Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD Poszter Magazin

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 691

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Üdv! 
Meg tudná valaki mondani, hogy mikor jelenik meg az ötödik elem dvd mellékletként (és melyik Best Hollywood-os kiadványban)?
Köszi.

szerintem figyelmetlen vagy egy kicsit...
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer

Vendég

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Üdv!

Meg tudná valaki mondani, hogy mikor jelenik meg az ötödik elem dvd mellékletként (és melyik Best Hollywood-os kiadványban)?
Köszi.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

DVD Poszter Magazin

Más is tapasztalta, hogy csekély, de annál zavaróbb eltolódás van az angol hang és a kép között? Szájmozgásnál egészen rettenetes. Vagy csak a lejátszóm nem tudta rendesen szinkronizálva beolvasni?
Valóban csúszik az angol hang? Jó lenne, ha többen utánanéznének, mert akkor nem veszem meg... Kösz!

Nekem úgy tu˝nt, hogy 1-2 helyen igen, ellenben a film vége felé meg nem Nem lehet utószinkron hiba?

nekem nem tünt fel, pedig amióta megvan(nem a poszeteres, de az "új" kiadás) 2* is láttam.minden hülyeséget észreveszek, de nem tünt fel.most már belenézek de.!
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: LouiS »

Más is tapasztalta, hogy csekély, de annál zavaróbb eltolódás van az angol hang és a kép között? Szájmozgásnál egészen rettenetes. Vagy csak a lejátszóm nem tudta rendesen szinkronizálva beolvasni?
Valóban csúszik az angol hang? Jó lenne, ha többen utánanéznének, mert akkor nem veszem meg... Kösz!

Nekem úgy tűnt, hogy 1-2 helyen igen, ellenben a film vége felé meg nem Nem lehet utószinkron hiba?

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 13

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: GaGu »

TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Posza »

Én még csak ma szereztem be a Trainspottingot. De estére megnézem, imádom a zenéket (is) benne.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

rosszkutyusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -44

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: rosszkutyusz »

Most vettem én is a Lurdyban, Felixszel és Pofa bevel. Van 15 liter kukoricám. 
Add el 999 Ft-ért mind a 15 litert, s akkor vehetsz még egy filmes menüt.

A kollégámmal voltunk, ott álltunk a villmegállóban 4 zacsekkal. Jön egy koldus, adjanak 20-ft-ot, 2 napja nem ettem, mire a srác: Itt van egy zacskó pattogatott kukorica!

Vendég

DVD Poszter Magazin

Add el 999 Ft-ért mind a 15 litert, s akkor vehetsz még egy filmes menüt.

rosszkutyusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Poszter Magazin

Srácok, itt is mondom Hollywood Multiplex mozikban 999 FT -ért beszerezhető az Ötödik elem, ugyanez a kiadás!!!!!!!! (Ja, és még 5 liter kukoricát is kaptok hozzá, meg 1 liter kólát! )

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: "L" »

Srácok, itt is mondom Hollywood Multiplex mozikban 999 FT -ért beszerezhető az Ötödik elem, ugyanez a kiadás!!!!!!!!
(Ja, és még 5 liter kukoricát is kaptok hozzá, meg 1 liter kólát! )

Endor (ex-Blasio)
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Endor (ex-Blasio) »

Werkfilm van a mellékletesen is, szóval egy az egyben uaz a kiadás, csak féláron, ajándék poszterrel.

LTamás
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: LTamás »

a kimaradt jelenetek nevukhoz meltoan a piaci kiadasbol is kimaradtak allitolag
Igen, a rohadt...

Vendég

DVD Poszter Magazin

Egyre több jó filmet adnak ki, nagyon örülnék ha végre a Dogville és az Apokalipszis most is lassan "bemellékletesedne".
Az 1490-es kategóriába pedig el tudnám képzelni a ha jól emlékszem "Akció mesterei" sorozatot, hiánypótló, kitűnő távol-keleti filmekkel.
Ja, és ha ez megvalósulna a júniusi szülinapomig...

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: ockham »

" Más is tapasztalta,...,?"Igen. A 3700 ft-os változaton (már ha az más mint ez).

Akkor egyrészt megnyugodtam, másrészt .

Vendég

DVD Poszter Magazin

" Más is tapasztalta,...,?"
Igen. A 3700 ft-os változaton (már ha az más mint ez).

