Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD Poszter Magazin

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

Én megvettem az újságosnál az Apokalipszis most-ot.

Lesz ez még 999,- is a (web)áruházakban..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Én megvettem az újságosnál az Apokalipszis most-ot.
Egy lemezes, rendezői változat. Nincs előtte "Ne lopj" reklám, csak a Best logoja, meg a szokásos szöveg.
Még csak notebook-on néztem bele, de a kép minőség jónak tűnik, ami a film korát és hosszát nézve (195 perc) nem lebecsülendő.
Extra az természetesen semmi (azért a dobozra rá van írva a "+extrák"). 5.1-es DD magyar, angol hang és feliratok (van olasz is ha valakit érdekel).
gordon314.fw.hu

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: LouiS »

Alig várom, hogy az Apokalipszis most is landoljon. Kár, hogy még újságmelléklet sem volt soha, pedig már elég régen kiadták.
Na ma landolt. Mint újságmelléklet 1990 Ft

Megpróbáltam az újságosnál átbogarászni, hogy hány lemezes.

Nagyon úgy néz ki, hogy 1 lemez van benne.
Ki nem bontottam, mert nem vettem meg. A borítón nincs rajta, hogy 2 lemezes.

:kiraly:

Nem tudom mit görcsöltök ennyire 100%, hogy egylemezes lesz - a BH elég hülye kiadó, de azért annyira nem, hogy 2 lemezest vágjanak bele. Ahogy ismerem őket, lesz még egy átléphetetlen NE LOPJ! reklám is.

Ja, ha megnézitek az extra lemez kínálatát, rájöttök, hogy nem vesztünk semmit sem...

Íme:

Képgaléria
Kimaradt jelenetek - Francis Ford Coppola által kommentált jelenet (kb. 5 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
Interjú - Claude Berri-vel (kb. 4 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
Interjú - Részlet az eredeti film bemutatóján készült 1979-es sajtókonferenciáról (kb. 4 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
Interjú - A rendezői változat bemutatójával kapcsolatos 2001-es sajtótájékoztató (kb. 45 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
Előzetes
Egyéb - Honlap-ajánló

Ha legalább werkfilm lenne, na de 2 sajttáj?

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Alig várom, hogy az Apokalipszis most is landoljon. Kár, hogy még újságmelléklet sem volt soha, pedig már elég régen kiadták.
Na ma landolt. Mint újságmelléklet 1990 Ft

Megpróbáltam az újságosnál átbogarászni, hogy hány lemezes.

Nagyon úgy néz ki, hogy 1 lemez van benne.
Ki nem bontottam, mert nem vettem meg. A borítón nincs rajta, hogy 2 lemezes.

:kiraly:
Elkúrtuk

Apone
Isten Hozott! :)

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Apone »

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Poszter Magazin

Szóval... Megér ez ennyit? Ha nincs új kópia, + DTS - akkor szvsz újabb BH-s lehúzás... Ja, a mostani kiadás meg 2 hónap múlva 990 az összes multinál

Ez sajnos nem garantált, ld.: A motoros naplója, Super Size Me, Kill Bill...én legalábbis egyikkel sem találkoztam 990-ért semmilyen multinál. (A Super Size Me pár napig az újság megjelenésével nagyjából 1 időben a Netpiacon volt 999-ért, de
aztán sehol sem láttam)

Mint írtam, idő kérdése...

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: vtb »

Azért a Best kiadványok többsége 990-nél landol (Ötödik elem, Farkasok szövetsége, 13. harcos, Bérgyilkos a szomszédom, A sárkány csókja, stb..), a többinél is idő kérdése.

Apone

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Apone »

Szóval... Megér ez ennyit? Ha nincs új kópia, + DTS - akkor szvsz újabb BH-s lehúzás... Ja, a mostani kiadás meg 2 hónap múlva 990 az összes multinál

Ez sajnos nem garantált, ld.: A motoros naplója, Super Size Me, Kill Bill...én legalábbis egyikkel sem találkoztam 990-ért semmilyen multinál. (A Super Size Me pár napig az újság megjelenésével nagyjából 1 időben a Netpiacon volt 999-ért, de
aztán sehol sem láttam)

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Poszter Magazin

Én már nagyon szeretném polcomon tudni a 2 lemezes verziót belőle.
Hm... Lássuk csak, mit is kapsz majd a pénzedért (Best Hollywood-ot ismerve):

- a mostani kópia
- jó eséllyel rákerül a német DTS, ami jó
- esetleg a magyar 5.1 mellé feltolják a magyar 5.1-ből készült DTS-t

- megmarad a mostani lemezről a werkfilm és az interjúk, plusz az előzetesek

- ami a külföldön már kapható 2. lemezen szerepel:

- életrajzok
- közel 100 perces interjúfilm a szereplőkkel és a készítőkkel (werkfilm expanded )
- Hitler utolsó napja dokufilm (58 perc)
- 30 perces, akár a rendező kommentárjával is megtekinhető kimaradt jelenetek
- Bunker 3D - gondolom a spec. effekteket tárgyalja
- életrajzok, stb.

(Az amazon.de alapján)

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Poszter Magazin

Bukás 1990 Ft poszterrel együtt 
(Jön a 2lemezes változat, gondolom már nem fogy 5000-ért az egylemezes)

Sajnos, ez is az a film, hogy:-nézd meg gyorsan, aztán felejtsd el örökre...

Izlés kérdése.

