Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Milyen tesztek vannak ebben a 6. számban?
LG, Sony plazma TV-k
Pioneer AVreceiver
Loewe plazma
Pana es10 dvd felvevő
Marantz dvd lejátszó
Philips CRT TV
Csoport teszt
Shart, LG, Philips 51 cm-es LCD TV-k
Ezekből a Pana felvevőt olvastam el és hát tesztnek nem nevezném, inkább amolyan bemutató. Bár vannak mért értékek, amik beszédesek lehetnek.
gordon314.fw.hu
Házimozi magazin
Milyen tesztek vannak ebben a 6. számban?
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Házimozi magazin
Mit nam adnánk, ha a DVDcenter is előrukkolna egy ilyen ajánlattal..
Vagy inkább jó irányba fejlődnének újra... :taps:
OFFTOPIC:
Arról már nem is beszélve.. :kiraly:
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házimozi magazin
Vagy inkább jó irányba fejlődnének újra... :kiraly:
Házimozi magazin
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házimozi magazin
Gordon leszámítva, hogy nem ismerjük a kiadások paramétereit és eltekintünk az ártól, szvsz ez egy korrekt hozzáállásnak tűnik..
a hozzáállás korrekt is, de ma már nem olyan nagy "biznisz" ez a vevőnek (gondolom az eladónak sem)
Egyre több az olcsó dvd (990 vagy alatta), amit akkor veszek meg, ha ismerem a paramétereit és nem áll benne előre a pénzem.
Na most, ha valaki 990 Ft helyett 800-ért akar hozzájutni, az vállal egy kis kockázatot a specifikációk miatt és előre kifizeti a pénzt.
Ez csak személyes megjegyzés, de ezek közül a filmek közül, ami érdekel, az már vagy megvan, vagy bízom benne, hogy majd lesz máshol is hasonló áron.
No meg ne feledjuk el, hogy ha nem is drágán, de egy újságot is elő kell fizetni ehhez egy évre (4000 Ft egyszeri kiadás).
Szóval korrektnek korrekt és biztos sokaknak megéri, én inkább most kihagyom!
Vagyis előbb elolvasom ezt a számot, mert régen nem vettem már Házimozi magazint, hátha jó irányba fejlődnek és ha tetszik, akkor újragondolom!
gordon314.fw.hu
Házimozi magazin
Gordon leszámítva, hogy nem ismerjük a kiadások paramétereit és eltekintünk az ártól, szvsz ez egy korrekt hozzáállásnak tűnik..
Házimozi magazin
Közölték igen: Austin Powers, A sárkány visszatér, Egy maréknyi dollárért, Tiszta Románc, sajna a másik 2 nem ugrik be, a lap meg nincs kéznél. ....
Nálam most került kézhez:
Promenád a gyönyörbe és 1492
Ha valaki úgy fizet elő, hogy megjelöli melyik filmet kéri, akkor 800 Ft-ba fáj neki egy film. Ha simán előfizet és a lapban lévő kupont küldi vissza, akkor 990 egy film.
Ami azért anyira nem is csábító tekintettel a mostani 990-es filmdömpingre!
Ja és a kiadások specifikációi egyenlőre nem ismertek, így én inkább kihagyom a rendelést.
gordon314.fw.hu
- Azuroo andrew
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
Házimozi magazin
Hétvégén én is megvettem, mert nem tudtam ellenállni a Mikrokozmosznak.. :taps: Kép és hang teljesen rendben van.. A lap szerint idén még lesz egy szám; el már előre közölték a jövö évi 6db mellékletet.. Talán adhatunk még egy esélyt ennek a lapnak..
A címek jónak tűnnek
Lehet mégis van fény az alagút végén :kiraly:
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Házimozi magazin
Közölték, vagy közlik a jövőévi 6db mellékletet?Ha közölték mik lesznek azok?
Közölték igen: Austin Powers, A sárkány visszatér, Egy maréknyi dollárért, Tiszta Románc, sajna a másik 2 nem ugrik be, a lap meg nincs kéznél. Újságosnál csak a melléklet nélküli lesz 800,- pénzért, elő is lehet rá fizetni 4000,- pénzért és ha kell akkor egyesével is meg lehet pluszban rendelni a mellékleteket, de ennek feltétele a 4000,- pénzes előfizu; vagy előfizetsz egy az egyben a 6 db mellékletesre..
Ha valaikénél kéznél van a lap scanelje be azt ez egy oldalt..
Házimozi magazin
Hétvégén én is megvettem, mert nem tudtam ellenállni a Mikrokozmosznak.. Kép és hang teljesen rendben van.. A lap szerint idén még lesz egy szám; el már előre közölték a jövö évi 6db mellékletet.. Talán adhatunk még egy esélyt ennek a lapnak..
Közölték, vagy közlik a jövőévi 6db mellékletet?
Ha közölték mik lesznek azok?
Házimozi magazin
Hétvégén én is megvettem, mert nem tudtam ellenállni a Mikrokozmosznak.. Kép és hang teljesen rendben van.. A lap szerint idén még lesz egy szám; el már előre közölték a jövö évi 6db mellékletet.. Talán adhatunk még egy esélyt ennek a lapnak..
- Azuroo andrew
- Fórumlakó