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: ockham »

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

DVD Poszter Magazin

Megvettem és gyorsan bele is néztem pár jelenetbe, a képpel nincs különösebb baj, a magyar hang valóban tompább, ero˝tlenebb, az angol már rendben van, de valóban van ennél is sokkal jobb. A film elo˝tti ne lopj reklámot át lehet tekerni.. Van rajt még extraként hangkommentár, elo˝zetes, foto és posztergaléria valamint a következo˝ filmek DVD elo˝zetesei: Kill Bill 2, Trainspotting, Pofa be és a Pelenkás bajkevero˝. 1990,- ért mindenképpen megéri..

ezek szerint "butitott" kiadás,mert van rajta extra, így készült, kimaradt jelenetek stb.

Akkor vedd meg 4 ezerért

Egyébként a gyári kiadás az alábbi extrákat tartalmazza:

Audiókommentár - Vizuális effektek kommentárja
Tévészpot (televíziós elo˝zetes)
Képgaléria
Képgaléria - Plakátok, reklámok
Elo˝zetes
Kimaradt jelenetek

már megvettem a legutóbbi ("felújitott") kiadást, hamar sikerült a megjelenése után 2500.- ért használtan, karcmentesen....

+ ezen még rajta van : Így készült-werkfilm (makettek,számítógépes trükkök stb), annak ellenére, hogy a boríton nincs feltüntetve....

tomeck
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: tomeck »

a kimaradt jelenetek nevukhoz meltoan a piaci kiadasbol is kimaradtak allitolag

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: LouiS »

Megvettem és gyorsan bele is néztem pár jelenetbe, a képpel nincs különösebb baj, a magyar hang valóban tompább, ero˝tlenebb, az angol már rendben van, de valóban van ennél is sokkal jobb. A film elo˝tti ne lopj reklámot át lehet tekerni.. Van rajt még extraként hangkommentár, elo˝zetes, foto és posztergaléria valamint a következo˝ filmek DVD elo˝zetesei: Kill Bill 2, Trainspotting, Pofa be és a Pelenkás bajkevero˝. 1990,- ért mindenképpen megéri..

ezek szerint "butitott" kiadás,mert van rajta extra, így készült, kimaradt jelenetek stb.

Akkor vedd meg 4 ezerért

Egyébként a gyári kiadás az alábbi extrákat tartalmazza:

Audiókommentár - Vizuális effektek kommentárja
Tévészpot (televíziós előzetes)
Képgaléria
Képgaléria - Plakátok, reklámok
Előzetes
Kimaradt jelenetek

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

DVD Poszter Magazin

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

Megvettem és gyorsan bele is néztem pár jelenetbe, a képpel nincs különösebb baj, a magyar hang valóban tompább, erőtlenebb, az angol már rendben van, de valóban van ennél is sokkal jobb. A film előtti ne lopj reklámot át lehet tekerni..
Van rajt még extraként hangkommentár, előzetes, foto és posztergaléria valamint a következő filmek DVD előzetesei: Kill Bill 2, Trainspotting, Pofa be és a Pelenkás bajkeverő. 1990,- ért mindenképpen megéri..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: "L" »

Legalább reklám nincs rajta, ugye?
Mint minden Bestes DVD Poszter magazin mellékleten, biztos lehetsz benne, hogy van rajt, szinte 99,999999999%.
De hidd el, én örülnék a legjobban, ha nem lenne...

ezzel vitatkoznék: chopperen, zongoristán, 13.harcoson, chihiron, pl .nincs, de lehet én emlékszem rosszul....

Igaz, sőt a Trainspottingen sem volt...

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

A sekély sírhanton sincsen reklám.
Elkúrtuk

rosszkutyusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Poszter Magazin

Mint minden Bestes DVD Poszter magazin mellékleten, biztos lehetsz benne, hogy van rajt, szinte 99,999999999%.

ezzel vitatkoznék: chopperen, zongoristán, 13.harcoson, chihiron, pl .nincs, de lehet én emlékszem rosszul....

Farkasok szövetségén sincs, asszem az is volt melléklet

Az Nemzetközi Dvd Magazin melléklet volt. A 13. harcos meg T3.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: vtb »

Farkasok szövetségén sincs, asszem az is volt melléklet

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”