Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztárplakát Magazin
Sztárplakát Magazin
Hamár túl vagyunk a Taxi-n, mi várható az újság terén? Több hónap szünet, vagy azért sűrűbb lesz a megjelenés?
Ma mintha láttam volna reggel egy új kiadványt, vmi francia film, de a címére nem emléxem, bevallom őszintén, előtte nem hallottam a filmről... 1490 Ft volt. A cím "hangulata" olyasmi volt, mint a "Pelenkás bajkeverő", de nem az volt.
Na ezzel most sokat mondtam:) A lényeg hogy van új szám, aki tud konkrétabbat, írja meg!
Sztárplakát Magazin
Hamár túl vagyunk a Taxi-n, mi várható az újság terén? Több hónap szünet, vagy azért sűrűbb lesz a megjelenés?
Khm. Újság?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Sztárplakát Magazin
Elkúrtuk
Sztárplakát Magazin
Tegnap én is megvettem és belenéztem; a DTS valóban brutálul szól..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Sztárplakát Magazin
No, már kétszer megnéztem, a DTS meg a DD között olyan jelszint különbség van, hogy ihajj.
A cd cimkéje viszont fura és szerintem semmi köze a Taxihoz, a poszter pedig nem olyan amit én szívesen kiraknék a falra. Honnan szedtétek ezeket a képeket?
Igaz a posztert nem muszáj kirakni a lemez meg vagy a tokban van, vagy a lejátszóban
Mindemellett újfent nagy köszönet magáért a filmért!!
A lemez szitája nekem is furcsának tűnt
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 691
Sztárplakát Magazin
a film rendben van teljesen, ( jó kis esti szórakozás volt, még a feleségemnek is tetszett, pedig nem nagyon szereti az ilyen filmeket pedig edzem rá már 3 éve ) , a dts jól szólt.
korrekt kiadvány.
a plakát - hááát - tényleg nem az igazi...kár, hogy a filmajánlókon nincsen magyar felirat.
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
Sztárplakát Magazin
No, már kétszer megnéztem, a DTS meg a DD között olyan jelszint különbség van, hogy ihajj.
A cd cimkéje viszont fura és szerintem semmi köze a Taxihoz, a poszter pedig nem olyan amit én szívesen kiraknék a falra. Honnan szedtétek ezeket a képeket?
Igaz a posztert nem muszáj kirakni a lemez meg vagy a tokban van, vagy a lejátszóban
Mindemellett újfent nagy köszönet magáért a filmért!!
- GTomi
- V.I.P.

Sztárplakát Magazin
megvettem ma én is.belenéztem, a kép és a magyar DTS korrektenek tu"nik.
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
Sztárplakát Magazin
Navégre nekem is megvan!
A harmadik helyen találtam csak és ott is be volt repedve az első. Még jó hogy megnéztem
De már itt dübög egy jó példány
Piszkosúúúl szól ez a DTS
Sztárplakát Magazin
A többi részt ár/érték arányossan kéne kiadni, ha az első rész 1490, akkor a második lehetne monjuk 149.- a harmadik meg 150.-forint
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
-
Vendég
Sztárplakát Magazin
Ha valaki látta már, írjon róla néhány sort legyen szíves. Rosszabb vagy jobb ez a kiadás, mint az eredeti Intercomos?
Sztárplakát Magazin
Tok, borító milyen? Mint az eredeti kiadásé? Képet, hangot tesztelte már valaki?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Sztárplakát Magazin
Csak megérkezett végre vidékre is.
Sztárplakát Magazin
Üdv!
Én viszont ma reggel munkából hazafelé megvettem!
Francia és Magyar 5.1 valamint Magyar dts hangsáv. Mozielőzetes, egy 15 perces werkfilm és ajánlók a tartalom.
Röviden ennyi.
strato
Sztárplakát Magazin
Tegnap reggel 7 óta a LAPKERnél van tehát nem igazán értem hola az újság.
Főbb lelőhelyek között ott az összes tesco, auchan is...
Nekem a 3 újságosból 2 Lapkeres volt (Relay), és k*rvára nem volt náluk Az egyedüli mai megjelenés a BH Pofa be!-je volt - azt akarták rám sózni, de szart nem veszek
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
Sztárplakát Magazin
Tegnap reggel 7 óta a LAPKERnél van tehát nem igazán értem hola az újság.
Főbb lelőhelyek között ott az összes tesco, auchan is...
Akos
Sztárplakát Magazin
Ma reggel még sehol nem láttam a lapot.
3 újságosnál voltam délután 5 óra felé és még csak nem is hallottak róla.
Csak nem jött valami közbe?
Lehet, hogy késik a megjelenés.
Elkúrtuk
Sztárplakát Magazin
Ma reggel még sehol nem láttam a lapot.
3 újságosnál voltam délután 5 óra felé és még csak nem is hallottak róla.
Sztárplakát Magazin
Ezt is megértük...
Nyugtával dícsérd...
Sztárplakát Magazin
Mondjuk igazán csak akkor hisszük el, ha saját szemünkkel látjuk a standokon.
Elkúrtuk
Sztárplakát Magazin
Ezt is megértük...
- GTomi
- V.I.P.

Sztárplakát Magazin
Most jött a hírlevél, hogy megjelent az új szám.
Ma még nem láttam, de holnap nagyon fogok figyelni.
17.41 nálam a kézbesítés ideje.
nem is ez a lényeg, hanem, hogy megjelent