Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
	DVD mellékletes magazinokról vegyesen
hmm..megvettem a sherlock holmest.
pozitívumok:
- ritkajó sorozat
- 187 Ft?!?
negatívumok:
- az elején ugráló kép
- nincs angol hang, se feliratok
- összevisszaugráló hang
- a papírtok hátuljára ráragadt az a ragacs amivel hozzáragasztották az újsághoz. (ez mondjuk a legkisebb baj)
Mindenesetre megéri megvenni a sok negatívum ellenére, 187 forint övönaluli ár.
igaz, koesz! a legtrivialisabb nem jutott eszembe, a powrdvd mar viszi  

nekem sajna nem indul sherlock, kifagyasztja a pc-n a lejatszo progikat
Nem vagy egyedül,-al is így jártam,javaslok egy dvd lejátszó progit,nálam bevált.
Amúgy sajnos a régi panám se bírkozik meg vele,akadozva akarja lejátszani,ahogy az -t is,szóval a cd gyártójánál is lehet gixer,mivel viszonylag újabb(UIP-s kifutó filmek) vcd-t,simán viszi.
Azért gyűjtöm őket,hátha részánom magam a családom unszolására,valami ultragagyi divx playerre
Kár,hogy a pana nem gyárt ilyen masinákat.
nekem sajna nem indul sherlock, kifagyasztja a pc-n a lejatszo progikat  

Kicsit később járok dolgozni, így csak a megerősítés maradt nekem: az Ász kivételesen tartotta magát a reklámban elhangzottakhoz, és a Holmes sorozat első darabja valóban magyar szinkronnal került a polcokra. Várom a folytatást!  

"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
Jó Reggelt!
Megvettem a Napi Ászt.
http://www.imdb.com/title/tt0086661/
Az első lemezen a Botrány Csehországban c epizód található, a jól ismert "klasszikus" szinkronnal.
strato
- 
				Vendég

Nem akarlak felbujtani, de mintha ilyet láttam volna. Nincs 10 órája, hogy ott voltam, meg tudtam volna nézni.
Kösz, felhívom őket. Nem hiszem egyébként mert ez központi problémának tűnik. A Saturnban vagy a MM-ban mindegyiket lehet kapni csak a 2. részt nem, azt mondják az be sincsen listázva.
Ugyan használtan, de itt meg tudod rendelni/venni:
http://www.musicland.hu/
Köszi, megnézem.
Nem akarlak felbujtani, de mintha ilyet láttam volna. Nincs 10 órája, hogy ott voltam, meg tudtam volna nézni.
Kösz, felhívom őket. Nem hiszem egyébként mert ez központi problémának tűnik. A Saturnban vagy a MM-ban mindegyiket lehet kapni csak a 2. részt nem, azt mondják az be sincsen listázva.
Ugyan használtan, de itt meg tudod rendelni/venni:
http://www.musicland.hu/
Most szereztem be a Napi Ász-t.
Ápr. 19-to˝l minden kedden Scherlock Holmes kalandjai sorozat szinkronnal az újságban.
És az Angyallal mi lesz? Ennyi volt? Vége?
Üdv!
Ha még nem tudná valaki, marad péntekenként az , és keddenként a Scherlock Holmes a TV-reklámban látható jelenet szerint a szinvonalasabb verzió. Kedden minden kiderül.
strato
köszönjük , de kicsit (15-tel) lejjebb, pont errôl volt szó
Üdv!
Ha elolvasod figyelmesen, mire reagáltam, meg fogod érteni miért is írtam egyáltalán. (bár még csak kevés hozzászólásom van a fórumban azért olvasgatom már 1 ideje, és hülye azért nem vagyok)
strato
- GTomi
 - V.I.P.

- Értékelés: 688

Ápr. 19-to˝l minden kedden Scherlock Holmes kalandjai sorozat szinkronnal az újságban.
Üdv!
Ha még nem tudná valaki, marad péntekenként az , és keddenként a Scherlock Holmes a TV-reklámban látható jelenet szerint a szinvonalasabb verzió. Kedden minden kiderül.
strato
köszönjük , de kicsit (15-tel) lejjebb, pont errôl volt szó
Rega Brio/ DacMagic200M/ TMP táp/ Revox B226/ Pc/ Hivox zárt 3 utas/ hangfalkábel és rca: HiDiamond D3, tápkábel: Isotek Evo3 Premier és Initium ill. Hivox, koax: QED QE6200 , usb a/b: Oyaide,  ethernet: Audioquest Forest
Ápr. 19-től minden kedden Scherlock Holmes kalandjai sorozat szinkronnal az újságban.
Üdv!
strato
xpressen azonnal szállítható, ha ez a megoldás megfelel. Ha nem akkor legalább annyit lehet tudni róla, hogy még forgalomban van.
Az Xpress-en a "szállítás bizonytalan" státusz van érvényben akárcsak a többi online shopban. Biztos, hogy van valami a második résszel.
Akkor bocs. Félrenéztem.
Elkúrtuk
						- 
				Vendég