Házimozi magazin
hmm... a HM oldalon még mindig a 05/5. szám van kint ...
Házimozi magazin
Na akkor biztos valam ízlésficamista húzta le ezt is!
Így igaz! Ennyiért kötelező!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házimozi magazin
Na akkor biztos valam ízlésficamista húzta le ezt is! Gondolom ránézett a borítóra, nem látta rajta a DTS-logót (amiről persze fogalma sincs, hogy mi is az). Fantasztikus térhatású hang, és a kép is nagyon rendben van.
- Azuroo andrew
- Fórumlakó

Házimozi magazin
A filmet ismerem magam is , viszont a dvd transzferjét és a hangsávját emlékeim szerint sokan lehúzták
hát nemtom, mert 7-10 között van a bitrátája, a hanggal sincs baj.
:taps: Srácok, én nektek hiszek ... :kiraly:
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 691
Házimozi magazin
A Mikrokozmoszt
A filmet ismerem magam is , viszont a dvd transzferjét és a hangsávját emlékeim szerint sokan lehúzták
hát nemtom, mert 7-10 között van a bitrátája, a hanggal sincs baj.
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
- Torzonborz
- Fórumlakó

Házimozi magazin
Ez nekem új! :taps: :kiraly: Én nem emlékszem rá, hogy sok negatívumot olvastam volna róla...
- Azuroo andrew
- Fórumlakó

Házimozi magazin
A Mikrokozmoszt
- Azuroo andrew
- Fórumlakó

Házimozi magazin
ez a 2005/6.(!!!) szám volt...
Hát ez az !
És anno erre az évre 10 lapszámot igértek...
- Torzonborz
- Fórumlakó

Házimozi magazin
A Mikrokozmoszt én is csak ajánlani tudom mindenkinek, az újság viszont... azt inkább hagyjuk...
Egyébként ez az a film a gyu˝jteményemben, amit talán a legtöbbször néztem meg. Gyönyöru˝ felvételek, különleges, közeli képek, igazi kikapcsolódás! ( Bár az is igaz, hogy nem mindenki szereti, volt olyan is a baráti körömben, aki megkérdezte: "És ezért te pénzt adtál ki??" )
Pont tegnap néztem meg.
lenyügözô a film.(mikor a 40perc56mpnél a darázs felszáll és "körberepüli a szobát", hát komolyan behúztam a nyakam :kiraly: )
kár, hogy nincsenek extrák,pl hogyan csinálták a közeli felvételeket. tudom, hogyan de az hiányzik szvsz bár az enyém nem mellékletes, de gondolom nincs nagy eltérés )
Igen, ez nagyon hiányzik nekem is... Úgy tudom a franciáknál kétlemezes verzióban jelent meg, vagy legalábbis volt rajta egy Így készült... Kár, hogy hozzánk nem jutott el... :taps:
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 691
Házimozi magazin
A Mikrokozmoszt én is csak ajánlani tudom mindenkinek, az újság viszont... azt inkább hagyjuk...
Egyébként ez az a film a gyu˝jteményemben, amit talán a legtöbbször néztem meg. Gyönyöru˝ felvételek, különleges, közeli képek, igazi kikapcsolódás! ( Bár az is igaz, hogy nem mindenki szereti, volt olyan is a baráti körömben, aki megkérdezte: "És ezért te pénzt adtál ki??" )
Pont tegnap néztem meg.
lenyügözô a film.(mikor a 40perc56mpnél a darázs felszáll és "körberepüli a szobát", hát komolyan behúztam a nyakam :kiraly: )
kár, hogy nincsenek extrák,pl hogyan csinálták a közeli felvételeket. tudom, hogyan de az hiányzik szvsz :taps: bár az enyém nem mellékletes, de gondolom nincs nagy eltérés )
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
Házimozi magazin
Akkor a havernak veszem a DVD-t, nekem meg a lapot. (Mindketten jól(?) járunk.) Úgy, mint egy éve az U-571-nél. Nekem már ezek megvannak.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- Torzonborz
- Fórumlakó

Házimozi magazin
NA végre!
Aak idején, mikor először jelent emg dvdvel az újság, lehetett szavazni,h. ki mit szeretne látni rajta. Én már akkor is az elsők között kértem a Microcosmost. Aztán csak nem lett. És lehet,h. sóherságnak hangzik, hogy azóta sem vettem meg bolti áron, de mindig volt fontosabbnak tartot, új megjelenés, ami jobban tetszett. Msot végre megláttam az újságárusnál, és már hoztam is!
Gynyörű kép, gyönyörű hang, nagyszerű filM!
JA, és még egy megjegyzés.
Kb. 5 éve, mikor még csak kezdtek megjelenni a házimozik, egyik áruház polcán egy nagy TV-n ment egy DVD demo lemez, és azonlátam részleteket a Microcosmosból, amkor a két csoga ölelezik.
Na, az teljesen lenyűgözöt, szóval, kb. azóta szeretném ezt a filemt a gyűjtemnéyembe tudni.
Jó kis várakozási idő...
Köszi HM!!
Egyébként ez az a film a gyűjteményemben, amit talán a legtöbbször néztem meg. Gyönyörű felvételek, különleges, közeli képek, igazi kikapcsolódás! ( Bár az is igaz, hogy nem mindenki szereti, volt olyan is a baráti körömben, aki megkérdezte: "És ezért te pénzt adtál ki??" )
- Torzonborz
- Fórumlakó

Házimozi magazin
Én ma láttam a Tescóban egy számot aminek a melléklete a Mirokozmosz volt.
Én is láttam ma a Relayben, ez a 2005/6.(!!!) szám volt...