a VHS-ajánó felirat (A zombik városa) a margó alá... 

hmmm.... ki az a Margó? új kolléganő? mesélj még!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gmiki
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

dwiki: általában megpróbálunk pozitívan állni a filmekhez, mert ami valakinek nem tetszik, az másnak ettől függetlenül bejön. Ezt sokszor tapasztaltam már, és feleslegesen nem akarjuk játszani a filmesztétát, aki eldönti mindenki helyett, hogy mi a jó. Igazából mi inkább a kedvet akarjuk meghozni egy-egy filmhez. Ha meg már senki nem lát benne semmi pozitívumot, akkor azt leírjuk, de a döntés joga mindig az olvasónál és nézőnél van:)
Nekem tetszik ez a hozzáállás, de néha én sem tudok teljesen egyetérteni. A Zombik városa túl sok dicséretet kapott. Pedig szerintem ritka gagyi. De természetesen nem vitát akarok indítani. Lehet, hogy meg kellene néznem mégegyszer.

Amúgy szokás szerint nagyon jó az újság. A kedvenc rovataim amikor a régi filmekkel illetve azok külföldi DVD verzióival foglalkoztok. Csak így tovább...

Szóval mi lesz a következő melléklet?
(csak vicceltem)

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Örülök, hogy nagyjából tetszik a magazin.
Egy-két oldalnál van egy kis hiba, amiért elnézéseteket kérem, de a tördelők a nyomdakész anyagról lehagyták pár fontos dolgot, és így lett olvashatatlan az Emily Rose egyik szövegablaka (a fehér szöveg alatt lett volna egy sötétebb háttér, és így nem a világos alap került volna alá), meg így csúszott be a VHS-ajánó felirat (A zombik városa) a margó alá...

dwiki: általában megpróbálunk pozitívan állni a filmekhez, mert ami valakinek nem tetszik, az másnak ettől függetlenül bejön. Ezt sokszor tapasztaltam már, és feleslegesen nem akarjuk játszani a filmesztétát, aki eldönti mindenki helyett, hogy mi a jó. Igazából mi inkább a kedvet akarjuk meghozni egy-egy filmhez. Ha meg már senki nem lát benne semmi pozitívumot, akkor azt leírjuk, de a döntés joga mindig az olvasónál és nézőnél van:)

dwiki
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Fangória

Hozzászólás Szerző: dwiki »

Én is megvettem már a DVD-s verziot (a film is érdekelt igencsak)
Ez volt az első Fangóriám, de valszínű nem az utolsó...
A cikkek színvonalasak (bár az az érzésem kicsit - hogy is mondjam - lágyszívűek vagytok, - a kirtikáknál -, tehát próbáljátok meglátni a filmekben a jót... Ez elég hülye mondat lett de talán érthető.)
A "trash klub"-on (vagy mi a rovat címe) meg halálra röhögtem magam.
A design az nem annyria az esetem (én a letisztultabb dolgokat kedvelem), de ez csak ízlés kérdése.
Összességében tetszik az újság.

Társadalmi célú hirdetés
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: Társadalmi célú hirdetés »

Székesfehérvár Auchan újságos
sikerült megvennem a DVD-s változatot, éppen csak belelapoztam, mert csak átutazóban voltunk, itthon még nem értem rá: kellemes benyomások a címek és képek alapján, a filmet pedig ismerem és szeretem. remélem a minősége is rendben lesz.

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Nna... kezemben van az új szám. Holnap a sima már kapható is lesz elméletileg, de a DVD-s is jön hamarosan.
Ezen a héten jön vagy már csak neksztvík?

Remélhetőleg holnap, de legkésőbb köv hét eleje.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Nna... kezemben van az új szám. Holnap a sima már kapható is lesz elméletileg, de a DVD-s is jön hamarosan.
Ezen a héten jön vagy már csak neksztvík?

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Így első ránézésre azt kell mondjam, megérte a másik nyomdához menni.
Szerintem ég és föld a különbség a papír és a festék terén...
Pár hiba most is becsúszott, de szerintem sokkal szebbek vagyunk, mint az eddigiek, és mint az amerikai Fango...

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hogy áll a megjelenés? Lehet keresni?
Azt az információt kaptam, hogy ma érkezett meg a csomagolókhoz a magazin.
Így elméletileg holnap a sima már kint lesz, a DVD-s meg akkor szombaton, vagy hét elején.
Én örültem volna a legjobban, ha már ma kapható.

Gmiki
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hogy áll a megjelenés? Lehet keresni?

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Ebből is látszik, hogy ezerszer különb ha valamit itt gyártanak M.o-n és nem valami olcsó külföldi cégnél.

Amúgy jövőhéten várhatóan kint lesztek az újságosoknál? Szinte biztos, hogy mostanában ez lesz az utolsó Fangoria amit újságosnál veszek meg. :kiraly:

Nagyon, nagyon remélem... Ha nem, akkor támadást indítok a hazai nyomdák ellen. Már így is tiszta idegi és lelki roncs vagyok. Uuuuuutálom, mikor valamit időben megcsinálok és utána saját hibámon kívül történik valami, ami miatt tehetetlennek érzem magam. Rossz hatással van a szellemi fejlődésemre...

Gmiki
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

A nyomda tönkrement vagy csak valami gebasz van?

Pontosan nem tudom, mi történt, de egy külföldi (határmenti) nyomdával dolgoztattak korábban a tördelőink, és most az nem működik. De persze azután derült ki, hogy az anyag elment.

Ebből is látszik, hogy ezerszer különb ha valamit itt gyártanak M.o-n és nem valami olcsó külföldi cégnél.

Amúgy jövőhéten várhatóan kint lesztek az újságosoknál? Szinte biztos, hogy mostanában ez lesz az utolsó Fangoria amit újságosnál veszek meg.

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

A nyomda tönkrement vagy csak valami gebasz van?

Pontosan nem tudom, mi történt, de egy külföldi (határmenti) nyomdával dolgoztattak korábban a tördelőink, és most az nem működik. De persze azután derült ki, hogy az anyag elment.

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”