Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
Gondolom nehéz jó mellékletet szerezni, nem bánnám, ha végre sikerülne!
Addig marad a sima újság. Minden korábbi melléklet megvan.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Egy megnyugató bólintást szeretnék kérni, hogy lesz melléklet nélküli verzió is.
Persze, hogy lesz..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Egy megnyugató bólintást szeretnék kérni, hogy lesz melléklet nélküli verzió is.
Előre is köszi
Nagyon felcsigáztatok. Érdemes volt rákérdezni.
én így bólintok.
Biztos hogy lesz melléklet nélküli. Mert az jó.
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Előre is köszi
Nagyon felcsigáztatok. Érdemes volt rákérdezni.
Elkúrtuk
Már alig várom!
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 691
megvizsgaljuk mi volt a filmtortenet 20 legjobb szexjelenete ferfi es noi szemmel
ez megérne egy külön topicot is
Rega Brio/ DacMagic200M/ TMP táp/ Revox B226/ Pc/ Hivox zárt 3 utas/ hangfalkábel és rca: HiDiamond D3, tápkábel: Isotek Evo3 Premier és Initium ill. Hivox, koax: QED QE6200 , usb a/b: Oyaide, ethernet: Audioquest Forest
tovabbi erdekesseg hogy 16 oldallal tobb jut most az olvasoknak (osszesen 148 oldalon terpeszkedunk majd)
Remek!
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
kesz az uj szam ugy 99%ban
Nagyszerű, már ezek az apró infok után is türelmetlenül várom a lapot..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
jogos
kesz az uj szam ugy 99%ban
a cimlapkeppel nem vagyunk meg kibekulve, illetve 2 hirdetest varunk meg
a napokban elmegy a nyomdaba
sajna az apeh radobta a parat az egesz szakmara egy afakulcs dologgal, ami miatt mi is valtoztatni voltunk kenytelenek nehany tervunkkon (ez a mellekletet erinti, ujra valami regebbi lesz) remelem mielobb megoldodik a dolog es kov. szamunk mellett uj film lehet mar...
tovabbi erdekesseg hogy 16 oldallal tobb jut most az olvasoknak (osszesen 148 oldalon terpeszkedunk majd)
konkretan egy 16 oldalas exkluziv starwars melleklet kereteben tekintjuk at a tortenet eddig 5 reszet es mindenfelet meselunk az uj reszrol, aztan a tesztekben 4 hd plazma, 6 av reciever, es egy proj kerul bemutatasra, irkalunk a htpc-rol-es nem utolso sorban megvizsgaljuk mi volt a filmtortenet 20 legjobb szexjelenete ferfi es noi szemmel
ja es egy uj rovat is indul most melyben minden honapban nehany oldalon a tévézés kerul a fokuszba
o v e r p o w e r e d
Felhozom a topikot, hátha kapunk valami infót az új számról.
Jó lenne
Az előző már rojtos..
Áruljátok el nekem, hol lehet beszerezni a DVD nélküli változatot, mert eddig sehol nem talátam...
Pl. Baján mindig kétféle változat van, legalábbis, ahol eddig vettem...
Dunakeszi Auchan, volt még vagy 6-8 db, az újságosnál, nem bent az árúházban. Sírt is az eladó, hogy nem viszi senki.
Egyebkent merre vannak azok a SOKKAL jobbak?
Nézz körül egy kicsit!
A "képét" , ami bennevan az újságban, hasonlítsd össze a korábbi számokban található fotókkal (turbó feirat), erre értettem, hogy "műanyagos" a képe. Mert egy projektornál mégiscsak ez a fő szempont. Elég gyenge "magyarázat", hogy az optika gyenge. Szóval ha megveszem, egy objektív cserével kéne kezdenem? Bár szerintem az se sokat segítene...
Nos nem kell osszehasonlitanom a kepekkel, mivel az osszes tesztet (es a fotokat) en csinaltam. Beleertve az Optomat is. Termeszetesen tudom hogy f*s az optikaja, bele is irtam a cikkbe, de ettol fuggetlenul vannak erenyei amivel a masok fole kerekedik (kontrasztja, halksaga). Osszetett dolog hogy mitol jo egy videokep, tudok neked mutatni pengeeles optikaju vetitot amin nezhetelen egy film.
Egyebkent nincs muanyag kepe a H57nek. Homalyos kepe van. De a 720x576 atjott a gagyi optikan is.