Én már nagyon szeretném polcomon tudni a 2 lemezes verziót belőle.
Elkúrtuk

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Posza »

Sajnos, ez is az a film, hogy:-nézd meg gyorsan, aztán felejtsd el örökre...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Poszter Magazin

Elkúrtuk

JozsBiker
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: JozsBiker »

Köszi szépen
TV: Sony KV-32FQ86, DVD-Video: Panasonic DMR-E85H, VHS: Panasonic NV-FJ632, Rádióerősítő: Marantz SR-5400 OSE, CD játszó: Marantz CD-52mkII, (Erősítő: Quad-405), LP játszó: NAD-5120 (Pickup: Grado Black), Deck: Aiwa F250, Hangdobozok: ELADÓK ! Heybrook HB1 (kábel: Monitor Black&White LS-502)

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

Itt egy kisebb :

Argentína, 1952: két álmodozó fiatal, Ernesto Guevara és Alberto Granado elhatározza, hogy két szemeszter között, a nyári szünetben felfedezi az igazi Latin-Amerikát. A hosszú hónapokig tartó, embert próbáló kalandban mindkettőjük világszemlélete megváltozik; észrevétlenül felnőnek, és megtalálják helyüket a világban: Ernesto Che néven a dél-amerikai társadalmi forradalom élére áll.

Ernesto 23 éves orvostanhallgató, a 29 éves Alberto biokémikus. A romantikus kalandokat kedvelő barátok egy rozoga Norton 500-assal hagyják el Buenos Airest. Bár nyolchónapos utazásuk során a motor cserbenhagyja őket, nem adják fel - stopolnak, és folytatják az útjukat.

Az emberek révén, akikkel útközben találkoznak, más szemmel kezdik látni Latin-Amerikát, a változatos tájak is átformálják véleményüket a kontinensről. Eljutnak Machu Picchuba, ahol a hatalmas romok és az inka örökség rendkívüli jelentősége mély benyomást gyakorol rájuk. Amikor Peruba érkeznek, egy Amazonas-menti lepratelepre, mindketten megkérdőjelezik annak a fejlődő gazdasági rendszernek az értékét, amely olyan sokak számára sem jelent semmi haladást. A telepen szerzett tapasztalataik következtében etikai és politikai nézeteik is gyökerestől megváltoznak, ami erőteljesen meghatározza majd további életútjukat.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

JozsBiker
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD Poszter Magazin

Che Guevaráról. Ez elég nagy vonal.
Túl nagy
TV: Sony KV-32FQ86, DVD-Video: Panasonic DMR-E85H, VHS: Panasonic NV-FJ632, Rádióerősítő: Marantz SR-5400 OSE, CD játszó: Marantz CD-52mkII, (Erősítő: Quad-405), LP játszó: NAD-5120 (Pickup: Grado Black), Deck: Aiwa F250, Hangdobozok: ELADÓK ! Heybrook HB1 (kábel: Monitor Black&White LS-502)

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Poszter Magazin

Új szám:A motoros naplója 1990 HUF
Hazafele láttam. 

Bocs, lehet hogy illene tudnom: ennek csak a címében van köze a motorosokhoz ? Miről szól a film nagyvonalakban ? Köszi.

Jozs

Che Guevaráról. Ez elég nagy vonal.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

JozsBiker
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD Poszter Magazin

Új szám:A motoros naplója 1990 HUF
Hazafele láttam.

Bocs, lehet hogy illene tudnom: ennek csak a címében van köze a motorosokhoz ? Miről szól a film nagyvonalakban ? Köszi.

Jozs

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

Tegnap akartam venni újságosnál a Kill Bill 2-t tartalmazó számot, mondta az árus, hogy már vissza kellett küldenie. Nem tudjátok, ki a magazin forgalmazója, ahol esetleg lehetne venni a megmaradt példányokból?
BEST Hollywood a forgalmazó, de ne agodj szerintem max 1-2 hónap (inkább kevesebb) és bármelyik Tescoban vagy Auchanban 990Ft-ért megveheted!

PuppZ

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: PuppZ »

Tegnap akartam venni újságosnál a Kill Bill 2-t tartalmazó számot, mondta az árus, hogy már vissza kellett küldenie. Nem tudjátok, ki a magazin forgalmazója, ahol esetleg lehetne venni a megmaradt példányokból?

Vendég

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A netpiacon láttam 990-ért!

Pedig ott most nincs.

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Poszter Magazin

DVD Poszer: Super Size Me 1990DVD Europa: Zűrhajó 1990 (ez a film 0 Ft is drága lenne  )

Sajnos a Super size me eltünt a boltokból.
Nem tudjátok hol lehet megvenni utólag?

A netpiacon láttam 990-ért!

Vendég

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

DVD Poszer: Super Size Me 1990DVD Europa: Zűrhajó 1990 (ez a film 0 Ft is drága lenne )

Sajnos a Super size me eltünt a boltokból.
Nem tudjátok hol lehet megvenni utólag?

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Poszter Magazin

DVD Poszer: Super Size Me 1990DVD Europa: Zűrhajó 1990 (ez a film 0 Ft is drága lenne  )

Na, vaze', A holló is így fog megjelenni?

Szinte 100%. Én a Best kiadványok közül az Ötödik elem SE kiadását vettem meg utoljára teljes áron. Soha többet. Tudok én várni másfél hónapot az újságmellékletig vagy még két hónapot a 990Ft-os árig.

Pedig már balekoskodtam: megvettem 4 ezrért.

Gmiki
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Gmiki »

Na, vaze', A holló is így fog megjelenni?

Szinte 100%. Én a Best kiadványok közül az Ötödik elem SE kiadását vettem meg utoljára teljes áron. Soha többet. Tudok én várni másfél hónapot az újságmellékletig vagy még két hónapot a 990Ft-os árig.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Poszter Magazin

Új szám:

A motoros naplója 1990 HUF

Hazafele láttam.
Elkúrtuk

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”