xpressen azonnal szállítható, ha ez a megoldás megfelel. Ha nem akkor legalább annyit lehet tudni róla, hogy még forgalomban van.
Az Xpress-en a "szállítás bizonytalan" státusz van érvényben akárcsak a többi online shopban. Biztos, hogy van valami a második résszel.
Megvettem a minap a "Maffiózók" című magazint, a "Kiskirály" melléklet végett. A belső borítón van egy akió, hogy a 24 minden lében 2 kanált 24999 Ft-ért meg lehet rendelni kartondobozba, persze átbaßás, mert 8 dvd-n van a 24 rész, viszont kapsz hozzá ingyen DVD lejátszót... Röhej... Ha valakit érdekel, lefotózom és közhírré teszem...
A 8 dvd az ugye 8000 pénz, ehhez jön mondjuk 1000Ft értékű kartondoboz (bár nemtom hogy van kivitelezve). tehát 16000-t fizetsz egy valószínűleg 9000Ft árú lejátszóért. Biztos Krell Standard, vagy ilyesféle
Megvettem a minap a "Maffiózók" című magazint, a "Kiskirály" melléklet végett.
A belső borítón van egy akió, hogy a 24 minden lében 2 kanált 24999 Ft-ért meg lehet rendelni kartondobozba, persze átbaßás, mert 8 dvd-n van a 24 rész, viszont kapsz hozzá ingyen DVD lejátszót... Röhej... Ha valakit érdekel, lefotózom és közhírré teszem...
Nem tudjátok véletlenül, hogy a DVDKlub Magazin régebbi számai megrendelhetőek-e a kiadónál? Egészen pontosan a Minden lében két kanál 2. része kellene nekem és sehol nem lehet kapni (hónapok óta), félő, hogy csak az újsággal együtt volt. Ha tud valaki bármi elérhetőséget az újsághoz vagy bármit azt megköszönném.
xpressen azonnal szállítható, ha ez a megoldás megfelel.
Ha nem akkor legalább annyit lehet tudni róla, hogy még forgalomban van.
Elkúrtuk
						- 
				Vendég

- 
				Vendég

...Egészen pontosan a Minden lében két kanál 2. része kellene nekem és sehol nem lehet kapni (hónapok óta)...
Annak milyen színű a borítója? A debreceni Tescoban rengeteg MLKK van, nemtom melyik melyik.
T3 magazin
A magazin 2 db. (választható) DVD melléklettel jelenik meg:
- A halál ára (imdb: 5,6) Depp, Brando
- 187 (imdb: 6,3) Samuel L. Jackson
Valaki ismeri a filmeket?
forrás: Cinemania
A 187 ha jól emlékszem egy középiskolai tanárról szól aki egy zűrös környéken lévő iskolában tanít. Nem valami vidám film, de jó.
...Egészen pontosan a Minden lében két kanál 2. része kellene nekem és sehol nem lehet kapni (hónapok óta)...
Annak milyen színű a borítója? A debreceni Tescoban rengeteg MLKK van, nemtom melyik melyik.
- 
				Vendég

Nem tudjátok véletlenül, hogy a DVDKlub Magazin régebbi számai megrendelhetőek-e a kiadónál? Egészen pontosan a Minden lében két kanál 2. része kellene nekem és sehol nem lehet kapni (hónapok óta), félő, hogy csak az újsággal együtt volt. Ha tud valaki bármi elérhetőséget az újsághoz vagy bármit azt megköszönném.

- 
				Vendég

Brando kb. 2 jelenetben szerepel. Depp nem rossz. Évekkel ezelőtt volt a tévében, az nekem elég is volt.
T3 magazin
A magazin 2 db. (választható) DVD melléklettel jelenik meg:
- 187 (imdb: 6,3) Samuel L. Jackson
Valaki ismeri a filmeket?
forrás: Cinemania
Elkúrtuk
Ápr. 19-től minden kedden Scherlock Holmes kalandjai sorozat szinkronnal az újságban.
Szerintem (REMÉLEM ) keddenként lesz Sherlock, péntekenként .
Aztán meg majd bővítik és a többi napra is kitalálnak valamit.