"Nézz körül egy kicsit! "
Ez sokat segitett. Fel tudok sorolni par tucat vetitot ami jobb nala es lattam is oket (sokukathasznaltam is), de koonkretan nagysagrenddel jobb vetelt nem tudok ebben a kategoriaban. Jelen pillanatban nincs igazan jo vetel 576p DLP vetito. Vannak jok de ennel SOKKAL jobbak nincsenek.
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
Nézz körül egy kicsit!
A "képét" , ami bennevan az újságban, hasonlítsd össze a korábbi számokban található fotókkal (turbó feirat), erre értettem, hogy "műanyagos" a képe. Mert egy projektornál mégiscsak ez a fő szempont. Elég gyenge "magyarázat", hogy az optika gyenge. Szóval ha megveszem, egy objektív cserével kéne kezdenem? Bár szerintem az se sokat segítene...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 691
kicsit megkésve:
érdekes, nekem a mostani szám annyira nem ragadott meg.
a hiba valószínüleg az én készülékemben van
dallas pashamende interjú, cikk, nagyon jó, le a fejjel kritikát "nem értem".az eddigi visszhangok teljes ellentéte a cikk.
Ami viszont nagyon pozitív, hogy nem csili-vili a lap, hanem egységes képet mutat.
nagyon örülök, annak, hogy nincs az elején egy hosszabb (általában) kissé gyerekes beszélgetés egy csajszival.
nekem ebbôl a szempontból ez tetszett idáig a legjobban.
(de azért nem rossz arány, ha jól számoltam, 12 lapszámból csak 1 nem jön be )
Rega Brio/ DacMagic200M/ TMP táp/ Revox B226/ Pc/ Hivox zárt 3 utas/ hangfalkábel és rca: HiDiamond D3, tápkábel: Isotek Evo3 Premier és Initium ill. Hivox, koax: QED QE6200 , usb a/b: Oyaide, ethernet: Audioquest Forest
Szerintem ebben az árban is vannak sokkal jobbak.
Ettol meg le lehet tesztelni. A lenyege a tesztnek hogy kideruljon mas szamara is hogy milyen ez vagy az a termek.
Nincs tul sok 576p vetito ami ilyen halk lenne es hozna a 3000:1 feletti kontrasztot. A fenyerorol nem is beszelve. Egyenkent valoban van baja boven, benne is van a cikkben.
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
Átolvasgattam az újságot, kicsit kevesellem a teszteket benne. Mintha a korábbi számokban több lett volna. Oké a kilenc mélynyomó, de az mégis csak egy tesztnek számít. A Themscene H57 proji elég "műanyagnak" néz ki, hát még a képe. Szerintem ebben az árban is vannak sokkal jobbak. A HQ-hírek c. rovat elég színes, az újdonágok kavalkádja. A DVD ismertetők most is tetszettek, majdnem mindig itt "kezdem meg" a lapot. Jópofa még a "Gyanús párhuzamok-hollywoodi klisék" c. idézetek is. Az a kár, hogy a régebbi számokat nem lehet melléklet nélkül megvenni. Vagy igen? Nekem az első négy kéne...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
-
Vendég
Ha már hiba: Henry Fonda nem "vette át" Az Aranytóért kapott Oscarját, helyesebb lett volna csak simán "kapott"-at használni. De lehet, hogy ez csak az én szememet szúrja.
Henry Fonda "kapott" Oscart, de valamilyen okból "nem vette át". Más a jelentése, nem?
Az Oscart elfogadta, csak a betegsége miatt nem ő, hanem a lánya vette át.
SZUB-kultúra 2. oldala, felső kép.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
Igen, így lett volna helyes: aszimmetrikus.
konkretan hol volt ez? oldal stb.
o v e r p o w e r e d
Igen, így lett volna helyes: aszimmetrikus.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
Ha már hiba: Henry Fonda nem "vette át" Az Aranytóért kapott Oscarját, helyesebb lett volna csak simán "kapott"-at használni. De lehet, hogy ez csak az én szememet szúrja.
Henry Fonda "kapott" Oscart, de valamilyen okból "nem vette át". Más a jelentése, nem?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Hibák: oolyan van, hogy tördelési hiba, vagy elgépelünk vmit és nem vesszük észre, de azért a durva helyesírási hibákat kerülni kéne (pl: aszimmetria)!!
Bocsánat, de ezt így kell leírni. Szóval ha a fenti módon írták le, akkor helyes.
Ez valóban így helyes; szimmetrikus az alapszó, ennek ellentéte az Aszimmetrikus..
Mikor jön a következő szám?