Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fangória
Fangória
És a címlap...
Jujjj... Csak nem az az "Alone InThe Dark" amire én gondolok? Remélem sok oldalt nem pocsékoltatok rá, nagyon rossz emlékeim vannak a filmről, egyszerűen pocsék, még ingyen sem kéne.
Egyébként ok, nagyon várom már, temészetesen melléklettel.
És lehet, hogy lesz Uwe Boll honlapajánló is.
Miért... Uwe Boll egy igazi zseni... Ugyan Ed Wood-nak nem érhet a nyomába, de közelíti.
Fangória
És a címlap...
Jujjj... Csak nem az az "Alone InThe Dark" amire én gondolok? Remélem sok oldalt nem pocsékoltatok rá, nagyon rossz emlékeim vannak a filmről, egyszerűen pocsék, még ingyen sem kéne.
Amerikai cikk, szóval nem két oldal lesz, de ennyi belefér egy ilyen igazi "finomságról". Inkább ez, mint hogy mennyire jó arc a Penge 3 rendezője... vagy hat színész véleménye szerint.
Fangória
És a címlap...
Kevesebb mint két hét, és már kapható is lesz...
A dvd mellékletes változat mikor jön majd? Vagy egyszerre jelennek meg?
Nagyjából egyszerre. Elseje-másodika környkén mindkettő kapható lesz.
Fangória
Még B"L"egondolni is rossz.
Fangória
És a címlap...
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Fangória
És a címlap...
Fangória
És a címlap...
A dvd mellékletes változat mikor jön majd? Vagy egyszerre jelennek meg?
Fangória
És a címlap...
A címlap jó, mint mindig.
És ez most már a két kis kép kivételével teljesen saját gyártmány...
Fangória
És a címlap...
A címlap jó, mint mindig.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Fangória
És a címlap...
Fangória
Jó lesz ez... vagy mégsem?
Itt a honlapja. Ez a pontszám szörnyű lenne bizonyos filmeknél, horroroknál viszont csak közepes...
Fangória
"Mert ez egy kökeményen B-kat. film.Nem a tömegfilmek kedvelőinek készült, viszont aki szereti a horrort, az újsággal együtt vélhetőleg megveszi ennyiért."
B-kat ide,B-kat oda,előzetes alapján hasonlónak tűnik,mint a Horrortár sorozat keretein belül pár éve megjelent rimékek.Nekem azok is tetszettek.
Jó lesz ez... vagy mégsem?
Majd megveszem ,azt meglátom,az újság így is tuti vétel
- John Crichton
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Fangória
Hölgyeim és Uraim... íme a következő DVD:
Jól néz ki, de én még egy pozitív véleményt sem olvastam a filmről.
Mert ez egy kökeményen B-kat. film.
Nem a tömegfilmek kedvelőinek készült, viszont aki szereti a horrort, az újsággal együtt vélhetőleg megveszi ennyiért.
Én már alig várom, hogy a polcomon legyen.
Tehát azért ír róla mindenki sz*rokat, mert B-film. Igazából mindenki odáig van érte, de B-mivolta révén fikázzák. Értem én.
...nem is zöld a fülem...
Fangória
Nem a tömegfilmek kedvelőinek készült, viszont aki szereti a horrort, az újsággal együtt vélhetőleg megveszi ennyiért.
Tehát azért ír róla mindenki sz*rokat, mert B-film. Igazából mindenki odáig van érte, de B-mivolta révén fikázzák. Értem én.
Fangória
Fangória
Fangória
Alig várom már, bár még a Pumpkinheadet sem volt érkezésem megnézni, de az újságot már kiolvastam, úgyhogy:
"Kérem a következőt!"
Fangória
Hát ez elég kafán néz ki
Fangória
Tényleg nagyon jó lett a Pumpkinhead melléklet, és az újság is egyre jobb, ennyi pénzért ilyen jó újság és ekkora klasszikus horrorfilm; nagyon megéri. Bár a következő mellékletet kihagyom (mert elég trágya film , bár trash-kedvelőknek ideális), de remélem lassan oda is eljuttok, hogy TCM, Bad Taste, Braindead, Evil Dead és hasonló jó kis kultfilmek jogait is meg tudjátok szerezni.
Köszi...
Azért beteszem, hátha kedved lesz hzzá, ha sokat nézed a borítót...
Fangória
Tényleg nagyon jó lett a Pumpkinhead melléklet, és az újság is egyre jobb, ennyi pénzért ilyen jó újság és ekkora klasszikus horrorfilm; nagyon megéri. Bár a következő mellékletet kihagyom (mert elég trágya film , bár trash-kedvelőknek ideális), de remélem lassan oda is eljuttok, hogy TCM, Bad Taste, Braindead, Evil Dead és hasonló jó kis kultfilmek jogait is meg tudjátok szerezni.
Fangória
Köszönjük a hozzászólásokat, kritikákat!
Már csak pár hét, és jön a követező szám...
Ja, és igyekszünk majd a DVD-s gerinc terén említett problémát is megoldani.
Fangória
Az újság tényleg szépen fejlődik.
A melléklet sem volt rossz. Maga a film mai szemmel nem olyan ilyesztő mint ha mondjuk tényleg a megjelenés évében láttam volna, de élvezhető.
Viszont egy negatívum: A Fangória KlasszikuShock feliratot a DVD gerincén sikerült nem összehangolni a sorozat első részével. Ha már sorozat, lehetett volna mindegyiknél egyforma.
Fangória
A pályázat győztes novellája naggyon durvaaa. :-) Gratula hozzá.
Fangória
Nagyon jó lett az új Fangoria! A Pumpkinhead nem okozott meglepetést, eddig is nagyon szerettem ezt a filmet, és a szinkron is elég jól sikerült...
Már nagyon várom a következő számot!
Fangória
Ami viszont baromira tetszik, hogy mióta főszerkesztői minőségedben működsz közre, hatalmasat változott a lap minősége, jó értelemben. Nagyon látszik, hogy a csapat a szívét-lelkét beleadja, hogy sikeres legyen.