Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ART DVD Magazin
ART DVD Magazin
Kapható az új szám Vincent és Theo
Meg Stan és Pan-t is láttam ismét felbukkani.
Nem tudod véletlenűl most melyik Stan és Pan filmet adják?
Ismét az idegenlégióst
Pedig azt hittem már új film jelent meg tölük:(
ART DVD Magazin
Ismét az idegenlégióst
Elkúrtuk
ART DVD Magazin
ART DVD Magazin
Hurrá!
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
ART DVD Magazin
Elkúrtuk
ART DVD Magazin
Szokásos joker válasz.
A kiadónál biztos beszerezhető.
rosszkutyusz szavával élve: "Világvége." :taps:
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
ART DVD Magazin
Lehet kapni is valahol?
Én az Astoriai aluljároban lévő ujságosnál vettem.
Há' nem igaz, még mindig nincs meg. :taps:
Art DVD-ként kell kérni?
Szokásos joker válasz.
A kiadónál biztos beszerezhető.
Elkúrtuk
ART DVD Magazin
Lehet kapni is valahol?
Há' nem igaz, még mindig nincs meg. :taps:
Art DVD-ként kell kérni?
ART DVD Magazin
Lehet kapni is valahol?
ART DVD Magazin
Tatabánya Relay igen.
Amúgy megjött a Hitch díszdobi. :taps:
Össze is tudtam rakni.
Benézek egy Inmedióba.
Nekem is sikerült, bár - mint azt korábban gondoltam - nem tart annyira jól mint a Herzog-doboz, amit szintén postán küldtek.
ART DVD Magazin
Art magazin extra
Stan és Pan az idegenlégióban
990 Ft
No, ez jó hír! Köszi! :taps:
Ennek tényleg örültem én is, de a Film borítója szerintem ritka rondára sikeredett!
Lehet kapni is valahol?
Tatabánya Relay igen.
Amúgy megjött a Hitch díszdobi.
Össze is tudtam rakni.
Elkúrtuk
ART DVD Magazin
Art magazin extra
990 Ft
No, ez jó hír! Köszi!
Ennek tényleg örültem én is, de a Film borítója szerintem ritka rondára sikeredett!
Lehet kapni is valahol? :taps:
ART DVD Magazin
Art magazin extra
990 Ft
No, ez jó hír! Köszi!
ART DVD Magazin
Art magazin extra
990 Ft
No, ez jó hír! Köszi!
ART DVD Magazin
No, megjött a Hitch-dobozkám - nem meggyűrve.
Le a kalapom a dobi minősége előtt, nagyon jó féle papírból készült, jobból, mint anno a Herzog-hasáb. Úgyhogy gratula!
Én, mint örök elégedetlen, nem tudom ezt a lelkesedést osztani: a papírminőség tényleg megfelelő, de ami a papíron van! Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ha már az újság tele van helyesírási és tördelési hibákkal, akkor legalább egy díszdoboz néhány filmcímét miért nem lehet hibátlanul leírni: LONDÓNI RANDEVU (LONDONI RANDEVÚ helyett), TIKOS (sic!) ÜGYNÖK (TITKOS ÜGYNÖK helyett)? Tényleg nincs senki a Cinetelnél, aki elfogadható szinten beszéli a magyar nyelvet, s nyomdába adás előtt leellenőrizne helyesírási szempontból 5 filmcímet?
Arról a dízájnhibáról nem is szólva, hogy míg a másik két kiadó Hitchcock-dobozain a HITCHCOCK név a domináns, addig ezen a dobozon amolyan pertu stílusban az ALFRED virít messziről, s a HITCHCOCK a kevésbé hangsúlyos felirat.
ART DVD Magazin
No, megjött a Hitch-dobozkám - nem meggyűrve.
Le a kalapom a dobi minősége előtt, nagyon jó féle papírból készült, jobból, mint anno a Herzog-hasáb. Úgyhogy gratula!
ART DVD Magazin
Ha valaki megvette Az óra körbejárt,meg tudná mondani?
A régi(Csákányi) vagy az újabb (Rajhona) szinkron van-e rajta?
A lemez milyen lett ( nem csúszik-e a szinkron,jó a felirat,a képet rendbehozták)?
Köszönöm a segítséget.
Ahogy írták ez egy harmadik szinkron. Elmegy.
Az eredeti (MTV?) szerintem régen kifújt, nekem kazettán legalább 10 évig megvolt, de már azon is a Rajhona-féle (Duna tv?) változat volt.
Nyilván nem ez a legjobb filmje, de én minden rendezésére vevő vagyok.
ART DVD Magazin
A lemez milyen lett ( nem csúszik-e a szinkron,jó a felirat,a képet rendbehozták)?
Köszönöm a segítséget.
Szerintem újabb szinkron van rajta, az, amelyet a Filmmúzeum készített. A főszereplő hangját nem figyeltem, de Loretta Youngé Timkó Eszter volt. Vagyis a szinkron nem régi. Viszont szerintem elég gyenge.
A képminőség jobb annál, mint amit az ilyen korú filmeknél, s főleg a Cineteltől megszoktunk, de természetesen nem vetekszik egy friss film minőségével. Az extrák között található filmelemzés arról győzött meg, hogy nem mindig jó, ha a szerző olvassa fel az írását. Perlaki Tamás raccsolása egy idő után idegesítő volt, s az ember nem arra figyelt, amit mondott, hanem ahogy mondta.
Vele ellentétben szerintem ez a film korántsem olyan nagy jelentőségű alkotás. Vannak benne jó képi ötletek, de a témán és feldolgozásán nagyon látszik, hogy a film közvetlenül a háború után készült. A színészi játék is időnként eltúlzott, amelyet a magyar szinkron helyenként ki is hangsúlyoz. Maga Welles sem sorolta a filmet a kedvencei közé, mivel felkérésre csinálta. Jellemző, hogy kereskedelmileg pont ez a gyengébb filmje volt a legsikeresebb. Értékelésem: 10/7
ART DVD Magazin
Köszönöm a segítséget.
- Ginger Ale
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
ART DVD Magazin
A tegnapi nap folyamán megkaptam postán a díszdobozt. Köszönöm.
Szerencsére nem lett nagyobb baja annak ellenére, hogy a "szívem-csücske" postás kettéhajtva dobta be a postaládába...
ART DVD Magazin
"világvége".
budai elit...
Más:Ne parázzatok, mert nem "egybe" küldik a díszdobit, hanem neked kell otthon make yourself összehajtogatni, tehát valszínű egy nagy alakú borítékban küldik majd...
Ezt írtam én is, nem?
ART DVD Magazin
"világvége".
budai elit...
Más:Ne parázzatok, mert nem "egybe" küldik a díszdobit, hanem neked kell otthon make yourself összehajtogatni, tehát valszínű egy nagy alakú borítékban küldik majd...
ART DVD Magazin
Ó, hála az információkért! Már csak azon kell drukkolni, hogy a töküres doboz ne horpadjon be a csomagokat közismerten lelkiismeretesen kezelő magyar postán.
A Herzog doboz elég jól viselte a megpróbáltatásokat. Amúgy origamizni kell, mindenesetre nekem sikerült elsőre kirakni a Herzog dobozt.
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút
- Értékelés: -44
ART DVD Magazin
Ó, hála az információkért! Már csak azon kell drukkolni, hogy a töküres doboz ne horpadjon be a csomagokat közismerten lelkiismeretesen kezelő magyar postán.