Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Bocs, de szerintem ez azért ciki, mert Batmant később is nézhetünk, Szigetet viszont tuti nem.
Dehogynem, Leonardo Di Caprio a főszereplő, kapható hamarosan szinkronos DVD-n is.

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: ockham »

- Látszik, hogy egy-két cikk már régebben megíródott (pl. Batman-t hamarosan bemutatják)

És a Szigetes reklámhoz is csak gratulálni tudok... Bocs, de szerintem ez azért ciki, mert Batmant később is nézhetünk, Szigetet viszont tuti nem.

kiscipo
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: kiscipo »

Tulajdonképpen nem rossz ez az új szám.Még a chips teszt is.Bár az űrgolyhókat ennyire lehúzni,Na az egy kicsit sok(k) volt.Ja és a fotógaléria a sztárokról sem hiányzott nekem,főleg amelyiken Tom vigyorgott Katie-vel.Hányhatnék.A cameók közül nekem Schwarzi Amazonas kincsében mutatott ténykedése hiányzott.Ott tulajdonképpen átadta a pályát Rocknak.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

Ez értelmes?
Főleg úgy, hogy sejthető, hogy ki kavarja a szart.

Tényleg: ki?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ez értelmes?
Főleg úgy, hogy sejthető, hogy ki kavarja a szart.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

én nem igy érzem. inkább csak megerositettem bala kijelentését. amugy meg elég értelmetlen témárol szol itt a vita, mert miért ne lehetne bármit tesztelni, amit más már megméretett.
Pontosan: értelmetlen téma, mindenki azt tesztel, amit akar. De: akkor minek megerősíteni valakit ebben az értelmetlen témában? Minek bebizonyítani, hogy már Krisztus előtt megvót az ötlet? Ez értelmes?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: gemini »

Egyebkent sacc kb 2.5 honapja volt a teszt.... Sajnos csak most jelent meg
és talán nem árulok el vele nagy titkot, hogy az ötlet is már előtte jonéhány hónappal megvolt.

Ez már inkább "az én apukám erősebb"-féle bizonygatás, nem? Szükség van erre?

én nem igy érzem. inkább csak megerositettem bala kijelentését. amugy meg elég értelmetlen témárol szol itt a vita, mert miért ne lehetne bármit tesztelni, amit más már megméretett.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

és talán nem árulok el vele nagy titkot, hogy az ötlet is már előtte jonéhány hónappal megvolt.

Ez már inkább "az én apukám erősebb"-féle bizonygatás, nem? Szükség van erre?

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Én azt hallottam amit Siklósi Máté mondott, ha nem felejtem el megkérdezem majd tőle de valahová eltűnt mostanában...
A fvf weboldalán meg semmilyen információ nincs a vizsgálatokról.
Na mindegy, remélem van a boltban ahol szoktam venni melléklet nélküli és ma már hozzájutok.
Lehet, hogy elő kéne fizetnem?

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

A -még nem olvasott- chips teszthez hozzátenném, hogy a fogyasztóvédelem most vizsgálta be őket és az egészségre ártalmasnak ítélte mindet.....
Ja, 10 deka chipshez (1 darab krumpli) fél deci olajat és 2-3 gramm sót adnak a legtöbbször - szép.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

A -még nem olvasott- chips teszthez hozzátenném, hogy a fogyasztóvédelem most vizsgálta be őket és az egészségre ártalmasnak ítélte mindet.....
ideznek:

Összességében elmondható, hogy a vizsgált chipsek fele nem felelt meg az előírásoknak, a legtöbb hibát a jelölésnél tapasztalták az ellenőrök

ez messze mast jelent szerintem...

forras
o v e r p o w e r e d

mozesapo

Hozzászólás Szerző: mozesapo »

megjelent a lapmar kaphato
rovidesen teljes tartalom a fooldalon

melleklete a tokos a torok az or meg a no ujra

2005 szeptemberi szam

Semmi új film? :taps:

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Gyors olvasás után néhány megjegyzés:

- Oké a magyar nyelv így meg úgy, de talán az Xbox maradhatna így és nem Xboksz.
- A chipsz-teszt szerencsére kihozta, hogy a szerintem egyetlen ehető chips tényleg jó. (a pokoli )
- Látszik, hogy egy-két cikk már régebben megíródott (pl. Batman-t hamarosan bemutatják)
- Az okos telefonos rész nekem nem jön be, se az afrikaiaknak kitalált alap telefonok bemutatása. :taps:
- A cameó rész nagyon jó. Azért néhány igazán ütős sajnos kimaradt. (Pl: Swarzi a 80 nap alatt ... - ban vagy L. Armstrong vagy Will Smith a Kidobósban, stb.)
Elkúrtuk

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Húha, csipszteszt... kár, hogy ezt az index már kitalálta. Nem szép dolog ekkorát nyúlni.
- szerinted melyik volt elobb??

Az egyik PC-s újság sok évvel ezelőtt csinált egy pizza tesztet, mindkettőt megelőzve :taps:

balagee
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: balagee »

Ez a chips teszt egy poen. En hatalmas chips manias vagyok es gondoltam csinaljunk egy ilyet is. Nem masoltunk sehonnan sem az otletet sem a tartalmat. A teszt valodi, es eleg sokan reszt vettunk benne (ennek csak toredeke kerult be). Persze nem biztos hogy mindenkit erdekel, de neha azert remelem belefer egy-egy ilyen iranyu kilenges. MIndenesetre temaba illik, en mindig ropogtatok valamit mozizas kozben... :taps:

Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1

Vendég

Húha, csipszteszt... kár, hogy ezt az index már kitalálta. Nem szép dolog ekkorát nyúlni.

"A nagy ropiteszt - ledőlt a bálvány
Szily László
2005. június 21., kedd 17:55"

Szemben a ma megjelent újsággal. Hát, nem is tudom. Amúgy az index már jópár hasonló "tesztet" csinált, hónapokkal, talán évekkel ezelőtt is.

Ember, Te bolond vagy!

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Amúgy az index már jópár hasonló "tesztet" csinált, hónapokkal, talán évekkel ezelőtt is.
hogy offline is legyen kozte, a teszt magazin a 90-es évek kozepén rendszeresen adott kozre hasonlo teszteket.

csak nem értem miért kell projektorokat, erositoket stb. tesztelni. más ujságban már megtették ezt

Vendég

"A nagy ropiteszt - ledőlt a bálvány
Szily László
2005. június 21., kedd 17:55"

Szemben a ma megjelent újsággal. Hát, nem is tudom. Amúgy az index már jópár hasonló "tesztet" csinált, hónapokkal, talán évekkel ezelőtt is.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 666

Hozzászólás Szerző: GTomi »

a chips vagy a ropi ? :taps:
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Tami »

T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

megjelent a lap
mar kaphato
rovidesen teljes tartalom a fooldalon

melleklete a tokos a torok az or meg a no ujra

2005 szeptemberi szam
o v e r p o w e r e d

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

erdekes megallapitas

o v e r p o w e r e d

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 666

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Ne haragudjatok, de le kell irnom : csalódás ez a lapszám. :taps:

az utolsó 2 szám remek volt, de a mostaniból vmi nagyon hiányzik.
mintha kapkodva, ebbôl is egy kicsit, abból is egy kicsit.

Chips teszt 6 oldalon keresztül???????

a távirányító teszt és a 2 vetitô tesztje, a Fekete fehéren, a legjobb cameok ami viszi a primet.de ez nem sok.egyenlôre ennyi....
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”