Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Bocs, de szerintem ez azért ciki, mert Batmant később is nézhetünk, Szigetet viszont tuti nem.
Dehogynem, Leonardo Di Caprio a főszereplő, kapható hamarosan szinkronos DVD-n is.
- Látszik, hogy egy-két cikk már régebben megíródott (pl. Batman-t hamarosan bemutatják)
És a Szigetes reklámhoz is csak gratulálni tudok... Bocs, de szerintem ez azért ciki, mert Batmant később is nézhetünk, Szigetet viszont tuti nem.
Tulajdonképpen nem rossz ez az új szám.Még a chips teszt is.Bár az űrgolyhókat ennyire lehúzni,Na az egy kicsit sok(k) volt.Ja és a fotógaléria a sztárokról sem hiányzott nekem,főleg amelyiken Tom vigyorgott Katie-vel.Hányhatnék.A cameók közül nekem Schwarzi Amazonas kincsében mutatott ténykedése hiányzott.Ott tulajdonképpen átadta a pályát Rocknak.
Ez értelmes?
Főleg úgy, hogy sejthető, hogy ki kavarja a szart.
Tényleg: ki?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Ez értelmes?
Főleg úgy, hogy sejthető, hogy ki kavarja a szart.
én nem igy érzem. inkább csak megerositettem bala kijelentését. amugy meg elég értelmetlen témárol szol itt a vita, mert miért ne lehetne bármit tesztelni, amit más már megméretett.
Pontosan: értelmetlen téma, mindenki azt tesztel, amit akar. De: akkor minek megerősíteni valakit ebben az értelmetlen témában? Minek bebizonyítani, hogy már Krisztus előtt megvót az ötlet? Ez értelmes?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Egyebkent sacc kb 2.5 honapja volt a teszt.... Sajnos csak most jelent meg
és talán nem árulok el vele nagy titkot, hogy az ötlet is már előtte jonéhány hónappal megvolt.
Ez már inkább "az én apukám erősebb"-féle bizonygatás, nem? Szükség van erre?
én nem igy érzem. inkább csak megerositettem bala kijelentését. amugy meg elég értelmetlen témárol szol itt a vita, mert miért ne lehetne bármit tesztelni, amit más már megméretett.
és talán nem árulok el vele nagy titkot, hogy az ötlet is már előtte jonéhány hónappal megvolt.
Ez már inkább "az én apukám erősebb"-féle bizonygatás, nem? Szükség van erre?
Én azt hallottam amit Siklósi Máté mondott, ha nem felejtem el megkérdezem majd tőle de valahová eltűnt mostanában...
A fvf weboldalán meg semmilyen információ nincs a vizsgálatokról.
Na mindegy, remélem van a boltban ahol szoktam venni melléklet nélküli és ma már hozzájutok.
Lehet, hogy elő kéne fizetnem?
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
A -még nem olvasott- chips teszthez hozzátenném, hogy a fogyasztóvédelem most vizsgálta be őket és az egészségre ártalmasnak ítélte mindet.....
Ja, 10 deka chipshez (1 darab krumpli) fél deci olajat és 2-3 gramm sót adnak a legtöbbször - szép.
A -még nem olvasott- chips teszthez hozzátenném, hogy a fogyasztóvédelem most vizsgálta be őket és az egészségre ártalmasnak ítélte mindet.....
ideznek:
Összességében elmondható, hogy a vizsgált chipsek fele nem felelt meg az előírásoknak, a legtöbb hibát a jelölésnél tapasztalták az ellenőrök
ez messze mast jelent szerintem...
forras
o v e r p o w e r e d
megjelent a lapmar kaphato
rovidesen teljes tartalom a fooldalon
melleklete a tokos a torok az or meg a no ujra
2005 szeptemberi szam
Semmi új film? :taps:
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Gyors olvasás után néhány megjegyzés:
- Oké a magyar nyelv így meg úgy, de talán az Xbox maradhatna így és nem Xboksz.
- A chipsz-teszt szerencsére kihozta, hogy a szerintem egyetlen ehető chips tényleg jó. (a pokoli )
- Látszik, hogy egy-két cikk már régebben megíródott (pl. Batman-t hamarosan bemutatják)
- Az okos telefonos rész nekem nem jön be, se az afrikaiaknak kitalált alap telefonok bemutatása. :taps:
- A cameó rész nagyon jó. Azért néhány igazán ütős sajnos kimaradt. (Pl: Swarzi a 80 nap alatt ... - ban vagy L. Armstrong vagy Will Smith a Kidobósban, stb.)
Elkúrtuk
Húha, csipszteszt... kár, hogy ezt az index már kitalálta. Nem szép dolog ekkorát nyúlni.
- szerinted melyik volt elobb??
Az egyik PC-s újság sok évvel ezelőtt csinált egy pizza tesztet, mindkettőt megelőzve :taps:
Ez a chips teszt egy poen. En hatalmas chips manias vagyok es gondoltam csinaljunk egy ilyet is. Nem masoltunk sehonnan sem az otletet sem a tartalmat. A teszt valodi, es eleg sokan reszt vettunk benne (ennek csak toredeke kerult be). Persze nem biztos hogy mindenkit erdekel, de neha azert remelem belefer egy-egy ilyen iranyu kilenges. MIndenesetre temaba illik, en mindig ropogtatok valamit mozizas kozben... :taps:
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
Húha, csipszteszt... kár, hogy ezt az index már kitalálta. Nem szép dolog ekkorát nyúlni.
"A nagy ropiteszt - ledőlt a bálvány
Szily László
2005. június 21., kedd 17:55"
Szemben a ma megjelent újsággal. Hát, nem is tudom. Amúgy az index már jópár hasonló "tesztet" csinált, hónapokkal, talán évekkel ezelőtt is.
Ember, Te bolond vagy!
Amúgy az index már jópár hasonló "tesztet" csinált, hónapokkal, talán évekkel ezelőtt is.
hogy offline is legyen kozte, a teszt magazin a 90-es évek kozepén rendszeresen adott kozre hasonlo teszteket.
csak nem értem miért kell projektorokat, erositoket stb. tesztelni. más ujságban már megtették ezt
"A nagy ropiteszt - ledőlt a bálvány
Szily László
2005. június 21., kedd 17:55"
Szemben a ma megjelent újsággal. Hát, nem is tudom. Amúgy az index már jópár hasonló "tesztet" csinált, hónapokkal, talán évekkel ezelőtt is.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 666
a chips vagy a ropi ? :taps:
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
megjelent a lap
mar kaphato
rovidesen teljes tartalom a fooldalon
melleklete a tokos a torok az or meg a no ujra
2005 szeptemberi szam
o v e r p o w e r e d
erdekes megallapitas
o v e r p o w e r e d
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 666
Ne haragudjatok, de le kell irnom : csalódás ez a lapszám. :taps:
az utolsó 2 szám remek volt, de a mostaniból vmi nagyon hiányzik.
mintha kapkodva, ebbôl is egy kicsit, abból is egy kicsit.
Chips teszt 6 oldalon keresztül???????
a távirányító teszt és a 2 vetitô tesztje, a Fekete fehéren, a legjobb cameok ami viszi a primet.de ez nem sok.egyenlôre ennyi....
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